PortofoonWEB Reviews 23

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Levertijden zijn farce, Artikelen die niet op voorraad zijn worden gepromoot als voorraad. Dat ze dan in back order komen interesseer ze niet. Levertijden worden niet nagekomen. En bestelling staat i... See more

2.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

scanner gekocht.

scanner gekocht.
echt een waardeloos ontvangst.
Megeleverde antenne geeft niks anders dan storing,
Dit bedrijf is veels te duur.
En de service is zeer slecht.
Dit is geen aanrader

March 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Waarschuwing: Voorraadstatus op de website is onjuist/misleidend

"Slechte ervaring. Ik heb de Sirio SCO-868-6 besteld omdat deze als 'Direct leverbaar' op de website stond. Dag na betaling kreeg ik echter een mail dat het product helemaal niet op voorraad is en de levertijd onbekend is.

Het meest kwalijke is dat een bekende van mij een week geleden exact hetzelfde heeft meegemaakt met ditzelfde product. Ondanks dat ze dus al een week weten dat ze niet kunnen leveren, blijft de website op 'Direct leverbaar' staan. Dit is simpelweg misleiding van klanten. Ik heb de bestelling geannuleerd en wacht nu op mijn geld. Wees gewaarschuwd: de status op de site klopt niet."

January 28, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Na meerdere aankopen ter waarde van…

Na meerdere aankopen ter waarde van 4.002,5 € in de periode van 5/9/25 tot 9/12/26 had ik reeds bij alle bestellingen een verzendnota ontvangen terwijl dit niet het geval was, zelfs eenmaal voor een bestelling die ook reeds betaald was en die NIET meer verkrijgbaar was op dit ogenblik ( wel in voorraad op de website) om dat uiteindelijk alles toch in orde kwam behield ik het vertrouwen in het bedrijf, echter na de aankoop van een Anytone at-D578UV op 12 september 2025 had ik einde december een probleem met de compoorten daar ik voor de eerste maal de bijgeleverde usb kabel moest gebruiken voor het aanmaken van een codeplug, na onderzoek was de oorzaak de kabel. Ik verwittigde het bedrijf en vroeg een verlengkabel gezien deze voor het eerste gebruikt werd daar deze voor niets anders nodig is of nodig was. Hierbij kopij van hun klant-onvriendelijk antwoord en zelfs niet conform met de verplichte garantie voorwaarden ... Gezien dit alles kan ik dit bedrijf niet meer aanbevelen en zal ik dit dan ook mededelen aan mijn collega's ON 's ( radioamateurs België) copy van hun schrijven d.d. 06/01/26 indien gewenst origineel beschikbaar.

Geachte heren,
Dank voor de fantastische service na de al mijn aankopen via jullie bedrijf, als informaticus weet ik wel wat ik doe en wat al dan niet gebeurd is en jullie vermelding van waarschijnlijke kapot na …. aanvaard ik niet, niettegenstaande de negatieve kritieken online had ik tot op heden het vertrouwen behouden, echter dit neemt hierbij een einde.

Met groeten roland vandenbulcke

Op 6 jan 2026, om 12:53 heeft PortofoonWEB ( e-mail ) het volgende geschreven:

Goedemorgen,

helaas kunnen wij een kabel die al in September is geleverd niet meer vervangen.
Wanneer deze toen al kapot was had dit toen gemeld moeten worden.
Wanneer deze later niet meer werkt is deze waarschijnlijk tijdens het gebruik kapot gegaan.
De kabel hebben wij helaas ook niet los in ons assortiment.
Met vriendelijke groet
Taede Groenewoud
(e-mail)
9206 AG, Drachten
Op ma 5 jan 2026 om 17:10 schreef Roland Vandenbulcke (e-mail)

Geachte Heren,
Graag had ik voor mijn anytone AT578UVII aangekocht op 12 sept 2025 een nieuwe dubbele USB kabel gehad gezien de geleverde niet werkt. ( Getest met enkele standaard USB kabel)
MVG ROLAND
PS: ORDER NR : OR14001484576

January 1, 2026

GEEN 1 ster waardig!

