Løgn og latin - Tager intet ansvar. I 2019 valgte jeg meget naivt og dumt at hoppe på jeres “fantastiske” tilbud. 15 års garanti, det stiller i, hvis man dog lader jer finde en profesionelle... See more
See what reviewers are saying
Alt har fungeret perfekt, lige fra den første kontakt om aftaler og tilbud til den endelige leverance som kom næsten 2 uger før vi havde troet - så dejligt. Vores fliseterrasse som ærligt talt var meg... See more
Company replied
Har brugt Alge Stop ApS i mange år - men opsagde dem i 2022, hvor deres pris for en årlig vedligeholdelse af mine fliser allerede dengang var mere end det dobbelte af hvad jeg betaler i dag ( i 2025)... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Alge-Stop ApS tilbyder alge- og mosbehandling af tage, facader, fliser og belægningssten samt rensning og imprægnering af heraf, med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige. Kontakt os i dag
Ådalsvej 5, 6040, Egtved, Denmark
- +45 22100211
- info@alge-stop.dk
- www.alge-stop.dk
No recent history of asking for reviews
God og profesionel kontakt og udførelse
Fra første kontakt er vi blevet grundig orienteret og varslet. Behandlingen er lidt dyr første gang, men alle pengene værd. Super slutresultatet. Vi håber at den årlige fremadrettet behandling lever op til garantiforpligtelse.

Reply from Alge-Stop ApS
Super flot resultat - kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale Alge-Stop. Meget flot resultat - pæne og høflige medarbejdere.

Reply from Alge-Stop ApS
Kvaliteten er bare i top
Fantastisk god kvalitet og med den årlige behandling står vores fliser stadig som var de nye.
Kvaliteten er bare i top og ikke mindst servicen
Mvh
Peter og Pia Helvig

Super
Rigtig god og ærlig betjening - lige fra indledende telefonsamtale til afslutning af arbejdet.

Tilfredsstillende
Vi er meget tilfredse med udførsel af opgaven
Og servicen

vel udført job
jeg var til golf da alge-stop kom for at lave en prøve og jeg så prøven og tænkte at det var dog fantastisk sikken forandring der kunne blive på haven !!
efter at tage kontakt til henning sagde han at de kunne komme næste dag ?
og det gjorede de kl 1200 præcis og vask og rengøreing gik som en leg
fordi vaske manden havde travlt men resultatet efter 10 år var mageløst
når man tænker på at fjerne fliser og ny lægning slipper man for og alle bunkerne i haven og på vejen.
så alt ialt kun ros herfra
mvh jørn steen larsen

Flot "ny" terrasse m.m.
Reklamen holder hvad den lover. Det er som at have fået en ny terrasse, som jeg nyder, at kigge på og jeg fortryder ikke et øjeblik min beslutning om at få fliserne renset.
Der er dog et men. Tidspunktet for rensningen af fliserne blev p.g.a. forskellige uheld ikke overholdt og der syntes jeg ikke, at I var gode nok til at give besked, så jeg sad "stand by" i 1 1/2 dag.

Alge stop
Kommer til tiden
Holder hvad de lover
Svarer når man ringer

Reply from Alge-Stop ApS
Efter vi havde ringet efter et tilbud gik der ikke mange dage før en yderst venlig ung mand kom og lavede tilbud. Da vi accepterede gik der kun få dage før arbejdet gik i gang.Vi var på ferie og blev løbende orienteret om hvor langt de var, og kom hjem til et meget tilfredsstillende resultat.

