Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk opfindelse

Altid rart når der er nogle rabatter at hente.

October 2, 2025

Hej Linda ✨

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩
Det er så skønt at høre, at Molly hjælper dig med at finde rabatter – det er netop derfor, hun er her ❤️

Sikker nethandel

Molly gør det sikkert for mig at handle på nettet, ved at oplyse om hjemmesiden. Der findes også rabatter eller hvis varen kan findes billigere et andet sted.

October 2, 2025

Hej Anitta 🌟

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🥰
Det er dejligt at høre, at Molly giver dig tryghed, når du handler online, samtidig med at hun hjælper dig med at finde rabatter og de bedste priser 💗

Jeg elsker Molly

Fantastisk påfund. Har sparet mig mange penge. Og tid, da jeg ikke selv behøver shoppe rundt efter diverse rabatkoder. Jeg er sikker på, at få den bedste pris 🫶🏻

September 29, 2025

Hej Laila 🫶

Tusind tak for de søde ord! Det er så dejligt at høre, at Molly både sparer dig tid og penge – præcis det, vi håber, hun kan hjælpe med 🛍️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er godt tilfreds med Molly

Molly har jeg nu brugt i en uge og jeg har allerede sparet en del penge i denne uge ved at bruge Molly ☺️ så jeg er rigtig godt tilfreds

September 28, 2025

Hej Katarina 🌟

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at Molly allerede har hjulpet dig med at spare penge på så kort tid 🙌 Vi bliver altid glade, når vores brugere får mærkbare besparelser og en nemmere shoppingoplevelse 💛

Skønt

Super nem at bruge og dejligt med rabat

September 26, 2025

Hej!

Hvor dejligt at høre! 😍 Vi er så glade for, at du synes Molly er nem at bruge – og endnu bedre, at hun hjælper dig med at spare penge 🙌 Tak fordi du deler det med os!

Fantastisk 🥰

Molly er altid god til at fortælle om det er en god og pålidelig hjemmeside jeg besøger.
Molly er altid flink til at prøve at skaffe mig rabat.

September 24, 2025

Hej Stine

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🥰 Hvor er det skønt at høre, at du både føler dig tryg ved at handle online og samtidig får hjælp til rabatter. Det gør os virkelig glade!

Det virker

Det virker bare godt 🙌 jeg har kun positive ting af sige om den app har kun sparet på af have den 🙏

September 23, 2025

Hej Martin ✨

Tusind tak for de fine ord! 🙌 Det er så dejligt at høre, at du oplever Molly som en hjælp til at spare penge – det er præcis derfor, vi har lavet appen 🥰

super hjælp

Er altid behjælpelig på en overskuelig måde

September 23, 2025

Hej Rikke 🎉

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du oplever Molly som hjælpsom og overskuelig – det er lige præcis, hvad vi gerne vil tilbyde vores brugere 🤩

Super

Nemt at få rabat

September 22, 2025

ChatGPT sagde:

Hej Bjarne 🤗

Tusind tak for din anmeldelse! Det er så skønt at høre, at du synes, det er nemt at få rabat med Molly – det er jo netop derfor, vi har lavet appen 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Som sædvanlig hjælper Molly med rabatkoder

September 20, 2025

Hej Kenneth 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at Molly fortsat kan hjælpe dig med rabatkoder og gøre dine køb lidt billigere – det er præcis det, vi gerne vil ⭐️

God oplevelse

Fungerer rigtig fint:)

September 17, 2025

Hej Mia ⭐️

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🤗 Det glæder os at høre, at du synes, Molly fungerer godt – det er netop vores mål at gøre online shopping både nemmere og mere overskueligt 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Molly er nemt og det virker

Super nemt og det virker faktisk 👍

September 15, 2025

Hej Martin 💙

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du oplever Molly som både nem og effektiv – det er lige præcis det, vi ønsker: at gøre online shopping både lettere og billigere 🤩

Fine besparelser

Molly finder ofte rabatter til mig, og så er det jo helt utroligt nemt og hurtigt

September 15, 2025

Hej Rikke 💗

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄 Det gør os så glade at høre, at Molly både sparer dig penge og gør shopping nemt og hurtigt 🫶

Fantastisk!!

Skaffer stortset altid god rabat! Elsker den!

September 11, 2025

Hej Emilie 🫶

Hvor er det dejligt at høre! 😍 Vi bliver så glade for, at Molly hjælper dig med at finde gode rabatter – det er lige præcis det, hun er skabt til 🙌💛

Rabat

Hjælper med at skaffe rabat

September 8, 2025

Hej Vibeke 💗

Tusind tak for din anmeldelse! 🎉

Hvor dejligt at høre, at Molly hjælper dig med at få rabatter og gøre dine online køb endnu bedre ✨

Saunatæppe

Dejligt at kunne spare penge, og få den ekstra tryghed

September 5, 2025

Hej Berit 🌟

Tusind tak for din anmeldelse! 🥰

Hvor skønt at høre, at Molly både hjælper dig med at spare penge og giver dig ekstra tryghed, når du handler online 🛍️💛

Konge oplevelse

Simpelt og enkelt finder Molly rabatter til mig, når jeg shopper

September 2, 2025

Hej Frank 👋

Tusind tak for din anmeldelse! 😄

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, Molly gør det nemt at finde rabatter, når du shopper 🎉

Vi håber, du fortsat får glæde af alle de besparelser, Molly kan finde til dig!

God app

Den skaffede mig 50% på min Myprotein bestilling

September 1, 2025

Hej Mathias 💜

Hvor er det fantastisk at høre, at Molly kunne hjælpe dig med at få 50% rabat på din Myprotein-bestilling! 🥳💪

Det er præcis derfor, vi har lavet Molly – for at gøre det nemt at spare penge og handle sikkert online 😄

Rated 4 out of 5 stars

Fortrolighed

God overvågning og tilbud om rabatter.
Denne gang var der dog ikke rabat, men fin anmeldelse af websiden. Det giver en god fortrolighed.

September 1, 2025

Hej Lars 🙏

Tusind tak for din anmeldelse! 🤍

Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og godt hjulpet med både overvågning og rabatter. Vi vil rigtig gerne blive endnu bedre – må vi spørge, hvad vi kan gøre for at fortjene den sidste stjerne fra dig? 😊

Rated 3 out of 5 stars

For sent

Ofte kommer molly først frem efter jeg har betalt🫣

August 31, 2025

Hej Annette,

Først og fremmest tak for, at du bruger Molly 🙌

Beklager, at du oplever, at Molly først kommer frem efter du har betalt. Vi vil rigtig gerne undersøge det nærmere og undersøge hvorfor det sker hos dig, så kan du skrive til os på feedback@mollyapp.io og så tager vi hånd om sagen?

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.

Mvh
Team Molly