privat-campingudlejning.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele oplevelsen med Privat-campingudlejning.dk har været tilfredsstillende, i høj grad. Vi har lige fra start fået hjælp til alt fra booking, betaling osv. & har der været de mindste spørgsmål til pro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i uge 30 på Hasmark Camping i deres private fastlægger vogn Alt omkring leje af campingvogn er foregået dejlig nemt. Udlejere stod for alt betaling til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem nemt og perfekt forløb, helt fra bestilling til afhentning og tilbage leveringen. Ældre vogn, men tip top i orden med alt hvad der skal bruges, lige fra kopper/bestik og til helt ny gasf... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en virkelig god oplevelse at leje en campingvogn via privat.campingudlejning. Vi har haft god og nem kommunikation hele vejen fra booking til aflevering, hvor vi hurtigt har fået s... See more

1. Mobile Home Rental Agency

Written by the company

Udlejning mellem private... Vi udlejer folks campingvogne, når de ikke selv bruger dem. Vi tilbyder kørende campingvogne fordelt over hele Danmark. Alle campingvognen er indrette med personlige ting som skaber hygge og varme i vores vogne. De er alle synede og gastestede samt forsikrede, da det er udlejning mellem private.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God service og fleksibel udlejer

Vi har lejet igennem firmaet for første gang henover pinsen. Det var god service indenfor åbningstiderne og selvom der stod vognen kun kunne lejes i hele uger og skulle afleveres/hentes lørdag, så fik vi alligevel et fornuftigt tilbud på at have den fra fredag-mandag i pinsen.

Desuden var udlejer fleksibel i aflevering/hentningstidspunktet, hvilket var dejligt når vi havde en del kørsel.

Derudover fik jeg allerede dagen efter afleveringen en opgørelse over om jeg fik mit depositum fuldt tilbage, hvilket jeg gjorder og pengene stod på min konto 2 dage efter afleveringen.

Det eneste der undrede mig ved reglerne var rengøring udvendig, da jeg ikke tænker det er muligt at rengøre tag og bund uden at bo i hus med mulighed for vandslange.

Derudover var den vi lejede første gang at den blev lejede ud, så jeg tænker de er i en udviklingsproces. Jeg tænker dog at der enten godt kunne have været en fælles gennemgang/brugsanvisning af hvordan varme, køleskab og toilet virkede. Nu var vi på ferie med familie, så vi behøvede ikke andet end varme og vi kunne da sikkert have fundet brugsanvisninger på nettet til det andet eller gættet os frem, når man har været en del på camping. Jeg tænker dog hvis man er nybegynder og ikke kan finde det på nettet, så synes jeg det er noget som mangler.

May 26, 2021

Hej M
Tak for din fine anmeldelse af vores concept, vi ønsker kun tilfredse lejere.
Jeg vil godt kommenterer det med udvendig rengøring, det omfatter kun sidder og vinduer, hvilket også var kommet på tale hvis det havde været nødvendigt.
Vi bekalger hvis du ikke mener du har fået en gennemgang af vognen, hvilket vi anbefaler vores udlejer at gøre sammen med lejeren.

Fungerede upåklageligt

Fungerede upåklageligt; fin vedligeholdt og rengjort vogn (Anita 35). Vognen var udstyret med stort fortelt og mover. Meget flinke og informative udlejere.
Kan klart anbefales

July 28, 2020

Hej Jørgen
Tak fro din fine anmeldelse at vores koncept og udlejer.
Vi bestræber os på at yde det bedste for alle parter.

Hold jer væk

Koncept ok, udlejer ikke imødekommende overfor lejer påpeger fejl og mangler ved vognen efter afhentning!

Vogn hentes lørdag, ankommer på campingpladsen, har starter problemerne, elefantfod mangler til vognen, flere ting ved forteltet er defekt, vi må ud oh købe stumper for at få slået telter op! 2,5 timer med to små børn virkelig fedt!

