Vandaag is mijn nieuwe douchewc geplaatst door velunova, in één woord perfect uitgevoerd door de monteur Patrick L een dikke tien👍
See what reviewers are saying
Twee dagen geleden ons bad laten vervangen door een inloopdouche. Alles keurig geregeld volgens afspraak. Tijdens demontage kwam een (kleine) lekkage aan het licht. Ondanks het extra breek- en leiding... See more
Company replied
Vanaf het begin plezierig contact, ter plaatse de mogelijkheden besproken hoe te installeren. Afspraak plaatsing 6 weken na opdracht, en keurig na 6 weken afgesproken. Op de afgesproken dag e.e.a... See more
Company replied
De Geberit douce-wc gekocht bij Velunova. Het eerste aankoop gesprek heeft plaats gevonden via hun accountmanager Kees Jansen en de wensen die ik had zijn vastgelegd op de bestel order. Door een... See more
Company details
Information provided by various external sources
Velunova is uw comfort specialist voor uw douchewc of inloopdouche in 1 dag! Gratis en vrijblijvende demonstratie en advies aan huis.
Contact info
Marconiweg 12a, 8071 RA, Nunspeet, Netherlands
- 0341-234500
- info@velunova.nl
- velunova.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede uitleg
Goede uitleg! Prettig voorkomen!
De installatie verliep ook uitstekend. Vakmanschap!!!

Reply from Velunova
Eerste gesprekken tot en met montage…
Eerste gesprekken tot en met montage correct en naar tevredenheid verlopen.

Top!!
Top!!
Goede voorlichting en advisering. De badkamerrenovatie met plaatsing van een douchetoilet is door vakmensen uitgevoerd! We zijn blij met het resultaat en hopen er lang plezier van te hebben!

Super
Na een goed gesprek bleek,dat dit makkelijk te realiseren was en dat klopte. Snel en vakkundig een supertoilet. M,n partner vond hèt wat overdreven,maar hij is om en vind het ook geweldig.

ZOALS HET HOORT.
ZOALS HET HOORT.
Verkoop: Professioneel,vriendelijk,duidelijk.Uitvoering:Snel,schoon, vakmanswerk.Ondersteuning kantoor:vriendelijk. Perfect team.

Reply from Velunova
Goede voorlichting zowel bij aanvraag…
Goede voorlichting zowel bij aanvraag telefonisch als later thuis
Zeer kundige en nette vakmensen
Snelle en correcte afhandeling

Reply from Velunova
We zijn heel tevreden over het…
We zijn heel tevreden over het installeren van de douche wc.
De monteur heeft prima werk geleverd !

Reply from Velunova
Het eerste telefoontje was al zeer…
Het eerste telefoontje was al zeer aangenaam. Daarna bij de demo met de bus heel prettig en ongedwongen, niets opdringerig. Tijdens het monteren ook heel plezierig.
Al met al voor ons 5 sterren

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.