1. Furniture Store

Written by the company

Willums er en dansk virksomhed, der laver interiør af natursten og keramik. Vi tilbyder frihed til kombinere design og stentyper, så du får det udseende der passer bedst til dit hjem. Vi udvikler hele tiden på vores produkter, så du får endnu mere valgfrihed til at vælge den stel og bordplade der passer bedst til dig.

2.3

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Firmaet er nu gået konkurs!!!

Firmaet er nu gået konkurs!!!
Bestilte et bord i december 2021. Blev lovet levering i primo januar 2022. Det kom i marts 2022 behæftet med en lang række fejl. Bl.a. blev benene til bordet lavet om, da de var for høje. De blev nogle måneder senere skiftet ud. Bordpladen ville de skifte helt ud pga. de mange fejl, og de tilbød at vi kunne få en tykkere plade for 11.000 kr. mere. Denne blev bestilt og betalt for i juni 2022. Vi blev lovet levering gentagne gange og fik at vide at pladen skam var hjemme men en fragtmand ikke blot kunne køre med vores plade fra Jylland til Sjælland, så de ville levere i uge 39. Vi prøvede konstant at komme i kontakt med ejeren Thomas uden held og for ca. en måned siden, lovede han stadig levering. I dag prøver jeg at ringe på hovednummeret, og da det ikke længere er i brug fatter jeg mistanke og Googler mig frem til at firmaet er under konkursbegæring. Vi har siden marts 2022 haft et spisebord stående, som vi ikke har været i stand til at bruge, og har mistet utrolig mange penge. Så trist en måde at drive forretning på og “frarøve” os 11.000 til sidst uden at have I sinde at levere det, vi havde betalt om. De kunne blot have repareret bordpladen fra start som de lovede. Tror mindst jeg har ringet til firmaet 100 gange og skrevet utallige mails, som aldrig blev besvaret.

June 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Pas på med at købe fra dette…

Pas på med at købe fra dette svindelfirma. De sælger ting i en uanstændig tilstand og nægter kunden at gøre brug af retur- og reklamationsret. De holder kunden hen i flere uger, men de påstår, at de snart henter deres fuldstændigt ridsede bord, men de har ingen reel intention om, at afhente eller returnere dine penge. når man til sidst presser på for at få et afhentningstidspunkt, siger ejeren Thomas at nu vil han bare ikke hente og han smækker røret i. Fuldstændigt uacceptabelt at svindle folk for mere en 12.000 kr for et ubrugeligt bord, som de åbenbart har prøvet at sælge flere gange.

September 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Forkert levering og dårlig service

Vi har fået leveret en forkert størrelse fod til vores bord (dobbelt størrelse af det bestilte) og Willums vender ikke tilbage med en løsning, som de ellers lovede telefonisk. De er ikke til at få fat i og der er bare radiotavshed i den anden ende.

Super ærgerligt da vi egentlig startede som tilfredse kunder, også ender det sådan..

September 21, 2022

Bordplade OK 3 stjerner

Bordplade OK 3 stjerner, Service -8

Utroligt forløb for vi ventede 3 måneder med at få vores bord. Vi forsøgte at komme i kontakt med deres serviceafdelingen som var helt på månen. Vi endte i et forløb hvor vi endte med at få skylden for vores bestilling.

Hold jer langt væk

August 31, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Fin bordplade men næsten ikke eksisterende service

Vi har fået lavet vores køkkenbordplade hos willums. Vi landede på en aftale i slut december efter jeg havde rykket 3 gange for det endelige tilbud.

De kommer ud og ser køkkenet efter det er monteret og måler op til bordpladen.

Da de kommer for at montere har de ikke en sav med til at lave hul til vasken, selvom de inden har besigtiget køkkenet og set det var nødvendigt, heldigvis har vi selv en stiksav, da de ellers ville være kørt forgæves.
Da de kommer for at montere har de glemt en del til bordpladen, som så yderligere skal produceres, selvom denne var aftalt via mail.

Da de 2. gang kommer for at montere den manglende del er der en af delene der har slået en flig af hjørnet. Jeg bliver lovet denne er klar inden for 3 uger. Dette er i starten af april.

Jeg hører intet fra willums før 30. maj - 8 uger efter de sidst havde været på besøg og lovet der gik 3.

3. gang monteres den sidste del og bordpladen er nu efter 6 måneder endelig færdig.

Alt i alt er bordpladen fin, men forløbet har været meget rodet og langsommeligt og med sparsom information kan jeg simpelthen kun fraråde deres kundeservice.

August 3, 2022

Take a closer look