Alge-Stop ApS Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Løgn og latin - Tager intet ansvar. I 2019 valgte jeg meget naivt og dumt at hoppe på jeres “fantastiske” tilbud. 15 års garanti, det stiller i, hvis man dog lader jer finde en profesionelle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt har fungeret perfekt, lige fra den første kontakt om aftaler og tilbud til den endelige leverance som kom næsten 2 uger før vi havde troet - så dejligt. Vores fliseterrasse som ærligt talt var meg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Har brugt Alge Stop ApS i mange år - men opsagde dem i 2022, hvor deres pris for en årlig vedligeholdelse af mine fliser allerede dengang var mere end det dobbelte af hvad jeg betaler i dag ( i 2025)... See more

Company replied

1. Flooring Contractor

Written by the company

Alge-Stop ApS tilbyder alge- og mosbehandling af tage, facader, fliser og belægningssten samt rensning og imprægnering af heraf, med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige. Kontakt os i dag

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

God og profesionel kontakt og udførelse

Fra første kontakt er vi blevet grundig orienteret og varslet. Behandlingen er lidt dyr første gang, men alle pengene værd. Super slutresultatet. Vi håber at den årlige fremadrettet behandling lever op til garantiforpligtelse.

April 12, 2016

Hej Steen
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet og vi glæder os til at komme forbi igen til næste år.

Rated 5 out of 5 stars

Kvaliteten er bare i top

Fantastisk god kvalitet og med den årlige behandling står vores fliser stadig som var de nye.

Kvaliteten er bare i top og ikke mindst servicen

Mvh

Peter og Pia Helvig

February 26, 2016

Hej Peter og Pia
Dejligt at høre, at I stadig er tilfredse med jeres fliser.
Vi glæder os til at komme forbi igen næste år.

Super

Rigtig god og ærlig betjening - lige fra indledende telefonsamtale til afslutning af arbejdet.

October 22, 2015

Hej Karin
Mange tak for at du ville bruge tid på at lave en anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service.

Hilsen Teamet bag Alge-Stop

Tilfredsstillende

Vi er meget tilfredse med udførsel af opgaven
Og servicen

August 30, 2015

Hej Bent
Tak for anmeldelsen.
Det er dejligt at høre, I er tilfredse.

vel udført job

jeg var til golf da alge-stop kom for at lave en prøve og jeg så prøven og tænkte at det var dog fantastisk sikken forandring der kunne blive på haven !!
efter at tage kontakt til henning sagde han at de kunne komme næste dag ?
og det gjorede de kl 1200 præcis og vask og rengøreing gik som en leg

fordi vaske manden havde travlt men resultatet efter 10 år var mageløst

når man tænker på at fjerne fliser og ny lægning slipper man for og alle bunkerne i haven og på vejen.
så alt ialt kun ros herfra
mvh jørn steen larsen

August 6, 2015

Hej Jørn
Tak for de pæne ord. Vi er glade for at hører at du er tilfreds med dine fliser.

Flot "ny" terrasse m.m.

Reklamen holder hvad den lover. Det er som at have fået en ny terrasse, som jeg nyder, at kigge på og jeg fortryder ikke et øjeblik min beslutning om at få fliserne renset.
Der er dog et men. Tidspunktet for rensningen af fliserne blev p.g.a. forskellige uheld ikke overholdt og der syntes jeg ikke, at I var gode nok til at give besked, så jeg sad "stand by" i 1 1/2 dag.

August 3, 2015

Hej Grethe
Mange tak for at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet.
Vi beklager meget, at du har måtte vente på os. Det var tale om en menneskelig fejl og det er vi selvfølgelig meget kede af.

Alge stop

Kommer til tiden
Holder hvad de lover
Svarer når man ringer

August 3, 2015

Hej Bonnie
Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med alle dele af processen.

Rated 5 out of 5 stars

Efter vi havde ringet efter et tilbud gik der ikke mange dage før en yderst venlig ung mand kom og lavede tilbud. Da vi accepterede gik der kun få dage før arbejdet gik i gang.Vi var på ferie og blev løbende orienteret om hvor langt de var, og kom hjem til et meget tilfredsstillende resultat.

July 23, 2015

Hej Jesper
Tak fordi du har brugt tid på at skrive til os. Vi er glade for, at hører du er tilfreds med forløbet og resultatet.

