Project Art

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej! Tavlan va super fin men jag missade att man behövde beställa träklossen för sig och trodde det ingick då det såg ut så på bilden först. Väldigt liten flik som jag missade vilket gjorde nu att... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super nöjd med project art. Fick hem två planscher som hade blivit lite tokigt med. Ena bilden hade blivit ljus och andra hade dem glömt text. Hörde av mig till dem och med super bra, trevlig och sna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag missade att leveranstiden kunde dröja upp till 5 arbetsdagar med standard leverans och riskerade att paketet skulle bli försenat. Som tur så vet Project Art hur man levererar service i värld... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och utmärkt service. Så nöjd över den välgjorda postern som jag beställt.Kanske bäst av allt är jag själv kan välja till vilket välgörande ändamål jag vill stödja och donera till.Känns fint kunn... See more

Company details

1. Gift Shop
  2. Graphic Designer
  3. Home Improvement Store
  4. Prints and Signs Store

Written by the company

Project Art är den personliga presentbutiken online – skapad för dig som vill ge något med känsla. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av personliga tavlor, exklusiva doftljus, doftpinnar och doftsprayer, alla framtagna för att förgylla hemmet och skapa minnen som varar. Våra tavlor trycks på högkvalitativ akryl och designas utifrån dina egna bilder, låtar och texter – en kombination av modern design och personlig touch. Doftkollektionen från RemoAir består av veganska, miljövänliga och stilrena produkter med unika dofter du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du letar efter en gåva till någon du tycker om, eller vill skapa något helt eget, är Project Art platsen för dig. Vi tror att presenter ska väcka känslor, inte bara fylla paket – och därför sätter vi alltid kvalitet, känsla och upplevelse i första rummet. 🎁 Project Art – där design möter känsla, och varje present berättar en historia.

Contact info

Breach of guidelines

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Riktigt nöjd!

Snabb leverans och produkten var enligt beskrivningen! Riktigt nöjd :)

April 26, 2024

Hej Edmer,

Tack för ditt strålande omdöme!

Att höra att du är riktigt nöjd med din upplevelse hos oss gör verkligen vår dag! Vi är glada att vår snabba leverans och produkten som levererades enligt beskrivningen kunde göra dig så glad.

Det är vår målsättning att inte bara möta, utan överträffa dina förväntningar varje gång. Ditt stöd och din feedback betyder otroligt mycket för oss. Tack för att du valde oss och för att du delade din positiva erfarenhet!

Vi ser fram emot att fortsätta att leverera kvalitetsprodukter och enastående service till dig i framtiden! 🚀

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, bra packat och välgjort!

April 1, 2024

Hej Mirza,

Tack så mycket för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans och att paketet var välpackat och välgjort. Vi vet hur viktigt det är att få ens beställning snabbt och säkert, och det gläder oss att vi kunde leverera enligt dina förväntningar.

Tack för att du valde oss och för att du tog dig tid att dela din erfarenhet. Du är en uppskattad kund hos oss, och vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en enastående service i framtiden! 🚀

Rated 4 out of 5 stars

Bra bild och bra kvalitet

Bra bild och bra kvalitet

April 1, 2024

Hej Henric,

Tack så mycket för din positiva feedback!

Att höra att du är nöjd med både bildkvaliteten och produktens kvalitet gör verkligen vår dag! Vi strävar alltid efter att leverera det bästa till våra kunder, och det är fantastiskt att se att det uppskattas.

Din support betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta att överträffa dina förväntningar. Tack än en gång!

Du är en stjärna i våra ögon och vi ser fram emot att få fortsätta att leverera enastående produkter och service till dig. 🌟

Rated 2 out of 5 stars

Hej Nathalie,

Tack för att du delade din åsikt med oss. Vi beklagar att din upplevelse inte matchade dina förväntningar. Vi tar din feedback på stort allvar och vi ska se över våra produktbilder för att säkerställa att de ger en korrekt representation av våra produkter. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och produktupplevelse, och din åsikt är värdefull för oss.

Tack igen för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket fin och snabb leverans är super nöjd

February 28, 2024

Hej Johanna,

Tack så mycket för din grymma feedback! Vi är överlyckliga att höra att du är så nöjd med den snabba leveransen och att du är supernöjd med din upplevelse hos oss. Det gör verkligen vår dag!

Om du någonsin behöver något annat eller bara vill dela med dig av fler positiva vibes, är vi här för dig. Ha en fantastisk dag och vi ser fram emot att betjäna dig igen! 🚀😊

Annorlunda och uppskattat!

Lätt att redigera bilden på fototavlan, snabb leverans, och jättefint resultat. Annorlunda och uppskattad present. Tack!

