woofway.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en hunderampe til min American Bully, men han gled på den og kunne ikke komme op i sengen. Han prøvede den et par gange, men i og med at han hele tiden gled ned, så sendte jeg den retur i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pengene er trukket for 2 dage siden. Ingen hunderampe og ingen tracking muligt. Firmaet bag Woofway, SM digital. er ikke registret på adressen, der er ikke noget tlf nr eller andre kontakt oplysni... See more

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god handel. Høj kvalitets rampe af gode, gedigne materialer, og nem at betjene. Vi købte rampen til vores to små bichon havanesere, fordi de ikke selv kunne komme op og ned ad vores høje d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er simpelthen så begejstrede for vores nye hunderampe! Til at starte med var vi ret skeptiske – ville vores lille Chico overhovedet tage den i brug? Men Woofway var så imødekommende og lod os p... See more

Company details

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ualmindelig dårlig information

Ualmindelig dårlig information - har nu ventet 14 dage uden levering og ingen respons.

December 1, 2024

Hej "Consumer",

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse. Jeg vil gerne forklare situationen nærmere:

Vi kører i øjeblikket forudbestillinger, da vi midlertidigt er udsolgt af rampen. Vi forventer at have varerne på lager igen inden for et par uger og sender en mail ud med opdateringer om levering, så du altid er informeret om status på din ordre.

Som nævnt i vores handelsbetingelser, bliver betalingen for forudbestillinger trukket fra din konto før afsendelse. Dette hjælper os med at finansiere produktionen og få varerne ekspresleveret til lageret, så vi kan sende dem videre til dig hurtigst muligt.

Desværre har du hverken angivet et ordrenummer eller dit navn, hvilket gør det svært for os at hjælpe dig videre. Vi kan heller ikke finde nogen mail fra dig i vores system. Vi vil meget gerne løse problemet, så vi opfordrer dig til at kontakte os direkte med flere oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Tak for din forståelse – jeg ser frem til at hjælpe dig!

Kæmpe anbefaling

Bestilte rampen til min veninde og hendes lille vovse er super glad for den. Der var rigtig hurtig levering. Kæmpe anbefaling herfra! :)

November 29, 2024

Kære Hanan,

Tusind tak for din kæmpe anbefaling! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at rampen var en succes for din veninde og hendes lille vovse. Vi sætter stor pris på, at du valgte Woofway og deler din positive oplevelse med os.

Vi håber, rampen fortsat vil være en kilde til glæde i fremtiden. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha’ en skøn dag! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Vi er simpelthen så glade for vores hunderampe.

Vi er simpelthen så glade for vores hunderampe. Vores hund kan komme op i sofaen af sig selv igen uden hjælp, hvilket er guld værd for os, tak!

November 28, 2024

Kære Susanna,

Hvor er det dejligt at høre, at I er så glade for jeres hunderampe! 😊 Det er virkelig skønt at vide, at jeres hund nu kan komme op i sofaen selv igen – det gør en stor forskel for både jer og hunden.

Tak fordi du delte din glæde med os, og vi håber, rampen fortsat vil være en god hjælp i hverdagen. Hvis der er noget, vi kan assistere med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha’ en skøn dag! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte den til mine forældre og de…

Bestilte den til mine forældre og de blev super glade for den.

Kvaliteten er I top og der er ikke noget at klage over.

November 13, 2024

Kære Philip,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at gaven til dine forældre var en succes, og at de blev så glade for den. Det betyder meget for os, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte denne rampe for at hjælpe

Jeg købte denne rampe for at hjælpe min hund med mobilitetsproblemer, og den har været god. Den skridsikre overflade og justerbare højde gør den praktisk til både sofaen og bilen. Rampen ankom færdigsamlet og er stabil samt nem at opbevare. Perfekt til at forebygge skader og forbedre livskvaliteten for din hund!

