Løgn og latin - Tager intet ansvar. I 2019 valgte jeg meget naivt og dumt at hoppe på jeres “fantastiske” tilbud. 15 års garanti, det stiller i, hvis man dog lader jer finde en profesionelle... See more
See what reviewers are saying
Alt har fungeret perfekt, lige fra den første kontakt om aftaler og tilbud til den endelige leverance som kom næsten 2 uger før vi havde troet - så dejligt. Vores fliseterrasse som ærligt talt var meg... See more
Company replied
Har brugt Alge Stop ApS i mange år - men opsagde dem i 2022, hvor deres pris for en årlig vedligeholdelse af mine fliser allerede dengang var mere end det dobbelte af hvad jeg betaler i dag ( i 2025)... See more
Efter en behagelig mailkorrespondence, ankom opmåler et par dage efter. Behagelig, talende mand med god humor. 65 m2 og div. aftaler kom i stand. Dagen efter kom så endnu en mand for at rense flisern... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Alge-Stop ApS tilbyder alge- og mosbehandling af tage, facader, fliser og belægningssten samt rensning og imprægnering af heraf, med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige. Kontakt os i dag
Ådalsvej 5, 6040, Egtved, Denmark
- +45 22100211
- info@alge-stop.dk
- www.alge-stop.dk
No recent history of asking for reviews
Vi har haft Alge-stop ude både privat og erhversmæssigt.
Vi har haft Alge-stop ude ved vores erhvervsejendom, som har en stor ståltrappe, med skridsikkert mønster, hvor der kan gemme sig MANGE alger i. Efter at Alge-stop har været ude og rense af og imprægnere, er trappen stadig fin og ren.
Udover det, har vi haft alge-stop hjemme hos os privat, hvor vi har en hel del træterrasse, der både var grønne og meget glatte. Nu er de fine træfarvede igen og dejligt sikre at gå på.
Vi har kun oplevet alge-stop som venlige, professionelle og meget hjælpsomme.
Der har været tider, hvor projektet er blevet udsat, pga af vejrforhold, for at yde den bedste service overfor os som kunder, i den sidste ende.
Jeg vil uden at blinke med øjnene, til enhver tid igen, hyre alge-stop ind, hvis der skulle blive brug for det.

Reply from Alge-Stop ApS
Ingen dato for levering !
Afgav bestilling 3. april og 20. april stadig ingen dato for levering, så jeg har valgt anden leverandør.

Reply from Alge-Stop ApS
Kompetent rådgivning og virkelig god…
Kompetent rådgivning og virkelig god service!
Vi havde Alge-Stop til at ordne vores fliser - 220 kvadratmeter - og de stor superflot.
Jeg kan kun anbefale andre, der ligesom jeg, ikke har lyst og evner til selv, at få styr på fliserne at bruge Alge-Stop.

Reply from Alge-Stop ApS
Super flot resultat og fin service ift…
Super flot resultat og fin service ift advicering af tidspunkter for udførelse af arbejde.

Kan varmt anbefale Alge-Stop
Kan varmt anbefale Alge-Stop, fik ordnet mine fliser sidste år, og vedligehold i år og de ser stadig nye ud, jeg er imponeret.
Dorte.

Reply from Alge-Stop ApS
Vi er meget tilfredse med Alge-Stop
Vi er meget tilfredse med Alge-Stop, og glade for resultatet.

Jeg giver 5 stjerner
Jeg er yderst tilfreds med det udførte arbejde, mine fliser er blevet så flotte, jeg kan varmt anbefale andre at vælge Alge Stop.
Mvh Vita

Reply from Alge-Stop ApS
Jeg kan ikke anbefale dette firma
Jeg kan ikke anbefale dette firma, de overholder ikke deres aftaler, jeg har flere gange modtaget sms om at de vil om 14 og om 4 uger, men intet sker !, efterfølgende har jeg skrevet til selskabets direktør, men har kun fået ubrugelig tilbagemelding, om at det blæser for meget, det er for koldt til at de kan udføre deres arbejde.
pt. har jeg ventet fra slutningen af marts, til i dag hvor jeg har opgivet, og finder et andet firma
Alt i alt en dårlig oplevelse.
Svar på Alge-stop tilbagemelding
Jeg blev tilbudt at de kunne udføre arbejdet den 6 maj, dog var det med kun 1 times varsel, dette måtte jeg afslå pga. haven er aflåst og vi ikke var hjemme, det er ikke godt nok !
Claus

Reply from Alge-Stop ApS
Super service og venlighed.
Min nabo fik renset sine fliser i dag. Da jeg kom hjem fra arbejde opdagede jeg at der var løbet ca. 12 m2 jord og snavs ind på mine knapt 2 år gamle fliser. Fliser der var renset for få uger siden og fremstod som nye. Mine fliser ligger bag et hegn i skel, og niveauet er lavere end naboens. Efter noget besvær udleverede naboen nummeret til jeres firma. Jeg kontaktede firmaet og talte med Rasmus, som var meget imødekommende. 3 timer efter kom der den mest sympatiske jyske mand Martin og højtryks spulede jord og snavs væk fra det ramte område, uden det kostede mig eller naboen noget. Nu er her fint igen, og jeg er meget taknemmelig for jeres forståelse og service. I er bestemt et firma, jeg kunne overveje at bruge eller anbefale til andre.

