Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

Kjole til bryllup

Mega dejligt at kunne spare næsten hver gang jeg shopper

August 31, 2025

Hej Nathalie 🌟

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at Molly hjælper dig med at spare penge næsten hver gang, du shopper – især på noget så spændende som en kjole til bryllup 👗💖

Vi elsker at gøre shopping både sjovere og billigere for dig ✨

Supert

Eeeeeelsker Molly!!
Mange store besparelser!

August 30, 2025

Hej Lene 🤩🙌

Hvor er det skønt at læse din anmeldelse – vi elsker din begejstring! At høre, at Molly har givet dig mange store besparelser, gør os virkelig glade 💸💖 Det er lige præcis sådan, vi håber, at hun kan gøre en forskel i hverdagen.

Tak fordi du deler glæden – det betyder alverden for os 🌟

Kærlige hilsner

Fantastisk

Jeg bruger Molly hver gang jeg handler på nettet.

August 21, 2025

Hej Karina 💖

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det bare fantastisk at høre, at Molly er blevet en fast del af din online shopping 🛍️🌟

Det betyder meget for os at vide, at du kan bruge Molly hver gang og få glæde af den 🤗

Super nem at bruge

Super nem at bruge finder meget hurtig rabat koder jeg ikke selv havde fundet.

August 18, 2025

Hej Marlene 🫶

Hvor er det fantastisk at høre! 🥰✨

Vi er så glade for, at du oplever Molly som nem at bruge – og at hun kan finde rabatkoder, du måske ellers ikke havde opdaget 🙌 Det er netop det, vi ønsker at hjælpe med 💖

Tusind tak for din fine feedback!

God rabatrytter

Altid lige ved hånden med gode rabatter man ikke lige kunne se var åbentlyse.

August 18, 2025

Hej Line 😃

Tak for din skønne anmeldelse 😍

Vi elsker at høre, at Molly kan ride med på dine køb og finde rabatter, der ellers kunne være gemt væk 🕵️‍♀️✨ Det er netop den slags små overraskelser, vi ønsker at give vores brugere hver gang de shopper.

Gode rabatter

Den er god til at finde rabat koder

August 13, 2025

Hej Isabella 💗

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at Molly hjælper dig med at finde gode rabatkoder 💸🎉 Det er præcis dét, vi ønsker, at gøre din online shopping lidt sjovere og billigere! 🙌

Rated 3 out of 5 stars

Der stadig mange ting den ikke kan…

Der stadig mange ting den ikke kan finde bedre priser på eller pris exempler på men har dog givet mig både rabat og fundet side med billigere pris

August 8, 2025

Hej Camilla 😊

Tak for din feedback! 🤍

Vi er kede af, at du ofte oplever udfordringer med prissammenligningerne i Molly. Vi arbejder konstant på at forbedre vores system, så du og alle vores brugere får den bedst mulige oplevelse. Det glæder os dog at høre, at du alligevel har haft gavn af andre funktioner i Molly.

Vi må indrømme, at vi bliver lidt forvirrede over, at du både nævner, at Molly ikke altid kan finde bedre priser, men samtidig har fundet sider med billigere priser. Hvis du har lyst, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@mollyapp.io eller 50 50 25 57 – så vil vi meget gerne kigge nærmere på problemerne og finde en løsning sammen.

Har sparet meget med Molly

August 7, 2025

Hej Pia 🤗

Hvor er det dejligt at høre, at Molly har hjulpet dig med at spare! Det er lige præcis derfor, vi har lavet hende - så du får mest muligt for pengene uden besvær 💗

Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre oplevelsen endnu bedre, så sig endelig til!

Minimalistisk og god

Man ligger ikke mærke til den på skærmen før man lige skal bruge den

August 4, 2025

Hej Steffan 🥰

Det er dejligt at høre, at du synes, Molly fungerer diskret og enkelt! 🙌

Vi har netop arbejdet på at gøre oplevelsen så let og brugervenlig som muligt, så den kun er der, når du har brug for den.

Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Molly

Molly har skaffet mig mange rabatter. Den er fantastisk

August 4, 2025

Hej Søs 🩷

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ✨

Vi er virkelig glade for at høre, at Molly har hjulpet dig med at finde mange gode rabatter – det er lige præcis dét, vi elsker at gøre for vores brugere 🥰

Vi håber, at vi kan fortsætte med at overraske dig med gode besparelser gang på gang.