Flere ting i vognen er defekt, mørklægning i loft mangler, afdækninger rykket i stykker, den ene kogeplade virker ikke! Samt nogen andre små ting!
Vognen er ikke ny! Men forventer der som er i vognen virker!

Vi kontakter udlejer, hvilket ikke giver noget positivitet resultat! Blot info om hvis vi er utilfreds kan vi stille vognen retur samme dag søndag, hvis ikke vi gær det, får vi ingen refusion!

Virkelig service mindet! Skal vi droppe vores ferie pga at tingen i vognen ikke er blevet serviceret!
Hold jer væk fra privat udlejer som ham!
Han tænker kun kr øre! Ikke på om folk får en god ferie!

Vi lejer aldrig noget hos dem igen

July 22, 2020

Hej Jesper.
Jeg kan læse vi har lidt forskellige opfattelser af situationen.

Fakta er dog. at da du snakkede med udlejeren søndag. var din udmelding at vognen nu var i orden og at du ønskede at afholde din ferie i den og derfor ikke ønskede den fulde leje retur som du blev tilbudt.

At du afbryder din ferie torsdag var hvis din menig fra starten som du havde udtalt til udlejer.

Rated 5 out of 5 stars

I sidste øjeblik blev vi enige om at…

I sidste øjeblik blev vi enige om at pinsen skulle holdes i campingvogn.
Der blev fundet en vogn der passede nøjagtig til vores efterspørgsel.
Kommunikation med privat-campingudlejning og med udlejer var meget behagelig og professionel.
Vognen, en ældre en fra 1991, men det gjorde absolut ingenting for alt var rent og pænt....
Alt levede 100%op til vores forventninger☀️

June 3, 2020

Hej Christina
Det er dejligt når vores lejer har haft en god oplevelse med udlejningen.
Tak for din flotte bedømmelse af os.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde booket en campingvogn til uge…

Vi havde booket en campingvogn til uge 29 denne sommer. Pga covid-19 er det arrangement vi skulle have deltaget i med vognen desværre aflyst.
Vi blev glædeligt overrasket over at få hele 90% af depositum tilbagebetalt ved booking, da vi kun havde forventet 50% i henhold til kontrakten.
Her udover var Niels meget behagelig og servicemindet i forbindelige med vores oprindelige booking, og selvom vi aldrig har lejet en campingvogn før har vi været helt trygge hele processen igennem.
Næste gang vi skal booke en campingvogn vil privat-campingudlejnong.dk være det første sted vi kigger.

May 2, 2020

Hej Bina
Tak for din fine anmeldelse omkring os. Vi besluttede at alle der måtte annullerer deres booking pga. Covid-19 ville få 90% af det indbetalte depositum retur.

Vi bestræber os på at give vores lejere den bedste oplevelse ved at leje igennem privat-campingudlejning.dk

Du skal være så velkommen igen, og god sommer :)

Hilsen

Privat-campingudlejning.dk

Rated 5 out of 5 stars

Meget fleksibel og serviceminded…

Meget fleksibel og serviceminded udlejning. På trods af dårlige omstændigheder hvor campingvognen skulle sættes op, tog privat-campingudlejning.dk det med et smil og fik det hele til at lykkes. Vil klart anbefale dem til andre.

June 7, 2019

Kære Laura

Tak for rosen og vi er glade for din positive beskrivelse.

Rated 1 out of 5 stars

Fint koncept - men meget dårlig oplevelse.