Kan klart anbefales!
Kanon god service!
Resultatet er helt fantastisk og meget bedre end hvad vi havde turde håbe på. Vi har nærmest fået en helt ny terrasse.
Venligt og imødekommende personale, som gerne arbejder på helligdage.

Fin service efter rensning
Fik renset mit tag sidste år og det er stadig pænere end naboens. Årlig vedligehold kommer der helt automatisk en påmindelse om.
Ingen klager herfra.

Meget fint.....
Havde i dag besøg af medarbejder til vedligeholdelse af træterrasse .......meget sympatisk og omhyggelig mand......en fornøjelse.........
Mvh Dorte, Odense

Reply from Alge-Stop ApS
Holder ikke det de lover
Jeg fik renset og impreneret 200 m2 herregårdssten. Alt så fantastisk flot ud. Jeg blev lovet at hvis jeg betalte det årlige vedligeholdelse gebyr ville fliserne blive ved med at se ud som efter rensningen.
EFTER 1 ÅR VAR FLISERNE BLEVET MØRKERE ( HAVDE FÅET ÅRET ALGEBEHANDLING) OG JEG KONTAKTEDE ALGE- STOP SOM AFVISTE MIN KLAGE MED AT DET VAR FORÅRSAGET AF VEJR OG VIND
DÅRLIG SERVICE FRA DET ABSOLUT DYRESTE FIRMA
Efter dette opslag bliver jeg samme dag ringet op af Alge-Stop, og nu ser jeg at de annoncerer at jeg ikke findes i deres kundekartotek ( DE HAVDE MIT MOBILNR. SOM ER SKJULT) - SÅ DÅRLIG OMGANG MED SANDHEDEN
MARTS 2015: RENSNING OG IMPRÆNERING
12. SEPT 2016: AFMELDER DEN ÅRLIGE ALGEBEHANDLING
JEG AFMELDER DEN ÅRLIGE AFTALE EFTER SAMME ÅRS BEHANDLING
NU MÅ DET STOPPE MED FLERE SØFORKLARINGER FRA ALGE-STOP

Reply from Alge-Stop ApS
Alt har fungeret til fuld tilfredshed mht. tilbudsgivning, arbejdets udf. mv..
Alt fra start til slut har virket perfekt. Tak for det. Prisen er helt ok. Arbejdet blev udført under kyndig vejledning af en mere erfaren medarbejder. Ros for det og han tilretteviste sin medarbejder på behagelig vis. Jeg bruger denne virksomhed igen når det bliver nødvendigt.

Reply from Alge-Stop ApS
Før- og efterbilledet passer faktisk
Med Alge-Stop passer før- og efterbillederne faktisk. Vi købte for godt en måned siden et dejligt hus, men hvor terrassen var massivt angrebet af et fastgroet lag alger.
Efter Alge-Stop har været forbi ser den næsten ny ud og pynter virkelig. Ukrudtet mellem fliserne fjernede medarbejderen også.
Mødet med Alge-Stop var en lærebog i, hvordan man som service-virksomhed gør kunden glad: Venlig, smilende og professionel både i telefon og på matriklen. Og med en pris, der er til at betale.

Kompetent og venlig
Kompetente og venlige mennesker - kan varmt anbefales.

Reply from Alge-Stop ApS
Som at få nye fliser - anbefaler det til alle jeg kender
Meget proffesionelle fra start til slut, og SUPER resultat. Er alle pengene værd. Er så spændt på fremadrettet hvordan de holder sig, men ellers har vi jo 15 års garanti når vi får dem imprægneret hvert forår (-:

Reply from Alge-Stop ApS
Rigtig god service og resultat
Algestop kom på de aftalte tidspunkter og leverede et rigtig flot resultat! Kan klart anbefales

Reply from Alge-Stop ApS
Yderst professionel behandling fra top til tå
Det må siges at deres slogan skal Kvaliteten være i Top er det Alge-Stop er sandt. Vi har fået en fantastisk behandling fra første kontakt med kontoret og til slut. Vi kan kun varmt anbefale Alge-Stop, de har lidt ventetid. Men bestemt vær at vente på og som man ved har dygtige folk altid travlt. Det er vigtigt at man vælger de rigtige så flisen ikke bliver ødelagt, det skete hos min mor. Tak for kanon service hilsen Mette

Reply from Alge-Stop ApS
Hurtig leverance, super flot arbejde
Rigtig flot resultat af fliserensning. Stenene er pæne og alt ukrudt er også væk!