jeg beder for 2 år siden at de sletter mine kontakt informationer og ikke kontakter mig yderligere, da de ikke levede op til mine forventninger i forhold til hvad de kunne tilbyde. Idag ringer de... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk kursus hos Skjoldby & Co Eminent gennemgang af SEO udfordringer på hjemmesiden. Vi kom langt omkring og alle spørgsmål blev besvaret, hvilket vidner om en viden uden lige. Som noget helt e... See more
Company replied
Den bedste beslutning vi har taget i hele vores webshops levetid ! Vi fik hjælp fra Andreas og Janus til SEO og google og allerede efter 4 x 2 timer føler vi os klædt 100% på til at bevæge os ud i de... See more
Company replied
Vi har brugt Adwords i mange år for at nå målgruppen og da Skjoldby gennemgik vores Adwords annoncer fra ende til anden for at øge effekten er resultatet 170% flere klik til vores hjemmeside. Det er i... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Vi connector vores kunder med nye kunder gennem online marketing som SEO, SEM, Sociale Medier og e-mail marketing. Vi tror på, at markedsføring handler om kreativitet, men for at være effektiv – både på kort og lang sigt – skal markedsføringen eksekveres med forretningsforståelse, ansvar og respekt.
Ringstedvej 2, 1. sal, 4000, Roskilde, Denmark
- 71992162
- hej@skjoldby.com
- skjoldby.com
Mine foretrukne sparringspartnere
Jeg har nu flere gange benyttet Skjoldby & Co som sparringspartnere. Ud over en eminent service er jeg altid sikker på at få den korrekte rådgivning. Skjoldby & Co er derfor en af mine foretrukne sparringspartnere som jeg også anbefaler mine egne kunder at benytte når SEO, Google Adwords og -Analytics skal optimeres.
Helt fantastisk!
Jeg havde igennem længere tid STORE problemer med min side. Et utal af forskellige folk kiggede på siden men kunne ikke løse problemet. Men efter at Lars Skjoldby fik kiggede på siden kom den tilbage i Google :-) Lars Skjoldby er super hurtigt! og meget effektiv! Har du problemer med din hjemmeside eller burg for hjælp til SEO er Lars Skjoldby helt sikkert den rette til opgaven.
Underviser med god faglig vinkel på SEO, hvad enten du er nybegynder eller en haj til SEO!!
Jeg er i dag blevet undervist af Lars Skjoldby i Søgeoptimering af websites.
Lars er en super flink underviser, som man kan få dybdegående svar på de SEO spørgsmål man måtte ligge inde med. Han gjorde et lidt ellers tungt emne til en meget spændende oplevelse og jeg er helt sikkert blevet klogere på, hvordan jeg i fremtiden skal optimerer mine websites.
Han har en god attitude og han forklare det så man forstår det. Helt klart anbefales også selvom du er nybegynder indenfor SEO!
Super undervisning hvor der er plads til alle
Har idag fået undervisning i søgeoptimering af Lars Skjoldby, som er en super flink person. Undervisningen bestod i basal viden om søgeoptimering, research, planlægning og onepage seo. Det har været undervisning på et niveau hvor alle kan være med. Super undervisning som klart kan anbefales at alle virksomheder får, så de kan få en bedre placering på facebook. Thumbs up herfra!