November 19, 2024

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig godt at høre, at rampen har hjulpet din hund med mobilitetsproblemer, og at de praktiske funktioner som den skridsikre overflade og justerbare højde gør den nem at bruge både til sofaen og bilen. 😊

Vi håber, rampen fortsat vil være til stor glæde for jer!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hurtig levering og…

Fantastisk hurtig levering og kundeservicen spillede bare. klar anbefaling her fra!
5 store stjerner fra Nordsjælland

November 2, 2024

Kære Oliver,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Det glæder os at høre, at både levering og kundeservice levede op til forventningerne. Din anbefaling betyder meget for os.

Super lækkert produkt!

Super lækkert produkt! Kan klart anbefales til alle med hund👍

November 9, 2024

Kære Frederik,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet. Din anbefaling betyder rigtig meget for os. 👍🐾

Rated 5 out of 5 stars

Min gamle hund elsker at jeg har købt…

Min gamle hund elsker at jeg har købt denne.
hurtig levering, og god kundeservice

November 8, 2024

Kære Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din gamle hund elsker rampen. Vi er også glade for, at både levering og kundeservice levede op til dine forventninger.

Woofways hunderampe er skridsikker

Woofways hunderampe er skridsikker, justerbar i højden, og ankom færdigsamlet. Den er en stor hjælp her hjemme for min hund som døjer med gigt.

October 12, 2024

Kære Joachim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at vores hunderampe er en hjælp for din hund med gigt. Det glæder os, at du sætter pris på rampens skridsikre overflade og justerbare højde.

Venlig hilsen,
Sara Woofway 🐶

Kanon kvalitet

Kanon kvalitet, bliver den bliver flittigt brugt.

October 19, 2024

Kære Lasse,

Tak for din skønne anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at rampen bliver flittigt brugt og lever op til forventningerne i forhold til kvaliteten.

Venlig hilsen,
Sara Woofway 🐶

Min hund er så glad!

Jeg har bestilt en hunderampe til min pomeranian og kan ikke være andet positiv. Han begyndte hurtigt at bruge den gøre både sofa og seng let tilgængelig for ham. Så slipper jeg også for at løfte ham heletiden. Han er glad og jeg er glad.

October 19, 2024

Kære SA,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er super glade for at høre, at både dig og din firbenede er tilfredse. Din anbefaling betyder meget for os, og vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på info@woofway.dk – vi er her for at assistere dig.

Sebastian Woofway

Hunderampe

Bestilte en hunderampe til mine 2 westier, mest tiltænkt til den ældste på 10 et halvt år.
Vi har lige modtaget den, den unge fandt hurtigt ud af at bruge den, den ældste øver jeg stadig med, men det skal nok komme.
Rampen er gedin og fint lavet og det gode er at den kan indstilles i flere højder.
Mht leveringen bestilte jeg varen d 1/8 og modtog den d 3/8

August 3, 2024

Kære Edda,

Tusind tak for din anmeldelse!🌟Vi er glade for at høre, at du er super glad for dit køb af vores Hunderampe© Det er fantastisk at vide, at din yngre allerede har fundet ud af, at bruge den så hurtigt! Mon ikke den ældre snart følger trop.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os på info@woofway.dk. Vi er her for at hjælpe!

Ha' en skøn dag! 🐶

Sebastian Woofway

Sender aldrig rampen

Update
nej jeg fik ikke en mail for 2 dage siden(altså onsdag), den kom samme dag som i har svaret (ca 1 time før)… og i skriver i jeres svar at rampen er afsendt, men idag søndag er den endnu ikke modtaget hos GLS…. Men det ser ud til at måske sker der noget nu næsten 2,5 måned efter bestilling

Sender aldrig rampen, men hæver penge ved bestilling… fupfirma

August 1, 2024

Hej Pernille,

Vi har sendt dig en leveringsbekræftelsesmail den 29. juli, som måske er endt i din spammappe. Prøv venligst at tjekke der. Jeg gensendte samme mail til dig, hvilket er grunden til, at du ser den nu. Pakken er endnu ikke blevet hentet af GLS, men venter på afhentning. Det var planen, at GLS skulle have hentet den, men de har desværre ikke nået det. Det beklager vi! Ikke desto mindre vil pakken blive overdraget til dem efter weekenden.

