Sønnichsen El Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Pålidelig elektriker, der omhyggeligt fik tjekket alt hvad jeg bad om. Fik tjekket eltavle og lagt jordforbindelse ind. Nu får jeg ikke længere stød i mit bryggers. Jeg støtter også fremadrettet Dan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dygtig og rar elektriker. Skulle have spots i mit udhæng og havde nogle anderledes ønsker som andre elektrikere mente ikke kunne lade sig gøre. Han tog udfordringen op, var dygtig til både at... See more

Rated 4 out of 5 stars

Oplevelsen af firmaet var god, de kom de gange jeg kontaktede dem, medarbejderne var flinke, men jeg føler ikke jeg fik ret meget lavet for pengene. Men har jeg brug for jer igen, ringer jeg. Mange... See more

Rated 5 out of 5 stars

100% Tilfreds De holder alle aftaler, kommer til tiden og er virkelig dygtige til det de laver. Og meget behagelige folk. Har brugt firmaet i forbindelse med en køkken renovering hvor jeg som... See more

Company details

1. Electrician
  2. Electrical Installation Service

Written by the company

Sønnichsen EL er beliggende i Hjordkær og er en El-autoriseret elektrikervirksomhed, som går op i kvalitet og levering af god service, hvor aftalen altid skal overholdes! Sønnichsen EL, elektriker med kerneværdier som Tillid, Service til tiden og Faglig stolthed. Kompetencer: - Nybyg - Renovering - Industri, fejlsøgning, vedligehold og service - Solceller - Luft/luft varmepumper

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Skide dygtig folk

De er professionel elektriker, de kan læse folks tanke og ønskes,
De renovering det hele i min hus, . Store ros til dem
Varmes anbefaling . Sønnichsen el er bedst til opgaver og pris hænger sammen.

August 22, 2024

Hej Pia 😎

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse! 🤩

Og tak fordi i har betroet jer vores kompetencer, i forhold til jeres ombygning og renovering, det bliver så godt! 💪🏻🥳

Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning, meget imødekommende. Godt udført arbejde til en rimelig pris. Var hurtig til at komme😊

August 7, 2024

Hej Birthe.

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Den er vi glade for :)

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig totalt i kompetente…

Man føler sig totalt i kompetente hænder, når man samarbejder med Jer. En fin vejledning til de opgaver man selv løser, god flexibilitet, og en aftale er en aftale. Jeg kan kun sige, at jeg er glad for at jeg valgte Jer.

July 22, 2024

Hej Renate!

1000 tak for din fine anmeldelse - den er vi super glade for! :)

Rated 5 out of 5 stars

God service. Rare mennesker.
Jeg henvender mig gerne igen !

July 8, 2024

Hej Elly! 😎

Tusinde tak for din finde 5-stjernet anmeldelse! - den er vi glade for 🥳

Rated 5 out of 5 stars

Meget professionel og god service

Meget professionel og god service. Fik en god pris og jeg fik ordnet mit problem hurtigt og fejlfrit. Er meget tilfreds.

May 17, 2024

Hej Morten.

Tusinde tak for din fine anmeldelse!
Dejligt med 5 stjerner 🤩🥳

Verdens bedste service

Bedste service ever...
Kommer altid næsten omgående, og alt spiller bare

May 16, 2024

Hej Bjarne :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Den er vi super glade for (y)

Kan varmt anbefale firmaet

Kan varmt anbefale firmaet , de har virkelig styr på det de laver og deres service er i top. Er rigtig glad for alt det de har udført hos os 👌👏🥳

April 16, 2024

Hej Steffan :-D

Tusinde tak for din fine anmeldelse - gode anmeldelser gør os altid glade! :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi valgte sønnichen el fordi vi fik dem…

Vi valgte sønnichen el fordi vi fik dem anbefalet af en ven. Daniel som havde firmaet var super flink og dygtig elektriker. Vi fik et tilbud på køkken og vi er godt tilfredse med det udførte arbejde. Derfor de 5 stjerner.

April 15, 2024

Hej Jonas! :)

Tusinde tak for jeres 5-stjernet anmeldelse, den er vi super glade for!

Og tillykke med jeres nye køkken :D

Rated 5 out of 5 stars

God og altid hurtig service

God og altid hurtig service.
For en enlig mor. Som hurtig har brug for hjælpen når strømmen ikke virker. Altid godt humør og behjælpsom.

March 31, 2024

Hej Maria! :)

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi super glade for :-D

Godt arbejde

Godt arbejde, kom hurtigt. Alt i alt skide godt.

Hej Henrik :)

Tusinde tak for din finde anmeldelse!
Den er vi glade for! :D

Høflighed.

Havde en god oplevelse med et meget høflig og flexibel firma. Pænt udført arb.Bestiller gerne igen.

March 11, 2024

Hej Edith :)

Tusinde tak for din flotte 5-stjernet anmeldelse - den er vi glade for!

Professionel arbejde 💯

Flinke og rare mennesker :)
Professionel rådgivning! Flot udført arbejde 💯

Hej Jonas!

Tusind tak for jeres flotte 5-stjernet anmeldelse, den er vi super glade for! :-D

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har efterhånden haft mange rigtigt…

Jeg har efterhånden haft mange rigtigt gode oplevelser med Sønnichsen EL, de arbejder meget professionelt, holder det de lover hver gang, de finder hurtigt problemet og de har løst det hver gang jeg har haft brug for dem, om det har været i vires private hus, eller i min virksomhed. Jeg vil gerne give Sønnichsen EL de allerbedste anbefalinger som samarbejdspartner 👍😄

Reply from Sønnichsen El

Hej Christian / Kompetencehuset SYD :)

Tusinde tak for din / jeres flotte anmeldelse! Det er altid rart med tilfredse kunder og kunder det er rart at komme hos!

Vi takker for samarbejdet og ser frem til mange flere successer sammen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super dygtig og flot arbejde

Super dygtig og flot arbejde. Det har været total fedt. Alt er blevet lavet og Alle aftaler er overholdt.
Kun de bedste anbefalinger herfra.
Mange tak for det.

October 15, 2023

Hej Tina!

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse, den er vi virkelig glad for! :)

Og tillykke med jeres super fine nyrenoverede hus! ;-)

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig og præcis og holder aftaler. Bruger helt sikkert Daniel en anden gang. Arbejdet er udført til UG.

December 15, 2022

Hej Sisse :)

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for!

Rated 5 out of 5 stars

Godt arbejde, og god kommunikation

Det er svært at finde en håndværker som både kan sit arbejde, og som er i stand til at kommunikere med sine kunder, og overholder en aftale. Her får man alle dele.

Meget positivt.

December 13, 2022

Hej Benjamin.

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩🥳

Det er altid dejligt med kunder der værdsætter det arbejde vi laver og er rare at komme hos.

Go’ jul og godt nytår 🥳🎅🏼👍🏻

Take a closer look