Jeg bestilte hos jer for første gang og havde håbet på en hurtig levering. Min ordre blev desværre forsinket, men jeg forstår, at Black Friday kan give ekstra travlhed hos dao. Selvom varerne kom se... See more
Company replied
Company replied
Jammen hvor skal jeg starte - overordnet guddommelige, de små poser med 30 g blev spist straks (godt der ikke var mere i poserne) Munden løber i vand Posen med landet lakrids 850 g jamm... See more
Jeg ville gerne give 5 stjerne for det produkt jeg ønskede og prisen og leveringen. Problemet er bare, at varerne ikke er leveret, men slikaway.dk har trukket beløbet alligevel og frasiger sig ansvar... See more
Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... See more
SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦
Axeltorv 9A, 4700, Næstved, Denmark
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Jeg syntes det stod navn på posen da jeg bestilte den på nettet. Posen med slik kom hjem i en kedelig og ødelagt pose så noget af slikken lå ud i kassen. Det skulle være en gave til en kollega, så jeg måtte selv finde en pose og skrive navn på.

Reply from SlikAway
Hurtig levering, og et fantastisk og smagfuldt sukkerfrit mix af produkter🤩🤩🤩

Reply from SlikAway
Selve hjemmesiden, købs- og bestillingsoplevelsen og levering er fin, ligesom kvaliteten, men priserne er meget høje, højere end i de fysiske butikker, men der skal man selvfølgelig selv have besværet med at blande. Jeg vender ikke tilbage til SlikAway, og det er udelukkende på grund af de høje priser. Alt andet var fint!

Reply from SlikAway
Har bestilt der for første gang, wow det er nemt😍 jeg skulle slet ikke tage stilling til hvad jeg ville have, så kommer der (for mig, 4 kilo juleslik) slik lige til døren, jeg har tjekket det, og VED jeg kan li meget af det. Så nu kan julen bare komme🎄
Første gang jeg bestilte hos SlikAway
Posen var gået i stykker så slikket lå rundt i kassen, der stod ikke det jeg havde bedt om på posen - MEN kastanjerne var gode, så vi handler der nok igen og tænker det bare var den ene gang og en forglemmelse ;o)

Reply from SlikAway
Hurtig og problemfri levering. Vi havde købt noget anderledes slik, hvilket var til meget morskab for de børn der modtog slik gaven.

Reply from SlikAway
Altid frisk slik super butik og kanon til børn.
Kan kun varmt anbefale SlikAway til alle som vil bruge en Dansk Slikbutik hvor der er styr på tingene.
Jeg bestilte stop mad spild slik, ok blandet slik i halv del, dåser med læskedrik måske ikke det man ventet, så lidt skuffet over det.

Tak for hurtig levering af 4 kg lækker slik og så undgik det madspild 👍👍

Hurtigt og nemt.
Dejlig frisk slik, der ikke er klistret sammen

Reply from SlikAway
Det er helt klart den dårligste kvalitet slik jeg har smagt. Det er uspiselig rent ud sagt. Meget værre end dårlig svensk slik når det er værst.
Jeg bestilte nogle specifikke blandede ting, men det jeg modtog var ikke det jeg bestilte.
Kan absolut ikke anbefales.

Reply from SlikAway
Jeg besøger butikken og oplever voldsom dårlig service. Pigen som er på arbejde, sidder på sin telefon og er ikke opmærksom på kunderne. Også selvom vi er de eneste i butikken. Syntes det er en træls oplevelse, og kunne godt tænkte mig at servicen blev en smule bedre til en anden gang….

Reply from SlikAway
Den lækreste familie pakke modtog jeg. Fandt jer via nisserne i Næstved og hold da op en spændende pakke

Reply from SlikAway
Jeg havde bestilt en stor kasse slik( + 600 kr) som gave og betalt for privat levering. Det lykkes aldrig - i stedet blev kassen sendt til pakke udlevering, hvilket gør noget ved oplevelse af at modtage en gave. Nu skulle vi selv formidle pakke nr mm til modtager. Meget træls oplevelse.
Undskyldningen var, at der var IT problemer med at få sendt bekræftelse på mail - men den bekræftelse jeg modtog særskilt, stod der privat omdeling.