13-10-‘20 bestelling geplaatst van €125, echter tot op de dag van vandaag niets ontvangen, geen reactie op mail en telefoon buiten gebruik. De meeste reviews zijn oud, maar ze kloppen nog steeds. NI... See more
See what reviewers are saying
Bestellen en betalen gaat snel, uitlevering geheel niet, is 2x en laatste keer vorige bestelling van voorraad artikel heeft 3 weken geduurd, excuses homaar, geen antwoord op mail niks. PAS OP, Z... See more
OPGELICHT WEL BETAALD MAAR NU BIJNA 2 WEKEN LATER NOG NIKS ONTVANGEN!! op 1 mail hadden ze gereageerd dat het verzonden zou worden maar een track and trace code geven ho maar! al andere mailtjes krijg... See more
Geen bestelling binnen, geen reactie op mail. Telefoon buiten bereik. Dan kun je wel scherpe aanbiedingen doen inderdaad. Alleen bestelbevestiging maar geen track and trace, achteraf logisch waarom... See more
Company details
Information provided by various external sources
Medhorses is een toonaangevende ruitersportwebshop. Hoge service, lage prijzen is ons doel
Contact info
Storkstraat 14a, 3905KX, Veenendaal
- 0318-500319
- info@medhorses.com
- medhorses.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
MedHorses.nl aan de TOP!
Zeer goede en correcte online verkoop. Daarbij zeer snelle levering en niet te duur.
Nette levering, wel wat onduidelijkheid over leverdatum
Bestelling is netje bezorgd en het product bevalt goed.
Er was alleen wat onduidelijkheid over de leverdatum. En duurde best lang voordat het geleverd werd. Na een mailtje gestuurd te hebben, werd hier snel op gereageerd.
Fijne webshop!
Ik bestel regelmatig bij Medhorses. Goede kwaliteit-prijsverhouding voor alle artikelen, met name voor supplementen. De klantenservice is perfect. Ik woon in het buitenland en soms duurt de levering wat lang. Ik weet niet of dit ook voor Nederland geldt.
Zeer aan te raden!
Prima bedrijf,alles tot in de puntjes ok
zeer goed,alles opvolgbaar,zelfs tot de aflevering thuis
supersnel geleverd fijn bedrijf en goedkoop
fijne webshop en snel geleverd....plus goedkoopste kwa produkt.
nette afhandeling van mijn bestelling snel en goed bezorgt
Goede service goed product tegen een goede prijs.
Snelle levering en goede service
Hier koop ik tegen scherpe prijzen supplementen voor mijn bejaarde paardje.
top bedrijf
Bestellingen komen nettjes en optijd aan problemen worden snel en nettjes opgelost zeer tevreden over de mensen en service

Reply from MedHorses.nl
Fantastisch
Het is een overzichtelijke site.
Werkt heel prettig en makkelijk!
Top service
Snelle levering en super vriendelijke klanten service met duidelijke en goed advies
Bestelling besteld, volgende dag in huis!
Hele leuke site, ook duidelijk en overzichtelijk. Bestelling volgende werkdag in huis!
Snelle levering, Nette prijzen en Goede service
Ik heb meerdere malen besteld bij Medhorses. Altijd direct geleverd!!!
Ik heb 2x contact op moeten nemen. 1x was er een product over de datum, hier kreeg ik een excuses voor en de volgende dag lag de nieuwe al op de mat en 1x was er een supplementen open geklapt tijdens transport. Ook bij deze keer kreeg ik excuses en de volgende dag een nieuwe.
Slechte levering en communicatie
Een maand moeten wachten op een paardenbit. Ik werd totaal niet op de hoogte gehouden en als ik dan belde, zeiden ze dat het binnen week geleverd zou worden. Zo ben ik een maand aan het lijntje gehouden. De andere 2 producten die ik tegelijkertijd had besteld, werden ook niet opgestuurd. Al met al dus 1 maand op 3 producten moeten wachten en werd totaal niet serieus genomen. Heb alles gecanceld en ben naar de concurrent gegaan.

Reply from MedHorses.nl
The Trustpilot Experience