SlikAway Reviews 365

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte hos jer for første gang og havde håbet på en hurtig levering. Min ordre blev desværre forsinket, men jeg forstår, at Black Friday kan give ekstra travlhed hos dao. Selvom varerne kom se... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jammen hvor skal jeg starte - overordnet guddommelige, de små poser med 30 g blev spist straks (godt der ikke var mere i poserne) Munden løber i vand Posen med landet lakrids 850 g jamm... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg ville gerne give 5 stjerne for det produkt jeg ønskede og prisen og leveringen. Problemet er bare, at varerne ikke er leveret, men slikaway.dk har trukket beløbet alligevel og frasiger sig ansvar... See more

Rated 1 out of 5 stars

Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... See more

Company details

1. Candy Store

Written by the company

SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦

3.8

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 2 out of 5 stars

Aldrig har jeg modtaget dårligere…

Aldrig har jeg modtaget dårligere slikposer.
80 % er skum.
Skulle bruge den i mandags til min fødselsdag og der blev spist så lidt da det var meget store slikstørrelser og meget skum.

February 15, 2024

Hej Inge

Jeg har besvaret din mail som vi også har modtaget fra dig

Hej Inge,

Mange tak for din mail 😊

Det er vi rigtigt kede af at vores produkt ikke levet op til dine forventninger.

Vi kan se du har bestilt det helt tilbage til d2/2 hvor du har haft mulighed i at tage fat i vores kundeservice lige efter du modtager det. Så vi kunne haft løst det inde din fødselsdag d10.

Men du henvender dig først 13 dage efter din bestilling og 10 dage efter modtagelse. Så vi er utrolig kede af din anmeldelse på trustpilot

Vi pakker ellers altid vores blandet slik poser forskelligt med blandet produkter. Så vi ville rigtigt gerne haft set billeder af de pågældende blandinger, Så vi kunne haft sendt dig en ny UB 😊

Kan du have en dejlig aften 😊

Joachim

Slikaway

Rated 4 out of 5 stars

300 kr for en lille pose lakridser der…

God kundeservice og hurtig svartid

February 11, 2024

Reply from SlikAway

Line og os har været i dialog på mail og de kommer her

Vi modtager en mail fra Line:

Ej vel?
Jeg købte for 300 kroner lakridskastanjer, fik en pose svarende til 3 poser i føtex og spredt ud over kassen da den ikke var pakket ordentlig ind. Ikke i orden. I må skilte med mængden bedre og pakke den bedre ind! Så træls at have brugt den mængde og så få en sådan pakke. træls med træls på!

Vores retur svar:
Hej Line,

Mange tak for din henvendelse.

Du må meget gerne sende et billede af indpakningen så vi kan sende dig en ny 😊 Det sker desværre nogle gange at der kan ske en skade på indpakningen

Vi skilte faktisk med det alle steder på vores webshop. Alle vare som lægges til kurv kan det ses

Når du trykker ”put i pose” står der 30 gram

Se din indkøbskurv her
Da produktet udgik fra Haribo steg prisen voldsomt og vi var heldige og få en halv palle hjem.
Vi har undersøgt Europa og vi er de eneste som har dem på lager 😊

(Billeder vedlagt mailen)

Svar fra line:

Hej igen.
Den var vidst ikke lukket, posen altså de var kommet ud i hjørnerne.
Jeg er ikke god til gram.
Vh

Svar fra os:
Hej igen,

Den må have haft en hård tur under fragten.

Vi sender dig en ny 😊

Vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre opmærksom på vores produkter. Ligesom jeg sendte billeder af

Maoam lakrids kastanjer er klart vores dyreste produkt vi har. Og ja det er en høj pris man vi har selv givet en meget høj indkøbspris for stadigvæk at kunne sende dem ud til jer kunder

Håber det gav dig svar på det hele

Rigtigt god aften

Svar fra line:

Tak for svar!
Fair. Det var gave til kæresten der begræder tabet af lakrids kastanjer hver dag! Men tusind tak for at I gider sende nye, så må vi handle hos her en anden gang😊👍
God aften

Meget kedeligt

Meget kedeligt, købte faktisk for 400kr vingummi. Dog var det stop madspild men alligevel

February 1, 2024

Hej Joan,

Mange tak for din anmeldelse

Vi er kede af at høre at vores produkt ikke levede op til dine forventninger med vores madspil kasse.

Vores kasser er skiftende i deres indhold og er aldrig 4 kg af det samme produkt.

Tag fat i vores kundeservice på
kontakt@slikaway.dk så vil vi rigtigt gerne se billeder af kassen indhold og i fælleskab vi kan finde en løsning for vi blander altid indholdet i dem :)

Rigtigt god dag

Pas på

Pas på, Slikaway's priser svarer til over 100 kr pr. 100 gram, i blandselv butikker, der ofte er temmelig dyre koster 100 gram ca. 12 kr, men tit 7,95 kr for 100 gram på fredage. Jeg købte 240 gram salte kastanjer, det kostede, incl. forsendelse, 310 kr!! Det svarer til 129 kr pr. 100 gram.

