Det har været en virkelig god oplevelse at leje en campingvogn via privat.campingudlejning. Vi har haft god og nem kommunikation hele vejen fra booking til aflevering, hvor vi hurtigt har fået s... See more
Company replied
Hele oplevelsen med Privat-campingudlejning.dk har været tilfredsstillende, i høj grad. Vi har lige fra start fået hjælp til alt fra booking, betaling osv. & har der været de mindste spørgsmål til pro... See more
Company replied
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i uge 30 på Hasmark Camping i deres private fastlægger vogn Alt omkring leje af campingvogn er foregået dejlig nemt. Udlejere stod for alt betaling til... See more
Company replied
Helt igennem nemt og perfekt forløb, helt fra bestilling til afhentning og tilbage leveringen. Ældre vogn, men tip top i orden med alt hvad der skal bruges, lige fra kopper/bestik og til helt ny gasf... See more
Company replied
Udlejning mellem private... Vi udlejer folks campingvogne, når de ikke selv bruger dem. Vi tilbyder kørende campingvogne fordelt over hele Danmark. Alle campingvognen er indrette med personlige ting som skaber hygge og varme i vores vogne. De er alle synede og gastestede samt forsikrede, da det er udlejning mellem private.
Odensevej 147, 5492, Vissenbjerg, Denmark
No history of asking for reviews
Jeg lejer gerne campingvogn her igennem igen. Hvis jeg har haft spørgsmål, blev de altid besvaret hurtigt. God service. Hyggelig vogn.
God service og kommunikation. Top karakter herfra!

Reply from privat-campingudlejning.dk
Har lige brugt privat-campingudlejning super service, og hurtig tilbagemelding ved spørgsmål👍🏼

Reply from privat-campingudlejning.dk
Vi har haft god og nem kommunikation hele vejen fra booking til aflevering, hvor vi hurtigt har fået svar på spørgsmål vi havde til lejemålet. Især skal fremhæves Verner, der ejer campingvognen: Han har været så behjælpelig.
Vognen var i rigtig god stand og præcis som beskrevet på sitet.
Kan klart anbefales!

Reply from privat-campingudlejning.dk
Kæmpe god oplevelse. Campingvognen var præcis som beskrevet og på billederne - og Verner var både flink og ordentlig som udlejer. Det gør vi helt sikkert gerne igen!

Reply from privat-campingudlejning.dk
Fantastisk service og meget sød og super behjælpelig udlejer.
Kun ros herfra og vil helt sikkert bruge dem igen, næste gang vi har behov for at leje en campingvogn

Reply from privat-campingudlejning.dk
Hjælper når uheldet er ude!! Langt ud over forventning.
Jeg benyttede privat-campingudlejning.dk til udlejning af min campingvogn nr. 32 i 2023 og lejer ( Zora læs hendes anmeldelse hvis i vil se konteksten ) afleverede den med store skader, ingen rengøring og 2 manglende tagluger (ja med åbne huller i taget!) og en bunke dårlige undskyldninger og kom frækt nok med tåbelige og grusome beskyldninger om at jeg skyldte hende penge.
Vi var desværre nød til at tage hende i retten, hvor jeg vandt på alle punkter og min vogn blev fuldstændigt frikendt for alle hendes beskyldninger.
Hvis nogen vil må de gerne se dommen, hun og hendes advokat fik en grundig juridisk afklapsning for deres beskyldninger. Det var tydeligt at henes mål hele tiden var at får halv skade på lejekontrakten og dermed leje vognen billigere.
Det fik hun ikke og hun kom til at betale for de skader hun prøvede at løbe fra.
privat-campingudlejning.dk var igennem dette forløb en dygtig og upartisk mægler mellem parterne og forsøgte at få en løsning i hus, hvilket dog ikke kunne lade sig gøre med hende. Dette er jeg meget taknemlig for.
Har nu benyttet privat-campingudlejning.dk i et par år og har alt i alt kun gode ting at sige, kontrakterne og bestillingerne kommer som de skal, betaling fungere og de hjælper og guider.
Tak for god service til udlejer og lejere.

Reply from privat-campingudlejning.dk
Vi har været glade for at leje campingvognen til Tønder Festival. God service ved justering af afhentnigstidspunkt.

