Medlemskortet Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte en Mystery boxes med angivelig smykker til 1000 kr. tænkte at det nok var fup og det var det. Fik 6 soft -toch penne, et ladekabel til et eller andet jeg ikke har , et armbånd og et smykkesæt so... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik mandag morgen leveret min pakke med posten, den kom i en bobbelplast kuvert så varen var godt beskyttet mod slag og tryk. Har aldrig haft problemer med ødelagte pakker.

Rated 1 out of 5 stars

Scam af den samme person, som står bag dealhunter.dk. Læs deres anmeldelser. Opdatering: Her næsten 2 måneder senere modtager jeg stadig næsten dagligt spam mails fra dem og deres samarbejdspartner... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fup og fidus!

I ER et fup firma! Jeg havde vundet en Mystery Box fra jer, men som kom fra Dealhunter. Denne præmie var garanteret minimum 499 kr værd. Hvad får jeg? En billig udseende æske med nogle ørestikker i, som I påstod var ægte Swarovski krystaller. Der var endda en såkaldt verificerings kode med som åbenbart skulle bevise at de var ægte. Desværre for jer har jeg kontaktet Swarovski og fået bekræftet at de aldeles ikke er fra dem. I snyder jeres kunder og narrer dem til at blive medlem hos jer. Den præmie har aldrig været i nærheden af 499 kr værd. Skam jer!

October 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Scam af den samme person

Scam af den samme person, som står bag dealhunter.dk. Læs deres anmeldelser.

Opdatering: Her næsten 2 måneder senere modtager jeg stadig næsten dagligt spam mails fra dem og deres samarbejdspartnere, lige meget hvor mange gange jeg framelder dem. Endnu en grund til at holde sig langt væk fra alt hvad denne scammer står bag.

October 20, 2022

Hej Christian.
Vi er bestemt ikke scam. Vi har eksisteret som Dealhunter siden 2011. Du har helt ret i, at det er samme virksomhed, men dette gør det jo ikke til snyd og bedrag.

Hilsen Peder, Medlemskortet.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har nu sendt jer 3 mails hvori jeg…

Jeg har nu sendt jer 3 mails hvori jeg Beder om at blive meldt ud, for det kan vi kunder åbenbart ikke få lov til , hvis ikke i melder mig ud nu, må jeg kontakte politiet som det næste

October 11, 2022

Hej Joan
Uha det lyder ikke godt. Jeg vil straks sende den videre til vores kundeservice, så de kan hive fat i dig hurtigst muligt, så vi får det løst.
Beklager du har måtte vente.

Rated 5 out of 5 stars

Modtagelse af pakke.

Har aldrig haft problemer med ødelagte pakker.

September 19, 2022

Hej Jytte
Tusind tak for den søde anmeldelse.
Dejligt at høre at dine varer kommer sikkert frem, hver gang!

Rated 2 out of 5 stars

Ikke til at regne med

Hej Medlemskortet
Jeg ved hvor jeg skal begynde eller slutte, jeg er tilfreds med jeres ting og forstår jeres medlemskab, jeg har skrevet sammen med en fra Dealhunter og jeres anden e-mail adresse, og jeg har også læst andre trustpilot oplevlser men en ting jeg ikke forstår er jeg har fået at vide at man kun må have et medlem pr adresse, men det står altså ikke lige det første sted man skal helt om på side 3 eller 4 og det skriver du heller ikke til dem du mener har 2 eller flere medlemskaber. Og i er sgu hurtige til at trække penge end sætte ind igen, hvor lang tid skal jeg vente på de penge det drejer sig om 3 kr + 199 kr for en gevinst som jeg ikke måtte få og så for en grill pande i ikke har, de 89 kr har jeg fået retur, jeg mindes også at have set jeres åbnings tid på telefon kun er 2 timer fra 12-14

September 16, 2022

Hej Susanne.
Det er helt korrekt forstået, at man kun må have en profil hos os per husstand, og det er lige gyldigt om man er medlem eller ej. Vi prøver at holde så godt styr på dette som muligt, men det er ikke muligt at fange alle disse cases.

Det er korrekt forstået at det kan tage længere tid at indsætte penge på en konto, end når der bliver betalt med et kreditkort på en hjemmeside.

Jeg beklager at du har ventet længere tid end forventet.
Mht. hvor lang tid der går, og hvornår du kan forvente hvad, så henviser jeg til vores kundeservice på info@medlemskortet.dk.

Ingen pakke

Jeg bestilte den 31 juli og har fået mail på min pakke er sendt men har stadig ikke modtaget noget som helst...

