SlikAway Reviews 365

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte hos jer for første gang og havde håbet på en hurtig levering. Min ordre blev desværre forsinket, men jeg forstår, at Black Friday kan give ekstra travlhed hos dao. Selvom varerne kom se... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jammen hvor skal jeg starte - overordnet guddommelige, de små poser med 30 g blev spist straks (godt der ikke var mere i poserne) Munden løber i vand Posen med landet lakrids 850 g jamm... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg ville gerne give 5 stjerne for det produkt jeg ønskede og prisen og leveringen. Problemet er bare, at varerne ikke er leveret, men slikaway.dk har trukket beløbet alligevel og frasiger sig ansvar... See more

Rated 1 out of 5 stars

Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... See more

Company details

1. Candy Store

Written by the company

SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦

3.8

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Sukkerfrit slik

Her i huset er der brug for sukkerfrit slik … og det viste sig, at der var et rigtigt stort og varieret udbud.
Produkterne der ankom var helt i top … og med en sød hilsen om lige at være opmærksom på, at den slags slik skal man være varsom med at spise for meget af grundet (maveonde).
Nem bestilling og hurtig levering. Stor tilfredshed.

September 1, 2025

Reply from SlikAway

Mange tak for din dejlige anmeldelse og vi er galde for vi kan hjælpe dig

1000 tak

fup firma

Jeg bestilte d12/8 og har aldrig modtaget min vare. så bestil ikke noget fra denne fup side,

August 12, 2025

Hej Sheena
Mange tak for din anmeldelse. Du henvendte dig først på vores messenger hvor vi beder om dit ordre nummer. Hvilket du aldrig svare på

Vi kan ikke finde dig i vores system. Men vi kan se ud fra din profil du er flittigt til at skrive det samme til andre virksomhedder

Der for beder vi dig om dit ordre nummer

Opdateret 21/08

Vi har bedt om ordre oplysninger og dem har vi forsat ikke odtaget. Vi har modtaget Navn - Email og telefon nummer. Men ingen af disse er i vores system

Frisk og lækkert

Havde bestilt 2 kg bland selv, et skarpt tilbud på en omgang blandet'madspilds' 'lidt af hvert'... Ordren kom hurtigt, der var noget for enhver smag, slikket fremstod bestemt frisk og ikke for meget af 'een' ting, indeholdt også små chokolader og mini chokolade bars.🍬🍬🍬🍬🍬herfra.

August 1, 2025

Reply from SlikAway

Mange tak for din dejlige anmeldelse :)

Ærgerligt med lang leveringstid

Jeg bestilte torsdag 24/7 "fredagsslik" til en lille fyr som var sygdomsramt.
Fredag fortæller slikaway at ordren nu er på vej, og den er oprettet i DAOs pakkesystem - så langt så godt.
Men først den 29/7 er pakken blevet indleveret til DAO pakkeshop, hvorfor den først er fremme hos modtageren 30/7.
Ærgerligt, når der reklameres med 1-2 dages leveringstid, at man så skal vente næsten en uge på levering.

Bestillingsprocessen og slikket var der ikke rigtig noget at udsætte på. Og et fint stort udvalg.

July 24, 2025

Hej louise,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har undersøgt sagen og kan se den har desværre lægget stille hos DAO efter den er sendt her fra.

Vi modtager din bestilling d. 24 og d.25 afgår den her fra

Vi beklager meget og tag fat i vores kundeservice så finder vi en løsning :)

Rated 2 out of 5 stars

Kedelig blanding af afkast

Den ene stjerne er for levering på 2. Dagen efter køb. Super. Den anden stjerne er for slik der ikke er tørret ud. De 3 manglende er fordi jeg købte 3kg blandet slik, ikke rest parti eller på dato, og modtog en blanding af tydeligvis al det slik, som ingen andre vil have. Jeg har for nogle uger siden købt slik på en hjemmeside, hvor jeg før køb, havde læst en have samme oplevelse, som jeg må erkende jeg har nu. Øv.