Rated 4 out of 5 stars

Tryghed

Jeg har fået rabatter, takket være Molly, som jeg ikke selv ville have fået. Derudover er Molly en tryghed, da jeg får besked om en hjemmeside får gode anmeldelser.

July 30, 2025

Hej Mette 🫶

Tusind tak for de fine ord! 🥰

Det betyder virkelig meget, at du føler dig mere tryg og samtidig får glæde af rabatter med Molly – præcis det, vi ønsker at bidrage med! 🎉

Vi vil selvfølgelig altid gerne blive endnu bedre – så må vi spørge, hvad vi kan gøre for at fortjene den sidste stjerne? 🌟

Rabatter

Virker fantastisk med at “poppe “ i siden når man handler.

July 30, 2025

Hej Lena 🎉

Hvor er det skønt at høre, at Molly popper frem og hjælper dig lige i det rette øjeblik 🛍️

Det skal være nemt og føles som en ekstra hjælpende hånd, når du handler – og det lyder som om, det fungerer perfekt for dig!

Tusind tak for din feedback 💜

Supergode rabatter

Bruger Molly på alle køb og får tit rabatter

July 23, 2025

Hej Lena 🩷

Hvor er det dejligt at høre, at du bruger Molly fast og får glæde af de mange rabatter! 🥳

Det er netop det, vi drømmer om – at gøre det nemt at spare lidt ekstra hver gang 🙌

Tusind tak fordi du har Molly med på dine køb 🛍️

Super

Fine rabatter

July 21, 2025

Hej Maria 👋

Hvor skønt at høre, at du er tilfreds og har fået glæde af nogle fine rabatter! 😍

Vi elsker at kunne give dig lidt ekstra med på vejen, når du shopper ✨

Tak fordi du bruger Molly!

Rated 2 out of 5 stars

Synes sjældent der findes rabat

Synes sjældent der findes rabat

July 13, 2025

Hej Tina,

Tak for din feedback 🙏 Vi forstår godt, det kan være skuffende, hvis der ikke altid er en rabat tilgængelig – og vi arbejder hele tiden på at udvide vores samarbejder, så vi kan vise endnu flere tilbud og besparelser. Husk, at vi også hjælper med at finde laveste pris, vise brugeranmeldelser og tjekke om en shop er e-mærket, så du altid kan handle trygt – også når der ikke er rabat. Hvis du har forslag til shops, vi bør samarbejde med, må du endelig sige til 💡

Besparelser

Fungere fint og sparer mange penge

July 12, 2025

Hej Helle Rasmussen ✨

Hvor er det skønt at høre, at Molly fungerer som den skal og hjælper dig med at spare penge! 🤗

Det er lige præcis det, vi drømmer om – at gøre det nemt og smart at shoppe med rabatter 💗

Tusind tak fordi du bruger Molly!

God👌

God, hjælper med om hjemmesiden er god og gider rabatkoder

July 10, 2025

Hej Cipo ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du får glæde af både rabatkoderne og sikkerhedschecket! 💖

Det er præcis dét, Molly er sat i verden for – at gøre det nemmere (og tryggere) at handle online 🤞

Tusind tak for din anmeldelse!

Rated 1 out of 5 stars

Clickbait

De skriver på hjemmesiden at man skal downloade appen og aktivere den hvorefter man kan få en rabatkode til puregym, men jeg fik ingenting. Spild af min tid.

July 8, 2025

Hej Mikkel,

Det er bestemt ikke vores hensigt at skuffe nogen – og vi forstår godt, at det er ærgerligt, når man forventer en rabatkode og ikke får en. Som du selv har bemærket, er der desværre ingen aktive rabatkoder til PureGym lige nu. Med Molly-appen har du dog adgang til de nyeste rabatkoder, så hvis der kommer en kode til PureGym, vil Molly automatisk vise den. Vi håber derfor ikke du synes det er helt forgæves med Molly installeret, for Molly viser også anmeldelser og bedre priser på produkter 🙏

Team Molly

Take a closer look