Privilege B.V. Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Er zijn vast mensen die bewust en actief deelnemen. Mijn vader (90) had ongemerkt een abonnement. Laatste betaling € 162. Het bedrijf is dochter bv van Pretium. Daar had hij een telefoon abonnement... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kom erachter dat ze geld afboeken van onze rekening. Nooit een machtiging of abonnement afgesloten. Lees in review dat ze meeliften op goedkeuring van betaling ander bedrijf. Bedrag geretourneerd. Co... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat een slechte organisatie!! En Je koopt een artikel via de veiling . Je wilt betalen, maar lukt niet 123 ivm uitval internet. Vervolgens kunnen geen rekening of nieuw betaalverzoek verstur... See more

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Schoften zijn het!

Schoften zijn het!! Ben al lang lid en het ging altijd goed tot ik 3 maanden geleden een nieuwe iphone bestelde met bijbetaling. Je hoort niks, ontvangt niks. Als je belt wordt je aan het lijntje gehouden. Annuleren lukt ook niet. Ik eis gewoon mijn geld terug. Al moet het via de rechtbank of een leuk tv programma. Ik heb nog een visitekaartje liggen van een directeur die er werkt/werkte, misschien ook maar eens lastig vallen. Schandalig om zo met klanten om te gaan.

June 3, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Moet ook een jaar lang betalen voor noppes...

Heb ruim van te voren aangetekend laten weten dat ik mijn lidmaatschap wil opzeggen per januari 2021! heb er bij vermeld dat ik wel graag binnen 14 dagen een bevestiging wilde hebben en heb dan ook na 2 weken gebeld en bleek dat de opzegging binnen was, maar door ongemak nog deze bevestiging nog niet verstuurd was… alles leek in orde? maar werd kwartier later teruggebeld met de mededeling dat opzeggen toch niet kon omdat ik iets gekocht had bij hun en alsnog een jaar aan het lidmaatschap zou vastzitten! Zo staat het in de voorwaarden zo zei men…. betekent dus dat ik voor jan doedel € 110 moet betalen voor volgend jaar zonder dat ik daar iets mee kan doen! want dan zou ik er weer een jaar aan vastzitten… Ik had ruim € 300 kooptegoed en heb daar iets van gekocht zodat mijn saldo op nul kwam te staan! Nu dat is het mooiste? als je opzegt en je heb nog saldo over krijg je dat niet terug en als je er iets voor koopt hang voor een jaar voor € 110.. Ik moet dat bedrag dus betalen om maar te zeggen mij uit te kopen. Vindt het geen manier van doen ook de prijsverhoging van eerst € 90 naar € 110 is niets medegedeeld en vele medespelers zijn ook niet op de hoogte van het opzegbeleid zo ik begrepen heb en die overdenken nu ook om hun lidmaatschap te beëindigen! Ben hier behoorlijk in mijn kuif gepikt en overweeg dan ook om dit voorval voor te leggen aan de media zoals Kassa, Radar en dergelijke zodat de mensen goed overdenken welke fuik ze in gaan zwemmen! En met die voorwaarden die stelselmatig worden veranderd zo lijkt mij id het geen beginnen aan om die wekelijk door te nemen! Spreekwoord luidt dan ook als het te mooi is om waar te zijn?

April 4, 2021

Algemene Voorwaarden strijdig met consumentenrecht

Vele jaren lid geweest en aantal keren met hoge kortingen producten via de veilingen kunnen kopen. Echter de voorwaarden voor deelname aan de veilingen zijn in de loop der jaren steeds ongunstiger geworden, terwijl jaarlijkse contributie almaar duurder werd. Opzeggen is volgens de Algemene Voorwaarden alleen mogelijk onder afkoop van een vol jaar contributie. Dat is regelrecht strijdig met het Burgerlijk Wetboek en het consumentenrecht! Alleen na dreiging met juridische stappen is het me gelukt van deze club af te komen. Denk dus drie keer na voor je lid wordt!

February 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Word NOOIT lid van deze site!!!