February 4, 2024

Hej Sven-Eric,

Mange tak for din anmeldelse :)

Nu har du købt det dyreste produkt vi har på vores webshop. Lakrids kastanjer
Vi er de eneste i Danmark som har og kan sælge dette produkt

Dette produkt giver du 35 kr pr 30 gram for som du kunne se og accepteret da du lavede bestillingen :)

Ellers tager vi i gennemsnit 16 kr pr 100 gram i vores webshop. i vores fysiske butik tager vi 12,95 kr
Hvis vi skulle komme ned på de 7,95 kr. ja så skal vi stjæle fra statskassen da intet slik i Danmark koster under 90 kr. pr kilo Incl. alle skatter og afgifter

Du skal tænke på. Vi skulle "gerne" kunne aflønne vores medarbejder som pakker din bestilling. Fragt manden som kommer med pakken til dig skulle og gerne have løn. han bil skal have brændstof samt at det lokale/lager vi lejer for at kunne gennemføre din bestilling skal udlejer også have betaling for
Samt den forsendelse kasse som din bestilling bliver sendt i

Så jeg vil ikke sige at de ca. 3000 glade kunder vi har om måneden skal passe på med vores koncept

Vi er kede af at du har haft denne oplevelse med vores firma. Men da lakrids kastanjer udgik fra Haribo produktion gik vi på jagt med at opstøve alt vi kunne i Danmark. Dette har vi også betalt en høj pris for.

Med ønske om en dejlig dag til dig :)

Slikaway

Prisen

Prisen er sindssygt, 270g for 354 kr med fragt

February 5, 2024

Hej Mie,

Mange tak for din anmeldelse :)

Nu har jeg været inde og undersøge hvad du har bestilt. og kan se du har købt vores dyreste produkt som koster 35 kr pr 30 gram. Maoam lakrids kastanjer.

da produktet udgik af Haribo sortiment gik vi i gang med at købe op så vi stadigvæk havde dem på lager :) Vi er de eneste som sælger dem og da du lagde din bestilling kunne du tydelig se at det var 35 kr pr 30 gram :)

Du må have en dejlig dag

Rated 2 out of 5 stars

For blandet poser

For blandet poser, der stod ikke to poser er ens, det var de så de to vi købte, lidt ærgerligt...

Svar til jeres svar:
Som jeg skriver der stod - dette er ikke et standard produkt, poserne blandes forskellige...
Derfor forventede jeg to forskellig blandet poser...

Svar : Fornemt mange tak for din service..

January 17, 2024

Hej Gittee,

Mange tak for din anmeldelse,

Du har bestilt 2 gange "Blandet slikpose". Dette er vores standart fredags slik poser :)

Hilsen Slikaway

Redigeret svar

Efter gennemgang af det produkt du har købt. Kan vi se det står i beskrivelsen. Beklager

Vi sender dig en ny :)

Rated 4 out of 5 stars

Dejligt slik men til den pris jeg…

Dejligt slik men til den pris jeg betalte var der ikke meget i posen så derfor kun 4 stjerner

January 11, 2024

Hej Peter,
Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har været inde og se hvad du har bestilt og du har bestilt 270 gram :)

Derfor er vi stadigvæk glade for du giver os 4 stjerner

Rigtigt god dag

Rated 3 out of 5 stars

Slikket var friskt og kom forholdvis…

Slikket var friskt og kom forholdvis hurtigt frem. Men det var næsten det samme slik alt sammen og ikke rigtig noget lakrids - som er mit yndlings. Ret ærgerligt.

January 9, 2024

Hej Maja,
Mange tak for din anmeldelse. Samt den mail hvor vi har skrevet sammen :)

Ud fra det du har bestilt, har du fået
1 kg sukkerfri – Blandet sukkerfri slik
1 kg red en pose. Vil tror det er denne du har regnet med som var en blandet slik pose. Denne er en pose med det rest slik som er tilbage fra bøtterne. Vare som kan være løbet på dato eller lin 😊
Så denne vare kan vi ikke garantere hvad der er i af blanding
Det står også under vare beskrivelsen

Så skulle du haft blandet din egen pose så du viste hvad indholdet var eller købt vores andre færdig poser. Hvor du kan vælge fra vingummi chokolade lakrids osv

Håber det gav svar på dit skriv 😊

Super kundeservice !

Fik en ordre med slik, alt godt. De glemte dog en dåse mountain dew.

Men! Efter en kort og hurtig korrospondance så kom de hurtigt tilbage og endda med en ekstra dåse oveni. Det kalder jeg rigtig god kundeservice!

Jeg handler meget gerne igen hos Slikaway! 😊

January 11, 2024

Hej Marcus,

1000 tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget.

Ja det gik desværre galt under pakning af din bestilling :) Men vi fik det løst hurtig.

Vi håber du er blevet glade for dine vare.