Fint koncept, men vi havde en meget dårlig oplevelse med den vogn vi lejede. ( nr. 40 afhentet på Skivevej / Hobro )
Vognen var delvis vasket udvendig, men indvendig var den meget ulækker.
Madrester og mug i køleskab og køkkenskabe. Tøjskabe,hylder og alt andet indvendig i campingvognen var så beskidt og uhumsk at det krævede en større rengøring før den kunne anvendes.
Køjerne opgav vi helt at gøre rene det var håbløst med de midler vi havde på campingpladsen. Teltet var ikke som på billederne med derimod et 300kr. telt fra Harald Nyborg på ca. 6 kvm. Rullegardinerne faldt ned når man prøvede dem - flere vinduer kunne ikke holde sig åbne Campingbord der var defekt, 2 stole der var knækkede - jeg kunne blive ved.

August 6, 2018

Hej Mogens Hedegaard

Det er beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse med den omtalte campingvogn i din ferie.
Som du selv nævner er vores koncept fint, idet vi udlejer folks campingvogn ud for dem.
Vi har konstant dialog med vores udlejer hvis der er ændringer eller andre forhold der ændrer sig til campingvognen.
Den omtalte campingvogn har vi udlejet de sidste fire år og har aldrig haft problemer som du omtaler.

Rengøring er en svær opgave da nogle mener det er godt hvor andre mener det er for dårligt, denne problemstilling arbejder vi meget med mellem vores udlejer så kvalitet er ok for jer lejer.

Omkring forteltet var det der er omtalt på hjemmesiden også med foto.

Den campingvogn du har lejet er en årgang 2003 så man kan ikke forventet at leje en super ny campingvogn hvor tingene kan være lidt slidt, men skal da fungerer.

Jeg kan beklage din oplevelse med denne campingvogn, vi er uforstående over for din kritik, da vi ikke tidliger har fået nogle bemærkninger fra lejerne.

Rated 1 out of 5 stars

Anbefales IKKE! Finn en annen utleier!

Hadde en god opplevelse av campingvognen vi leide.

På vei for å levere tilbake campingvognen var den ene takluken blitt ødelagt. Så ut til å være en gammel luke. Aksepterte vi at vi måtte dekke reperasjon av dette med depositum.

Når vi skulle ta av campingvogn hang den fast på bilen.
Ikke mulig å få løsnet. Utleier prøvde selv å løsne den, men fikk det ikke til.

Saken endte med at vi måtte kjøre bil og campingvogn til et verksted for å få løs campingvognen, slik at vi kunne kjøre videre.
På bakgrunn av dette var forventningen at vi skulle komme til en avtale med utleier, da dette skyldtes utleiers manglende kunnskap og muligens manglende vedlikehold.

Slik gikk det altså ikke. Dette mente Privat Campingutlejning at vi selv måtte dekke da det skjedde under vår leieperiode.

Jeg synes det er uproffesjonelt at det ikke går ann å komme frem til en avtale, og utleier mener jeg må dekke alt selv.

På bakgrunn av min opplevelse vil jeg ikke anbefale dette utleiefirma, men anbefaler heller å finne andre.

Kontraktene som blir brukt dekker KUN utleier, og ikke meg som leietaker.

Er VELDIG ufornøyd med behandlingen i etterkant

September 7, 2017

Hej Jon
Det er altid ærgerligt når vores lejer har haft en dårlig oplevelse med en af vores udlejningsvogne. Der vil altid være to sider af samme sag, og vi har haft en del mail korrespondance omkring problemet.

Taglugen var ikke gammel den var udskiftet i løbet af campingvognens levetid. Det fremgår tydeligt på vores hjemmeside og beskrivelsen ag vognen hvor der er et foto af taglugen. Årsagen til den er blevet ødelagt er klart man har glemt at lukke den.

Årsagen til at campingvognen ikke kunne komme af krogen, var at den var beskadiget efter I havde prøvet at få den af vognen med at slå med en hammer, hvilket I selv har udtalt til udlejer. Derfor er vores beslutning at det var en selvforskyldt skade som I havde påført campingvognen. Værkstedet har ikke bemærket at dette forhold skyldtes manglende vedligeholdelse.

Udlejer har meldt skaden til forsikringsselskabet og denne sag er afsluttet. I lejekontrakten står der at lejer skal dække evt. skade med det beløb der er omtalt for selvrisikoen.