Hej Hanna,

Stort tack för din underbara feedback! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du valde oss för din speciella present och är överlyckliga över att höra att du tyckte det var lätt att skapa något unikt. Din uppskattning betyder så mycket för oss och gör verkligen vårt arbete meningsfullt. Om det någonsin finns något mer vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre, tveka inte att berätta. Tack igen för att du är en fantastisk kund och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌈🎁😊

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans & bra produkt!

Leveransen gick snabbt och produkten var bra!

Hej Nicko!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi värdesätter att du tar dig tiden att dela med dig av din upplevelse av våra produkter. Det betyder mycket för oss!

Tack för att du valt rätt företag och hjälpt oss göra världen till en lite bättre plats!

Du är tappade den här 👑

Rated 1 out of 5 stars

Otroligt dålig stil av er

Otroligt dålig stil av er, ni påstår att tavlan är i glas men när man får den är den i plast!!!

Hej Ailin,

Vi beklagar djupt att du känner dig besviken och vi är ledsna för eventuella missförstånd. Vi tar din feedback på stort allvar och vill göra allt vi kan för att rätta till situationen.

Vi vill förtydliga att vi värdesätter ärlighet och tydlighet gentemot våra kunder. Om det har skett något felaktigt i kommunikationen eller leveransen, är det viktigt för oss att rätta till detta.

Vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan få mer information om din beställning och undersöka vad som har hänt. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och uppfylla dina förväntningar.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan ha orsakat och tackar för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi ser fram emot att få möjlighet att rätta till detta och återvinna ditt förtroende.

Rated 3 out of 5 stars

Hej Ann-Christine,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att din beställning kom fram som förväntat. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och det är alltid fantastiskt att veta att våra kunder är nöjda med våra tjänster.

Vi värdesätter din feedback och strävar ständigt efter att förbättra oss. Om det finns något specifikt du tycker vi kan förbättra eller om du har några ytterligare kommentarer, är vi tacksamma om du kan dela dem med oss. Vänligen skicka ett mejl till oss på info@projectart.se så att vi kan ta del av dina synpunkter och fortsätta leverera den bästa möjliga upplevelsen för dig och alla våra kunder.

Tack igen för att du valde Project Art. Vi ser fram emot att höra från dig och fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter och en enastående kundservice.

Rated 2 out of 5 stars

Sämre kvalité än väntat

Sämre kvalité än väntat. Bilden var en klistermärkesprint som inte ens var rakt fastklistrad. 400:- för en bit billig plast med en hemmaprintad bild känns helt orimligt.

January 3, 2024

Hej Anna,

Jag beklagar att du inte var nöjd med din upplevelse och produkten du köpte från oss. Vi tar din feedback på stort allvar och vill be om ursäkt för eventuella besvikelser du upplevt.

Kvalitén på bilden har till stor del att göra med kvalitén av bilden som laddas upp. Det är därför viktigt att ladda upp en så högupplöst bild som möjligt.

Med det sagt så rekommenderar jag att du tar kontakt med vår kundtjänst för att så om vi har brustit i våra kvalitétskrav.

Vi uppskattar din ärliga feedback och ser fram emot att kunna rätta till situationen för dig. Tack för att du ger oss möjligheten att förbättra våra tjänster.

Rated 5 out of 5 stars

Blev precis som jag föreställde mig

Blev precis som jag föreställde mig! Bra kvalitet och väldigt enkelt att beställa samt designa tavlan.

October 11, 2023

Hej Sofie,

Stort stort tack för ditt fina omdöme. Om du bara visste vad det betyder för oss att få så fin feedback.

Tack för ditt förtroende och för att du valt att handla meningsfullt, ditt köp har gjort skillnad!

Project Art Teamet

Rated 1 out of 5 stars

Bilden va fel fokuserad och fick inte…

Bilden va fel fokuserad och fick inte hela bilden på oss storlek val va mitt fel men i menyn startar man på största istället för lägsta storleken väldigt missnöjd

October 6, 2023

Hej Tobias,

Tack så mycket för din feedback, och vi beklagar att du inte var nöjd med din beställning. Vi tar din kommentar på stort allvar och vi ska se över vår gränssnittsfunktion för storleksval för att göra det mer användarvänligt. När det kommer till bildkvaliteten, så beklagar vi om det inte levde upp till dina förväntningar. Ibland kan det vara svårt att anpassa en avlång bild i ett kvadratiskt format. Därför rekommenderar vi alltid att man beskära sin egen bild.

Vi strävar alltid efter att förbättras och uppskattar din input. Min rekommendation är att du tar kontakt med vår kundtjänst så ska vi göra vårt bästa för att rätta till detta.

Önskar dig en fortsatt fin kväll :)

Rated 1 out of 5 stars

Snabb leverans ja men när grejjerna kom…

Snabb leverans ja men när grejjerna kom så kändes dom billiga än vad som beskrivs.

