Company replied
Anni er en fantastisk underviser. En super uddannelse der givet mig noget på alle planer.
Company replied
I stor træk en god uddannelse, som kan lægge en god bund for videre selvudvikling
Company replied
Blev taget imod med varme og smil og fik den støtte og omsorg undervejs som jeg havde brug for. Blev guidet igennem uddannelsen som NLP practitioner og sundheds coach på bedste måde. Følte mig tryg... See more
Company replied
NeuroKommunikation er en værktøjskasse, der lærer dig at forstå og håndtere måden hvorpå din hjerne og dit nervesystem skaber tanker og følelser ved hjælp af signalstoffer. Vi lærer dig at påvirke processerne, så du kan optimere dine tanker, dine følelser og dine fysiske tilstande. Det er simpel videnskab omsat til konkrete redskaber. Og de virker. Også i det lange løb.
Rugårdstien 6, 8585 , Glesborg, Denmark
No history of asking for reviews
Denne anmeldelse har været nogle måneder undervejs. Netop for at komme udover honeymoonperioden efter endt eksamen og alt er rosenrødt. Uddannelsen, og udbyttet heraf, skulle lige have lov at stå distancen og prøves af på livets vej, inden en bedømmelse.
Men trods turbulens og modvind undervejs hertil, så står udbyttet af denne uddannelse distancen!
Som uddannet i neurokommunikation får du, udover redskaber til at hjælpe andre, en dybdegående forståelse af din egen livsrejse. Berigelse med nyttige værktøjer, nye vinkler og trygge rammer til at udforske dit eget bagland, gør hverdagen så meget lettere og givende i forhold til de mennesker du omgås og de planer du fører ud i livet. For med neurokommunikationsuddannelsen opdager du, hvordan du kan se bagvedliggende mønstre, de gode intentioner og hvilke værdier de driver menneskene omkring dig. Og skulle det ske, at det ikke er tydeligt, så har du udtalt træning i at spørge ind hertil. Og det oplever jeg anvendeligt i alle aspekter af mit personlige og ikke mindst arbejdsliv.
Mit eget udbytte har været en stor udbygning/tilbygning på en allerede opnået coachcertificering. Hvor neurokommunikationsuddannelsen supplerede og understøttede min første uddannelse.
Uddannelsen er modulopbygget med masser af tid til den planlagte træning. Så udover en teoretisk velfunderet ballast, så opnår du som deltager en praksisnær kunnen. Du får grundigt afprøvet de forskellige modeller og mulighed for at finde din egen stil inden for feltet.
Jeg giver uddannelsen mine varmeste anbefalinger. 5 stjerner herfra!

Reply from NeuroKommunikation
Som netop nyuddannet Neurokommunikations coach, kan jeg kun på det allervarmeste, anbefale denne uddannelse. Her får du meget mere end en coachuddannelse. Det har været en transformerende personlig rejse, hvor rygsækken er fuldt op med gode brugbare redskaber, samt en ny og berigende måde at være i verden på. Faglig stærk, hjertevarm, nærværende og dedikeret underviser, Hele vejen igennem, og dygtige assistenter. Tøv ikke, giv jer selv den gave

Reply from NeuroKommunikation
En fantastisk uddannelse med uendelig mange muligheder - en uddannelse hvor man får arbejdet med sig selv - og man får en masse brugbar og relevant viden og redskaber. Kan kun anbefale uddannelsen som noget af det vigtigste afholdes af kompetente og omsorgsfulde underviser.
Den bedste beslutning i mit liv og tage denne uddannelse.. Engang troede jeg, at jeg skulle have det skidt før jeg kunne få det godt, men denne uddannelse lærte mig bla at det er okay og udvikle sig samtidig med at føle glæde. Faktisk bliver livet en del sjovere og leve med denne gave..

Reply from NeuroKommunikation
Jeg har taget en Sundhedscoach uddannelse hos NeuroKommunikation.dk og det var den vildeste og mest powerfulde rejse fyldt med indsigter, selvudvikling og selvkærlighed. Jeg vil anbefale NeuroKommunikation til alle! Min uddannelse kan bruges både privat men også fagligt. Det er læring jeg har med i min hverdag sammen med min familie i både tale og tanker. 🌱
De allervarmeste anbefalinger herfra. 🌟

