RU connected Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... See more

Rated 5 out of 5 stars

Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t ieder... See more

Company details

1. Hi-fi shop
  2. Electronic Spare Parts and Components Store
  3. Electronics Store
  4. TV store

Information provided by various external sources

RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

102 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede producten, snel geleverd.

RU connected geeft verreweg de meest uitgebreide informatie over hun product. Je weet hierdoor wat je koopt, is waar je naar zoekt, het is wat je nodig hebt. De HDMI 2.1 kabel die ik zocht kon men zonder problemen zeer snel leveren.

December 8, 2025

Reply from RU connected

Dank voor de 5 sterren Roelf!

Hele goede kabel

Ik vond de kabel redelijk aan de prijs maar toen ik hem aansloot helemaal top. Als ik een tip mag geven zou ik ook splitters verkopen voor de kabel. Mochten jullie dit nog niet verkopen. Heel erg bedankt voor de kabel

December 6, 2025

Reply from RU connected

Dank voor de 5 sterren Pepijn! Wij verkopen geen splitters, alleen onze eigen banaanstekkers. Wie weet iets voor in de toekomst, dank.

Prima kabel

Prima kabel, doet precies wat ie moet doen.

December 5, 2025

Reply from RU connected

Heel fijn! Fijn weekend alvast en bedankt voor je review

Gewoon goed

Gewoon goed. Ik had een verkeerde kabel besteld. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice. Ik heb daarna de juiste kabel besteld en deze is keurig op tijd binnengekomen. De retourzending is netjes verwerkt.

December 3, 2025

Top high end kabels

Top high end kabels voor een subtiele prijs , ik heb een optische kabel aangeschaft tot volle tevredenheid

November 21, 2025

Reply from RU connected

Heel fijn dat de optische kabel zo goed bevalt!

Rated 5 out of 5 stars

Inmiddels 4x een bestelling gedaan bij…

Inmiddels 4x een bestelling gedaan bij deze kabelleverancier. In verleden 2x een hdmi kabel ( voor de Blurayspeler en tv box) , een coax kabel ( van speler naar Dac) en recent een tweetal 2.1 hdmi kabels. 1 voor een recent gekochte mediaspeler en de 2e vanuit receiver naar tv ( vervangt een oydere oehlbach ).
En elke keer wordt het direct opgepakt, en ontvang ik het netjes verpakt de dag erna. Zeer net afgewerkte kabels, prima kwaliteit.
Top producten voor een zeer nette prijs. Aanrader!

November 17, 2025

Reply from RU connected

Daar doen we het voor! Geweldig dat je een vaste klant bent. Ik wens je veel kijk en luisterplezier.

RCA Kabels bij Ru connected

Ik heb analoog RCA kabs gekocht. Ik durf te zeggen dat het super kabels zijn. Voor een normale prijs. Zijn beter dan veel duurdere kabels. Mijn aanbeveling zou zijn Kijk niet verder koop deze kabels bij RuConnected,

November 21, 2025

Prima kabel

Prima kabel, prima prijs en prima levertijd

November 6, 2025

Dankjewel Harm!

Goede HDMI kabel

Goede HDMI kabel! heb de 8k60hz 3 keer gekocht.

November 11, 2025

Fijn om te horen!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie kwaliteit RCA kabel.

Recent een paar RCA kabels gekocht hier. Blij verrast met de kwaliteit. Ze klemmen goed en geven een algeheel goede indruk.

November 9, 2025

Reply from RU connected

Fijn om te horen. Veel luisterplezier.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie prijs en prachtig afgewerkt RCA kabel

Mooie prijs, snelle levering, niks mis mee. RCA kabel prachtig afgewerkt, iets stugger door goede materialen die gebruikt zijn. Ben er blij mee, uiteraard is het een onderdeel van je hele hifi set, aan de kabel zal het niet liggen, doen!

November 8, 2025

Reply from RU connected

Super! Veel luister plezier.

Goeie degelijke kabel aanrader

Goeie degelijke kabel. Mijn orginele Sony HDMI kabel naar de soundbar vervangen door deze. Geld dubbel en dwars waard

November 4, 2025

Super! Fijn om te horen.

Rated 5 out of 5 stars

Zoals altijd een goede kwaliteit

Zoals altijd een zeer goede kwaliteit. Ik bestel hier altijd mijn kabels om de zeer goede prijs / kwaliteitverhouding. Doorgaans binnen 24 uur geleverd.

October 23, 2025

Dankjewel Henk!

Een 2de keer besteld

Een 2de keer besteld, wederom prima kabel en op tijd geleverd. Er is wel een klein aandachtspunt om de doos passend te maken of beter dicht te plakken

October 25, 2025

Reply from RU connected

Dank voor je review. We zullen hier bij het inpakken beter op letten.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look