SlikAway Reviews 365

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte hos jer for første gang og havde håbet på en hurtig levering. Min ordre blev desværre forsinket, men jeg forstår, at Black Friday kan give ekstra travlhed hos dao. Selvom varerne kom se... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jammen hvor skal jeg starte - overordnet guddommelige, de små poser med 30 g blev spist straks (godt der ikke var mere i poserne) Munden løber i vand Posen med landet lakrids 850 g jamm... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg ville gerne give 5 stjerne for det produkt jeg ønskede og prisen og leveringen. Problemet er bare, at varerne ikke er leveret, men slikaway.dk har trukket beløbet alligevel og frasiger sig ansvar... See more

Rated 1 out of 5 stars

Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... See more

1. Candy Store

Written by the company

SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦

3.8

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god betjening og blev kontaktet

Rigtig god betjening og blev kontaktet, da den vare jeg gerne ville købe, var ved at udgå. Så jeg kunne nå at bestille en portion.
Rigtig god service

March 4, 2024

Hej Michael :)

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den sætter vi MEGET pris på :)

Dbh
Dorthe
Slikaway

Bedste oplevelse nogensinde!

Det første gang jeg bestiller hos slikaway, men det vil klart ikke være sidste gang. Jeg har fået fantastisk service. Jeg anbefaler dem virkelig!

April 3, 2024

Hej :)

Mange tak for dine dejlige ord

Super god service

Det er 1. gang jeg handler hos SlikAway, men ABSOLUT ikke sidste gang, det var det eneste firma, der havde noget slik som jeg har søgt efter længe, men ikke kunne skaffes hos andre firmaer.
Jeg vil varmt anbefale SlikAway talte med Dorthe i tlf. og fik en super god service, hurtig levering, modtog min pakke i nat med Dao Home

April 2, 2024

Hej Laila,

Mange tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget at læse hos os.

1000 tak for din dejlige anbefaling

Fjollet god service

Bestilte tre sukkerstokke til 8 kr og fik et sødt kort + tre slikkepinde med oveni. De kan ikke have tjent meget på mig, men de kan i det mindste få en god anmeldelse for den service!

March 21, 2024

Hej Magnus,

Mange tak for din anmeldelse.

Alle kunder for en god service hver gang. Så det gjorde du også selvom det var en lille bestilling :)

God dag

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var der for første gang og følte…

Jeg var der for første gang og følte mig velkommen og blev taget godt imod, jeg syntes butikken er hyggelig og slikket er frisk og lækkert

February 29, 2024

Hej Lene,

Mange tak for din dejlige anmeldelse :)

Vi er rigtigt glade for at dit første gang indtryk af vores butik samt service har været lige som det skulle være.

På gensyn

Jeg købte for 350 kr

Jeg købte for 350 kr. Maoam lakrids kastanjer, jeg fik 350g og der var ca 70 stykker.
Jeg er dybt skuffet....(Tyveri ved højlys dag)

March 4, 2024

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse

Det er desværre ikke første gang vi opleve en dårlig anmeldelse på netop Lakrids kastanjer.

Men under hele rejsen fra du lander på vores webshop til du har betalt. Bliver du gjort opmærksom på at hvert klik er 30 gram :)
Så du er blevet oplyst prisen på produktet. Inde du godkender dig køb

Da produktet udgik fra Haribo nået vi at købe et lager hjem til en høj indkøbs pris hvilket også gør at vores salgs pris er højre end vores andre produkter.

Vi er de eneste som har dem på lager i Danmark men også i landene rundt om os

Det skal så også siges at vi har pakket 50 gram ekstra til dig i din bestilling

Vi tager kontakt til dig pr mail :)

Rigtigt god dag

det er jo vildledende.

det er jo vildledende.. markedting..
den kræver godt nok et billede..
søg google evers sukkerfri

1000 gram
kr. 185,00BEDST TIL PRISEN

February 29, 2024

Hej Peder,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har søgt i vores system og jeg kan ikke se dig som kunde :)

vi har netop oprettet de forskelle str på vores færdig blandet poser. fx sukkerfri for at gøre det nemt for kunden hvis de kun ønsker 250 gram eller 500 gram eller 1000 gram.

Så ja 185 kr for 1000 gram er bedst til prisen :)

Kan du have en fantastik dag

Slikaway

Fuldstændig fantastisk kundeservice!!

Fuldstændig fantastisk kundeservice!!
Virkelig.
Jeg er en glad kunde, som med glæde kommer igen.
Handler mest online og henter det derefter i den fysiske butik.
Har altid foretrukket poser der er lukkede og forseglede, med slikaway har fået mig over på bland selv slik holdet, med den virkelig gode hygiejne og kvalitet.
Tak for jer 💙❤️

February 22, 2024

Hej Maria,

1000 tak og hvor er det dejligt at vi har kunne vende det for dig så du vil blande i vores butik.

Vi gør også virkelig meget ud af netop kvalitet og hygiejne i vores butik

så vi er glade for du værdsætter den

På gensyn

Sødt og venligt personale

Sødt og venligt personale. Masser at slik at vælge imellem. Rigtig god service.

Hej Tanya

Mange tak for din anmeldelse, Den værdsætter vi meget

på gensyn

Rated 5 out of 5 stars

Vildt god service og massere af slik…

Vildt god service og massere af slik man kan vælge mellem. Der var et godt udvalg af slik og ekspedienten var sød og smilende. Vildt god oplevelse, kommer helt sikkert tilbage.

Hej Rebecca,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for det du skriver og vi gør alt i vores magt at det er en oplevelse hver gang kunderne besøger butikken

Clara

At man følte sig velkommen

Hej Clare,

Vi synes også selv at vi har indretter butikken og gjort hvad vi kunne få at skabe en univers hvor alle er velkommen

Take a closer look