Project Art

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej! Tavlan va super fin men jag missade att man behövde beställa träklossen för sig och trodde det ingick då det såg ut så på bilden först. Väldigt liten flik som jag missade vilket gjorde nu att... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super nöjd med project art. Fick hem två planscher som hade blivit lite tokigt med. Ena bilden hade blivit ljus och andra hade dem glömt text. Hörde av mig till dem och med super bra, trevlig och sna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag missade att leveranstiden kunde dröja upp till 5 arbetsdagar med standard leverans och riskerade att paketet skulle bli försenat. Som tur så vet Project Art hur man levererar service i värld... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och utmärkt service. Så nöjd över den välgjorda postern som jag beställt.Kanske bäst av allt är jag själv kan välja till vilket välgörande ändamål jag vill stödja och donera till.Känns fint kunn... See more

Company details

1. Gift Shop
  2. Graphic Designer
  3. Home Improvement Store
  4. Prints and Signs Store

Written by the company

Project Art är den personliga presentbutiken online – skapad för dig som vill ge något med känsla. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av personliga tavlor, exklusiva doftljus, doftpinnar och doftsprayer, alla framtagna för att förgylla hemmet och skapa minnen som varar. Våra tavlor trycks på högkvalitativ akryl och designas utifrån dina egna bilder, låtar och texter – en kombination av modern design och personlig touch. Doftkollektionen från RemoAir består av veganska, miljövänliga och stilrena produkter med unika dofter du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du letar efter en gåva till någon du tycker om, eller vill skapa något helt eget, är Project Art platsen för dig. Vi tror att presenter ska väcka känslor, inte bara fylla paket – och därför sätter vi alltid kvalitet, känsla och upplevelse i första rummet. 🎁 Project Art – där design möter känsla, och varje present berättar en historia.

Contact info

Breach of guidelines

Jätte dålig leverans tog 2 veckor

Jätte dålig leverans tog 2 veckor

January 11, 2025

Hej Jazze,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än vanligt. Under röda dagar och helgdagar, särskilt kring jul och nyår, kan det tyvärr uppstå avvikelser i leveranstiderna på grund av hög belastning hos både oss och våra fraktpartners. Vi förstår att det kan vara frustrerande, och vi uppskattar din förståelse för situationen.

Om du har fler frågor eller funderingar, får du gärna höra av dig till oss på info@projectart.se. Vi hoppas få ge dig en smidigare upplevelse nästa gång.

Rated 4 out of 5 stars

Trodde den skulle va gjord av glas

Trodde den skulle va gjord av glas, och det märktes tydligt att texten och bilden va ingraverat, bilden va väldigt färgstark också. Men fortfarande väldigt fin! Superfin present, inte för dyr och man kan piffa till med andra saker bredvid!

Hej! 🌟

Tack för din härliga feedback! Det gläder oss verkligen att du uppskattade tavlan som en superfin present, och att både bilden och färgerna levde upp till dina förväntningar. Att kunna kombinera den med andra saker för att skapa en unik känsla låter som en fantastisk idé!

Tack för att du valde oss – det betyder mycket att få vara en del av dina speciella ögonblick. 😊✨

Mycket bra

Mycket bra! Bättre än vad jag trodde

December 16, 2024

Hej Melvin! 🌟

Wow, vilken härlig feedback! Att höra att produkten blev ännu bättre än du trodde gör oss riktigt glada – vi älskar att överraska våra kunder på bästa möjliga sätt.

Det är kunder som du som ger oss energi att fortsätta leverera på topp. Stort tack för att du valde oss, och vi hoppas få imponera på dig igen snart! 😊✨

Rated 1 out of 5 stars

Fick helt fel grejer och fick ett paper istället…

Fick helt fel grejer och fick ett paper istället för en tavla jag köpt.Och en Spotify qr kod jag köpte för 50 extra kronor fungera inte ens.

Jättedåligt gjort av er!

December 13, 2024

Hej Ludritch,

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse, och det är självklart viktigt för oss att du får rätt produkt och att allt fungerar som det ska. Vi uppmanar alltid våra kunder att höra av sig till oss om något inte känns rätt, så vi kan hjälpa till att lösa det innan det blir en besvikelse.

Det låter som att det kan ha blivit ett missförstånd med produkten eller QR-koden. Vänligen kontakta oss på info@projectart.se, så hjälper vi dig att lösa det direkt – oavsett om det handlar om instruktioner eller ersättning. Vi vill alltid säkerställa att våra kunder är helt nöjda.

