See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag is mijn nieuwe douchewc geplaatst door velunova, in één woord perfect uitgevoerd door de monteur Patrick L een dikke tien👍

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het begin plezierig contact, ter plaatse de mogelijkheden besproken hoe te installeren. Afspraak plaatsing 6 weken na opdracht, en keurig na 6 weken afgesproken. Op de afgesproken dag e.e.a... See more

Rated 4 out of 5 stars

De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova. Het eerste aankoop gesprek heeft plaats gevonden via hun accountmanager Kees Jansen en de wensen die ik had zijn vastgelegd op de bestel order. Door een... See more

Company details

1. Bathroom Remodeler
  2. Bathroom Supply Store

Information provided by various external sources

Velunova is uw comfort specialist voor uw douchewc of inloopdouche in 1 dag! Gratis en vrijblijvende demonstratie en advies aan huis.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova

De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova.
Door een interne mis-communicatie ging de montage niet zoals afgesproken. Hierover heb ik gebeld met Velunova en een afspraak gemaakt met de eigenaar en de accountmanager om ter plaatse het te kunnen beoordelen. Na de beoordeling waren zij het eens en hebben aangeboden een nieuwe datum vast te stellen voor herstel conform de afspraak.
Deze herstel werkzaamheden zijn deze week naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook hun service monteur heeft na de werkzaamheden alles weer netjes opgeruimd.
Velunova, komt na wat is afgesproken en dat is fijn om te weten.

April 23, 2021

Dag meneer Pfeiffer,

Hartelijk dank voor uw review!
We zijn ook blij dat we er met elkaar zo uitgekomen zijn, en wensen u veel plezier toe van uw douchewc's en Sunshower!

Hartelijke groet,

Dank

Dank voor de snelle levering van onze douche wc.
We kregen een prima advies. De montage en nazorg door vakbekwaam en klantvriendelijk personeel gaf ons een zeer tevreden gevoel. Wij kunnen en zullen Velunova van harte aanbevelen.

April 7, 2021

Dag meneer en mevrouw Goes,

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Heel veel plezier gewenst van uw douche wc!

Hartelijke groet,

Rated 5 out of 5 stars

Bij dit bedrijf naar volle tevredenheid…

Bij dit bedrijf naar volle tevredenheid een douche-wc gekocht. Uitstekende voorlichting, vakkundige installatie, snelle service en zeker aan te raden.

March 26, 2021

Geachte heer en mevrouw De Moor,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren waardering!

We wensen u nog lang en veel plezier met uw douchewc!

Rated 5 out of 5 stars

Blij met onze mooie nieuwe badkamer!

Wij hebben afgelopen week onze badkamer, die dateerde van 1980 laten renoveren. Het was hard nodig, want we hadden al diverse keren lekkage gehad.
We zijn erg blij met het resultaat, het ziet er prachtig uit. In ruim 3 1/2e dag was alles al klaar, alle afval hebben ze meegenomen, prima gedaan.
Nu hebben we een inloopdouche, eerst hadden we een bad. Het is voor mij wel even wennen geen bad meer te hebben maar met het oog op de toekomst is een douche toch beter.
En vorig jaar oktober hebben we de w.c. die ook boven is, maar gelukkig apart van de badkamer, laten renoveren. Ook tot tevredenheid, een douche/wc is echt fijn.

March 20, 2021

Beste Heleen,

Wat een geweldige review!
Hier doen wij het voor!

Veel plezier gewenst met uw nieuwe badkamer en toiletruimte!

Namens Patrick en Henk, hartelijk dank voor uw gastvrijheid.

Heel tevreden !

Na goede en fijne contacten en gesprekken besloten voor de Geberit mera comfort. Binnen een week werd onze bestaande toilet vakkundig vervangen, alle rommel werd ook opgeruimd en afgevoerd, kortom: zeer tevreden ! Dit bedrijf kan ik uit ervaring aanraden.

February 11, 2021

Geachte heer Zweerus,

Wat fijn te lezen dat u tevreden bent!
We wensen u veel plezier met uw Mera Comfort douchewc!

Alle afspraken keurig nagekomen

Alle afspraken keurig nagekomen. Echt in een dag klaar de vervanging van het oude toilet door een douchewc.
Prima afgewerkt en het oude materiaal afgevoerd. Vriendelijk en deskundig personeel.

January 29, 2021

Geachte heer Gerritsma,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review!

Veel plezier gewenst met uw nieuwe douchewc!

Vervanging vrijhangend wandcloset.

De vervanging van het bestaande wandcloset naar een aquaclean wandcloset van Geberit is vlot en vakkundig verlopen. Afspraken zijn goed nagekomen, alle medewerkers zijn voorkomend, beleefd en deskundig. Dit bedrijf is zondermeer een aanrader. Bedankt.

January 18, 2021

Geachte heer van Eeuwen,

Dank u wel voor uw complimenten!
We wensen u veel en lang plezier met uw AquaClean douchewc!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en heel vriendelijk…

Goede service en heel vriendelijk personeel, ben heel erg blij met m’n douche wc.
Hannie

December 28, 2020

Geachte mevrouw Burgers,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren waardering!