June 19, 2025

Hej Oly,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi kan ikke finde dit ordre nr i vores system ud fra dit navn

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice :)

Rated 5 out of 5 stars

Det var fantastisk at finde et sted der…

Det var fantastisk at finde et sted der sælger Burn energidrik. Super hurtig levering, bestilte mandag og fik varen onsdag. Desværre havde Dao været lidt hårde ved min pakke, så der var 2 dåser der var i stykker, så ingen stjerner til Dao.

June 4, 2025

Bestil i god tid, 6 hverdage til levering

Bestilte til et babyshower fordi det skulle være lækkert og nemt - Jeg modtog desværre først slikket efter 6 hverdage, og derfor ikke i tide… Måtte derfor ud og finde en anden løsning

Har også kontaktet kundeservice, men hører intet tilbage - Så derfor kun en enkelt stjerne her fra

May 14, 2025

Hej Malene,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager desværre denne hændelsen som vi har haft skrevet om

Slikaway

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god service -Har idag modtaget…

Utrolig god service -Har idag modtaget lækkert friskt slik- så det er ikke sidste gang jeg handler hos Jer.:-)
Mvh Pia Paysen

May 9, 2025

Hej Pia, Mange tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi rigtigt meget

10 ud af 10 vil anbefale

Det er de mest venlige mennesker,
10-10 service og så er det store udvalgt bare et kæmpe plus

April 3, 2025

Hej Emil,

Mange tak for din dejlige anmeldelse :) Den varmer

Rated 4 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse, men.... ;)

Fantastisk hurtig reaktion fra butikken med hensyn til pakning og levering. Selv op til weekenden. Så flot. Alt er fint pakket og lækkert. Men.... Der er alt for meget tyggegummi i redningskassen for min smag, da jeg aldrig bruger det. Kender ikke nogen, jeg kan give det til heller. De hvide "chokolade" kringler og de hvide kugler smagte bare af fedt. Ikke rart at få i munden, så de måtte desværre smides ud. Ellers vil jeg sige at jeg er fuldt ud tilfreds med alt det andet. Så alt i alt en god oplevelse efter 2 handler. Kommer helt sikkert igen. :)

March 1, 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse :)

Du har købt vores produkt red en pose eller restslik 2 kg Har kan vi ikke love indholdet da det hele tiden skifter :) også derfor prisen er så lav. Vi har mange andre faste vare som gør det nemt hvis du fx ønsker en vingummi pose eller chokolde.

Men stadigvæk mange 1000 tak for dine ord :)

God dag

Rated 3 out of 5 stars

Ofte en vare er skiftet ud med en anden

Lidt tit en vare man har bestilt ikke er der og noget andet er sendt i stedet, men som jeg ikke bryder mig om. Ville ønske man kunne bestille f.eks. chokolade og få det i en pose som man kunne lukke og så fortsætte med en anden pose med andet slik. Men ellers super godt slik og en god service generelt.

February 12, 2025

Hej Birthe,
Mange tak for din anmeldelse

Normalt hvis vi har udsolgt af en vare. Så giver vi dobbelt op af en anden vare man har bestilt.

God dag

Super behandling

Super behandling, idet I prøvede at skaffe det jeg havde bestilt både gennem Sverige og Tyskland, men det var desværre udsolgt. Så vi fik det i havde og så må vi bare vente til næste jul før det er der igen
😊

January 3, 2025

Hej Lene,

Vi er super glade for vi kunne hjælpe dig :)

Rated 5 out of 5 stars

jeg fik et sødt kort med fra Frederikke…

jeg fik et sødt kort med fra Frederikke som behandlede min ordre, at hun ikke have haft held til at kontakte mig da de ikke have alle mine karameller så hun have pakket lidt flere gram af mine bolcher hvilket er helt fint med mig.

January 5, 2025

Hej Anni,

Mange tak for din anmeldelse :D

Take a closer look