Project Art

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej! Tavlan va super fin men jag missade att man behövde beställa träklossen för sig och trodde det ingick då det såg ut så på bilden först. Väldigt liten flik som jag missade vilket gjorde nu att... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super nöjd med project art. Fick hem två planscher som hade blivit lite tokigt med. Ena bilden hade blivit ljus och andra hade dem glömt text. Hörde av mig till dem och med super bra, trevlig och sna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag missade att leveranstiden kunde dröja upp till 5 arbetsdagar med standard leverans och riskerade att paketet skulle bli försenat. Som tur så vet Project Art hur man levererar service i värld... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och utmärkt service. Så nöjd över den välgjorda postern som jag beställt.Kanske bäst av allt är jag själv kan välja till vilket välgörande ändamål jag vill stödja och donera till.Känns fint kunn... See more

Company details

1. Gift Shop
  2. Graphic Designer
  3. Home Improvement Store
  4. Prints and Signs Store

Written by the company

Project Art är den personliga presentbutiken online – skapad för dig som vill ge något med känsla. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av personliga tavlor, exklusiva doftljus, doftpinnar och doftsprayer, alla framtagna för att förgylla hemmet och skapa minnen som varar. Våra tavlor trycks på högkvalitativ akryl och designas utifrån dina egna bilder, låtar och texter – en kombination av modern design och personlig touch. Doftkollektionen från RemoAir består av veganska, miljövänliga och stilrena produkter med unika dofter du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du letar efter en gåva till någon du tycker om, eller vill skapa något helt eget, är Project Art platsen för dig. Vi tror att presenter ska väcka känslor, inte bara fylla paket – och därför sätter vi alltid kvalitet, känsla och upplevelse i första rummet. 🎁 Project Art – där design möter känsla, och varje present berättar en historia.

Contact info

Breach of guidelines

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Väldigt fin tavla

Väldigt fin tavla. Älskar att man kan ha QR kod så man direkt kommer till "sitt minne". Snabb leverans.

November 4, 2024
Unprompted review

Reply from Project Art

Tack så mycket, Madeleine, för din härliga recension! Det värmer att höra att du uppskattar tavlan och att QR-koden verkligen tillför något personligt och speciellt. Vi älskar att kunna erbjuda den typen av detaljer som gör varje tavla unik! Och såklart är vi glada att leveransen gick snabbt och smidigt.

Kunder som dig, som verkligen fångar känslan vi vill förmedla, gör vårt jobb så mycket roligare! 🌟

Superfin tavla! Över förväntan

Superfin tavla!

October 16, 2024

Reply from Project Art

Tack, Erica, för din fantastiska recension! Det gör oss så glada att höra att tavlan överträffade dina förväntningar. Vi älskar att kunna erbjuda produkter som verkligen sticker ut och betyder något för våra kunder.

Du har en suverän smak, och vi ser fram emot att få vara en del av dina framtida val. Du är välkommen tillbaka när du vill! 🙌💕

Reply from Project Art

Tack så mycket, Helene, för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både vårt utbud och våra priser. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda både variation och kvalitet till bra villkor, så det är alltid roligt att höra att det uppskattas.

Du har verkligen känsla för det bästa – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 😄

Missnöjd tyvärr

Missnöjd tyvärr

October 14, 2024

Reply from Project Art

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, Johanna. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd, och vi skulle verkligen uppskatta om du ville berätta mer om vad som inte levde upp till dina förväntningar. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss på info@projectart.se – vi ser fram emot din feedback för att kunna förbättra oss i framtiden.

Din input betyder mycket för oss, och vi hoppas få chansen att imponera på dig framöver!

Inget speciellt

De okej såhär

September 5, 2024

Hej Abraham,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Även om det inte var något speciellt den här gången, är vi glada att du ändå är nöjd. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig ännu bättre upplevelser framöver!

