Vandaag is mijn nieuwe douchewc geplaatst door velunova, in één woord perfect uitgevoerd door de monteur Patrick L een dikke tien👍
See what reviewers are saying
Company replied
Vanaf het begin plezierig contact, ter plaatse de mogelijkheden besproken hoe te installeren. Afspraak plaatsing 6 weken na opdracht, en keurig na 6 weken afgesproken. Op de afgesproken dag e.e.a... See more
Company replied
De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova. Het eerste aankoop gesprek heeft plaats gevonden via hun accountmanager Kees Jansen en de wensen die ik had zijn vastgelegd op de bestel order. Door een... See more
Company details
Information provided by various external sources
Velunova is uw comfort specialist voor uw douchewc of inloopdouche in 1 dag! Gratis en vrijblijvende demonstratie en advies aan huis.
Contact info
Marconiweg 12a, 8071 RA, Nunspeet, Netherlands
- 0341-234500
- info@velunova.nl
- velunova.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova
De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova.
Door een interne mis-communicatie ging de montage niet zoals afgesproken. Hierover heb ik gebeld met Velunova en een afspraak gemaakt met de eigenaar en de accountmanager om ter plaatse het te kunnen beoordelen. Na de beoordeling waren zij het eens en hebben aangeboden een nieuwe datum vast te stellen voor herstel conform de afspraak.
Deze herstel werkzaamheden zijn deze week naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook hun service monteur heeft na de werkzaamheden alles weer netjes opgeruimd.
Velunova, komt na wat is afgesproken en dat is fijn om te weten.

Dank
Dank voor de snelle levering van onze douche wc.
We kregen een prima advies. De montage en nazorg door vakbekwaam en klantvriendelijk personeel gaf ons een zeer tevreden gevoel. Wij kunnen en zullen Velunova van harte aanbevelen.

Reply from Velunova
Bij dit bedrijf naar volle tevredenheid…
Bij dit bedrijf naar volle tevredenheid een douche-wc gekocht. Uitstekende voorlichting, vakkundige installatie, snelle service en zeker aan te raden.

Reply from Velunova
Blij met onze mooie nieuwe badkamer!
Wij hebben afgelopen week onze badkamer, die dateerde van 1980 laten renoveren. Het was hard nodig, want we hadden al diverse keren lekkage gehad.
We zijn erg blij met het resultaat, het ziet er prachtig uit. In ruim 3 1/2e dag was alles al klaar, alle afval hebben ze meegenomen, prima gedaan.
Nu hebben we een inloopdouche, eerst hadden we een bad. Het is voor mij wel even wennen geen bad meer te hebben maar met het oog op de toekomst is een douche toch beter.
En vorig jaar oktober hebben we de w.c. die ook boven is, maar gelukkig apart van de badkamer, laten renoveren. Ook tot tevredenheid, een douche/wc is echt fijn.

Heel tevreden !
Na goede en fijne contacten en gesprekken besloten voor de Geberit mera comfort. Binnen een week werd onze bestaande toilet vakkundig vervangen, alle rommel werd ook opgeruimd en afgevoerd, kortom: zeer tevreden ! Dit bedrijf kan ik uit ervaring aanraden.

Alle afspraken keurig nagekomen
Alle afspraken keurig nagekomen. Echt in een dag klaar de vervanging van het oude toilet door een douchewc.
Prima afgewerkt en het oude materiaal afgevoerd. Vriendelijk en deskundig personeel.

Vervanging vrijhangend wandcloset.
De vervanging van het bestaande wandcloset naar een aquaclean wandcloset van Geberit is vlot en vakkundig verlopen. Afspraken zijn goed nagekomen, alle medewerkers zijn voorkomend, beleefd en deskundig. Dit bedrijf is zondermeer een aanrader. Bedankt.

Reply from Velunova
Goede service en heel vriendelijk…
Goede service en heel vriendelijk personeel, ben heel erg blij met m’n douche wc.
Hannie

Reply from Velunova
Begin 2020 zijn 2 douche wc's een…
Begin 2020 zijn 2 douche wc's een inloopdouche alsmede een badkamervloer aangebracht waar we veel plezier aan beleven. De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid verricht in prettige sfeer.

Uitstekende service
Uitstekende service, héél vriendelijk team en ik ben erg blij met mijn fantastische douche-wc

Reply from Velunova
Douche in plaats van bad
Twee dagen geleden ons bad laten vervangen door een inloopdouche. Alles keurig geregeld volgens afspraak. Tijdens demontage kwam een (kleine) lekkage aan het licht. Ondanks het extra breek- en leidingwerk is de douche keurig binnen de afgesproken dag afgemonteerd. De heren hebben ook heel netjes gewerkt. Zeer vriendelijk en vakkundig. Top!

Badkamer installatie
Badkamer laten installeren tot grote tevredenheid. Zeer netjes gewerkt en fijne mensen. Na afloop een beschadiging gevonden in de WC en dit is door hen uitstekend opgepakt. Kan dit bedrijf aanraden.

Reply from Velunova
Douche WC wegens reuma, de oplossing.
Als je ouder wordt komen er gebreken.
Zijn er gebreken voor mindere hygiënische "grote boodschappen", dan adviseer ik u een bezoek aan Velunova voor het plaatsen van een Douche WC.

Reply from Velunova
Inloopdouche vanaf het eerste gesprek…
Inloopdouche vanaf het eerste gesprek tot en met de montage en levering eerlijke en zeer prettige mensen en een geweldige monteur echt vakmanschap. Een aanbeveling waard.

Reply from Velunova
We gingen eigenlijk naar de showroom voor informatie
We gingen eigenlijk naar de showroom in Nunspeet voor informatie. Prettig gesprek daar gehad. Het kwam bij ons als deskundig en eerlijk over. Het besluit om het douche-toilet door Velunova te laten monteren kort daarna genomen en inmiddels is het vakkundig en naar tevredenheid gemonteerd.

perfect en professioneel
Ik heb niet zoveel woorden nodig, want vanaf het 1e contact tot en met de in gebruik name, is alles perfect en professioneel verzorgd. Dank daarvoor.

Reply from Velunova
prima werk afgeleverd alleen de grote…
prima werk afgeleverd alleen de grote drukknop geeft te weinig water, daar is al overleg over geweest

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.