Belægningssten
Efter en behagelig mailkorrespondence, ankom opmåler et par dage efter. Behagelig, talende mand med god humor. 65 m2 og div. aftaler kom i stand. Dagen efter kom så endnu en mand for at rense fliserne, og dette blev foretaget til stor tilfredsstillelse. Endnu en dag og endnu en mand - den administrerende direktør selv, og derved var imprægnering udført.
Alt i alt en god oplevelse til en OK pris. Men husk, fliseejeren skal selv stille vand til, og der bliver altså brugt nogle liter. Det burde ALGE-STOP orientere om. Vh. Poul Erik

FANTASTISKE "nye " fliser 👍👍👍👍😊
Vi har fået renset og imprægneret Vores fliser. HOLD DA OP hvor er de blevet flotte. Det ligner helt nye fliser og de er blevet imprægneret. Så man kan ikke se på fliserne, når det har regnet.
Der var noget ventetid, fra vi bestilte behandlingen til det blev sat i værk.
Men det er ikke Alge- Stop's skyld. Det er den Danske vinter / forår der lod vente på sig.
Jeg kan ANBEFALE andre at det lavet.
Anette

Helt uacceptabelt resultat
Efter 2 måneders ventetid, kom de endelig til at rense og imprægnere mine fliser og træterrasse. Fliser ser nu OK ud, men det er resultatet på træterrassen, jeg er skuffet over. Efter imprægnering, forestiller jeg den smukke farve af min træterrasse, mens det tørrer ud. Men en dag efter, blev det meget tørt og grå og ser ikke nogen bedre ud før det blev renset. Når jeg ringede direktør Jørgen Enggaard, han fortalte, at nogle kan lide den grå farve og nogle gør ikke og det ser ud som det er meningen at gøre...
En anden ting, der overraskede mig er, det ligger på faktura: Der gives ikke 15 års garanti på rensning og imprægnering af træterrasser. Men Jørgen forkarede: vi siger ikke det giver 15 års garanti, det siger bare 15 års holdbarhed. OK my bad igen... Jeg føler, at jeg blev snydt.
Sidst men ikke mindst, ti tusind kr for 2 timer arbejder, alt for dyrt

Reply from Alge-Stop ApS
Næsten tre års ventetid og næsten 2.000 kroner spildt.
I efteråret 2012 fik vi udførte første "tagrensning" af ALGE-STOP. Behandlingen havde desværre ingen virkning, heller ikke efter et års ventetid. Efter en masse korrespondance og megen ventetid kom ALGE-STOP igen (i efteråret 2014). De godt kunne se, at virkningen var udeblevet, og foretog en ny behandling, men stadigvæk uden den lovede virkning. Næsten tre års ventetid og næsten 2.000 kroner spildt, men venlige mennesker.

Hurtigt og godt arbejde!
Super godt resultat, blev ringet op efter 14 dage og i løbet af 3 dage fik vi tilbud og udført arbejdet.
Så rigtig god service!

Flot arbejde
Flot arbejde . Fliserne ligner nye .
Arbejdet blev udført den dag det var lovet og 3 dage senere blev fliserne færdig behandlet

Ros til alge-stop
En rigtig god oplevelse, og det udførte arbejde er helt perfekt og flot.

Reply from Alge-Stop ApS
Super resultat - og fuld tilfredsted.
Har fået renset og imprægneret 190kvm fliser med et resultat som lå langt over mine forventninger.
Ser ganske enkelt ud som helt nye fliser.
Alge-Stop.dk kan varmt anbefales.
Nice Design ShopInteriør
Kenneth Rasmussen

fuld tilfredshed
Fik renset fliser af Alge-stop sidste år, og valgt vedligeholdelse hvert år.
De sender som lovet sms dagen før de kommer. Rykker mine krukker og stille og ordentligt bliver arbejdet udført til ug

Super flot arbejde
Vores kæmpe store tagterrasse i træ var tidligere blevet behandlet med en uheldig bejdse, der var begyndt at skalle af, og en anden skyggefuld terrasse havde en belægning af alger, der gjorde den meget glat.
Jeg fandt frem til Alge-Stop.dk på nettet og på en yderst professionel måde har de nu løst vores problemer, så medarbejderne igen kan nye udsigten over Københavns tage. Jørgen og de andre i firmaet har overholdt alle aftaler, tider og priser, og resultatet er over al forventning. Vi har nu indgået en aftale, så terrasserne bliver behandlet årligt, og vi er glade for samarbejdet.
Ninne Hofmann, Serviceleder
Facilty Management