Super fedt koncept. Lidt dyrt. Var lidt skuffet over der ikke var noget mere guidning, når man kommer som helt ny. Der var også kun en til at betjene, hvilket gav meget vente tid, heldigvis tager det... See more
See what reviewers are saying
Tøsesammenkomst i Smykling i Køge. Vi hyggede os med at skabe både øreringe, ankelkæder og halskæde i de virkelig fine lokaler. Personalet (Rebekka) var venlig, smilende og meget hjælpsom. Hun stod... See more
Company replied
Kommer helt sikkert igen! Fedt koncept med cafe og kreativ hygge. Lækre lyse lokaler og en behagelig stemning, når man træder ind i butikken. Super service hele vejen rundt. Vi fik snakket, drukket... See more
Company replied
Jeg halter lidt mellem 3-4 stjerner. Stedet er hyggeligt og hvis man er kreativ, så er det virkelig lækkert at sidde og lave sine egne smykker i disse omgivelser. Men priserne er høje og det kan... See more
Written by the company
Tilbring nogle hyggelige timer i vores kreative smykke cafe Smykling i Køge eller Amager . Tag en ven eller veninde under armen og kom og lav smykker til dig selv eller måske som en smuk gave. Hos Smykling kan du lave halskæder, armbånd, ankelkæder og øreringe. Du kan vælge mellem ægte ferskvandsperler, ædelsten, koraller og krystaller. Alle smykkedele som øreringe og låse er sterling sølv og nikkelfri. Du kan også vælge forgyldt sterling sølv med 18k guld.
Denmark
- smykling.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Kommer snart igen!!
Det var super hyggeligt og der var mange forskellige smykker man kunne vælge at lave. Personalet var meget hjælpsomme og sørgede for det blev nogle hyggelige timer.

Reply from Smykling
Fantastik koncept 🤩 sød og meget…
Fantastik koncept 🤩 sød og meget venligt personale 🥰 og en skøn måde at tilbringe nogle timer med sine børn på😍 og så får man jo også nogle flotte og smukke smykker med hjem 😉
Kan varmt anbefales 🤩

Deltog i Ladies Night i smykling
Deltog i Ladies Night i smykling, hvilket var totalt gennemført. Dejligt værtskab og stemning, og så fik jeg lavet det fineste smykke 🩷

Reply from Smykling
Hyggeligste aften arrangement i…
Hyggeligste aften arrangement i Smykling i dejligt selskab med veninder og familie❤️ virkelig dejlig stemning med sødt personale❤️
Rigtig fint med indslag fra Kystcare hudpleje produkter ❤️

Reply from Smykling
I dag besøgte min gode veninde og jeg…
I dag besøgte min gode veninde og jeg smykling og vi havde en super hyggelig aften, hvor vi fik lavet et par fine øreringe og der var alle mulige fine former og farver at vælge imellem.
Der var en god stemning.
Det vil jeg klart gøre igen.

Reply from Smykling
Vi afholdte i dag vores datters 10 års…
Vi afholdte i dag vores datters 10 års fødselsdag hos Smykling. Det var en skøn dag, hvor pigerne hyggede sig og alle fik et fint armbånd med hjem. Rammerne var hyggelige og servicen i top.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt Smykling.

Reply from Smykling
Hyggelig og sjov polterabend idé
Vi var en tøsegruppe på 7 i forskellige aldre, der besøgte Smykling ifm. en polterabend. Vi havde alle en super-skøn oplevelse! Vi lavede hver et armbånd, vi kunne mindes dagen, og som vi kunne have på til brylluppet. Der blev hygget, snakket og grint over perler, champagne, sodavand og snacks. Smykling er et dejligt sted med en hyggelig atmosfære, hvor kreativiteten i den grad kan få lov at udfolde sig. Medarbejderne er imødekommende, hjælpsomme og yderst kompetente, og sørgede for at vi alle fik en god oplevelse. Vi siger alle stor tak for et par gode timer hos Smykling, og vi ses helt sikkert igen ❤️
De varmeste anbefalinger herfra.