Du verkar vara en kund med höga standarder – och vi är alltid glada att få leverera till dig! 🌟

jättedåligt

världens sämsta företag. sambon beställde tavlor o fick fel grejer. dom är sedan jätte otrevliga när hon mailade dom, så spydiga o påstår att hon har beställt fel grejer. rekommenderar inte denna sida, vi får inte ens en liten kompensation...Känns inte okej att man blir bemött på ett otrevligt sätt, tycker man kan hantera de på ett proffsigare sätt, i mailet kändes de som man blev anklagad o påhoppad på nått sätt

September 9, 2024
Unprompted review

Hej Gustav,

Tack för att du har delat dina tankar. Vi beklagar att du och din sambo har upplevt situationen på detta sätt. Vår avsikt är alltid att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och vi är ledsna att du inte har fått den upplevelse vi strävar efter.

Efter att ha granskat er beställning och den kommunikation som har ägt rum, ser vi att det som levererades stämmer överens med vad som beställdes. Vi förstår att detta kan ha lett till missförstånd, och vi beklagar om vår återkoppling inte mötte dina förväntningar.

Om det finns något ytterligare vi kan göra för att klargöra situationen, tveka inte att kontakta oss. Vi vill alltid vara tillgängliga för våra kunder och lösa problem på ett konstruktivt sätt.

Tack än en gång för att du tog dig tid att ge oss feedback.

Hej Pelin,

Wow, stort tack för ditt fina omdöme! 🥹 Det gör oss så glada att höra att du älskar tavlorna och att leveransen var snabb. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en fantastisk upplevelse, och det är härligt att vi har lyckats med det!

Du har verkligen en enastående känsla för kvalitet och stil – vi ser fram emot att fortsätta imponera på dig! 🌟

Jättefin

Jättefin. Snabb leverans

August 13, 2024

Hej Linda,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen otroligt glada av att höra att du är så nöjd med din beställning och att leveransen gick snabbt och smidigt. Det värmer att veta att vi kunnat överträffa dina förväntningar!

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen – det är kunder som du, med din goda smak och positiva energi, som gör vårt jobb så givande! 💫

Rated 4 out of 5 stars

Hej Catharina,

Hej och tack för din härliga recension! 🚀 Vi jobbar hårt för att vara snabba som blixten, och det är kul att höra att du tycker att vår tjänst är lika enkel att använda som att knäppa på en lampa. Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att göra din dag lite ljusare snart igen!

Fin produkt

Fin produkt, bra packat, bra leverans!

July 28, 2024

Hej Michaela,

Wow! Tack så jättemycket för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är verkligen superglada att höra att du är nöjd med produkten, packningen och leveransen! Det betyder så mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. 😊

Vi strävar alltid efter att leverera produkter och service av högsta kvalitet, och det är så roligt att få höra att vi har lyckats! 🙌

Om det är något mer vi kan göra för dig i framtiden, tveka inte att höra av dig! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 💌

Ha en underbar söndag!

Project Art Teamet

Dålig leverans

Dålig leverans, stod 2-4 dagar. Har gått 4 dagar nu å varan har inte ens kommit till PostNord ännu

July 30, 2024

Hej Rasmus,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi ber verkligen om ursäkt för att leveransen inte har levt upp till dina förväntningar. Vi förstår att det är frustrerande när leveranstiden överskrids.

Vi har nu utrett situationen och ser att din beställning tyvärr har fördröjts. Om din vara fortfarande inte har kommit fram eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@projectart.se så att vi kan hjälpa dig vidare.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveransprocesser och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Ha en fortsatt fin söndag!

snabbare leverans

snabbare leverans, då jag betalade för snabb leverans men ftf inte fått min vara! redigt dåligt

July 28, 2024

Hej Alexandra,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi ber verkligen om ursäkt för att din leverans inte kom fram så snabbt som du förväntade dig, särskilt eftersom du betalade extra för snabb leverans. Vi förstår att detta är frustrerande och vill försäkra dig om att vi tar detta på största allvar.

Vi har nu utrett problemet och det verkar som om tekniska utmaningar hos vår leverantör har påverkat vissa leveranser, inklusive din. Om du fortfarande inte har fått din beställning eller kompensation för detta, ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på info@projectart.se så hjälper vi dig gärna vidare.

