See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

For at gøre en årtier lang historie kort, så har jeg brugt formuer på hovedpuder, der bare ikke var gode nok. Jeg endte med i starten af året at købe en håndsyet hovedpude med et hårdt/fast naturfy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste hovedpude ever, ( butterfly) af to årsager, 1. jævner trykket og tilpasser sig blødt og behageligt 2. Genialt til os i den tredie alder, da jeg nu ikke vågner op med vådt hår, badet i sved på g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte denne pude efter at have læst mange positive anmeldelser, og jeg må sige, at jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb. Fra den første nat har jeg bemærket en markant forbedring i min søvnkv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg sover meget behageligt på denne pude. Den giver god støtte til både hoved og nakke, hvilket gør, at jeg vågner uden spændinger eller ømhed. Den holder formen hele natten og sørger for, at jeg ligg... See more

Company details

1. Bedroom Furniture Store

Written by the company

Hos Purpillo tror vi på, at vejen mod en bedre verden starter med en god og uforstyrret nattesøvn. Vi har en vision om, at god søvnkvalitet er god velvære, og når man er i en tilstand af god velvære, så er man den bedste udgave af sig selv. Efter flere års søvn på forskellige traditionelle puder, var vi klar til at tænke ud af boksen. Og vi er stolte af at kunne præsentere vores ERGOSOFT Grid teknologi, som er lavet af et materiale, der ikke er set før herhjemme – indtil nu.

4.7

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Min yndlingspude nogensinde

Min yndlingspude nogensinde. Jeg har ledt så længe efter den perfekte type sidesovestøtte. Jeg fandt den til sidst. Jeg har sovet på den i et par uger nu, og den er helt perfekt. Så glad for at jeg købte den.

September 11, 2024

Hej Riley,

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har fundet den rette pude! 😍

Hurtig og professionel service

August 11, 2024

Hej Finn,

Tak, fordi du synes vores service har været god. Vi gør vores bedste hver dag ☺️

Super nice produkt

Super nice produkt. Den har helt sikkert gjort min søvn bedere. Vær opmærksom på at den vejer godt til.

September 9, 2024

Hej Mikkel,

Jeg er glad for, at du kan lide din pude, og at den har forbedret din søvn. Og ja, det er ikke vores puder, man skal lave pudekamp med 😄

Lækker pude

Lækker pude
Kom til at købe den lidt for lille men den fungerer godt og slut med sved stinkende puder om sommeren 🤗🤗

August 16, 2024

Hej Jan,

Dejligt at du kan lide din nye pude.
Jeg ønsker dig en fortsat dejlig onsdag ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk pude og service i topklasse

Først og fremmest - rigtig god service over chatten. Jeg blev vejlediget godt til den rigtige model pude for mig. Valget blev butterfly. Jeg har nu haft puden i 3 uger og er meget glad for den. Jeg har dårlig ryg og nakke og denne pude er rigtig god for mig og min nattesøvn 👌🏻
Eneste minus er at den er meget tung at have med på overnatning andre steder - men pyt; det er så lille en detalje 😅

September 11, 2024

Hej Bojer,

Det betyder meget, at du synes vores service har været god. Vi gør vores bedste. Og hvor fedt at puden er god for din nattesøvn! Det gør mig glad at høre 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har længe ledt efter en pude der…

Jeg har længe ledt efter en pude der hjælper mig med mine nakkesmerter, og det må jeg sige at jeg har fundet nu. Tak for hjælpen og den gode service!

Hej Z C,

Hvor skønt at vores pude har været med til at hjælpe på dine nakkesmerter! Og det er os, der takker! 🥰

Rated 4 out of 5 stars

Ok god kundeservice

Kunne desværre ikke bruge puderne men har oplevet god kundeservice .