Derfor har vi behandlet denne sag som en forsikringssag. Vi mener ikke vi har behandlet dig uprofessionelt.

Niels V. Hansen

Rated 5 out of 5 stars

Super nemt og hurtig tilbagebetaling af …

Super nemt og hurtig tilbagebetaling af depositum. Billeder svarede til vognen vi lånte (Vogn 40) og den private udlejer var flink lige at vise os "rundt"

August 14, 2017

Tak Søren Daugaard

Tak for din super gode anmeldelse og vi er glade for du og din famile har haft en god oplevelse med leje af campingvognen hos os.

Med nylig hilsen
Privat Campingudlejning. Dk

Rated 5 out of 5 stars

Super service kan klart anbefales

Super service kan klar anbefales

August 14, 2017

Kære Klavs

Tak for din fine anmeldelse det er vi galde for.
Du og alle I andre er velkommen næste år.

Meget fine vogne og fin service

Meget fine vogne og fin service
Vi fik vognene leveret alt gik fint

July 30, 2017

Hej Jytte

Tak for din flotte anmeldelse, det er vi super galde for, og håber at se dig igen til næste år.

Enormt god kundeservice

Enormt god kundeservice. Ved de mindste ændringer blev jeg opdateret og informeret. Vil helt klart anvende dem igen, næste gang!

July 23, 2017

Hej Astrid

Tak for din flotte anmeldelse, det er vi super glade for.

Du er velkommen igen

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig hjælp og besvarelse :)

Hej Marie Mikkelsen

Tak, for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Meget nærværende og personlig service

Meget nærværende og personlig service.
Vi blev bla. ringet op og spurgt om vi ville ha markise eller telt med til campingvognen.
God oplevelse.

Hej Lasse

Tak for din flotte anmeldelse det er vi glade for og din oplevelse med vores personlige service hvilket vi bestræber os på.

Altid en fantastisk oplevelse

Altid en fantastisk oplevelse, søde, rare og meget hjælpsomme.
Jeg vil fremover altid bruge Privat-campingudlejning

Hej Connie

Tak, for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at du vil benytte os fremover.

god beskrivelse af vogn

god beskrivelse af vogn , fint udstyr og reelle priser . lidt rodet papirgang

June 6, 2017

Hej J Bertlov

Tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Vi prøve hele tiden at blive bedre så vi vil grene stramme op på vores papirgang som du føler har være lidt rodet.

God og fair behandling

God og fair behandling. Samtidig har vi oplevet det som en meget fleksibel i forhold til løsninger.

Kan klart anbefales herfra.

May 31, 2017

Hej Kim

Tak, for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at du vil anbefale os.

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig service og nem booking

May 30, 2017

Hej Mikkel Rosleff Eliasen

Tak, for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Rated 4 out of 5 stars

Uens kvalitet, men overordnet anbefalelsesværdigt.

Grundet det er individuelle ejere, der har et fælles udlejningsselskab, giver uens kvalitet. Ikke desto mindre er det 3. år i træk vi har lejet en campingvogn, fordi vi fornemmer at de forbedrer deres produkt år for år.
Koordinatoren kører det godt og professionel med stor kvalitet og seriøsitet.
Bedre end at leje af en tilfældig privat, hvor man ikke ved man man får, og ikke nødvendigvis tænker i kundeservice, da man bare udlejer til en ny næste år.

May 30, 2017

Hej Herman Christensen

Tak for du vil tage dig tid til at vurdere os her og tak for du igen lejer hos os.
Vi bestræber os hele tiden på at opgraderer vores koncept og stiller store krav til vores udlejer som igen stiller krav til os som formidler.

Vi håber du i år vil få en positiv oplevelse af din leje af campingvogn, og vi ønsker dig en god ferie.

Niels V
Udlejnigschef