Reply from NeuroKommunikation
I rigtig mange år har min familie lidt under mit vanvittige temperament. Fysisk, men især psykisk, har det præget deres (og mit) liv negativt.Jeg har ikke villet erkende det: "sådan er jeg, find jer i det!"
Men for ca. 2 mdr. siden stillede min hustru et ultimatum: "gå i behandling eller få medicin." Jeg har ikke stor stor tiltro til disse behandlingsformer, men prøvede dog at søge på nettet. Det var tydeligt at jeg lænede mig op af en depression, havde lavt selvværd, skamfølelse flere dage efter udbrudene der indbefattede at smide rundt med møblementet, truende adfærd overfor ganske små ting. Kulminationen kom da jeg på en p-plads forsøgte at hive en mand ud hans bil, fordi han ikke ville flytte den en halv meter, og jeg derfor skulle bakke!
Tilfældigvis fandt jeg neurocoaching.dk. Det de tilbød virkede tiltalende/logisk/fornuftigt, men jeg syntes prisen var meget høj. Jeg er over 70 år, vi har kun pensionen. MEN: "hvis du har en bil du holder af, og den trænger til reperation, betaler du "gerne" flere tusinde, ikke sandt? - MEN, er din hjerne, din familie, jeres lykke...MINDRE Værd ?, nej vel!"
Jeg ringede op til en prøvesamtale; og allerede her blev jeg klar over at "værkstedsregningen" kunne vise sig at være pengene værd.
Ugen efter, da første session var forbi, havde min "hjernemekaniker" neurocoach Ole vist mig hvorfor en dygtig håndværker er pengene værd: Jeg havde ganske enkelt fået en hovedreperation :-) -og for første gang et reelt håb om noget rigtig godt i fremtiden.
Nu, 34 dage senere: Kære Ole; din hjælp har reddet vores familieliv, min kone, børn og svigerbørn er dig inderlig taknemmelig. Jeg er til at omgås på en helt anden måde synes de. I tilgift har vore samtaler ikke blot været spændende og ført til at jeg har fået et fantastisk syn på fremtiden, men også en her-og-nu energi jeg ikke har haft siden 40 års alderen. Dette mener jeg helt bogstaveligt!!
Du har ikke lagt skjul på at det kræver arbejde at vedligeholde den tilstand - men det er et "arbejde" der samtidig er spændende.
En stor tak til neurocoaching.dk og til OCK
Mvh Per Olesen

Reply from NeuroKommunikation
Sundhedscoach-uddannelsen i Neurokommunikation har banet vejen for mig i forståelsen af mig selv og mine medmennesker. Nu forstår jeg, hvorfra vores mønstre kommer og at de er et forsvar med gode intentioner. Jeg ved, hvordan vi selv skaber den tilstand vi har, og hvordan vi gennem det limbiske system i hjernen kærligt kan finde ressourcer og omprogrammerer til hensigtsmæssige strategier. Det er så fedt at have værktøjer/viden, der kan hjælpe andre og en selv.
Jeg bruger, det jeg har lært i mit arbejde med unge mennesker, der har det svært og jeg hjælper dem med at finde ind til dem selv og deres ressourcer, så de kan skabe det liv de drømmer om.
Anni er en vidensbank, hun er en super formidler, hun har god humor og man føler sig tryg i hendes hænder. Det er super vigtigt for på uddannelsen får man lov at kigge på sig selv og lukke op til det der roder i rygsækken, så griber Anni en og man får ingen skrammer. Hun er en mester i at skabe en god gruppedynamik, hvor alle er lige, bliver hørt og set.
Jeg kan varmt anbefale hele verden at tage uddannelsen, for jeg tror inderligt på, at hvis vi alle lærte at følge vores hjerter og forstå hjernen/kroppen/nervesystemets kommunikation, ville konflikter og krige være en saga blot.

Reply from NeuroKommunikation
Det har været en helt igennem fantastisk rejse 😍
Jeg har taget NeuroKommunikation coach uddannelsen og glæder mig hver dag over den forandring det har gjort i mit personlige liv.
Jeg kan varmt anbefale uddannelsen 🤩

Reply from NeuroKommunikation
Blev guidet igennem uddannelsen som NLP practitioner og sundheds coach på bedste måde. Følte mig tryg hele vejen igennem.
Kan kun give mine bedste anbefalinger 😊

Reply from NeuroKommunikation
Det har været den bedste og mest lærende uddannelse jeg har taget. Det har været over al forventning. Det har været en rejse i mit eget univers, samt forståelse for andres. Det har givet forståelse for rigtig mange af de udfordringer vi alle kommer i berøring med igennem livet. Det er en uddannelse jeg vil tage med mig resten af livet.

Reply from NeuroKommunikation
Anni er super skarp, dygtig og med hjertet på rette sted. Da jeg i hendes spæde opstart tog sundhedscoach uddannelse hos hende, havde jeg tilmed glæde af adskillige andre dygtige og passionerede undervisere, som fx Frede Damgaard , Lisbeth Ødum & Carsten Vagn-Hansen. Afsæt for en helt ny retning jobmæssigt samt starten på en livslang fantastisk læringsproces.