August 27, 2024

Hej Polina,

Jeg er ked af, puden desværre ikke var noget for dig. Det er en meget personlig præference, men jeg er glad for, at du synes vores kundeservice har været god ☺️

Kundeservice i top

Super kundeservice ift. pudevalg. Mikroskopisk responstid og rigtig god vejledning. Jeg er en meget tilfreds kunde 😊

September 7, 2024

Hej Hanne,

Tusind tak for de rosende ord, det betyder meget! Vi gør vores bedste for at give vores kunder den absolut bedste service 🥰

Rated 4 out of 5 stars

Puden tager tid at vænne sig til

Puden tager tid at vænne sig til. Den første uge stank den kemisk. Det hjalp da den lå i et åbent vindue mens jeg var på ferie 5 dage.
De sidste par nætter har jeg sovet rigtigt godt.

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på! Det er helt korrekt, at puden har en særlig lugt, men det skyldes, at den er pakket ind i en længere periode, men jeg er glad for, at det hjalp at lufte puden. Det anbefaler vi også, at man gør ☺️
Jeg giver dig også helt ret i, at vores puder kræver tilvænning, da de er ret anderledes end traditionelle puder, men hvor skønt at høre, at du sover rigtig godt nu 😍

Lad mig endelig vide, hvis der er noget, jeg kan gøre, for at gøre din oplevelse med Purpillo endnu bedre. Det betyder rigtig meget for os, at have glade kunder, og det vil vi gerne gå langt for. Og måske kan vi endda så snige os op på 5⭐️ 🫣

Rated 5 out of 5 stars

Købte ergo butterfly til min mand og…

Købte ergo butterfly til min mand og han sover super godt med den. Tænker også jeg køber en til mig selv nu :)

August 19, 2024

Hej Miriam,

Hvor er det dejligt at høre, at din mand sover godt med den! Og selvfølgelig skal du da ikke snydes for at sove bedre også 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Min bedste pude nogensinde.

Er lidt vandt til anderledes hovedpuder, da mit største problem er jeg sveder i ørerne når jeg sover på siden, og derfor normalt vender min hovedpude flere gange i løbet af natten. Det gør jeg ikke længere, så er meget tilfreds. Puden er dog tung, så den kan ikke ligge af sig selv på min elevationsseng og ruller ned. Lidt irriterende, men er jo godt klar over man ikke kan få begge dele i dette unikke design. Jeg har helt uden beregning modtaget et nyt betræk til puden, og det har fuldendt oplevelsen, da puden nu er endnu køligere. Jeg er super glad for puden og service.

August 31, 2024

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt, at du overordnet set er glad for din pude, og det med at vende puden flere gange i løbet af natten grundet sved ikke længere er et problem ☺️ Du får tilsendt et nyt og mere åndbart betræk inden for 4 uger, så jeg tror, du kommer til at blive endnu gladere for din pude.

Lad mig endelig vide, hvis der er noget, jeg kan gøre, så du bliver 110% tilfreds med dit køb, og vi måske kan fortjene at snige os op på 5 ⭐️. Vi ønsker kun glade kunder, og det vil vi rigtig gerne gå langt for 😍☺️

Rated 5 out of 5 stars

Innovativ pude og fantastisk kundeservice

Jeg har jagtet den perfekte Hovedpude i mange år og prøvet alskens "gode puder", uden held. Indtil nu. For den her pude er simpelthen bare en klasse for sig selv og med en teknologi som ikke er set i andre "rigtig gode puder". Det kan ikke beskrives, men prøves. Støtte uden at være hård. Omfavnende uden at være varm.
Ud over at puderne er innovative og helt fænomenale at sove på, så har jeg aldrig oplevet så fantastisk og personlig kundeservice!

August 9, 2024

Hej Nadja,

Tusind tak for de søde ord! Selvom vi altid stræber efter at give vores kunder den bedste service, så giver det uden tvivl mere motivation til at prøve at gøre det endnu bedre, når vi får sådan en anmeldelse ☺️

Stort 5 tal fra mig

Da jeg har svært ved at finde at den rette pude er jeg endt ved purpillo. Har nu fået mulighed for prøvet deres cloud model som ikke engang er kommet på deres hjemmeside endnu. Virkelig luksus. Desværre passer den ikke til mine behov men heldigvis kan jeg nemt og frit prøve en af deres andre modeller som jeg håber kan imødekomme mine behov.
Elsker deres koncept og deres kundeservice er langt over det forventelige. Hvis jeg var Etta Cameron ville det helt sikkert være et stort 5 tal fra mig.