Återigen, vi ber om ursäkt för besväret och tackar för att du gör oss uppmärksamma på detta så att vi kan bli bättre.

Önskar dig en fortsatt fin söndag!

Bra 👍

Bra resultat och snabb leverans 🚚

July 1, 2024

Hej Philip,

WOW! Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙌 Vi är verkligen överlyckliga att höra att du är så nöjd med resultatet och att leveransen var snabb! 🚚 Det gör oss så glada att vi nästan inte kan sitta still här! 😄

Din feedback betyder verkligen allt för oss, och vi kan inte tacka dig nog för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Om det är något mer vi kan göra för dig i framtiden, är vi bara ett klick bort och redo att hjälpa dig! 👍

Tack igen, du har verkligen gjort vår dag! 🌟

Ha en underbar söndag!

Project Art Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Andra gången jag beställer från project…

Andra gången jag beställer från project art. Alltid nöjd. Frakten är snabb och produkterna är superbra!

July 3, 2024

Hej Sara,

Stort tack för att du valde oss igen och för din fantastiska recension! Vi är överlyckliga att höra att du alltid är nöjd med våra produkter och den snabba frakten. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi är så tacksamma för din lojalitet. Det är kunder som du som gör vårt arbete så givande och inspirerande.

Du är verkligen en toppkund! Tack för att du sprider glädje och positiv energi med dina fina ord 😊

Hej Elliot,

Tusen tack för dina fantastiska ord om musiktavlan! Vi är överväldigade av glädje att höra att du är så nöjd med ditt köp. Din uppskattning ger oss enorm inspiration och motivation att fortsätta skapa vackra och högkvalitativa produkter. Vi är så tacksamma för att du tog dig tid att lämna en recension.

Du är en stjärna! Tack för att du lyser upp vår dag med ditt positiva omdöme 🌟

Omdöme

Blev super nöjd med beställningen! Bra och snabb leverans en stjärna på det!

June 3, 2024

Hej Samira,

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är superglada att höra att du är nöjd med din beställning och att leveransen var snabb. ⭐️🚚 Din feedback gör vår dag! Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något i framtiden.

Ha en toppen dag! 🌟

Blev jättefin present

Blev jättefin present

May 6, 2024

Hej Amanda!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir jätteglada över att höra att presenten blev så fin och uppskattad. Dina ord värmer våra hjärtan och motiverar oss att fortsätta leverera bra produkter och snabb service.

Tack för att du valde oss – vi hoppas få se dig hos oss snart igen! 🤗

Du gör vår dag lite ljusare! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Kvaliten på produkten och fruktansvärt…

Kvaliten på produkten och fruktansvärt snabb behandling av order

May 6, 2024

Hej Oliver!

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvalitén på produkten och den snabba behandlingen av din order. Det betyder mycket för oss att få höra att vi lever upp till dina förväntningar.

Tack för att du valde oss och bidrar till vår vision om att göra världen till en bättre plats!

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟

Blev precis som på bild

Blev precis som på bild! Så fint! Och snabb leverans! Super nöjd.

April 26, 2024

Hej Elisabeth,

Det är underbart att höra att produkten levde upp till dina förväntningar och att den såg precis ut som på bilden! 📸🌟 Vi är verkligen glada över att du är så nöjd och att vår snabba leverans gjorde din upplevelse ännu bättre! Tack så mycket för din positiva feedback och för att du valde oss. Om du någonsin behöver något mer eller har några frågor är du välkommen att höra av dig igen.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera produkter som får dig att känna dig super nöjd! 😊🚀

För att den var fin

April 29, 2024

Hej Ester,

Tack så mycket för dina vänliga ord! Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd med produkten och leveransen. Att veta att vi har bidragit till att göra din dag lite bättre är verkligen fantastiskt för oss. Om du någonsin behöver något mer eller har några frågor, är du välkommen att höra av dig igen. Vi är här för att hjälpa till!

Fortsätt lysa upp världen med din positiva inställning! 😊

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look