Købte en Mystery boxes med angivelig smykker til 1000 kr. tænkte at det nok var fup og det var det. Fik 6 soft -toch penne, et ladekabel til et eller andet jeg ikke har , et armbånd og et smykkesæt so... See more
See what reviewers are saying
Udmærkede tilbud og produkter. Svær at slippe ud af når man ikke får afmeldt inden den 14 dages fri afmeldingsfrist. Det kan være svært at overholde de 14 dage idet der ofte går mere end 14 dage inden... See more
Company replied
Fik mandag morgen leveret min pakke med posten, den kom i en bobbelplast kuvert så varen var godt beskyttet mod slag og tryk. Har aldrig haft problemer med ødelagte pakker.
Company replied
Scam af den samme person, som står bag dealhunter.dk. Læs deres anmeldelser. Opdatering: Her næsten 2 måneder senere modtager jeg stadig næsten dagligt spam mails fra dem og deres samarbejdspartner... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Jeg bliver ved med at blive bedt om at…
Jeg bliver ved med at blive bedt om at registrere mig,selv om jeg har prøvet flere gange nu,og gaven til nye medlemmer har jeg heller ikke kunnet købe da den forsvandt i alle de gange den bad mig om at både logge ind og oprette.

Reply from Medlemskortet
Lampen kom hurtigt - men itu
Lampen kom hurtigt, men foden var knust. Har skrevet til Medlemskortet, men ikke hørt noget tilbage endnu - derfor kun få stjerner lige nu 😕

Reply from Medlemskortet
Jeg vil gerne slettes som kunde
Jeg vil gerne slettes som kunde. Tak

Reply from Medlemskortet
Jeg har lige modtaget en gulvlampe
Jeg har lige modtaget en gulvlampe, men foden var i stykker og og var ikke mulig at lave. Den gik itu. Og kunne ikke laves, så i må sende mig en ny. Ellers var der ikke noget galt med lampen, den mangler bare noget at stå på.

Reply from Medlemskortet
Fik billige armbåndsure,til en rigtig…
Fik billige armbåndsure,til en rigtig god pris.

Reply from Medlemskortet
Det er så godt at få tilbud på…
Det er så godt at få tilbud på spændende produkter. Jeg er tilfreds

opsigelse af medlemskortet
jeg har de sidste par måneder prøvet at opsige medlemskortet men har intet hørt endnu håber der er en fejl som i vil rette til mvh jørgen jensen mail adr martinplet@msn,com

Reply from Medlemskortet
SAGT SOM GJORT alle leveringer går som…
SAGT SOM GJORT alle leveringer går som smort
Henrik Weinoldt

Hej " Medlemskortet " !
Hej " Medlemskortet " !
I får kun 2 stjerner med pil nedad og hvorfor det? Fordi det hedder sig at man betaler 89 kr. som medlem pr. måned. Jeg har nu 2 måneder i træk betalt 2x89 kr. Jeg troede, at ville opdage det, men nej .Så derfor bedes i sende mine penge tilbage og så må jeg overveje om jeg kan stole på jer.
Mvh.
Bent Larsen

Reply from Medlemskortet
Jeg har ikke noget specielt at sige
Jeg har ikke noget specielt at sige, andet end at det er okey dokey👍

Reply from Medlemskortet
super gode tilbud .rabatter…
super gode tilbud .rabatter oplysningerne er gode med hensyn til fragt vil klart anbefale medlemskortet til andre !!

Ingen anmeldelse
I skriver, at jeg med min anmeldelse er med i en konkurrence, hvor vinderen bliver udtrukket den 1. dec.2021!
Jeg bliver desværre nødt til at afholde mig fra at give en anmeldelse, idet jeg stadig - den 13.12.21 endnu ikke har modtaget ordren nr. 56430.
Samtidig opsiger jeg pr.d.d mit "PLUS medlemskab på 89 DDK månedligt. Fredag den 10.12. har jeg pr. mail henvendt mig og fremsendt en rykker - den er ubevsaret.