Technisol Next Reviews 120

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zijn zeer blij met onze kruipruimte isolatie totaal geen last gehad in de huiskamer van stank. En de beide heren hebben alles keurig opgeruimd. Onze tegel vloer blijft echt warmer.

Rated 1 out of 5 stars

De arrogantie...... in eens staat er iemand voor de deur onaangekondigd, zeggende dat er een afspraak is tussen hem en mij, mijn vriendin gaf aan hier niks van te weten en dat het dus niet doorg... See more

Rated 5 out of 5 stars

intake gesprek was zeer aangenaam met Fred , alles duidelijk uitgelegd en opgemeten ( in de avond uren omdat dit voor ons beste uitkwam ! ) . offertes waren duidelijk , en na korte tijd de offertes... See more

Rated 5 out of 5 stars

Technisol B.V. heeft bij ons zowel vloer- als zolderisolatie geplaatst, en we zijn enorm tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste moment tot aan de uitvoering liep alles heel soepel. De m... See more

Company details

1. Building Firm

Written by the company

Als familiebedrijf zijn we trots op onze 40 jaar ervaring in de markt van duurzame energie oplossingen. Wij bieden woningisolatie, gevelonderhoud, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen aan. Dit alles om u als klant een totaal pakket te bieden van duurzame oplossingen die generaties meegaan.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vriendelijke jongens

Vriendelijke jongens, maken geen onnodige rommel, denken goed mee, doen wat ze moeten doen snel en goed

November 20, 2023

Beste mevrouw Wennekes,

Dank voor de mooie woorden! Wij geven het door aan onze jongens van de buitendienst.

zeer tevreden

Snel en degelijk gewerkt, nette afwerking, prettige mannen. Eerder verzetten van de afspraak was ook geen probleem. Zeer tevreden.

November 14, 2023

Beste Joep,

Goed om te horen dat u tevreden bent met onze werkzaamheden en service!

Rated 5 out of 5 stars

eerst de vloerisolatie laten uitvoeren…

eerst de vloerisolatie laten uitvoeren en daarna de spouwmuurisolatie.
Goed en gedegen bedrijf. Weten waar ze over praten.Terecht bij al je vragen. En zeer fijn personeel.

October 30, 2023

Beste Anita,

Bedankt voor de mooie woorden! Wij geven het door aan onze collega's.

Spouwmuur isolatie met parels

Goede uitleg over hoe en wat, alle manieren van isoleren besproken en uiteindelijk tot een resultaat gekomen. Ook complimenten voor de ervaren mannen die het kwamen uitvoeren. Na een hele dag werken bleek de lijm op te zijn maar dit was geen probleem ze kwamen de volgende ochtend terug om het werk af te maken.

October 16, 2023

Beste Perry,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en diensten! Bedankt voor de mooie review.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne communicatie in het gehele traject.

Fijne communicatie in het voortraject met Laurens van team Technisol. Uitvoerend team komt op tijd, en bedrijf komt afspraken na.

November 15, 2023

Beste Ronnie,

Bedankt voor het schrijven van de mooie review! Wij geven het door aan onze collega's.

Prima bedrijf fijne mensen

Prima bedrijf fijne mensen

April 7, 2023

Beste relatie,

Bedankt voor uw 5 sterren review! Goed om te horen dat u tevreden bent met ons bedrijf.

Rated 4 out of 5 stars

ze waren op het afgesproken tijdstip…

ze waren op het afgesproken tijdstip aan het werk. De werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd. Naderhand alles netjes opgeruimd. Werklui waren vriendelijk en netjes. Het verschil is goed te merken.

January 30, 2023

Beste Tina,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We geven uw complimenten door aan onze jongens op de buitendienst.

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en snelle isolatie van onze…

Goed advies en snelle isolatie van onze spouwmuren in minder dan een dag werk.

January 13, 2023

Beste Daniel,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de werkzaamheden die wij hebben verricht!

Rated 5 out of 5 stars

Onze spouwmuur was al deels voorzien…

Onze spouwmuur was al deels voorzien van een dunne deken glaswol. Eerlijk advies gekregen dat het rendement van isoleren (dus terugverdientijd) langer is dan wanneer er niets in de spouw zit. Uiteraard was dit bekend maar toch de spouwmuren van het hele huis (165m2) late vol schuimen (=PUR). We merken het verschil aan het minder afkoelen gedurende de nacht. Aardige, vakkundige en netjes werkende medewerkers die de klus kwamen uitvoeren. Samenvattend: bedrijf is zeker te adviseren.

January 26, 2023

Beste heer Panhuis,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Veel plezier met uw verbeterde wooncomfort.

Goed advies

Goede adviezen, nette oplevering en dat voor een hele redelijk prijs.

January 18, 2023

Beste Bart,

Goed om te horen dat u blij bent met onze werkzaamheden en diensten!

