In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more
Company replied
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more
Company replied
Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... See more
Company replied
Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t ieder... See more
Company replied
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Had een Action HDMI kabel gekocht die geschikt was voor 4k, maar die gaf het signaal niet door. Nu de platte kabel van RU connect aangesloten en alles werkt perfect. Was nog een erg voordelige kabel ook.
Snelle service, snel antwoord op vragen. Goede after sales service.
Superblij met mijn RCA kabels. Stevige, dikke kabels met mooie stekkers (het oog wil ook wat). Snelle verzending ook!
Zeer goede kwaliteit speaker kabel,
Makkelijk te verwerken en dat voor een scherpe prijs.
Had eerder al een tulp kabel besteld ,van zeer goede kwaliteit.
Prima shop
Goede producten van zeer hoge kwaliteit! Werd goed geholpen door de Ruben (eigenaar) in de keuze van de kabels. Kabels zijn wat aan de duurdere kant vergeleken met andere merken maar dat komt door de hoge kwaliteit!
Verzending was erg snel!
Al met al een goed product voor het hogere segment! Al mijn volgende kabels komen van deze website!
Meerdere malen wat besteld en altijd op tijd ontvangen.
Goede degelijke kabels voor een goede prijs.
Heb een soundbar van B & W en een tv van Samsung.
Met mijn andere hdmi kabel die geleverd was bij de soundbar had ik steeds storingen. Met deze kabel van RU connected is dat opgelost
Zeer goed contact met klantenservice zelfde dag nog verzonden goed verpakt volgende dag in huis .👍🏻👍🏻
Kwalitatieve hdmi kabels gekocht. Goed spul en heldere communicatie zowel op de site als het leveringsproces.
Super Kabel en snelle en goede levering.
Super snelle levering en netjes verpakt. Analoge RCA en speaker kabels bevallen zeer goed. Deze hebben beide een positieve bijdrage aan mijn totale audio installatie
RU connected levert bijzondere HMDI 4K kabels. Prima beeld en geluid overdracht en hele mooie dunne en soepele kabels. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
aan soldenprijs kabel aankopen en tevreden , supersnelle verzending
Niet de eerste kabel die ik bij RUConnected heb besteld. Snelle levering, correcte verpakking en een uitstekend en betaalbaar product. Het bedrijf is goed bereikbasr en communiceert prettig. Daar wil je graag klsnt zijn
Het is een degelijke kabel en hij doet het erg goed.
Cables de belle qualité sonore, comme annoncé dans d'autres évaluations. Livraison parfaite et rapide
De optische kabel van 1.5m is snel bezorgd. En wat een kwaliteit. Het verschil is heel duidelijk. Muziek komt los van de speakers in de kamer. Zeer aan te bevelen.
Learn more about other kinds of reviews.