Tack för att du tog dig tid att dela detta, och vi ser fram emot att hjälpa dig!

Order #4915

Order #4915. Det gick snabbt och produkten var över förväntan. Så himla fin!

December 12, 2024

Hej Victoria! 🌟

Tack för din fantastiska recension! Det gör oss verkligen glada att höra att leveransen gick snabbt och att produkten överträffade dina förväntningar – precis vad vi hoppas på för varje kund.

Att få skapa något som uppskattas så mycket betyder allt för oss. Du är helt klart en kund med fantastisk smak – stort tack för att du valde oss! 😊✨

Rated 5 out of 5 stars

Jag tycker att det är väldigt fin och…

Jag tycker att det är väldigt fin och den kom hyfsat snabbt

December 13, 2024

Hej Josefin! 🌟

Tack för din fina recension – den gjorde verkligen vår dag! Att höra att du är nöjd med tavlan och att den kom fram snabbt är precis vad vi älskar att läsa. Vi gillar att tänka att vi inte bara levererar produkter, utan också lite extra glädje med varje paket.

Du är helt klart en kund med koll på det fina i livet – tack för att vi fick vara en del av det! 😊✨

Jättefin

Jättefin! Enligt bild

December 11, 2024

Hej Cecilia! 🌟

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att tavlan levde upp till förväntningarna och att den var precis som på bilden. Det är alltid vårt mål att leverera det bästa till våra kunder.

Vi är så glada att få ha kunder som dig – din uppskattning betyder allt för oss! 😊✨

Riktigt fin tavla

Riktigt fin tavla, va bättre än mina förväntningar. Kan verkligen rekommendera!

Order#4851

December 11, 2024

Hej Julia! 🌟

Stort tack för din härliga recension! Det gör oss verkligen glada att höra att tavlan blev ännu bättre än du hade förväntat dig – det är precis det vi hoppas på varje gång.

Att få kunder som dig som sprider så fina ord är verkligen något vi uppskattar. Tack för att du valde oss, och vi ser fram emot att få skapa något speciellt för dig igen framöver! 😊✨

Super bra

Super bra! Precis som jag önskade

December 9, 2024

Hej Jenny! 🌟

Tusen tack för din fina recension! Det gör oss verkligen glada att höra att allt blev precis som du önskade – det är exakt det vi strävar efter varje gång.

Kunder som du gör vårt arbete så otroligt givande. Tack för att du valde oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 😊✨

Super nöjd!

Super nöjd!
Andra gången jag beställer från er! Båda gångerna har det varit super snabb och smidig leverans! Och tavlorna är så fina🥰

Ordernummer: 4701

Hej Maja! 🌟

Stort tack för din fantastiska recension! Att få höra att du är återigen gör oss så otroligt glada – det betyder verkligen allt för oss. Dina fina ord om tavlorna och den snabba leveransen inspirerar oss att fortsätta leverera på topp varje gång.

Du är helt enkelt en drömkund! Din smak och ditt öga för detaljer gör att det är ett rent nöje att få skapa för dig. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt hem med fler magiska tavlor framöver. Tusen tack för att du sprider så mycket positiv energi! 😊✨

Order 4682

Order 4682 , nöjd present jätte fin

Hej! 🌟

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd och att presenten blev precis som du hoppades. Det betyder mycket för oss att få vara en del av sådana speciella stunder.

Kunder som du gör verkligen vårt arbete till något alldeles extra – stort tack för att du valde oss! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Jättefin poster och snabb leverans!

Jättefin poster och snabb leverans!

November 25, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Marie, för ditt toppbetyg och fina feedback! 🌟 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med din poster och att leveransen gick snabbt. Det betyder mycket för oss att få leverera produkter som uppskattas så mycket.

Kunder som dig gör vårt jobb till en ren glädje – stort tack för att du valde oss! 😊✨

Project Art 👏🏻👏🏻👏🏻

Supersnygga och bra produkter! Snabb leverans med riktigt bra support som svarar snabbt :)

Väldigt fint att jag även får stödja en organisation samtidigt som jag får handla varor till hemmet. Ett bra exempel på en win-win situation.

Väldigt nöjd, rekommenderar starkt👏🏻

November 18, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Jackie, för din fantastiska recension och ditt stöd! 👏🏻 Det värmer att höra att du är så nöjd med våra produkter, leverans och support. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en upplevelse som känns både smidig och meningsfull.