Rated 4 out of 5 stars

Hoge verwachting werd bijna geheel waargemaakt.Werk is kundig uitgevoerd

Werk is kundig uitgevoerd. Informatie over werkzaamheden, materialen en aanvraag subsidie werd goed verstrekt. Prettig contact met de eigenaar/ directeur van het bedrijf. Planning is redelijk tot goed nagekomen.

March 2, 2023

Beste meneer America,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de door ons geleverde service en werkzaamheden!

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle reactie op aanvraag offerte.
Ook daarna na accepteren snelle afspraak.
Levering was super. Onze kruipruimte is keurig netjes vol geblazen met tempex balletjes. Kortom net bedrijf met snelle service 😃👍

November 3, 2022

Beste mevrouw van de Weerd,

Hartelijk dank voor het vertrouwen! Goed om te horen dat u blij bent met de onze service en werkzaamheden. Veel plezier in uw woning met verhoogd wooncomfort!

Eerlijke deskundige advisering

Eerlijke deskundige advisering. Na advies heb ik mijn isolatieplannen aangepast

October 25, 2022

Beste klant,

Goed om te horen dat u tevreden bent met het advies die onze professionals hebben gegeven over uw specifieke situatie!

Rated 5 out of 5 stars

We zitten er warmpjes bij

Goede informatie gekregen van Laurens Loenen over het isoleren van de spouwmuur, duidelijke afspraken en uitgevoerd zoals afgesproken.
Door vakkundig en uiterst vriendelijk personeel uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden, hadden we eerder moeten doen. Wij kunnen u het bedrijf Technisol aanbevelen.

February 7, 2023

Beste Rene,

Fijn om te horen dat u van begin tot eindfase een prettige ervaring met on bedrijf heeft gehad!

Purfect👍🏻

Technisol kwam bij ons een maand te vroeg! Echt heel vervelend😉 Gelukkig wel in goed overleg! Purfect!👍🏻

December 15, 2022

Beste meneer de Ruiter,

Goed om te horen dat u tevreden bent met de door ons geleverde diensten en werkzaamheden!

Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie en vakman!

Goede communicatie (in alle stadia van proces), vakman(nen) aan het werk die de kneepjes van het vak kent en goede uitleg gaf. Netjes en met respect voor omgangsvormen. Alles aangeveegd na werkzaamheden! Als er een vraag was werd er met mij overlegd. Ik heb dit bedrijf bij verschillende mensen aanbevolen.

November 23, 2022

Beste meneer van Schagen,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en het aanbevelen van ons bedrijf! Wij zullen deze mooie woorden delen met onze collega's.

Rated 3 out of 5 stars

Dubbele ervaring.

Geweldige mannen die het werk kwamen doen. Keurig. Helaas op twee kamers beschadigingen aan het drie maanden nieuwe stucwerk. Hierop contact opgenomen met Technisol om tot een goede oplossing te komen samen. Fijn telefoongesprek met de dame die mij te woord stond. Helaas daarna afgescheept met een mail van de heer L Loenen dat dit niet mogelijk was. Helaas niet tot een oplossing kunnen komen. En ook jammer dat hier geen persoonlijk telefoontje aan gewijd is. Feit blijft dat de beschadigingen er niet waren voor de werkzaamheden.

October 3, 2022

Beste Irene,

Het spijt ons om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Het is echter hoogst onwaarschijnlijk dat (goed gezet) stucwerk scheurt door polyurethaanschuim. U zou eventueel het onafhankelijke bureau Insula kunnen inschakelen om de situatie te bekijken. Ook kunt u een verzekeringsagent via uw verzekeringmaatschappij langs laten komen. Mocht blijken dat wij toch schuldig zijn aan deze schade, dan lossen wij dat uiteraard op!

Rated 5 out of 5 stars

Goed werk afgeleverd blij met het resultaat.

Goed werk afgeleverd vriendelijke mensen en hopelijk gaan we de investering er uit krijgen. Bij ons ook 20 jaar geleden naar tevredenheid geïsoleerd. Bij volgende isolatie klus mogen ze weer komen.

October 31, 2022

Beste familie Crielaard,

Goed om te horen dat u tevreden bent met onze isolatiewerkzaamheden! Graag helpen wij u in de toekomst weer.

Rated 5 out of 5 stars

Volledig zelfstandig (er was niemand…

Volledig zelfstandig (er was niemand thuis) hun werk uitstekend gedaan.

October 30, 2022

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor de mooie review! We geven het door aan onze collega's van de buitendienst.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over uitvoering en…

Zeer tevreden over uitvoering en gewenst resultaat. Binnen meteen merkbaar verschil in geluidsdemping en voelt veel aangenamer aan.
Hadden we jaren eerder moeten doen. Verkeerde zuinigheid en jarenlang in comfort ondergedaan.

October 28, 2022

Beste Helen,

Fijn om te horen dat uw wooncomfort is verbeterd door onze isolatiewerkzaamheden! Bedankt voor de mooie review.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look