GEEN 1 ster waardig!
Beloven goudenbergen, komen niets dan ook niets na.
Klante"service" Hebben ze niet...!!
Ze doen als of ze het mega druk hebben. Ja, hun klanten die alles routineren, met hun orders wat binnen-stroomt aan klachten.
Met andere woorden iedereen heeft ineens portofoon nodig radio scanner antennes versterkers heel Nederland......
Waardeloos vervelend bedrijf Ik zou dat afraden voor iedereen je bent meer met hun bezig dan met het werkelijke product wat je "simpelweg "besteld en snel afrekend. En niet voor 17uur bestelt morgen inhuis. Vergeet dat maar! krijgt opgestuurd wanneer het hun uitkomt.
Het retourneren is helemaal een drama Daar kan je maar beter ver van wegblijven.... Je moet ineens HUN administratie in gaan vullen met vragenlijst. Voor je überhaupt je geld terugkrijg. Schandalig bedrijf!

Het is een vrij agressief brutaal bedrijf!
Ik zeg failliet verklaren dat bedrijf. Alles draait om centen Als ze maar een Stuiver kunnen jatten van je doen ze dat!
Al hun producten wat ze verkopen is NEP AliExpress troep!
Dus je kan beter bestellen bij AliExpress Je hebt het nog sneller thuis ook!
Ze kunnen beter antivries verkopen!
Daar hebben ze zelf ook wel aardig wat van nodig!!
Hele vervelende mensen.... Ver van wegblijven AJB! 1000% RAAD!!!

November 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer behulpzame mensen, snelle reactie

Ik had bij de bestelling via de webshop geen mail of bevestiging ontvangen. Na het weekend een mail verzonden en direct de melding dat ik mij geen zorgen moest maken, maar dat alles doorgekomen was en de bestelling onderweg was. Ook een zeer degelijke verpakking van de antenne en de filter in één verzending. Top

August 11, 2025

Levertijden zijn farce,

Levertijden zijn farce,
Artikelen die niet op voorraad zijn worden gepromoot als voorraad. Dat ze dan in back order komen interesseer ze niet. Levertijden worden niet nagekomen. En bestelling staat in je account-pagina vrolijk als geleverd maar is niet geleverd. Niet zomaar een fout maar een glasharde manier van werken. Ethisch absoluut onverantwoord. Bah…

March 4, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Ik bestelde op 11/7/24 een antenne en…

Ik bestelde op 11/7/24 een antenne en kabel, maar maakte tijdens de bestelling één fout. Mijn postcode was op 1 cijfer na verkeerd, de zending werd door postnl dus niet bezorgt. Maar zou maandag terug gaan naar Portofoonweb en kwam daar 10:20 ook aan, ik heb nog even hoopvol naar hun toe gebeld in de hoop dat mijn bestelling voorrang zou kunnen krijgen, maar dat kon ik wel vergeten heb ik begrepen. Ik moet dus afwachten tot zij aan mijn pakket toekomen, want daarna namen ze wel contact met mij op, was hun antwoord. Nou ik begrijp dat het wel mijn fout was van die postcode, maar van enig begrip en service van dit bedrijf heb ik helaas nog niets mogen ervaren. Maar we wachten af, wat niet is kan nog komen.

Vandaag 16/7 bericht ontvangen van de Portofoonweb.
Mijn bestelling komt morgen bij mij aan, hoera!
Ik weet niet of mijn reactie hier toe heeft bijgedragen, maar dat maakt mij niet uit.
Volgens mij zou het invoeren van een API kunnen bijdragen, iets dat een verkeerde postcode invoeren uitsluit. Maar dat is slechts een gedachten hoor.

July 15, 2024

Het kan gebeuren.

Ik had en USB stick besteld met een programma op. Bij aankomst bleek de stick leeg te zijn. 2 mails moeten sturen vooraleer ik antwoord kreeg. Maar daarna vlot contact en alles toch nog vlotjes opgelost.
Bedank!