Belægningssten

Efter en behagelig mailkorrespondence, ankom opmåler et par dage efter. Behagelig, talende mand med god humor. 65 m2 og div. aftaler kom i stand. Dagen efter kom så endnu en mand for at rense fliserne, og dette blev foretaget til stor tilfredsstillelse. Endnu en dag og endnu en mand - den administrerende direktør selv, og derved var imprægnering udført.
Alt i alt en god oplevelse til en OK pris. Men husk, fliseejeren skal selv stille vand til, og der bliver altså brugt nogle liter. Det burde ALGE-STOP orientere om. Vh. Poul Erik

July 20, 2015

Hej Poul
Mange tak for dine fine ord. Dejligt at høre at du har fået en god behandling.

Teamet Bag Alge-Stop

FANTASTISKE "nye " fliser 👍👍👍👍😊

Vi har fået renset og imprægneret Vores fliser. HOLD DA OP hvor er de blevet flotte. Det ligner helt nye fliser og de er blevet imprægneret. Så man kan ikke se på fliserne, når det har regnet.
Der var noget ventetid, fra vi bestilte behandlingen til det blev sat i værk.
Men det er ikke Alge- Stop's skyld. Det er den Danske vinter / forår der lod vente på sig.
Jeg kan ANBEFALE andre at det lavet.
Anette

July 12, 2015

Hej Anette
Tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse og tak for de fine ord. Vi er glade for at høre du er tilfreds med resultatet.

Helt uacceptabelt resultat

Efter 2 måneders ventetid, kom de endelig til at rense og imprægnere mine fliser og træterrasse. Fliser ser nu OK ud, men det er resultatet på træterrassen, jeg er skuffet over. Efter imprægnering, forestiller jeg den smukke farve af min træterrasse, mens det tørrer ud. Men en dag efter, blev det meget tørt og grå og ser ikke nogen bedre ud før det blev renset. Når jeg ringede direktør Jørgen Enggaard, han fortalte, at nogle kan lide den grå farve og nogle gør ikke og det ser ud som det er meningen at gøre...

En anden ting, der overraskede mig er, det ligger på faktura: Der gives ikke 15 års garanti på rensning og imprægnering af træterrasser. Men Jørgen forkarede: vi siger ikke det giver 15 års garanti, det siger bare 15 års holdbarhed. OK my bad igen... Jeg føler, at jeg blev snydt.

Sidst men ikke mindst, ti tusind kr for 2 timer arbejder, alt for dyrt

July 8, 2015

Hej Fan Zhang
For at besvare dig i samme rækkefølge som dine kommentarer, kan jeg forklare dig:
Ja, vi har ofte en del ventetid, da vi er ret eftertragtet pga vores gode arbejde, hvilket mange af vores kunder glædeligt venter på, men beklager dog dette.
Efter vores telefonsamtale og som du skriver, er du godt tilfreds med fliserne som vi giver 15 års garanti på, så det er jo kun godt. Der hvor kæden hopper af, er ved træterrassen. Der er der tydeligvis forekommet misforståelser - dels at du havde forestillet dig, at brædderne blev mørke, som da de var nye. Det er ikke tilfældet, men de bliver rene og imprægneringen gør, at de holder sig meget bedre efterfølgende. Da vi er de eneste og første på markedet mht. imprægnering af træterrasser giver vi ikke 15 års garanti, men op til 15 års holdbarhed, da vores knowhow med træ, ikke er tilstrækkelig endnu, til at yde garanti på dette.
Jeg fornemmede også ved vores samtale pr telefon, at du havde forholdsvis svært ved at forstå og tale dansk og engelsk var heller ikke helt optimalt - så sikkert derfor disse misforståelser, hvilket kun er beklageligt. Vi har dog kun gjort vores bedste muligt og beklager kun, at du havde forestillet dig at træet fik et udseende, som når man giver det en oliebehandling, hvilket ikke er tilrådelig. Afslutningsvis mht. pris, er vi ude hos dig af tre omgange, samt vores produkter er dyre, så den mener jeg ikke er forkert på nogen som helst måde.
Mvh Jørgen Enggaard

Rated 2 out of 5 stars

Næsten tre års ventetid og næsten 2.000 kroner spildt.