Fantastisk hyggeligt sted🥰
Fantastisk hyggeligt sted🥰
Mega god service og fantastisk koncept
Vi var derinde et par drenge og lave herrer armbånd og havde en fantastisk oplevelse🥰

Virkelig hyggeligt sted
Virkelig hyggeligt sted
Sødt personale og så fine perler man kunne lave smykker af

Reply from Smykling
Vi holdte 12 års fødselsdag på…
Vi holdte 12 års fødselsdag på Smykling. Pigerne havde en skøn dag, hvor de alle lavede et armbånd. Vi havde selv medbragt kage, resten sørgede Smykling for. En nem og overskuelig fødselsdag hvor pigerne hyggede sig fra start til slut. Søde om kompetente medarbejdere der var gode til at hjælpe pigerne på vej. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Smykling.

Reply from Smykling
Havde de dejligste timer med min datter…
Havde de dejligste timer med min datter hos Smykling.
Lækre lokaler, god beliggenhed, mange flotte perler og stort udvalg af forskellige smykker man kan lave. Dejligt at man kan købe kaffe, sodavand og snaks. Det var så hyggeligt at efter det første smykke måtte vi lave et mere.
Vi kommer helt sikkert igen.
Tak for at I har lavet så dejlig et sted.

Reply from Smykling
Det skal du bare prøve 🌸
Smykling er er helt igennem fantastisk koncept, lav dine egne smykker og dine helt egne designs. Det er perfekt til polterabend, børnefødselsdag, venindehygge. Dejlige lokaler, skøn kaffe og meget meget søde ansatte. Skynd dig at booke et bord, du får en dejlig oplevelse og du lærer meget på kort tid 🩷

Kommer helt sikkert igen
Vi fik snakket, drukket kaffe og beriget med fine perlearmbånd og havde en forrygende veninde-tur.
Bedste anbefalinger herfra :-))

Reply from Smykling
Det bedste alternativ til alm. café
Det bedste alternativ til café. Jeg elsker at sidde hos Smykling frem for almindelig café besøg. Jeg havde 2 veninder med og vi endte med at sidde der i flere simer fordi kan bruger tid på smykkerne og så kommer man i nogle gode dybe snakke og så koster det ikke nødvendigvis i nærheden af lidt mad på en cafe. Plus man får et smykke med hjem. Kæmpe anbefaling 🩷

En super hyggelig oplevelse
Jeg tilbragte en hyggelig eftermiddag i caféen sammen med min datter og hendes veninde på 8 år. Det var ikke meningen at jeg skulle lave smykker, men pigerne fik hjælp af det søde personale og jeg blev grebet at stemningen :) Vi fik produceret armbånd, ankelkæde, halskæder og øreringe og var vildt begejstrede for resultatet. Konceptet er simpelt og alle kan være med. Atmosfæren er rolig og servicen helt i top. Meget smilende og hjælpsomme. Jeg fik også lov til at testsmage en iskaffe, der var ny i sortiment og pigerne fik lidt søde sager. En virkelig hyggelig café med plads til fordybelse. De bedste anbefalinger herfra.

Virkelig hyggelig stemning…
Virkelig hyggelig stemning med hjælpsomt og venligt personale. Stort udvalg af farver i standardperler og mange flotte tilvalgsperler.
Lækre drikkevarer og snacks.
Kommer helt klart igen.
Varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Smykling
Smykling er et fantastisk sted på alle planer
Smykling er et fantastisk sted på alle planer, som kun varmt kan anbefales. Alle kan være med, både børn og voksne og det kræver ikke nogen forudsætning forinden, kun lysten til kreativitet og selvforkælelse. Personalet er rigtig gode til at guide og forklare og man føler sig virkelig velkommen. De hjælper også gerne med at lave lukninger, løkker, osv., så man får en pæn afslutning på eksempelvis et vedhæng eller en halskæde, hvis man ikke selv mestre kunsten.
Smykling er det første sted, hvor jeg ikke ville tvivle et sekund med dukke op alene og bare sidde og hygge mig med en god kop kaffe og nørde med at lave smykker. Man glemmer tid og sted og det kan virkelig noget, i vores travle hverdag, hvor vi sjældent finder den indre ro, på så kort tid. Så giv dig selv det pusterum og nyd det i fulde drag.

Kæmpe anbefaling herfra
Utrolig hyggelig lokation med et stort udvalg af perler og vedhæng, så man har rig mulighed for at lave noget der passer til ens smag. Virkelig serviceminded og hjælpsomt personale. Stor anbefaling herfra.