Vi beklager ulejligheden, og du takkes for at gøre os opmærksomme på problemet. Vi ser frem til at du modtager din ordre!

De bedste hilsner
Sara // Woofway 🐶
---
Vi kan bekræfte, at rampen er blevet afsendt, og at du også har modtaget en mail med tracking for 2 dage siden. Venligst tjek din spam-mappe, hvis du ikke kan finde den. Hvis du har spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Woofway

Rated 3 out of 5 stars

Bestilte en rampe til min hund den…

Bestilte en rampe til min hund den 30.maj, udover at jeg skulle vente næsten 2 mdr på at modtage rampen, er jeg godt tilfreds med rampen.

Den fungere fint.
Ville have givet 5 stjerner hvis ikke ventetiden var så lang.

July 17, 2024

Kære Lotte,

Tak for din anmeldelse og for din tålmodighed. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med rampen.

Din ordre var en forudbestilling, hvilket var grunden til den længere leveringstid. Vi kan nu meddele, at rampen igen er på lager, og at alle nye ordrer leveres inden for 1-3 hverdage.

Tak for din forståelse og feedback.

Sebastian//Woofway

Checkede Trustpilot for sent

Checkede Trustpilot for sent, så jeg har nu annulleret min bestilling (uden at der reageres på mail eller telefonopkald).
Jeg gør nu indsigelse via min bank og har spærret mit kort, selvom pengene er hævet, så kan kortoplysninger nemlig ikke misbruges.
Har også meldt dem på Insta.
Synes det er problematisk for Trustpilot at de eneste gode anmeldelser for WoofWay kun er fra brugere med denne ene anmeldelse. Det bør vel kun være anmeldelser for verificerede brugere, der vises!?

July 1, 2024

Hej Christine,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at du ikke har kontaktet os direkte før denne anmeldelse. Vi ville gerne have haft muligheden for at hjælpe dig, før du skrev anmeldelsen. Jeg kan bekræfte, at din bestilling er blevet fuldt refunderet, og pengene skulle allerede være tilbage på din konto.

Vi er altid her for at hjælpe, så hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, vil jeg opfordre dig til at kontakte os direkte. Vi tager din feedback alvorligt og ønsker at sikre, at alle vores kunder har en god oplevelse.

Tak igen for din feedback, og jeg håber, vi kan få en chance for at rette op på dette i fremtiden.

WoofWay

Rated 1 out of 5 stars

Svindlere der hæver penge uden at sende…

Svindlere der hæver penge uden at sende ordren! Jeg bestilte en rampe d. 31. maj, og d. 4. juni trækker Woofway så beløbet fra mit Dankort. D. 5. juni skriver de og fortæller mig, at varen er udsolgt, og at de vil prøve at få flere hjem, så ordren bliver forsinket med 1-2 uger. Jeg skriver til dem samme dag, at jeg gerne vil annullere min ordre, fordi jeg ikke vil betale for noget, jeg måske, måske ikke får efter lang leveringstid.
Fordi de ikke har et telefonnummer, man kan ringe til, kontakter jeg dem på facebook og mail d. 10. juni og forklarer dem, at det er brud på lovgivningen at trække pengene, før ordren er afsendt. Jeg kan se, at de har åbnet min besked på messenger, men de svarer ikke. Nu må vi se, hvad Forbrugerombudsmanden siger til den sag.

June 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

god kvalitet og hurtig fragt

Jeg bestilte en hunderampe til min malteser og kan ikke være andet en positiv. Min hund begyndte hurtigt at bruge den og det er en mega lettelse at have den for at gøre både sofa og seng let tilgængelig for ham. De skal også have ros for at have en mega Hurtig levering!!! Kan kun anbefales til alle hundeejere med mindre hunde

May 6, 2024

Take a closer look