November 10, 2023

Fijne helpdesk

De oortjes van Motorola, die we hadden besteld, waren niet in voorraad. Na twee weken gebeld en in overleg de order gecanceld en andere besteld. Erg hulpvaardig.

January 17, 2023

Wouxun KG-UV9K

Ik heb pas geleden nog de Wouxun KG-UV-9K besteld en de levering was vrij snel en zonder problemen.
Ik heb ze ook een paar keer gebeld voor info over een product en ben zeer tevreden over de service.

July 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Zou er niet mee in zee gaan

Zou er niet mee in zee gaan. Ik kreeg onlangs een DMR portofoon van ze binnen die al gebruikt was en gehackte firmware op stond.

Kan ook niet anders want dit type wordt allang niet meer geproduceerd.

Wel geld inclusief verzendkosten terugontvangen. Maar ja, zo staat het ook in de wet.

June 8, 2022

Goed geholpen

Twee walkie talkies besteld en initieel 2 verschillende firmware versies gekregen, 1 walkie talkie leek gebruikt. Ze hebben dit netjes opgelost en alsnog een nieuwe gestuurd. Verder ook goed hulp en antwoord gehad mbt de programmeer cps software. Tevreden klant.

January 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb vaak wat kleine dingen gekocht…

Ik heb vaak wat kleine dingen gekocht bij dit bedrijf die gespecialiseerd zijn in groter oplossingen dan die ik nodig heb. Ondanks de kleine dingen die ik koop een prima snelle levering ook dus bij kleine dingen.
Ook achteraf geen problemen als er iets geruild moet worden. Ze hebben veel ook voor amateurs.ik heb nog nooit bij hun aangeklopt zonder dat ik met ze een oplossing had gevonden. Bedankt mederwerkers portofoonweb!

September 30, 2021

Klant onvriendelijk

Als je porfoon web belt voor bestelling ligt de bestelling klaar als je op komt halen.Betalen en opdonderen.Vind het klantonvriendelijk.Als je een klacht hun site zet word het verwijderd.Kom er nooit weer. Schijf dit voor mn man

July 2, 2021

Ontevreden over klachtafhandeling

Ontevreden over klachtafhandeling. Tot twee keer toe product retour gestuurd. Kort antwoord: jullie doen iets verkeerd, ligt aan eigen gebruik. En zonder verder overleg defect apparaat terug ontvangen. Niet heel klantvriendelijk en klantgericht. Ook na zelf bellen lukt het niet om een antwoord te krijgen. Moet zelf maar opnieuw bellen als de betreffende persoon beschikbaar is.

April 12, 2021

Best wel jammer

Best wel jammer . Mijn vaste leverancier . Die ik nu eens vroeg om hulp .
De oplossing was .. De site van de fabrikant had storing. Een concurrent gaf de oplossing .
Maakte HUN niet uit of ik wel of geen klant was . Men is leverancier van dat merk . En met deze vraag zou ik bij elke zicht zelf respecterende leverancier terecht kunnen . Hier wou men niet alleen bewijs dat ik klant was . Maar moest ook nog eens op zoek naar de 2 jaaroude facteur . Maar men belooft vaker meer als men aan kan .

February 23, 2021

Het zijn smerige oplichters

Het zijn smerige oplichters. Ze sturen een factuur naar het verkeerde bedrijf (wij dus). Sturen vervolgens een advocaat die je brieven gaat sturen maar niet reageert als je zelf contact opneemt. Halen een verstekvonnis en plukken je kaal. Zonder enige koopovereenkomst gesloten te hebben! Als je contact opneemt om het op te lossen verwijzen ze naar de niet reagerende advocaat. Het is een schandelijke manier van handelen en niemand zou dit bedrijf moeten steunen.

February 8, 2021

Makkelijke bruikbare webshop

Makkelijke bruikbare webshop, snelle verzending en goede prijzen (zowel voor de gekende merken zoals Kenwood als voor minder bekende merken zoals Baofeng).

December 3, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look