August 29, 2024

Hej Joakim,

Tusind tak for din anmeldelse, den er højt værdsat. Jeg er glad for, du synes, vores service er god! Valg af pude er en meget personlig præference, så vi forstår, at det ikke altid lige er den første pude, man vælger, som man føler er den rigtige - vi gør vores bedste for så enten at vejlede og sende en ny model afsted eller tage puden retur. Igen, tusind tak for din anmeldelse 😍

Rated 3 out of 5 stars

Puden er alt for tung jeg er ikke selv…

Puden er alt for tung jeg er ikke selv i stand til at flytte den om natten og bliver derfor fikseret i smerte stilling. Så den er ikke egnet til folk med gigt/fibromyalgi som ikke kan løfte puden selv. Og vi taler om en pude der vejer langt over 1kg.

Hej Linda,

Jeg vil gerne give dig ret i, at puden er tung. Det er ærgerligt, den ikke faldt i din smag, men vil også sige mange tak, fordi du gav vores pude en chance! Jeg har sendt dig en mail, så vi kan hjælpe dig videre, da du selvfølgelig ikke skal have en pude, du ikke er glad for ☺️

Skal prøves!

Jeg troede, ikke var muligt. Jeg havde affundet mig med, at sove dårligt. Men jeg satsede, jeg skal lige love for jeg vandt. Jeg havde mange udfordringer, med alle mine tidligere puder. Men butterfly puden fra Purpillo, løste samtlige problemer. Det noget af det vigtigste for mig, er en pude der ikke cykler rundt i sengen. Grundet vægten på puden bliver den hvor skal. Der udover, er puden så behagelig at ligge på. Bestilling og fragt kørte snorlige.

July 10, 2024

Hej Michelle,

Hvor er jeg glad for at høre, at du elsker din nye pude! Det varmer virkelig at få sådan en anmeldelse! Jeg håber, du får glæde af din pude de næste mange mange nætter 😴🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kunne desværre ikke bruge puden

Jeg kunne desværre ikke bruge puden, da den var for høj til mig. Men jeg fik en utrolig god og hurtig behandling.

July 24, 2024

Hej Andreas,

Jeg er ked af, at puden var for høj til dig ☹️Er dog glad for, at du synes, vi har været hurtige og gode til at hjælpe dig videre - det synes vi er det vigtigste 🥰

Tak fordi du gav os en chance!

Virkelig lækker pude

Virkelig lækker pude. Jeg har mega stive øre😅😂 og har ofte vildt ondt i øret jeg har lagt på når jeg vågner, eller vågner af det. Det gør jeg ikke med denne pude🥳 skønt

July 19, 2024

Hej Kamilla,

Jeg bliver helt glad, når jeg læser, at vores pude har været med til at løse et af dine problemer og været med til at give dig bedre søvn! Det er præcis det, vi først og fremmest er til for 🥰

Rigtig glad for puden.

Rigtig lækker pude. Den rette højde, tilpas fast men blød nok til at jeg kan have den over armen da jeg er en side-sover, uden at den bloker blodomløbet.

July 1, 2024

Hej Michael,

Skønt at høre, at du er glad for puden! Jeg ønsker dig en fantastisk aften, og tusind tak for din anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Købte ergosoft butterfly og hybrid.

Købte ergosoft butterfly og hybrid.
2 fantastiske puder. Vågner ikke længere med øm nakke/hovedpine. Kan klart anbefale at anskaffe sig en pude fra purpillo, man sover vidunderligt. Mange tak:)

August 1, 2024

Hej Sandie,

Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for vores puder. At vores kunder får en bedre søvn er vores højeste prioritet 😴

Take a closer look