Fantastisk oplevelse at have Pernille med på sidelinjen. Hun er enormt hjælpsom, lyttende, forstående og støttende! Jeg vil uden tvivl anbefale alle som enten ønsker vægttab, vægtøgning eller blot m... See more
See what reviewers are saying
Pernille er en fantastisk, hjertevarm coach, som tager udgangspunkt i dig og dine behov, netop der hvor du befinder dig i dit liv. Så overvejer du et anderledes coachforløb, hvor du får udfordret dit... See more
Company replied
Pernille er en rigtig sød og lyttende coach, er der altid for en selvom hvis det er andet end træning det omhandler. Pernille er personlig med sine klienter. Jeg var rigtig glad for at være hos Pernil... See more
Company details
Written by the company
Mit navn er Pernille Skipper. Jeg er kostvejleder, personlig træner og NLP Mindset Coach. Jeg brænder for at dele min passion indenfor kost - og træning, lære fra mig og hjælpe andre mennesker med at opnå deres mål samt få en større indsigt og forståelse for, hvad mad, vaner, adfærd og træning, kan indebære.
Carl Jacobsens Vej, 2500, Valby, Denmark
- kontakt@coachpernille.dk
- teamskipper.dk
No history of asking for reviews
Fantastisk coach.
Fantastisk coach.
Pernille er uden tvivl en coach som går op i det personlige, hun spørger ind til en, sørger for at man føler sig tilpas med både kosten, træningen men også bare om hvordan man går og har det generelt, og så er hun en coach, der ved hun hvad hun snakker om!
I et forløb hos Pernille lærer man at få et sundt forhold til både mad, træning og ens krop, som har været det jeg har manglet indtil jeg tog kontakt til Pernille. Jeg har virkelig ændret mit syn på mad og træning, og det er takket være Pernille.
Virkelig den bedste beslutning og investering længe - Kæmpe anbefaling!
Stjerne coach
Allerede fra første samtale med dig, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle blive til noget godt.
Du har gennem det hele haft min ryg. Og så har du ikke mindst lært mig, at intet mad er forkert, det handler bare om mængden. Du har virkelig også lært mig, at selvom man har sagt til sig selv "I dag skal jeg træne", men at man ikke får det gjort, så er det okay! TAK for det.
Jeg vil gerne takke dig, for den kæmpe motivation du har givet mig. Og så synes jeg virkelig bare at det er fedt, at jeg på intet tidspunkt har følt mig presset til noget. Du er virkelig guld værd, hold op jeg kommer til at savne dig!
Du er en kæmpe anbefaling herfra!
Knus Iben <3
Kan på det varmeste anbefale Pernille!
Jeg har været ved Pernille i 3 måneder nu, og jeg er faktisk super ked af det allerede er slut. Hos team Skipper, har jeg lært så meget om mig selv, min kost og generelt min krop! Måden Pernille er der så meget for hendes klienter er simpelthen fantastisk, hvis man havde brug for en peptalk fik man det, hvis man bare ville dele en succes oplevelse med hende, så var hun nærmest mere glad end man selv var.
Måden hun målrettet arbejder imod, at man også skal kunne stå på egne ben en dag uden hende er simpelthen bare et tegn på, at det er det her hun SKAL arbejde med!
Da jeg skulle finde en coach var jeg rigtig bange for, at ende hos en hvor jeg bare var “nemme penge”. Det har jeg i den grad undgået ved at være ved Pernille, det har tværtimod føles som om man har haft en coach, mentor og veninde i én, og det har været den mest fantastiske følelse og jeg har haft så meget ro i maven over at være hos hende!
Jeg fik i mit forløb en skade i lysken, hvor Pernille var meget hurtigt til at sige, at det vigtigeste var jeg slappede af nu, så min skade kunne hele. Hvilket jeg også bare synes er så menneskeligt og var så dejligt for mig at uanset hvad situation jeg stod ud var hun bare så forstående!
Det her forløb har nok været nogen af de bedste penge jeg nogensinde har investeret i mig selv, og selvom jeg ikke skal være under hendes vinger mere, så ved jeg at alt det her jeg har lært de sidste 3 måneder omkring træning og kost, vil gøre at jeg bliver på rette sti nu!
Kan virkelig kun anbefale at få en forløb her, da hun simpelthen bare er en fantastisk coach.
Der burde være flere stjerner end bare 5 jeg kunne give!
Jeg oplevede forandringer hos TeamSkipper!
