Pålidelig elektriker, der omhyggeligt fik tjekket alt hvad jeg bad om. Fik tjekket eltavle og lagt jordforbindelse ind. Nu får jeg ikke længere stød i mit bryggers. Jeg støtter også fremadrettet Dan... See more
Company replied
Virkelig dygtig og rar elektriker. Skulle have spots i mit udhæng og havde nogle anderledes ønsker som andre elektrikere mente ikke kunne lade sig gøre. Han tog udfordringen op, var dygtig til både at... See more
Company replied
Oplevelsen af firmaet var god, de kom de gange jeg kontaktede dem, medarbejderne var flinke, men jeg føler ikke jeg fik ret meget lavet for pengene. Men har jeg brug for jer igen, ringer jeg. Mange... See more
Company replied
100% Tilfreds De holder alle aftaler, kommer til tiden og er virkelig dygtige til det de laver. Og meget behagelige folk. Har brugt firmaet i forbindelse med en køkken renovering hvor jeg som... See more
Company replied
Sønnichsen EL er beliggende i Hjordkær og er en El-autoriseret elektrikervirksomhed, som går op i kvalitet og levering af god service, hvor aftalen altid skal overholdes! Sønnichsen EL, elektriker med kerneværdier som Tillid, Service til tiden og Faglig stolthed. Kompetencer: - Nybyg - Renovering - Industri, fejlsøgning, vedligehold og service - Solceller - Luft/luft varmepumper
Aabenraavej 41, 6230, Hjordkær, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
De holder hvad de lover,og kommer til tiden, jeg har brugt dem i forbindelse med skift af en eltavle, og det må man sige at de har lavet godt,👌vil altid vælge sønnichsen el.Og de 2 elektriker som kom havde masser af humor og var sjove 😃

Reply from Sønnichsen El
Meget hjælpsom og imødekommende angående projekt omfang, med hurtig og effektiv gennemgang.
Kan klart anbefale!

Reply from Sønnichsen El
Effektiv, professionell og venligt team.Meget god Kommunikation med kunden og rettidig udførelse af arbejdet. Kan anbefales! 5 stjerner.

100% Tilfreds
Og meget behagelige folk.
Har brugt firmaet i forbindelse med en køkken renovering hvor jeg som kunde har ændre lidt undervejs på tiderne de kunne komme og de har altid fundet en løsning så det hele bare har passet ind.
Jeg takker

Jeg støtter også fremadrettet Daniel og hans dygtige medarbejdere 👍

Reply from Sønnichsen El
Fantastisk service og høj kvalitet

Reply from Sønnichsen El
Vi fik skiftet en inverter til vores solceller.
Rådgivning og arbejde udført med stor faglighed af meget høfligt firma, som overholder aftaler.
Kan kun anbefale Sønnichsen El.

Super fint arbejde!
Startede med det samme dagen efter og projektet var klar inden for få timer!
Kan kun anbefales!

Reply from Sønnichsen El
Yderst tilfreds med Daniel og teamets arbejde! Det er helt klart anbefalingsværdigt! Har fået renoveret kontoret til mit erhverv og det blev løst til UG med træk af datakabler, ny el tavle osv.
Man føler sig i centrum og bliver hørt.
Bestemt ikke sidste gang.

Reply from Sønnichsen El
God dialog om opgaven der skulle løses. Hurtig og veludført arbejde.
Kan kun anbefale Sønnichsen El

Mange hilsner
Edith Schmidt

Reply from Sønnichsen El
Et yderst behageligt besøg af elektrikeren, hurtig til opgaven og veludført.
Vores valg fremover.

Reply from Sønnichsen El
De overholdt alle aftaler.
Kom til til tiden, lavede et godt stykke arbejde og var flinke og venlige.
selv prisen kunne man ikke brokke sig over.