På gensyn

Rated 5 out of 5 stars

Bedste sted at bestille bland selv slik

Vi bestilte en ret stor omgang fra slikaway. 2 hverdage efter bestilling modtog jeg en mail fra Dorthe, fra slikaway. Der var sket en fejl og ordren blev ikke afsendt dagen før, som ellers var meningen. Desuden havde hun ikke modtaget en forventet ordre og derfor var der en enkelt slags slik som vi ikke kunne få. Men i mailen skriver hun at hun har smidt lidt ekstra i pakken som plaster på såret. Vi modtog pakken allerede 1 hverdag efter. Og hold da op hvor var det fint. Vi har før haft bestilt fra flere andre sider, men aldrig har vi oplevet at det hele vejer én hel del ekstra. Omkring 300g ekstra, inkl chips og en kæmpe haribo pose (ting som vi jo ikke havde bestilt). Vi skulle selvfølgelig ikke betale for den type slik der manglede.

Alt i alt var det simpelthen så fint og slikket var super - der er ikke en finger at sætte på det.

Men vigtigst var det dog at Dorthe tog kontakt selv og gjorde en indsats for at udbedre fejlen. Hun svarede hurtigt og var alt i alt enormt flink at kommunikere med.

Jeg kan kun anbefale slikaway og vi vender med garanti tilbage!

Endnu engang tak for fantastisk service 😊

January 6, 2024

Hej Amanda,

Tusinde tusinde tak for dine meget pæne ord :)
Jeg bliver helt beæret og meget glad, da jeg samler på glade kunder - kunder der vil komme tilbage til mit hjertebarn af en butik :)

Jeg håber I har nydt slikket, måske er i kommet igennem den "store" omgang måske er i ikke, men jeg vil i hvert fald glæde mig til at kunne hjælpe med guf igen en anden dag :)

Rigtig god dag til dig og dine kære :)

DBH
Dorthe

Fin handel - god kvalitet

Fin handel - fik det jeg skulle bruge
Udvalget er knap så stort som hos andre der sælger slik. Men kvaliteten er rigtig god.
Leveringstiden var også acceptabel

January 4, 2024

Hej Miriam,

Mange tak for din anmeldelse. den værdsætter vi meget :)

Vi synes faktisk selv vi har et rimeligt stort udvalg og udvide hele tiden med nye produkter.

Kan du evt sende os en mail på kontakt@slikaway.dk

Vi kunne godt tænke os at høre hvilken vare vi mangler :D

God dag

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hvil nok bruge det når trangen…

Jeg hvil nok bruge det når trangen melder sig
Der er allerede flere der har spurt til hvad det er
Jeg har givet info vider.
Hilsen en glad kunde

January 3, 2024

Hej Erna,,
Mange tak for din dejlige anmeldelse. Den værd sætter vi meget

i skal være så velkommen :)

Rigtigt dejlig dag

Surt slik og 1 slags lakrids

Surt slik og 1 slags lakrids - 2 poser med det samme i. Meget lidt variation.

December 16, 2023

Hej Anne,
Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har været inde og undersøge sagen og kan se du har bestilt 2 x red en pose. Dette er vores rest slik efter sorteringen fra bøtterne.

Vi skriver på shoppen
Stop spild af slik, red en pose der er pakket forkert.
Her hos SlikAway går vi meget op i at undgå spild af mad men desværre kan vi ikke sige os fri for at der bliver pakket forkert når vi pakker slik. Når du vælger at købe en af vores RED EN POSE så er du med til at stoppe madspild. Lageret pakker slik poser hver dag og for at vi kan følge med så pakker vi ofte poserne som vi forventer at sælge i denne uge vi går ind i men nogle gange kommer vi til at pakke for mange slik poser og det er faktisk der at poserne bliver til RED EN POSESLIK. Slikket er frisk og lækkert men du kan opleve at nogle af poserne har været pakket i 8 dage, de fleste poser er pakket i går eller i dag. Du kan også finde poser her der har fejl i emballagen. Hvis det er tilfældet så pakker vi ofte original posen ind i en anden pose og lukker den så friskheden holder. Når vi fjerne de halvtomme bøtter fra butikken, ryger de ind i pakkeriet til dette tilbud,: ”Red en pose”. Her kan man for en billig penge få højkvalitetsslik af reste-slikket for halvtomme bøtter. Det er naturligvis stadig frisk, men vores procedure sikrer, at intet slik bliver kedeligt. Red en pose- konceptet er blevet uhyre populært.

Vi har mangle forskellige færdige blandet slik poser. Som du kunne have valgt for at få lige din smag :)

Du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Ikke sidste gang jeg køber slik her.

God besked hele vejen igennem, fra bestilling til levering, hurtig ekspedition. Købte stop madspilds pakken rigtig god samt laktose og nødde/mandelfri slik, dejligt man kan dele det op i forskellige poser.

December 15, 2023

Hej Randi,

Mange tak for din anmeldelse. den sætter vi stor pris på :)

Vi gør alt i vores magt for at gøre det så godt for jer som kunder.

På gensyn

Take a closer look