Virkelig kompetent, venlig og god service. Jeg har handlet briller her igennem et par år efterhånden og kommer til det fremover. Man bliver altid mødt med smil og deres service er udover det sædvanlig... See more
See what reviewers are saying
Fik lavet et par solbriller, Maui Jim Red Sands, af Casper. Det er til dato de bedste solbriller jeg nogensinde har ejet, komforten findes ikke bedre. Caspers service og ærlige tilgang til kunden e... See more
En tilsvarende helt igennem sød, venlig, faglig meget kompetent og serviceminded behandling skal man lede længe efter!! Og dette er sagt ud fra nu 4-5 besøg i butikken - og samme super gode oplevels... See more
Kan varmt anbefale Frandsen optik, super dygtig rent fagligt, men også altid smilende og venlige 😊
Company details
Information provided by various external sources
Optiker
Nørretorv 15, 7100, Vejle, Denmark
- ff@optikerfrandsen.dk
- optikerfrandsen.dk
No recent history of asking for reviews
Fantastisk optiker til hele familien
Fantastisk optiker til hele familien, de kan deres kram og altid venlig og smilende betjening.
Man får altid lyst til at blive hængende og sludre, sidde i sofaen og drikke kaffe.
Super professionelle med høj service og…
Super professionelle med høj service og god rådgivning - i en butik med altid positivt humør/stemning.
Jeg føler mig helt tryg ved at lægge mit syn 'i deres hænder' - og kan på det varmeste anbefale Optiker Frandsen.
Super service og kompetent rådgivning.
Super service og kompetent rådgivning.
Linseabonnement gennem mange år - altid on-time levering 👍🏻