Medlemskortet Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte en Mystery boxes med angivelig smykker til 1000 kr. tænkte at det nok var fup og det var det. Fik 6 soft -toch penne, et ladekabel til et eller andet jeg ikke har , et armbånd og et smykkesæt so... See more

Rated 4 out of 5 stars

Udmærkede tilbud og produkter. Svær at slippe ud af når man ikke får afmeldt inden den 14 dages fri afmeldingsfrist. Det kan være svært at overholde de 14 dage idet der ofte går mere end 14 dage inden... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik mandag morgen leveret min pakke med posten, den kom i en bobbelplast kuvert så varen var godt beskyttet mod slag og tryk. Har aldrig haft problemer med ødelagte pakker.

Rated 1 out of 5 stars

Scam af den samme person, som står bag dealhunter.dk. Læs deres anmeldelser. Opdatering: Her næsten 2 måneder senere modtager jeg stadig næsten dagligt spam mails fra dem og deres samarbejdspartner... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

God oplevelse

March 10, 2022

Hej "Frederiksberg"
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at du er tilfreds med oplevelsen.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bliver ved med at blive bedt om at…

Jeg bliver ved med at blive bedt om at registrere mig,selv om jeg har prøvet flere gange nu,og gaven til nye medlemmer har jeg heller ikke kunnet købe da den forsvandt i alle de gange den bad mig om at både logge ind og oprette.

February 4, 2022

Hej Delilah
Hmm det lyder mærkeligt.
Har du evt. prøvet en anden browser?
Det er ikke noget, vi selv har været ude for sker.
Ellers prøv at skriv en mail til os på info@medlemskortet.dk, og beskriv problemet, evt. med nogle billeder til.

Rated 2 out of 5 stars

Lampen kom hurtigt - men itu

Lampen kom hurtigt, men foden var knust. Har skrevet til Medlemskortet, men ikke hørt noget tilbage endnu - derfor kun få stjerner lige nu 😕

February 4, 2022

Hej Kjeld
Det er jeg ked af at høre. Jeg beklager du ikke har hørt noget endnu, men jeg er sikker på at besvarelsen snart kommer til dig.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil gerne slettes som kunde

Jeg vil gerne slettes som kunde. Tak

February 3, 2022

Hej Medlemskortet.
Det kan jeg ikke hjælpe dig med her, desværre.
Det skal gøres via mail på info@medlemskortet.dk, eller via telefon 70 27 28 14 i hverdagene mellem kl. 10-14

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har lige modtaget en gulvlampe

Jeg har lige modtaget en gulvlampe, men foden var i stykker og og var ikke mulig at lave. Den gik itu. Og kunne ikke laves, så i må sende mig en ny. Ellers var der ikke noget galt med lampen, den mangler bare noget at stå på.

January 30, 2022

Hej Jytte
Mange tak for din anmeldelse.
Det er jeg ked af at høre med lampen.
Gerne giv os en mail på info@medlemskortet.dk, så vi få sat reklamationssagen igang.

Rated 1 out of 5 stars

Hejsa det ur i har sendt til mig…

Hejsa det ur i har sendt til mig virkede ikke

January 24, 2022

Hej Normann
Tak for din anmeldelse
Vi er kede af at høre, du har fået et ur, der ikke virker.
Gerne kontakt os på info@medlemskortet.dk, for at vi kan finde en løsning og hjælpe dig.

jeg er ikke tifreds

jeg vil anmeldelse, fordi er re ikke tilfreds med at kobe

January 14, 2022

Hej Wioletta
Tak for din anmeldelse
Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med et potentielt køb hos os.
Gerne kontakt vores kundeservice på info@dealhunter.dk, hvis vi kan hjælpe dig.

Mange gode tilbud

Hej Birthe.
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du synes, vi har mange gode tilbud.

Rated 5 out of 5 stars

Det er så godt at få tilbud på…

Det er så godt at få tilbud på spændende produkter. Jeg er tilfreds

Hej Ane-Karoline
Tak for en fed anmeldelse.
Vi er glade for du synes vores udvalg "spiller".

Fungerer nu rigtig godt

Efter en del indkøringsproblemer fungerer det rigtig godt

Hej Johan
Mange tak for en fin anmeldelse.
Kan du uddybe hvilke problemer du har oplevet hos os?

opsigelse af medlemskortet

jeg har de sidste par måneder prøvet at opsige medlemskortet men har intet hørt endnu håber der er en fejl som i vil rette til mvh jørgen jensen mail adr martinplet@msn,com

January 9, 2022

Hej Jørgen.
Jeg har videregivet din email til vores kundeservice, så vi kan få løst sagen hurtigst muligt.

Rated 2 out of 5 stars

Hej " Medlemskortet " !

Hej " Medlemskortet " !
I får kun 2 stjerner med pil nedad og hvorfor det? Fordi det hedder sig at man betaler 89 kr. som medlem pr. måned. Jeg har nu 2 måneder i træk betalt 2x89 kr. Jeg troede, at ville opdage det, men nej .Så derfor bedes i sende mine penge tilbage og så må jeg overveje om jeg kan stole på jer.
Mvh.
Bent Larsen

January 3, 2022

Hej Bent.
Hmm det lyder meget underligt, og der er klart tale om en fejl. Det kunne tyde på at du har 2 konti hos os, men skal undersøges nærmere.

Tag gerne fat i vores kundeservice på info@medlemskortet.dk, så vi kan hjælpe og komme til bunds i sagen.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har ikke noget specielt at sige

Jeg har ikke noget specielt at sige, andet end at det er okey dokey👍

December 20, 2021

Hej J
Mange tak for din anmeldelse
Vi er glade for at du synes vi er okey dokey.
Vi ønsker dig god Jul.

Rated 4 out of 5 stars

super gode tilbud .rabatter…

super gode tilbud .rabatter oplysningerne er gode med hensyn til fragt vil klart anbefale medlemskortet til andre !!

December 15, 2021

Hej Johnny
Mange tak for din anmeldelse
Vi er super glade for, at du vil anbefale os til andre.
Hav en fantastisk dag

Hej Kaj
Mange tak for din anmeldelse.
Vi håber snart, at din bestilling dukker op.
Hvis den mod forventning ikke dukker op, så kontakt os på mail info@medlemskortet.dk

Rated 5 out of 5 stars

hej jeg er godt til fres med…

hej jeg er godt til fres med medlemskoret

December 14, 2021

Hej Jan.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er også godt tilfredse med, at du er godt tilfreds :-)

Ingen anmeldelse

I skriver, at jeg med min anmeldelse er med i en konkurrence, hvor vinderen bliver udtrukket den 1. dec.2021!
Jeg bliver desværre nødt til at afholde mig fra at give en anmeldelse, idet jeg stadig - den 13.12.21 endnu ikke har modtaget ordren nr. 56430.
Samtidig opsiger jeg pr.d.d mit "PLUS medlemskab på 89 DDK månedligt. Fredag den 10.12. har jeg pr. mail henvendt mig og fremsendt en rykker - den er ubevsaret.

December 13, 2021

Hej Britta.
Mange tak for din anmeldelse.
Hov, tak fordi du gjorde opmærksom på dette! Vi får trukket en vinder, og laver en ny konkurrence.

Du kan ikke opsige igennem denne anmeldelse, og derfor skal skrive til vores kundeservice på info@medlemskortet.dk, både omkring dette, og din manglende varer. Du må gerne skrive en ny mail (da du jo allerede har gjort dette), og jeg vil lige tage fat i vores kundeservice.

Take a closer look