Project Art

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej! Tavlan va super fin men jag missade att man behövde beställa träklossen för sig och trodde det ingick då det såg ut så på bilden först. Väldigt liten flik som jag missade vilket gjorde nu att... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super nöjd med project art. Fick hem två planscher som hade blivit lite tokigt med. Ena bilden hade blivit ljus och andra hade dem glömt text. Hörde av mig till dem och med super bra, trevlig och sna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag missade att leveranstiden kunde dröja upp till 5 arbetsdagar med standard leverans och riskerade att paketet skulle bli försenat. Som tur så vet Project Art hur man levererar service i värld... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och utmärkt service. Så nöjd över den välgjorda postern som jag beställt.Kanske bäst av allt är jag själv kan välja till vilket välgörande ändamål jag vill stödja och donera till.Känns fint kunn... See more

Company details

1. Gift Shop
  2. Graphic Designer
  3. Home Improvement Store
  4. Prints and Signs Store

Written by the company

Project Art är den personliga presentbutiken online – skapad för dig som vill ge något med känsla. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av personliga tavlor, exklusiva doftljus, doftpinnar och doftsprayer, alla framtagna för att förgylla hemmet och skapa minnen som varar. Våra tavlor trycks på högkvalitativ akryl och designas utifrån dina egna bilder, låtar och texter – en kombination av modern design och personlig touch. Doftkollektionen från RemoAir består av veganska, miljövänliga och stilrena produkter med unika dofter du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du letar efter en gåva till någon du tycker om, eller vill skapa något helt eget, är Project Art platsen för dig. Vi tror att presenter ska väcka känslor, inte bara fylla paket – och därför sätter vi alltid kvalitet, känsla och upplevelse i första rummet. 🎁 Project Art – där design möter känsla, och varje present berättar en historia.

Contact info

Såååå fint

Jätte fint !!!!

March 18, 2023

Reply from Project Art

Stort tack för ditt omdöme, vi blir jätteglad över att du är nöjd med din produkt.

Hoppas vi får hjälpa dig med fler presenter i framtiden!

Ha en underbar måndag och tack för att du har handlat meningsfullt.

Hälsningar

Rated 5 out of 5 stars

Sonen mycket nöjd med bilderna.

Fina bilder. Snabb leverans.

February 4, 2023

Hej Anna,

Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss ett fint omdöme, det betyder mycket för oss.

Du och din son har gjort skillnad med ert köp, tack för att ni valde att handla meningsfullt.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och fina produkter som…

Snabb leverans och fina produkter som utlovat!

January 30, 2023

Reply from Project Art

Stort tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme, det betyder mycket för oss!

Riktigt roligt att läsa att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig fler gånger!

Tack för att du valt att handla meningsfullt!

Rated 5 out of 5 stars

Såå sjukt fin tavla fick jag och nä…

Såå sjukt fin tavla fick jag och nä bara bra om den här tavlan bara ÄLSKAR såå värt pengarna😍😍

February 2, 2023

Hej Amanda,

Stort stort tack för ditt fina omdöme. Vi jobbar hårt för att erbjuda bästa möjliga kvalité på vår produkter så det betyder otroligt mycket för oss att du är nöjd med din tavla!

Tack för att du valt att handla meningsfullt, ditt köp har gjort skillnad. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen :)

Ha en fantastisk torsdag!

Hälsningar

Rated 2 out of 5 stars

Jag fick min glasbild och det var…

Jag fick min glasbild och det var luftbubblor bakom bilden och det skulle vara en present till min mamma😭

February 5, 2023

Hej Elsa,

Tack för ditt omdöme. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och har en hög kvalitétsstandard på våra produkter. Om du har mottagit en produkt som inte uppfyller kraven så ersätter vi alltid tavlan kostnadsfritt.

Du är välkommen att ta kontakt med oss på info@projectart.se så hjälper vi dig lösa problemet.

Önskar dig en fin tisdag!

Mvh

Rated 4 out of 5 stars

Bra o så men lite för dyrt personligen…

Bra o så men lite för dyrt personligen men värt det annars!

January 30, 2023

Hej Melvin,

Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension, det betyder mycket för oss!

Vi jobbar ständigt för att hålla så låga priser som möjligt. Vi har flera färger för texterna att välja mellan som skiljer sig i pris. Vi har utöver detta även lanserat Musiktavlan i poster-format som är riktigt prisvärd!