I efteråret 2012 fik vi udførte første "tagrensning" af ALGE-STOP. Behandlingen havde desværre ingen virkning, heller ikke efter et års ventetid. Efter en masse korrespondance og megen ventetid kom ALGE-STOP igen (i efteråret 2014). De godt kunne se, at virkningen var udeblevet, og foretog en ny behandling, men stadigvæk uden den lovede virkning. Næsten tre års ventetid og næsten 2.000 kroner spildt, men venlige mennesker.

June 30, 2015

Hej Martin F Poulsen
I første omgang troede vi,at vi havde lavet en menneskelig fejl, da det kun var et område på taget hvor det ikke havde virket.
Da behandlingen tager fra 3/4 - 11/2 år før man se den fulde effekt, kom vi først i 2014 og gav det en gratis genbehandling.
Da vi ikke har set den fulde effekt endnu efter den sidste behandling ved vi ikke endnu om det virker.
Såfremt at det ikke er forsvundet efter 1 1/2 år må vi konstatere, at du har noget skidt på lige det områder på taget, da det jo har virket på resten af taget som kræver en mekanisk højtrykrens.
Såfremt det ikke har virket vil du så sende nogle billeder så vi kan se på det.
Mvh Alge-Stop

Hurtigt og godt arbejde!

Super godt resultat, blev ringet op efter 14 dage og i løbet af 3 dage fik vi tilbud og udført arbejdet.
Så rigtig god service!

June 27, 2015

Hej Mette
Er glad for at høre, at du er tilfreds med resultatet. Håber der kommer masser af sommerdage, så du kan nyde dine fliser.

Venlig Hilsen

Flot arbejde

Flot arbejde . Fliserne ligner nye .
Arbejdet blev udført den dag det var lovet og 3 dage senere blev fliserne færdig behandlet

June 26, 2015

Hej Ole
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet.

Teamet bag Alge-stop

Ros til alge-stop

En rigtig god oplevelse, og det udførte arbejde er helt perfekt og flot.

June 25, 2015

Reply from Alge-Stop ApS

Tak for dine pæne ord. Du ønskes en god sommer.

Rated 4 out of 5 stars

Alge-Stop

Arbejdet professionelt udført, til stor tilfredshed.

June 25, 2015

Reply from Alge-Stop ApS

Mange tak for din anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Super resultat - og fuld tilfredsted.

Har fået renset og imprægneret 190kvm fliser med et resultat som lå langt over mine forventninger.
Ser ganske enkelt ud som helt nye fliser.
Alge-Stop.dk kan varmt anbefales.
Nice Design ShopInteriør
Kenneth Rasmussen

June 24, 2015

Hej Kenneth
Tak for din fine bedømmelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet og glæder os til at vedligeholde dine fliser fremover.

Teamet bag Alge-stop

fuld tilfredshed

Fik renset fliser af Alge-stop sidste år, og valgt vedligeholdelse hvert år.
De sender som lovet sms dagen før de kommer. Rykker mine krukker og stille og ordentligt bliver arbejdet udført til ug

May 7, 2015

Hej Inga
Mange tak for dine flotte ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores resultat og vi glæder os til at komme forbi igen til foråret.

Mvh Teamet bag Alge-Stop ApS

Super flot arbejde

Vores kæmpe store tagterrasse i træ var tidligere blevet behandlet med en uheldig bejdse, der var begyndt at skalle af, og en anden skyggefuld terrasse havde en belægning af alger, der gjorde den meget glat.
Jeg fandt frem til Alge-Stop.dk på nettet og på en yderst professionel måde har de nu løst vores problemer, så medarbejderne igen kan nye udsigten over Københavns tage. Jørgen og de andre i firmaet har overholdt alle aftaler, tider og priser, og resultatet er over al forventning. Vi har nu indgået en aftale, så terrasserne bliver behandlet årligt, og vi er glade for samarbejdet.
Ninne Hofmann, Serviceleder
Facilty Management
Berlingske Media

January 23, 2015

Hej Berlingske Media
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, det betyder uendelig meget for os.
Det har været en fornøjelse at udføre arbejde for jer, og vi glæder os til at komme hos jer igen.
Mvh Teamet bag Alge-Stop

Take a closer look