Adelino - Smagen af Portugal Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk butik vi har været til en del vinsmagninger så hyggeligt og utrolig lækre varer 🤗🤗🤗🤗prøv det

Rated 5 out of 5 stars

Det er ikke sidste gang jeg køber varer her. Olivenolien ‘da Serra’ var en stor og positiv oplevelse- den er fantastisk! Jeg er ellers godt vant, med olivenolie fra Umbria i Italien. De små poser me... See more

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i dag modtaget den en gavekurv…

Jeg har i dag modtaget den en gavekurv jeg har købt med de lækreste produkter fra mit elskede Portugal. Det er SÅ dejligt at der nu er mulighed for at give en lille bid videre til folk man holder af, af noget af det bedste jeg ved.. nemlig portugisiske lækkerier. Varerne er af høj kvalitet og gavekurven var smuk pakket ind. Det gik rimelig hurtigt at modtage produkterne, og det er da bestemt ikke sidste gang jeg handler her! Kæmpe anbefaling til folk der søger kvalitetsprodukter

October 16, 2025

Reply from Adelino - Smagen af Portugal

Tusinde tak for den tilbage melding!!!

Vildt spændende butik

Vildt spændende butik, med det sødeste personale

May 7, 2025

Reply from Adelino - Smagen af Portugal

Dejligt at høre - Tusinde tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk udvalg og fine autentiske…

Fantastisk udvalg og fine autentiske produkter.
Service i top og god vejledning og kendskab til produkterne.
Fuld tilfredshed herfra og stor anbefaling til at besøge butikken 😊

April 15, 2025

TAK!

Godt og spennende utvalg

Godt og spennende utvalg av både portvin og andre varer. For en uinnvidd, er det fint at man får smaksprøver. Det gjør handelen enklere.

October 11, 2024

Reply from Adelino - Smagen af Portugal

TAK - Det er vi rigtig glade for at høre.

Rated 5 out of 5 stars

En hyggelig rejse ind i vinens portugisiske verden

Jeg var til et vin- og tapasarrangement i går med veninder, og det var en skøn oplevelse! Vi fik et virkelig godt indblik i vinens verden, og det hele blev forklaret fra bunden – perfekt for os, der ikke er vinkendere. Vinene var skønne, tapasene lækre, og stemningen helt i top. Det var både hyggeligt, afslappet og fyldt med gode grin. En aften jeg varmt kan anbefale!

January 24, 2025

Reply from Adelino - Smagen af Portugal

Tusinde tak - Det er vi så glade for!

Den skønneste oplevelse

Den skønneste oplevelse, at besøge Adelino. Der er muligt at smage sprøde bobler, alt muligt lækker vino og Port. Skønne Portugiske mad specialiteter, bløde/varme tæpper, tasker i kork, lækkert og smukt brugskunst....osv absolut et beøg værd og det er også muligt at deltage i vinsmagninger

July 6, 2024

Tusinde tak!!!

Rated 5 out of 5 stars

Altid dejligt at komme ind til…

Altid dejligt at komme ind til Christina, der ved så meget om Portugal og vinbønderne, og deler ud af sin viden med et smil. Aalborgs hyggeligste vinbutik med de lækreste vine!

June 4, 2024

Tusinde tak - Hvor er det dejligt at høre 🙏🏼😍

Rated 1 out of 5 stars

Dårligste kundeservice i Nordens Paris

Jeg har sjældent oplevet en dårligere kundeservice.

Har I hvid portvin?...ja de står på den der endevæg (med +800 andre flasker). NEJ ikke der!! det er dessertvin, længere til venstre, i en tone som om man var idiot, fordi man ikke kunne gennemskue hvordan de havde indrette deres butik. Kan du anbefale noget +7år...de er ALLE samme gode, fra ekspedienten som sad og gloede på FB fra en laptop ved et bord i butikslokalet og ikke gad lette sit legeme og give den mest beskedne vejledning.

Tilgengæld kan man så få lov, at betale 30-40% mere for sin hvide portvin, end hvis man tussede ned i den lokale vinhandel.

May 8, 2024

Hej Anders And

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken. Som du kan se på vores andre anmeldelser, bestræber vi os altid på at give alle vores kunder den bedst mulige service, så det er ærgerligt, at du ikke følte, at det var tilfældet denne gang.

Jeg håber, at du trods alt blev glad for den 10 års hvide portvin, som jeg anbefalede dig, og som du fik 20% rabat på.

Skulle du få lyst til at give os en chance til, vil jeg gerne tilbyde dig en fribillet til en af vores portvinssmagninger, hvor du får en mere detaljeret introduktion til vores portvine.

Lækre produkter, top service

Vi var blevet inspireret til god kvalitetstun på dåse på en vinbar. Fandt frem til adelino.dk og bestilte en masser lækkerier og havde lidt svært ved at betale for varerne. Ejeren, Christina da Silva, var virkelig sød til at hjælpe, således at det til sidst lykkedes, og vi modtog de lækreste produkter. Som prikken over I'et var varerne virkelig pænt og sikkert indpakket og som et sødt plaster på såret, var der vedlagt lidt ekstra i kassen som undskyld for besværet med betalingen - noget som gør, at vi helt sikkert kommer tilbage og handler.

May 2, 2024

Reply from Adelino - Smagen af Portugal

Tusinde tak - Det er jeg rigtig glad for at høre.
Siden jeres bestilling har vi fået en ny og bedre webshop. Så det burde ikke drille næste gang.
/ Christina

Skøn butik

Skøn butik, masser af lækre specialiteter og så er der smageaftner helt fantastiske
Absolut et besøg værd⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

June 23, 2023

Tusinde tak!

Søde mennesker

Søde mennesker, fantastisk service, altid hjælpsomme, og vildt lækre produkter, kortere kan det ikke siges⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

July 10, 2022

Tusinde mange tak!!

Overbevist ved første køb :-D

De små poser med blandede modne oliven var bestemt også en stor smagsoplevelse. En skøn kvalitet. Hele herligheden blev leveret indenfor 24 timer!
Super kvalitet og rekord hurtig levering, til en fair pris- hvad mere kan man ønske sig?

January 26, 2022

Tusinde tak!

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte nogen flasker vin og lidt…

Bestilte nogen flasker vin og lidt snacks til en fest og det kom som det skulle, i løbet af et par dage. Det var lige som det skulle være. Cinco estrelas! :)

January 6, 2022

Reply from Adelino - Smagen af Portugal

Tak for dejlig respons - Tem uma boa festa :)
Mvh.

Fantastisk

Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra! De har nogle fantastiske varer til rigtig gode priser og hurtig levering

April 15, 2021

Tusinde tak :-)

Super produkter og service

Super produkter og service. Vi havde fornøjelsen at have Christina som guide på en fantastisk tur til Portugal med Nilles.

February 5, 2021

Tusinde tak Mogens.
God fornøjelse med vinene :)
Mvh.

Take a closer look