Jeg har været ved Pernille i 3 måneder, og selvom jeg er i min 4. måned har Pernille stadig ikke helt givet slip på mig - og det beskriver virkelig, hvordan et forløb ved TeamSkipper er. Jeg har virkelig følt mig tilpas under Pernilles vinger, for hun har været klar nærmest 24/7 for at svare på spørgsmål, komme med en peptalk eller andre gode tips og tricks. Jeg kom til TeamSkipper, fordi jeg ønskede en forandring - både fysisk og mentalt, fordi mit helbred begge steder haltede - og det har jeg i den grad opnået! Selv indsigten i, at selv de små forandringer også er fremskridt og at vægten ikke siger alt har gjort en stor forskel for mig.
Pernille og TeamSkipper kan virkelig anbefales, hvis man ønsker at ændre både sit fysiske og psykiske helbred ift. kost, motion og ens selvbillede på lang sigt.
Kæmpe anbefaling
Jeg kontaktet Pernille i forbindelse med at få udarbejdet en kostplan og jeg må bare sige jeg er så tilfreds. Hun lytter og vejleder en hele vejen igennem, og hun tænker meget på ens helbred men med fokus på en sund og varieret kost.
Jeg søgte en som kunne gi mig ideer til lækre men sunde retter og her opfylder Pernille alle ens ønske.
Jeg er alt i alt meget tilfreds med Pernilles arbejde og hun er altid til at komme i kontakt med
Personlig og dedikeret coach med fokus på fysisk og mentalt helbred!
Har været på forløb hos Pernille i 3 måneder. Havde egentlig opgivet at være på forløb med en coach da jeg aldrig har følt at der har været tid til mig, men Pernille er med hele tiden og hun er opløftende og motiverende uanset om det går godt eller skidt. Endelig en personlig coach som forstår hvor vigtigt det er at man får nok mad, ikke behøver at træne vildt og voldsomt hvis det ikke er det man har lyst til, men alligevel får hun dig i mål både fysisk OG mentalt. Kæmpe stor anbefaling fra mig. Har aldrig fortrudt mit forløb og hvis jeg nogensinde skulle have brug for at komme på rette spor igen, så er det 100% Pernille som jeg vender tilbage til. Hun er virkelig en af de bedste man kan finde.
Fantastisk oplevelse
GEnnem en veninde fik jeg kontakt til pernille som tog mig under sine vinger i 12 uger. gennem mit forløb blev jeg guidet til at spise anderledes, men uden noget var forbudt. Hvis jeg havde brug for hjælp til enten kosten, en opskrift var hjælpen kun en besked væk. Hver uge sendte jeg en opdatering, og Pernille var til hver en tid opmuntrende og kom med gode råd og vejledning til hvordan jeg kom videre. helt kort Pernille står ved din side og du føler dig ikke som et nummer i køen, men er helt personlig. Selv efter at have fløjet solo i knap 2 måneder holder jeg stadig fast i de vejldninger jeg fik i forløber og nyder livet også med plads til søde sager. - Tak for det.
fantastisk coach som er med hele vejen!
Pernille er en fantastisk coach! Hun får virkelig en til at få et helt andet syn på mad, træning og ens krop! Jeg meget tilfreds med alt det jeg opnået ved Pernille, både psykisk og fysisk! 💪🏽
Hun giver super god feedback og sparring undervejs, hun er med hele vejen. Et stort og varmt anbefaling herfra! 💪🏽🤩
Har for første gang fundet en PERSONLIG…
Har for første gang fundet en PERSONLIG træner! Her mener jeg en som jeg har personlig kontakt til og som ikke bare sender en videobesked, som 100 procent er sendt til flere. Nej her har jeg fået muligheden for at have en coach som ringer til en, som svar ret hurtigt hvis man har et spørgsmål. Pernille du har fået mig til at stoppe med at være så kontrolleret med mad og min badevægt. Jeg har ikke tabt mig mange kilo, men fedtet er blevet til muskler. Og jeg har ALDRIG været stærkere! Jeg forsætter mig forløb efter mit første forløb og bruger Pernille som min sparring frem til mit kommende bryllup.
Super lækkert forløb 🔥🤘🏼
Pernille har virkelig løftet min træning til det næste level, og pustet nyt liv i min træning 💪🏼🔥
Super god feedback og sparring undervejs, kan virkelig mærke hun er med hele vejen. Anbefales varmt👍🥳
Købte en madplan af Pernille
Købte en madplan af Pernille. Har været super tilfreds med resultaterne, samt sparrings muligheder 🙏💪