Reply from privat-campingudlejning.dk
Fantastisk oplevelse , nyere campingvogn hvor alt spillede , ikke sidste gang vi lejer igennem jer, udlejer gennemgik alt hvad der var vigtigt , vi blev overraskede over at alt tilbehør fulgte med såsom havemøbler , gulvtæppe til fortelt mm. booking gik perfekt og hurtig tilbagemelding med kontrakt mm.

Reply from privat-campingudlejning.dk
Jeg havde bestil Campingvogn gennem privat.campingudlejning.dk i sommerferien. Desværre var vognen blevet ødelagt lige inden vi skulle bruge den. MEN firmaet fandt en anden vogn til os ved meget stor anstrengelse. Det var yderst flot. Så vi var virkelig godt tilfredse. TAK!

Reply from privat-campingudlejning.dk
selv om det var en gammel campingvogn, så var den ren og fin og rimelig til prisen. Jeg savnede dog en fyldig instruktion i brug af campingvogn, jeg sagde ellers at jeg aldrig havde sat min fod i sådan en før. Det gav nogle problemer i brugen af den de første 2-3 dage

Reply from privat-campingudlejning.dk
Alt omkring leje af campingvogn er foregået dejlig nemt. Udlejere stod for alt betaling til hasmark camping. Udlejere var på stedet da vi ankom og guidede os igennem alt, og vognen fremstod pænt rengjort. Og blev afleveret i samme stand igen.
En rigtig god oplevelse at leje igennem privat-campingudledning.dk

Reply from privat-campingudlejning.dk
Vi fik en anden vogn en den vi havde bestilt og fik besked to dage før. Blev forsikret om at den var bedre en den vi havde bestilt. Den vi fik havde en række fejl og mangler. Bare for at nævne de værste så var toilet og toiletgulv utæt. Hele vognen stank at kemisk toilet. Døren kunne meget let gå i baglås. Så man skulle hele tiden være sikker på at nøglen ikke lå i campingvognen. Køje til 5. Mand var noget hjemmebygget som ingen turde sove i. Skruer var skruet igennem væggen indefra og ud. Ingen rabat eller andet end at de må få den ordnet. Vender aldrig tilbage.

Hej Privat-campingudlejning
Jeg lejede en fastlæggervogn her til uge 28.
Jeg modtog vognen klar med gode instrukser, trods vi selv var forhindret i at komme til tiden grundet trafiksituationen.
Vi havde sendt en bekendt, som så kunne modtage instrukserne og i så ikke skulle vente på os.
Vi afleverede campingvognen rengjort, som da vi modtog den og havde selv taget billeder, så vi kunne stille tingene, som da vi kom.
I to pænt imod vognen og viste tillid til at vi havde afleverede den rengjort og ryddet op.
Nu har vi modtaget vores depositum og der er ikke fratrukket noget for nogle mangler.
Tak for god service, vi vil gerne leje en vogn fra jer igen i fremtiden.
Mvh
Kamilla og Morten

Reply from privat-campingudlejning.dk
Vi har lige haft en fantastisk uge på Hasmark Camping alt omkring leje af campingvogn er foregået til ug. Udlejere var på stedet da vi ankom og guidede os igennem alt. Forteltet var udstyret som et lille sommerhus. Kun vejret at sætte en finger på.., kunne godt have været nedre ☔️😂
Mvh
Ingrid

Reply from privat-campingudlejning.dk
Vi har af flere omgange brugt jer, og alle gange har det været en fornøjelse.
Hurtig respons, samt fine vogne.
Vi vil til enhver tid anbefale, samt bruge her igen.
Mvh Frederik