Svar på kommentaren:
Då borde ni ändra texten akrylglas till akrylplast som det egentligen heter.

October 12, 2023

Hej Glenn,

Tack så mycket för din feedback. Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen. Vi är ledsna att höra att produkterna inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tar din åsikt på stort allvar. Om du har ytterligare kommentarer eller frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst info@projectart.se så hjälper vi gärna till.

Önskar dig en fortsatt fin oktober :)

Ramarna är jättefina

Ramarna är jättefina. Perfekt julklapp till mina barn.

October 3, 2023

Hej Peggy,

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint omdöme. Det värmer verkligen våra hjärtan att du är så nöjd med din beställning. Du är ute i god tid med julklapparna detta året! Det gillar vi att se 👏

Tack för ditt förtroende och för att du hjälper oss göra världen till en bättre plats ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Företag med kunden i högsta fokus

Som tur så vet Project Art hur man levererar service i världsklass och postade min beställning efter att jag mailat med deras kundtjänst, tog endast två dagar att få hem beställningen efter att ha frågat om det var möjligt att lägga till expressleverans.

Resultatet blev en överlycklig
sambo :).
Jag kommer absolut besöka deras hemsida igen.

October 2, 2023

Hej Albin,

Tack så mycket för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme. Det glädjer att höra att du hade en positiv erfarenhet med vår kundtjänst och vår leveransprocess.

Vi beklagar för eventuell förväxling gällande leveranstiden, men det är fantastiskt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och effektivt. Vi strävar alltid efter att hjälpa till så mycket vi bara kan och se till att alla blir nöjda och glada :)

Det värmer våra hjärtan att veta att din sambo blev överlycklig med resultatet av din beställning. Att kunna skapa glädje och ett leende är något som vi jobbar stenhårt med varje dag.

Du är välkommen tillbaka till oss precis när du vill. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta oss.

Tack igen för ditt förtroende och för att du valde Project Art, det är alltid en glädje att ha kunder som dig hos oss. Du får 5/5 stjärnor tillbaka av oss 🤩

Vi önskar dig en underbar dag!

Projekt Art-teamet

Rated 5 out of 5 stars

bästa presenten och snabbaste…

bästa presenten och snabbaste leveransen!

September 29, 2023

Hej Elias,

Stort stort tack för ditt omdöme. Vi blir så glada över att du är nöjd med att handla presenter hos oss :)

Vi vet hur viktigt det är med snabba leveranser och det är alltid lika roligt att höra att leveranserna rullar som dem ska.

Tack för ditt förtroende och för att du hjälper oss göra världen till en bättre plats!

Du är en riktigt superkund i våra ögon. Keep doin' you!

Ha en underbar oktober!

Project Art-teamet!

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd! Var lite osäker från början då jag alltid är skeptisk till att handla på nya ställen. Men efter jag läst recensionerna valde jag att lita på folket.
Paketet kom efter 2 dagar, fint inpackad och musiktavlan var verkligen SÅ fin!
Rekommenderar starkt. 🤗

September 12, 2023

Reply from Project Art

Hej Charlotte, vi blir verkligen jätteglada för ditt fantastiska omdöme! Det är superkul att du valde att ge oss en chans och att du gillade musiktavlan. Dina ord värmer våra hjärtan och motiverar oss att fortsätta leverera bra produkter och snabb service. Om du någonsin behöver något mer, är du varmt välkommen till oss igen. Stort tack för att du rekommenderar oss – det betyder jättemycket! 🤗

Du är en riktig stjärnkund ⭐️⭐️⭐️

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd! Musiktavlan med ställ var jättefin och bonus att den kom snyggt förpackad.
Det var tydliga instruktioner på hur du får bra bildkvalité på din beställning.
Fint att 5% doneras till valfri organisation.

September 9, 2023

Reply from Project Art

Vi är otroligt tacksamma för din vänliga feedback! Det värmer våra hjärtan att höra att du är supernöjd med din musiktavla och att du tog dig tid att skicka in detta omdöme. 🙏😊

Rated 5 out of 5 stars

Bra skick, inte lång väntetid

Jättebra skicka, fick inte vänta så länge. Tjejen blev glad

July 30, 2023

Hej Emanuel,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme.

Det betyder otroligt mycket för oss att du är så nöjd med din upplevelse hos oss.

Tack för att du valt att handla meningsfullt och hjälpt oss göra världen till en bättre plats. Du är en riktig Guldkund!

Trevlig och hjälpsamma

Trevlig och hjälpsamma. Jätte fin tavla. Jätte nöjd.

July 28, 2023

Hej Sadiya,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det värmer oss att du har haft en bra upplevelse med oss och att du är nöjd med din tavla.

Ha en underbar helg!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look