Raykon Reviews

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

De ondersteuning van Sanne van de Raykon klantenservice is gewoon wel *****. Zeer netjes opgelost. Voor wat betreft het product blijft de waardering helaas onvoldoende.

Product doet niet wat ik verwachtte. Geen reactie op mijn vraag / klacht; nog niet eens een ontvangstbevestiging.
Er moet heel wat gebeuren voor ik mijn oordeel herzie.

May 8, 2026

Beste Kees,

Bedankt voor uw review.

Allereerst onze oprechte excuses voor het uitblijven van een reactie op uw eerdere bericht. Door onverwachte persoonlijke omstandigheden aan onze kant hebben wij uw e-mail helaas over het hoofd gezien. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Vervelend om te horen dat de rookmelders niet naar behoren lijken te werken met de app. We helpen u hier uiteraard graag bij. Inmiddels hebben wij u per e-mail benaderd om samen te kijken naar een passende oplossing.

Mocht het probleem niet opgelost kunnen worden, dan zorgen wij uiteraard voor een vervangend product of een terugbetaling.

We hopen dat u ons de kans geeft om dit netjes voor u op te lossen.

Rated 4 out of 5 stars

Product nooit aangekomen, goede klantenservice

Product nooit aangekomen, bleek door postNL kwijt zijn geraakt. De klantenservice heeft mij goed geholpen en ik heb mijn geld teruggekregen.

April 30, 2026

Beste Jonah,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet is aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We zien dat er nog geen contact met ons is opgenomen over deze zending. In dit soort gevallen kunnen we meestal snel een passende oplossing bieden, zoals een nieuwe verzending of terugbetaling.

We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit samen op te lossen.

Mooie hoes

Mooie hoes, vlot verzonden, past perfect. De hoes beschermt het device en schakelt de slaapstand in/uit zoals dat hoort. Pen zit er stevig in.

March 27, 2026

Degelijk en verantwoord product

Vooraf aan de bestelling de leverancier een vraag gesteld en deze was redelijk snel beantwoord.
Product was goed verpakt, maar door de transporteur niet achter het huis, maar bij de buren afgeleverd (nog beter dus...)
Degelijke uitvoering en niets te veel op de website vermeld

March 19, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte webshop

Zeer slechte webshop. Op 27-10 artikel besteld. Op 4-11 geleverd. Ontvangen artikel was van inferieure kwaliteit en week behoorlijk af van het artikel zoals afgebeeld. Op 8-11 geretourneerd. Op 27-11 eindelijk mijn geld teruggekregen. Levering duurde ruim een week, terugbetaling duurde twee weken. Tussendoor nog talloze e-mails verstuurd als reminder, telefoon wordt niet opgenomen. Sla dit bedrijf over als je dit soort ellende wilt voorkomen.

October 28, 2025

Beste Rene,

Bedankt voor het achterlaten van uw feedback. We nemen dit mee om onze service te verbeteren en geven graag toelichting op uw situatie.

Uw eerste pakket is helaas tijdens transport zoekgeraakt. Dat was voor u, maar ook voor ons, erg vervelend. Daarom hebben wij direct een nieuwe zending voor u aangemaakt en verstuurd.

Uw retourzending hebben we correct ontvangen en de terugbetaling is dezelfde dag (afgelopen dinsdag) door ons in gang gezet. In onze voorwaarden staat dat retourverwerking tot twee weken kan duren; in uw geval is deze termijn ook aangehouden.

We begrijpen dat wachten op een terugbetaling nooit prettig is, maar we hebben alle stappen binnen de geldende termijnen uitgevoerd en u hierover geïnformeerd. Jammer dat dit tot ontevredenheid heeft geleid, ondanks onze inspanningen om de situatie zo netjes mogelijk op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben, helpen wij u natuurlijk graag verder via onze klantenservice.

Prima product

Prima product, bezorgtijd was prima (ik meen volgende dag of de dag erna). Wat ik miste was informatie over de bezorgtijd bij bestellen.

October 9, 2025

Reply from Raykon

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de bezorging. We waarderen uw feedback over het ontbreken van duidelijkheid rondom de bezorgtijd. Dat nemen we zeker mee om onze productpagina’s en het bestelproces verder te verbeteren, zodat dit in het vervolg duidelijker is voor onze klanten.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en bestelling! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd klaar om te helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en vriendelijke service

Ik had de verkeerde maat hoes besteld voor mijn Remarkable, meteen gemaild. Kreeg de volgende dag al een reactie dat omruilen geen probleem was en dat ze dat meteen gingen regelen. De volgende dag had ik de juiste hoes in de brievenbus. Fijne service!!

August 14, 2025
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look