Privilege B.V. Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Er zijn vast mensen die bewust en actief deelnemen. Mijn vader (90) had ongemerkt een abonnement. Laatste betaling € 162. Het bedrijf is dochter bv van Pretium. Daar had hij een telefoon abonnement... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kom erachter dat ze geld afboeken van onze rekening. Nooit een machtiging of abonnement afgesloten. Lees in review dat ze meeliften op goedkeuring van betaling ander bedrijf. Bedrag geretourneerd. Co... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vele jaren lid geweest en aantal keren met hoge kortingen producten via de veilingen kunnen kopen. Echter de voorwaarden voor deelname aan de veilingen zijn in de loop der jaren steeds ongunstiger gew... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat een slechte organisatie!! En Je koopt een artikel via de veiling . Je wilt betalen, maar lukt niet 123 ivm uitval internet. Vervolgens kunnen geen rekening of nieuw betaalverzoek verstur... See more

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Droomprijs

Eenvoudige vragen beantwoorden en dan een dikke prijs winnen gebeurt alleen in dromen. Maar nu in 't echt. :D
Fantastische Lego set!

February 6, 2023

mooi audiosysteem

Een tijdje geleden heb ik op Mijnprivileges.nl een mooi audiosysteem van bijna 1.600 euro voor 1.100 euro kunnen kopen. Als ik Netflix films en series kijk heb ik er nu geweldig geluid bij!

October 10, 2022

Top!

Top! Goede service, levering en vriendelijkheid! En een goede prijs🙂👌

September 16, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Goede ervaring

Ik ben twee jaar lang lid geweest. Heb twee keer mooie bedragen gemijnd en daarvan een smartwatch gekocht. Nooit prijzen gewonnen helaas, ondanks vrijwel dagelijks inloggen. Opzeggen ging relatief eenvoudig middels een brief, opzegging werd vrij snel daarna bevestigd.
Na twee jaar is de som dat ik een nagenoeg gratis smartwatch heb en wat tijd heb verspild. Niet veel op aan te merken.

July 23, 2022

Schimmig bedrijf

bedrijf wat het een klant zeer makkelijk maakt om lid te worden, opzeggen is een ander verhaal. Men moet door heel veel hoepels springen om dit te kunnen doen, lekker moeilijk maken. Mijden dit bedrijf.

April 11, 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, ze zijn nu al een maand bezig om te kijken wanneer mijn pakketje wordt verstuurt, oplichters zijn het

January 21, 2022

Apple met korting

Let op! Bij Privileges krijg je korting op Apple producten. Ik heb er de iPad Pro gekocht voor 1400 euro. Daar krijg je hem nergens voor. In de winkel kost hij 1880 euro!

January 20, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Pas op voor dit bedrijf ze gaan zeer onzorgvuldig om met je privacy. En op klachten reageren ze pas als je een aangetekende brief verstuurd.

December 8, 2021

Super goedkoop

Check de privileges-site als je gek bent van lego. Je betaalt er honderden euro’s minder voor de Harry Potter bouwwerken. Echt cheap.

November 3, 2021

Wordt nooit lid

Wordt nooit lid, ze belazeren de boel ! Door steeds nieuwe aanpassingen in hun 12 pagina reglement hebben ze steeds nieuw reden om je te kunnen belazeren!

En als ze zeggen dat je jaar lang lid moet blijven zonder er gebruik van te maken, trap er niet in!! Dat is in strijd met de wet!

July 20, 2021

Wordt geen lid!!

Na vele jaren lid te zijn geweest vond ik het genoeg, het lidmaatschap werd duurder (zonder aankondiging, alleen te lezen op de site na lang zoeken) en voordeeltjes steeds minder. Door op te zeggen moest je een jaar lid blijven zonder gebruik te maken van dingen waar je juist lid voor bent. Of te wel een jaar betalen en niks kunnen doen. 1x aangetekend een brief gestuurd (bellen/mailen mag niet) dat ik wil opzeggen en een afwijzing omdat ik al wat had gekocht op de site. Nieuwe lidmaatschapsgeld werd afgeschreven en heb ik terug laten storten door de bank. Contact gehad met de consumentenbond en dat ook in de 2e brief gezet en dat hun voorwaarden in strijd zijn met het consumenten recht. Daarna niks meer gehoord, 6 maanden later een mail (geen brief) dat zij de regels van opzeggen hebben aangepast en dat je nu wel gewoon kan opzeggen! "om onrust onder de leden te voorkomen" hebben ze de regel aangepast maar ze waren wel van mening dat hun regels geldig waren.... ja ja...
Dus mensen die nog lid zijn....ZEG OP!! nu kan het! voor ze weer de boel aanpassen.

June 15, 2021

The Trustpilot Experience