Du hittar alla våra produkter på Projectart.se!

Tack för att du gjort skillnad när du handlar.

Tavlan var jättefin!!

January 8, 2023

Hej Dajana,

Stort tack för ditt fina omdöme! Otroligt roligt att läsa att du är nöjd med din produkt.

Tack för att du gör skillnad när du handlar!

Hej Ida,

Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. När det kommer till rektangulära bilder så beskärs dessa i formatet 1:1, med andra ord kvadratiska för att bilden skall passa på tavlan. Du får gärna kontakta oss på info@projectart.se med förslag på hur vi skulle kunna placera din orginalbild enligt önskemål.

Vi har produkter på gång som kommer passa bättre för ståendes bilder, håll utkik på hemsidan eller våra sociala kanaler för uppdateringar kring detta.

Önskar dig en fortsatt fin måndag!

Bra kundtjänst
Snygg produkt

December 18, 2022

Reply from Project Art

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir så glada över att höra att du uppskattade vår snabba leverans och bra kundtjänst och att du gillade din produkt!

Tack igen för att du valde att handla meningsfullt hos oss, vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig med fler av dina presentbehov!

Project Art önskar dig en god fortsättning och ett Gott nytt år!

Reply from Project Art

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Otroligt roligt att du uppskattade vår leveranstid och din produkt.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig fler gånger och vill återigen tacka dig för att du valt att handla meningsfullt, ditt köp har gjort skillnad!

Project Art önskar dig en god fortsättning och ett Gott nytt år!

Tavlan blev över förväntan

Tavlan blev över förväntan. Är så nöjd och blev helt ärligt tårögd när jag öppnade förpackningen. Detta kommer vara ett så fint minne och en fin sak som vi kan ha med oss i all framtid. (En bild på mina föräldrar som varit tillsammans sen -87 och gifta sen -91).

November 30, 2022

Reply from Project Art

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir så glada att höra att du blev över så nöjd med tavlan. Vi hoppas att du fortsätter att ha glädje av tavlan under många år framöver och önskar dig och dina föräldrar en God Jul och ett Gott Nytt år!

Okej

Den va jätte fin, men repig…. Trodde även att det skulle vara i glas

December 1, 2022

Hej Madicken,

Tack för ditt omdöme. Vi säkerställer alltid kvalitén på våra produkter innan de skickas iväg, om du skulle ha fått en defekt produkt ber vi dig ta kontakt med oss på info@projectart.se så har vi möjlighet att skicka en ny produkt till dig.

Önskar dig en fortsatt fin lördag.

Rated 3 out of 5 stars

Beskriva produkten bättre på hemsidan…

Beskriva produkten bättre på hemsidan vid beställning. Dyrt för en plastprodukt.

November 29, 2022

Hej Jessica,

Tack för ditt omdöme. Vi tar gärna emot din feedback på hur vi skulle kunna beskriva produkten bättre via vår mejladress info@projectart.se.

Önskar dig en fortsatt fin lördag.

Rated 1 out of 5 stars

Rekommenderar inte musiktavlan

Musiktavlan ser väldigt billig ut och fotot ser solblekt ut. Rekommenderar ej.

September 10, 2022

Hej Tilde,

Kvaliteten på Musiktavlan beror på vilken kvalité bilden du laddar upp har. Med detta sagt tycker vi självklart det är tråkigt att du inte är nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på info@projectart.se om du har fler funderingar eller frågor kring din produkt.

Önskar dig en fantastisk måndag!

Bra service

Bra och snabb service med att fixa personligt motiv!

August 8, 2022

Reply from Project Art

Tack för ditt fina omdöme Ture!

Riktigt roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Ditt köp har gjort skillnad.

Önskar dig en underbar måndag!

Perfekt!

Bra pris, bra paketerat, snabb leverans till brevlådan!

March 20, 2022

Reply from Project Art

Stort tack för ditt omdöme. Du har bidragit till skillnad genom ditt köp hos oss.

Snabb och utmärkt service

Snabb och utmärkt service. Så nöjd över den välgjorda postern som jag beställt.Kanske bäst av allt är jag själv kan välja till vilket välgörande ändamål jag vill stödja och donera till.Känns fint kunna bidra.

December 5, 2021
Unprompted review

Reply from Project Art

Tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd med dina produkter. Du har bidragit till skillnad genom ditt köp hos oss, tack!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look