Ruim 10 jaar geleden zijn mijn man en ik allebei lid geworden van Mijn Privileges. Toendertijd was dit erg aantrekkelijk en werd alles goed geregeld. We hebben een tv , koffiezetapparaat, gereedschap en kaartjes voor de VVAL besteld bij dit bedrijf.
Sinds enkele jaren zijn de voorwaarden en extra's veranderd; voorheen werd je beloond voor het lid maken van een vriend, nu is dat al gehalveerd. Producten die je kunt mijnen, worden als startprijs veel te hoog geprijsd. De jaarlijkse abonnementskosten rijzen de pan uit.

Inmiddels hebben we ook slechte ervaringen met de 'klantenservice' (je kan het eigenlijk zo niet noemen, service is er niet bij). Mijn zusje heeft Buds Plus besteld. Toen deze gebruikt gingen worden, deed één oortje het niet. Bleek het een buitenlands product te zijn, waardoor dit niet te verenigen is met onze Nederlandse producten. We zijn inmiddels 2 maanden verder en het is nog steeds niet opgelost. Na lang aandringen mag ze nu de Buds terug sturen, op eigen kosten!!! Onvoorstelbaar!!! We hebben geeist dat er nieuwe Buds Plus komen, deze keer Nederlandse producten. Heb er een hard hoofd in...

Het allerergste is het volgende: mijn man en ik willen opzeggen. Dit kan alleen maar als we allebei één jaar abonnementskosten betalen en vervolgens het hele jaar geen gebruik maken van het mijnen/webwinkel. Oftewel wij betalen samen €220 om op te zeggen!!!! Echt te belachelijk voor woorden.... wij zijn hier zo boos over! Maar je kunt niks.... staat machteloos.
Via deze weg wil ik jullie allemaal op het hart drukken om NOOIT, maar dan ook NOOIT lid te worden van deze vreselijke site!

February 5, 2021

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Je zit aan van alles vast en wordt op een niet legale manier gebonden aan je contract.

January 26, 2021

Wat een waardeloze club

Wat een waardeloze club. Wanneer je opzegt moet je nog een jaar lang lid blijven, maar je mag dan niets kopen of mijnen. Anders gezegd je betaalt 1 jaar huur voor een woning, maar mag er niet wonen.
Ook een apparaat van de a- veilingen gekocht, alleen was op dat moment het dagsaldo niet toereikend en nu kan en mag ik het niet meer betalen nadat de daglimiet verhoogd is.
NIET lid worden van deze hopeloze club.

December 9, 2020

Trap er niet in!

Trap er niet in! Op het eerste gezicht lijkt het een mooie site waar je door middel van de zogenoemde prijsvoordeelveilingen relatief goedkoop spullen (tegen de hoofdprijs) kunt kopen. Maar je kunt pas je lidmaatschap opzeggen op het moment dat je er een heel jaar lang geen gebruik van hebt gemaakt. Ik geef een voorbeeld: Als je op 1 januari 2018 je lidmaatschap begint (redelijk goedkoop waarschijnlijk door een ander soort veiling) en je koopt bijvoorbeeld op 1 juni iets op de website. Dan zeg je op 1 juli (op tijd) je lidmaatschap op. Dan moet je alsnog op 1 januari 2019 betalen voor een heel jaar waar je dus niks aan hebt. Je kan dus pas opzeggen nadat je een heel jaar niks op de site hebt gekocht, waardoor je uiteindelijk altijd te veel betaald. Trap er niet in!

November 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Iets gekocht Bij annulering Van het gekochte wordt niks terug betaald

Iets gekocht , werd geannuleerd het betaalde bedrag wordt niet terug betaald. Contact gaat moeizaam , alleen contact met medewerkers die alleen telefoongesprekken aannemen maar niks mogen beslissen, Directie of supervisors durven zelf niet aan de telefoon te komen , veel beloftes maar uiteindelijk wordt je opgebeld dat je niks terug krijgt

September 2, 2020

The Trustpilot Experience