We wensen u veel plezier met uw douchewc!

Met frisse groet,

Rated 5 out of 5 stars

Begin 2020 zijn 2 douche wc's een…

Begin 2020 zijn 2 douche wc's een inloopdouche alsmede een badkamervloer aangebracht waar we veel plezier aan beleven. De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid verricht in prettige sfeer.

December 11, 2020

Beste Ferdinand,

Wat fijn te horen dat u volledig tevreden bent!

We wensen u nog veel en lang plezier van uw aankopen!

Uitstekende service

Uitstekende service, héél vriendelijk team en ik ben erg blij met mijn fantastische douche-wc

December 9, 2020

Beste Monique,

Super bedankt voor deze geweldige review!

We wensen u veel plezier met uw douchewc!

topservice

Bedankt voor de goede service.

November 24, 2020

Geachte heer en mevrouw Lamers,

Heel graag gedaan!
Bedankt voor uw 5 sterren review!

Veel plezier verder gewenst met uw aanschaf!

Rated 5 out of 5 stars

Douche in plaats van bad

Twee dagen geleden ons bad laten vervangen door een inloopdouche. Alles keurig geregeld volgens afspraak. Tijdens demontage kwam een (kleine) lekkage aan het licht. Ondanks het extra breek- en leidingwerk is de douche keurig binnen de afgesproken dag afgemonteerd. De heren hebben ook heel netjes gewerkt. Zeer vriendelijk en vakkundig. Top!

November 21, 2020

Geachte heer en mevrouw Brekelmans,

Super bedankt voor uw 5 sterren review!
We zijn blij dat we alles hebben kunnen realiseren ondanks de lekkage welke al aanwezig was.

We wensen u veel plezier en gemak van uw aankoop!

Badkamer installatie

Badkamer laten installeren tot grote tevredenheid. Zeer netjes gewerkt en fijne mensen. Na afloop een beschadiging gevonden in de WC en dit is door hen uitstekend opgepakt. Kan dit bedrijf aanraden.

November 20, 2020

Reply from Velunova

Geachte heer en mevrouw van Boxtel,

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en uw compliment voor het oplossen van de beschadiging!
Fijn om te horen dat alles naar wens en verwachting verlopen is.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Douche WC wegens reuma, de oplossing.

Als je ouder wordt komen er gebreken.
Zijn er gebreken voor mindere hygiënische "grote boodschappen", dan adviseer ik u een bezoek aan Velunova voor het plaatsen van een Douche WC.

November 14, 2020

Geachte heer en mevrouw Mulders,

Super bedankt voor uw geweldige review!

We wensen u veel gemak en comfort met uw nieuwe douchewc!

Rated 5 out of 5 stars

Inloopdouche vanaf het eerste gesprek…

Inloopdouche vanaf het eerste gesprek tot en met de montage en levering eerlijke en zeer prettige mensen en een geweldige monteur echt vakmanschap. Een aanbeveling waard.

November 13, 2020

Beste Johan en Leny,

Super bedankt voor uw geweldige review!
Erg fijn om te horen dat hetgeen wij willen overdragen aan onze klanten ook op de juiste manier ontvangen wordt!

We wensen jullie vele jaren plezier van de nieuwe inloopdouche!

Rated 5 out of 5 stars

We gingen eigenlijk naar de showroom voor informatie

We gingen eigenlijk naar de showroom in Nunspeet voor informatie. Prettig gesprek daar gehad. Het kwam bij ons als deskundig en eerlijk over. Het besluit om het douche-toilet door Velunova te laten monteren kort daarna genomen en inmiddels is het vakkundig en naar tevredenheid gemonteerd.

October 5, 2020

Geachte heer en mevrouw Koster,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren waardering!
Fijn om te horen dat het bezoek aan onze showroom, het bezoek van onze adviseur en de montage naar tevredenheid is uitgevoerd!

We wensen u veel plezier en gemak van uw nieuwe douchewc!

Met een frisse groet,

perfect en professioneel

Ik heb niet zoveel woorden nodig, want vanaf het 1e contact tot en met de in gebruik name, is alles perfect en professioneel verzorgd. Dank daarvoor.

August 2, 2020

Geachte heer Schreuders,

Kort en krachtig, dank voor uw geweldige review!

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met een frisse groet,

Rated 4 out of 5 stars

prima werk afgeleverd alleen de grote…

prima werk afgeleverd alleen de grote drukknop geeft te weinig water, daar is al overleg over geweest

July 9, 2020

Geachte heer en mevrouw Lamers,

Dank voor uw goede review!
Ik zie in ons systeem dat het inmiddels is opgelost.

We wensen u nog lang plezier van uw nieuwe douchewc!

aardige man

aardige man, goed werk geleverd. tevreden.

July 5, 2020

Geachte heer en mevrouw Van Hoof,

Fijn te lezen dat u tevreden bent!

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Mooie materialen

Mooie materialen. Kundige mensen. Prima service.

July 4, 2020

Geachte mevrouw Heijerman,

Dank voor uw 5 sterren review!

We wensen u lang en veel plezier met uw gerenoveerde badkamer en toiletruimte!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look