August 14, 2022

Hej Dorthe.
Jeg beklager du ikke har fået din pakke endnu.
Har du tjekket leveringstiden på din ordre?

Gerne tag kontakt til vores kundeservice på info@medlemskortet.dk, så vi kan hjælpe dig.
God dag.

Rated 3 out of 5 stars

Tit forsinkelser på varen.,selvom man…

Tit forsinkelser på varen.,selvom man får mail på at varen er sendt. Så må man selv henvende sig længe efter for at spørge til ordren, og så får man som regel at vide der er forsinkelser m.m
Det sker desværre for tit

June 17, 2022

Hej Laila
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager selfølgelig meget disse forsinkelser, og vi er meget glad for at du gør os opmærksom på dette. Mange tak.

Rated 2 out of 5 stars

trøjen er som xl selv om der står 2xl…

trøjen er som xl selv om der står 2xl og uret dur ik j tror ik der er batteri i den

June 16, 2022

Hej Salo
Tak for din anmeldelse

Vi beklager hvis du ikke synes at størrelserne passer.
Skriv gerne til vores kunderservice på info@medlemskortet.dk

Der skulle meget gerne stå i beskrivelsen omkring varen, at der skal nyt batteri i uret.

God weekend

Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig købt noget men den 8/12-2021…

Har aldrig købt noget men den 8/12-2021 modtog jeg en besked jeg havde vundet en lampe det enste jeg skulle var at over føre 3 kr som jeg var så dum at gøre. Nu betaler jeg 89 kr om måneden til medlemskortet som ind til vider er løbet op i 359kr som heg ingen ting får for. Så er på nippet til at kontakte min advokat og høre hvad jeg kan gøre ved det. Kontakter banken i sag i håb om jeg kan spære for de kan trække flere penge fra mig. Syntes det er tyveri. Og jeg vil ga mine penge tilbage. Har aldrig handlet der g kommer aldrig til det

May 30, 2022

Hej Tanja.
Tak for at du har skrevet en anmeldelse.
Der står flere gange igennem købsprocessen at denne trøstepræmie indebærer et PLUS-medlemskab, så vi giver dig bestemt ikke ret i, at det er tyveri.

Kontakt os gerne på info@medlemskortet.dk, så vi kan hjælpe og få løst sagen bedst muligt, og få dig afmeldt dit medlemskab.

God aften
Hilsen Peder, Medlemskortet.

Rated 3 out of 5 stars

"dyrt" medlemsskab?

Glad for den vare jeg har købt.
Men ikke for at jeg skal tegne et NYT medlemsskab, hvis jeg vil købe nogle af de andre tilbud.
Har på fornemmelsen at det er ligesom forrige gang jeg deltog i sådan noget.
De lever af at vi glemmer at afbestille medlemsskab! Sidste gang betalte jeg 4x89,-. (havde bare købt en billig ting jeg gerne ville ha´.)

May 24, 2022

Hej Elwin.
Vi er kede af at du ikke synes du får nok for dit medlemskab. Vi tager din kritik til os, og ser på at få endnu flere fordele tilknyttet.

Rated 1 out of 5 stars

Det kan jo ikke være andet når man…

Det kan jo ikke være andet når man aldrig får leveret sin bestilling

April 12, 2022

Hej Susanne.
Uha, det lyder ikke godt, og det skal vi selfølgelig nok få styr på.
Send gerne en mail til os på info@medlemskortet.dk

Udmærkede tilbud og produkter

Udmærkede tilbud og produkter. Svær at slippe ud af når man ikke får afmeldt inden den 14 dages fri afmeldingsfrist. Det kan være svært at overholde de 14 dage idet der ofte går mere end 14 dage inden produktet når frem.

April 4, 2022

Hej Jens.
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg beklager hvis du har problemer med at afmelde dig dit PLUS-medlemskab. Du kan evt. kontakte vores kundeservice på info@medlemskortet.dk

køb af højtaler

fint produkt varen kom hurtig rigtig go højtaler men jeg kan ikke forstå at viskal betale et fast måndligt beløb nåt vi har købt
vh klaus madsen

April 4, 2022

Hej Klaus
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, du er tilfreds med din vare.
Du kan til enhver tid vælge at afmelde dig dit PLUS-medlemskab, men dette medlemskab gør, at du kan spare endnu mere på dine varer hos os.

Hej John.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os, og at du synes din levering var hurtig og effektiv
God dag.

Rated 4 out of 5 stars

Har kun brugt produkt 1 gang.

March 17, 2022

Hej Berit
Vi er glade for at høre, du synes vi har god service.
God weekend

Take a closer look