Sport- en spelmateriaal Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Mooie en stevige materialen op het eerste zicht. Netjes binnen de week geleverd. Op zich qua service en materialen een dikke 5/5! TOP! Enkel de levering (waarschijnlijk wel vaker melding van?). De do... See more

Rated 5 out of 5 stars

Speellintjes besteld voor het lasergamen. Pakket wou ik ophalen maar Post NL had ineens besloten dat pakketten nog maar 7 in plaats van 14 dagen worden vastgehouden. Pakket was dus retour gestuurd. Di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en levering. Omdat er een product niet meer geleverd kon worden, kregen wij een voorstel voor een alternatief. Hier werd netjes telefonisch over gebeld zodat ze de bestelling toch in ord... See more

Rated 2 out of 5 stars

Het systeem is prima en als je geen problemen met het systeem hebt zit je goed. Pas wanneer je hulp nodig hebt en via de klantenservice contact zoekt met Spont zie je hoe onbehulpzaam en onprofessione... See more

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

Voor scholen, bso, verenigingen, gemeenten en kinderopvang. Groot aanbod spelartikelen/sportartikelen met goede prijs/kwaliteit. Kennis vanuit het vak, gratis spelideeën.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Lange levertijd

Product functioneert naar tevredenheid, wel erg lange levertijd. Volgens de website zou het 4 a 5 dagen duren, maar het heeft bijna twee maanden geduurd.

March 19, 2022

Slechte communicatie!

Na bijna 2 weken wachten geprobeerd contact op te nemen. Dit gaat erg moeizaam en uiteindelijk iemand aan de telefoon weten te krijgen. Hier werd medegedeeld dat het artikel niet was geleverd, maar bij de komende levering er bij zal zitten. Mij werd verzekerd dat ik een track en trace zal ontvangen en dat het artikel nu wel zal worden geleverd. Na een week te hebben gewacht helaas niets ontvangen. Geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. Via mail alles kunnen annuleren. Slechte communicatie, beloftes niet na komen. Voor mij nooit meer!

November 30, 2021

Reply from Sport- en spelmateriaal

Hallo Marten/Christean. U heeft bij ons op 9 november een bestelling geplaatst. Naar aanleiding van het telefoongesprek is inderdaad de verwachting uitgesproken dat het product na 1 week binnen zou komen.

Dit i.v.m. vertraging bij onze toeleveranciers uit België. Helaas was het 1 dag later bij ons binnen terwijl u uw annuleringsmail al had gestuurd.

Excuses dat het langer heeft geduurd met dit product dan gecommuniceerd op de website.

Het bestelde product is nu weer voorradig.
Maar gezien uw laatste zin in uw reactie zal u geen materialen meer bij ons bestellen.
Jammer maar uw goed recht.

Groetjes Tamara

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb nog niets ontvangen,en er ook…

Ik heb nog niets ontvangen,en er ook nog geen reactie op gehad wanneer het bezorgd wordt.

June 1, 2021

Hallo Jack,
Wat vervelend. Als het goed is heeft u een orderstatus gekregen per mail.
Wilt u even uw ordernummer doorgeven dan kunnen we nakijken waar uw bestelling zich bevindt of dat er iets mis is gegaan.
Bedankt!
Groetjes Tamara - Sport- en spelmateriaal

Rated 1 out of 5 stars

Helaas zit ik al ruim twee weken op het…

Helaas zit ik al ruim twee weken op het spelmateriaal te wachten en ik heb op mijn email van vorige week om duidelijkheid hierover niets gehoord.

Ik zal kijken of ik de betaling kan annuleren en elders bestellen.

Erg teleurstellend.

May 31, 2021

Reply from Sport- en spelmateriaal

Hallo Gitta, afgelopen vrijdag heeft u bericht gekregen (per mail hebben we u beantwoord) met dat uw bestelling onderweg is (is bij PostNL). Ook heeft u een traceercode ontvangen. Wellicht is dit bericht in uw spambox terechtgekomen. Als u verder nog vragen heeft horen we dat graag via info@sportenspelmateriaal.nl.

Geen bericht

Geen bericht, geen melding over versturen.
Geld ontvangen en de klant hoort niks

May 24, 2021

Hallo Monique,

Heeft u al in uw spambox gekeken? Het kan zijn dat daar de bevestigingsmail in terecht is gekomen.
Als u via info@sportenspelmateriaal.nl even uw ordernummer of naam en adres door wil geven waarmee u besteld heeft dan zoeken we het graag voor u uit.

Bedankt.

Groetjes Tamara