Reply from NeuroKommunikation
Anni Simonsen er en super dygtigt, passioneret og levende underviser.
Uddannelse hos Anni får mine varmeste anbefalinger, om du vælger at bruge det arbejdsmæssigt eller som selvudvikling.

Reply from NeuroKommunikation
Fantastisk uddannelse, der rykker dig personligt, og gør du ser livet fra nye vinkler - resten af livet.

Reply from NeuroKommunikation
Jeg er så lykkelig for at jeg har taget flere uddannelser og kurser som komplimenterer hinanden rigtig fint i forhold til det jeg nu tilbyder i min virksomhed.
Jeg udvikler løbende mine kompetencer og elsker at kunne følge mit hjerte og leve min passion i mit ønske om at gøre en forskel i andre menneskers liv.
Én af de kompetencer jeg ofte har i spil, når jeg udvikler mine produkter er min sundhedscoach uddannelse fra Neurokommuniaktion. Uddannelsen gav mig masser af viden samt konkrete værktøjer til at møde og hjælpe mennesker professionelt. Og samtidig var forløbet en personlig rejse i forholdet til mig selv og min verden!
Jeg laver bl.a. workshops og retreats, hvor jeg er sammen med mine kursister over længere tid, så der er plads og ro til fordybelse. Formålet er bl.a. at inviterer kursisterne til at få nye indsigter og opdagelser om dem selv. Og her er mine kompetencer fra sundhedscoach uddannelsen helt uundværlige. Jeg hører ofte fra mine kunder at de oplever mig som hjertevarm og autentisk i min måde at undervise og formidle på og jeg tror ærlig talt at mit autentiske jeg ”blev født” i løbet af min uddannelse til sundhedscoach.
Mine produkter bliver skabt ud fra et brændende ønske om at bidrage til en mere kærlig verden. Og når vi ønsker forandring må vi altid starte ved os selv og så er det guld værd for mig at have en sundhedscoach uddannelse med i bagagen!!!
Hanne Brosbøl

Reply from NeuroKommunikation
Jeg giver glædeligt Anni Simonsen og Neuro Kommunikation, mine bedste anbefalinger. Anni brænder for det hun laver, det mærkes og det smitter af på holdet. Både det første år med de grundlæggende NLP-metoder, arbejdet med mig selv, og Masteren har gjort en kæmpe stor forskel på mit liv. Både arbejdsmæssigt hvor jeg får lov til at have samtaler med de nervøse patienter, og jeg har fået gang i mit eget firma, startet med at undervise i det jeg brænder for. Min tro på mig selv er styrket. Det føles godt, og min søde familie, siger de kan mærke jeg har udviklet mig. Det har jeg et stort ønske om skal fortsætte, for jeg har en mission.

Reply from NeuroKommunikation
Det er en af de bedste ting der er sket for mig, at komme ind under Anni`s vinger, få del af den store mængde viden hun har om neurokommunikation. Den viden jeg har fået del i, har gjort, at jeg har fået en større forståelse og accept for vores forskellighed. Hun har en evne til at formidle stoffet på en måde, så alle kan forstå det og har lyst til endnu mere. Neurokommunikation har også været en rejse for mig, jeg har fået øje på mønstre der er mindre hensigtsmæssig for mig, mønstre jeg nu har mulighed for at ændre.
Jeg vil varmt anbefale Anni, hvis du overvejer, at stifte bekendtskab med neurokommunikation.
Gitte Bisgaard

Reply from NeuroKommunikation
En fantastisk udannelse som fylder gode ting i livets rummelige værktøjs kasse.
Her styrkes dine kommunikative evner og forståelsen af andres syn og forståelse af verden.

Reply from NeuroKommunikation
En opdagelses rejse i kommunikation
Fantastisk - øjenåbner - så vildt - varmt - kærligt - faktuelt og lige spot on.
Bruger min viden og færdigheder hver dag
Tina Madsen

Reply from NeuroKommunikation
Anni Simonsen er den bedste underviser jeg har oplevet. På intet tidspunkt flyver tankerne væk - man sluger nærmest hvert ord fra hende.
Her 7 år efter endt uddannelse bruger jeg fortsat flittigt mine neurokommunikations-kompetencer - både privat og i min selvstændige virksomhed, hvor jeg arbejder med sanseintegration og bevidste kundeoplevelser.
Sender de aller varmeste anbefalinger
Lene Bremer

Reply from NeuroKommunikation
Tusind tak for lærerige og inspirende undervisning fra en underviser, med empati og nærvær, der guider igennem læring med lethed og med 100% forståelse i teori og praksis. Dejligt at give hjernen nye spor og tanke muligheder. 100 % effektivt - jeg bruger det hver dag - jeg kan slet ikke lade være.