HOLD JER VÆK!!
SOMMERENS EVENTYR BLEV TIL ET STORT MARERIT
ALDRIG MERE PRIVAT-CAMPINGUDLEJNING.DK !!
VORES OPLEVELSE: (vogn nr. 32)
Campingvognen vi modtager af udlejer er slet ikke gjort klar til udlejning, den var møgbeskidt, meget støvet, sand på hynderne og mugpletter på madrassen, bordet i sidegruppen vipper meget da bordpladen sad løs, et held man ikke fik varm kaffe ud over sig.
Under gennemgangen af campingvognen viser udlejer hvordan man åbner taglugen, her fosser vand ind og der kommer en høj knæklyd, da vi kommer frem til den første destination er taglugen fløjet af (men vi har på intet tidspunkt rørt taglugen, kun udlejer)
Det ene dæk er også meget fladt da vi ankommer, udlejer påstår at “det er punkteret og ikke har noget med dækkets stand at gøre” det viser sig så at være så mørt at det er ved ventilen det er utæt.
Desuden var der ikke lys i vognen, da det køre på 12v som åbenbart ikke virker, det er kun 220v der virker, så intet lys eller vandhaner i vognen fungerer.
SIKKE EN START.....
Vi kontakter med det samme udlejer for at fortælle problemerne, men til en start svarer han IKKE!! Efter lidt tid vender han endelig tilbage, men desværre uden et svar, "det var vores eget problem og han ville ikke hjælpe, vi kunne kontakte en professionel"
VI VAR I CHOK!!!
Vi vil i dag ønske at vi afleverede vognen tilbage den første dag, men dette var ikke muligt da vi var afhængige af vognen.
Vi kontakter en professionel som udlejer beder os om,
Vi får lavet strømmen og han er behjælpelig med at dække taglugen ordentligt af.
Han kigger på vognens træk og fortæller at det er LIVSFARLIGT! da den ikke kobler ordentligt på bilen, det var et under at den ikke var hoppet af bilen ENDNU
(Den kunne have kostet LIV! hvis han ikke havde opdaget det)
ALT DETTE FORTÆLLER VI UDLEJE,R SOM STADIG ER LIGEGLAD!!
Nu troede vi ikke, det kunne blive værre men JO!!
STRØMTILSLUTNINGEN VAR LIVSFARLIG OG FORBUDT
Strømtilslutningen til vognen var sat sammen med gaffatape i en stor klump, der kun var blå stik i den ene ende og et dk-stik uden jord i den anden ende
(vi får flere gange stød af vognen da der ikke er jord i stikket)
På den første plads vi kommer til ser lejerchefen kablet og siger
"DET ER FORBUDT DET KAN VÆRE FARLIGT!"
Så forstår vi beder at vognen giver stød.
Vi kunne ikke tilslutte strømmen på de fleste campingpladser, da der kun var blå stik i den ene ende.
Så vi må ud og købe et nyt dyrt kabel.
(dette gør vi også udlejer opmærksom på, men dette var han også ligeglad med) han siger "i kan åbne den store klump gaffatape og ordne det"
men det står der i kontrakten at vi ikke må.
KÆMPE EKSTRA REGNING PÅ 17000KR.
Vi forsøger hele tiden at søge hjælp hos udlejer og Privat-campingudlejning.dk uden held.
Da vognen bliver afleveret, er den gjordt meget bedre rent end da vi modtog den, men der er opkrævet ekstra penge for rengøringen inde og ude.
Vi har brugt gryderne i vognen 2 gange, da vi ellers spiste ude, vi arbejdede om aftenen, så der var ikke tid til at lave mad.
Vi har fået en stor opkrævning, fordi vi åbenbart skulle have ridset dem indvendig, vi har kun kogt pasta, så det forstår vi ikke.
Derudover mener udlejer og Privat-campingudlejning.dk at vi skal dække alle skaderne selvom der er betalt 1800 kr. i forsikring oven i lejen og vognen var ikke gjort klar til udlejning
(En gammel vogn som ikke har kørt I flere år)

Reply from privat-campingudlejning.dk
privat-campingudlejning.dk er en fantastisk løsning for private som ønske at leje sin campingvogn ud.
De tager sig at alt det kontraktmæssige og finder lejere til ens vogn.
Prøvede det for første gang i år og vi skulle have gjort det for flere år siden
Vi kom i den uheldige situation at en leje afleverede vognen tilbage efter 4 uger uden tagluger, vandskadet loft, ridser langs hele venstre side, skadet udstyr og manglende rengøring+++.
privat-campingudlejning.dk har i denne sag fungeret meget professionelt, som en neutral mægler og den service har vi været meget glade for, så vi ikke skal kommunikere med lejeren.
Det er muligt at lejer og mig som udlejer er uenig, men det er ikke noget som privat-campingudlejning.dk kan klantres for.
Vi er meget glade for den samlede service og også vil benytte privat-campingudlejning.dk næste år ++