Det betyder extra mycket för oss att du uppskattar vårt engagemang för att stödja organisationer – vi tror verkligen på att skapa win-win-situationer, precis som du säger! Tack för att du sprider budskapet och för din starka rekommendation. Du är helt klart en kund i världsklass! 🌟💛

Rated 5 out of 5 stars

Tavlorna är magiskt fina är supernöjd…

Tavlorna är magiskt fina är supernöjd med mina tavlor och älskade att leveransen var så fort 🙂

November 22, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket för din underbara recension och toppbetyg! 🌟 Det gör oss verkligen glada att höra att du tycker tavlorna är magiskt fina och att leveransen levde upp till dina förväntningar. Vi älskar att kunna leverera både kvalitet och snabbhet!

Kunder som dig är det som gör vårt jobb magiskt – tack för att du valde oss! 😊✨

Rated 5 out of 5 stars

Jag tycker att allt var bra

Jag tycker att allt var bra, paketeringen är bra då de inte gick sönder. Tavlan är perfekt!!!

November 18, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Amelia, för din fantastiska recension och ditt toppbetyg! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både paketeringen och din tavla. Vi lägger stor vikt vid att allt ska komma fram i perfekt skick, så det är underbart att veta att det fungerade precis som det ska.

Du är en drömkund, och vi ser fram emot att få skapa något för dig igen i framtiden! 😄✨

Rated 3 out of 5 stars

Ramen var trasig när jag fick tavlan…

Ramen var trasig när jag fick tavlan men bilden å texten var mycket fint!

November 7, 2024

Reply from Project Art

Tack för din feedback, Bhadra. Vi beklagar verkligen att ramen var trasig när du tog emot tavlan – det är inte så vi vill att våra produkter ska levereras. Vi är däremot glada att höra att du är nöjd med bildens och textens kvalitet. Hör gärna av dig till oss på info@projectart.se, så hjälper vi dig självklart med att lösa detta på bästa sätt.

Din upplevelse är viktig för oss, och vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp!

Enkel och smidig beställning

Enkel och smidig beställning. Fick hem paketet på typ 3 dagar vilket i princip aldrig händer i Västerbotten

November 8, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Enzo, för din härliga recension! Vi är riktigt glada att höra att din beställningsupplevelse var både enkel och snabb, och att leveransen kom fram så snabbt – Vi ser det som ett riktigt toppbetyg att leveransen kom fram så snabbt, särskilt till Västerbotten! Vi gör vårt bästa för att hålla processen smidig för våra kunder, oavsett var i landet de befinner sig.

Du har gjort vår dag med dina ord, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 😄📦

Nöjd ☺️

Min tavla var felstavad, men när jag hörde av mig till dem var dem otroligt snabba med att svara på mejl och med att skicka en ny med express leverans. Tavlan kom fram i tid och jag är super nöjd med resultatet ☺️

November 4, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Maria, för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi beklagar verkligen att det blev en felstavning på tavlan, men det är fantastiskt att höra att vi kunde lösa det snabbt och att du är nöjd med resultatet. Vi strävar alltid efter att ge snabb och smidig service, särskilt när något behöver rättas till.

Kunder som du, som ger oss en andra chans, gör vårt arbete så värdefullt – tack för ditt tålamod och din vänlighet! 😊

Väldigt nöjd!!😍

Bilden blev i väldigt fin kvalité och jag är super nöjd!!🌟

October 18, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Elin, för dina fina ord! 😍 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med bildens kvalitet. Vi strävar alltid efter att leverera det allra bästa, och det känns fantastiskt att vi lyckades nå dina förväntningar!

Kunder som du är anledningen till att vi älskar det vi gör – tack för att du sprider glädje! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Extremt fin och den värmer verkligen…

Extremt fin och den värmer verkligen vårat hem med att vår älskade lilla katt alltid är med oss! Tack för ett grymt samarbete!💪🏼😍

October 25, 2024

Reply from Project Art

Tack så mycket, Emilia, för din fina och hjärtevärmande recension! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att tavlan ger ert hem den där speciella värmen och närvaron. Vi är så glada att få ha bidragit med något som håller minnet av er älskade katt nära. Tack själv för ett fantastiskt samarbete – personer som dig gör verkligen vårt arbete givande! 💪🏼😍

Vi ser fram emot att få skapa fler minnesvärda ögonblick tillsammans!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look