In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more
Company replied
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more
Company replied
Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t ieder... See more
Company replied
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kabel ziet er boven verwachting uit en ondanks de lengte een uitstekend geluid.

Reply from RU connected
de RU Connected banaan stekkers besteld voor mijn speaker kabels voor aansluiting op mijn reciever en speakers. Heb na aansluiting ,dermate verbetering van stereo geluid gehad, toen nog een aantal bijbesteld om surround compleet te maken. Zijn gemakkelijk te monteren (gewone schroevendraaier en mantel later vast draaien) en zitten stevig vast maar het belangrijkste een geweldig geluid.

Reply from RU connected
Nou ze hebben echt fantastische speakerkabel, echt voor high end apparatuur en speakers. De speakerkabel is 4 adrig, dus je kunt hem gebruiken voor Bi-ampen of Bi wiring.
Per ader 2,5 mm², en dat voor echt weinig geld. Heb bij de speciaalzaak gekeken, maar die zijn 5 keer zo duur.
Goed bezig RU- Connected, kom zeker bij jullie terug.

Goed product
Snelle verzending
Kabel verbetert enorm het geluid van de soundbar

Reply from RU connected
Ik ben onwijs goed geadviseerd geworden door sales van RU Connected. De bestelde kabel biedt veel meer geluidskleur dan de standaard kabel die bij mijn Sonos Arc Ultra erbij zat. Plus als extra bonus puntje, vandaag besteld en morgen in huis.
Absolute aanrader !!

Reply from RU connected
Ik hou van goed beeld en geluid en kwam op het spoor van RUconnected via een audio reparateur. Ik gebruik inmiddels hun speaker kabel, interlinks en hdmi kabels en ben er zeer tevreden mee. Kwaliteit tegen een normale prijs. Verzending gaat ook snel.

Reply from RU connected
Ik ben heel fijn geholpen door Ruben.
Bijzonder goede geluidskwaliteit nu.

Reply from RU connected
Geweldige kabels ik had een kabel vanaf mn receiver naar mn Mini DSP, dit zijn keurige kabels stevig en niet te duur, goede afscherming, in 1 woord perfect

Reply from RU connected
Acceptabele prijs voor een prima product. Snelle levering, attente beruchtgeving.

Reply from RU connected
heb mijn huidige HDMI 2.0 vervangen voor de HDMI 2.1 de 2.0 was al een prima kabel van Ruconnected. maar met de 2.1 valt me op dat de kleuren dieper zijn. vooral bij Dolby Vision ( HDR ) ook merk ik dat Dolby Atmos meer ruimte heeft en veel ruimtelijker en voller klinkt. Wederom weer erg tevreden met deze nieuwe HDMI kabel van Ruconnected. inmiddels is alles van dit merk achter mijn AVR. waarom zou je meer betalen voor merken die soms slechtere kabels hebben. Mijn advies koop je kabels bij Ruben van Ruconnected. nee ik wordt hier niet voor betaald :-)

Reply from RU connected
Topkwaliteit digitale connectors die niets onderdoen voor high end. Hele goede prijs kwaliteit en snel geleverd.

Reply from RU connected
Bij deze mensen is het kwaliteit voor en na, niet alleen de producten maar de gehele orderafhandeling t/m mijn deurmat

Reply from RU connected
Perfecte banaan stekkers, zeer snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Wenslijstje: een hoogwaardigeluidspreker kabel met daarmee hecht verbonden banaan stekkers met een net zo voordelig prijskaartje

Reply from RU connected
ik ben super tevreden over mijn nieuwe interconects.
Goede weergave en super degelijke opbouw.

Reply from RU connected
Eerlijk antwoordt gekregen op mijn vraag over een toslink kabel.De 5 meter kabel lijkt verbeterd en is nu soepeler, wat zeker een voordeel is. Ook de beiden connectors passen perfect. Prima kwaliteit kabel dus voor een schappelijke prijs

Duidelijke website
Snel bezorgd. Kabels van hoge kwaliteit.

Reply from RU connected
Top kwaliteit voor een scherpe prijs waar bekende merken nog wat van kunnen leren.
Supersnelle service, binnen 24 uur een grote bestelling binnen.
R U Connected maakt het echt 100% waar.

Reply from RU connected
Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij andere merken zoals AQ, véél goedkoper voor (wat mij betreft) zelfde kwaliteit! Goed spul dus voor een erg mooie prijs!

Reply from RU connected
Zeer goede service en snelle, persoonlijke respons.
Ik gebruik in mijn set normaal veel duurdere kabels en had de gekocht voor een testje. Voor het geld een héél goed product.

Reply from RU connected
Snelle levering en kwaliteit .
2 meter subwoofer kabel

Reply from RU connected
Learn more about other kinds of reviews.