Løgn og latin - Tager intet ansvar. I 2019 valgte jeg meget naivt og dumt at hoppe på jeres “fantastiske” tilbud. 15 års garanti, det stiller i, hvis man dog lader jer finde en profesionelle... See more
See what reviewers are saying
Alt har fungeret perfekt, lige fra den første kontakt om aftaler og tilbud til den endelige leverance som kom næsten 2 uger før vi havde troet - så dejligt. Vores fliseterrasse som ærligt talt var meg... See more
Company replied
Har brugt Alge Stop ApS i mange år - men opsagde dem i 2022, hvor deres pris for en årlig vedligeholdelse af mine fliser allerede dengang var mere end det dobbelte af hvad jeg betaler i dag ( i 2025)... See more
Efter en behagelig mailkorrespondence, ankom opmåler et par dage efter. Behagelig, talende mand med god humor. 65 m2 og div. aftaler kom i stand. Dagen efter kom så endnu en mand for at rense flisern... See more
Company replied
Written by the company
Alge-Stop ApS tilbyder alge- og mosbehandling af tage, facader, fliser og belægningssten samt rensning og imprægnering af heraf, med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige. Kontakt os i dag
Ådalsvej 5, 6040, Egtved, Denmark
- +45 22100211
- info@alge-stop.dk
- www.alge-stop.dk
No recent history of asking for reviews

Reply from Alge-Stop ApS
flot reslotat af så gamle fliser der…
flot reslotat af så gamle fliser der aldrig er blevet renset før

Reply from Alge-Stop ApS
En positiv oplevelse fra start til…
En positiv oplevelse fra start til slut. Kvikke, flinke og rare og høflige samt informative. Vores fliser var hårdt angrebne, nu er de næsten som nye.

Reply from Alge-Stop ApS
Vi er tilfreds med indsatsen og er…
Vi er tilfreds med indsatsen og er meget tilfredse med medarbejder, som udførte arbejdet

Tilfredse kunder
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Alge-Stop, både hvad angår overholdelse af aftaler og hvad angår det flotte færdige arbejde, som har efterladt vores flise - og træterrasser meget smukke.

Helt perfekt
Helt perfekt, fantastisk søde og venlig mennesker der udføre jobbet, har kun godt at sige

Reply from Alge-Stop ApS
HOLD DEM VÆK FRA JERES TRÆTERRASSE!
HOLD DEM VÆK FRA JERES TRÆTERRASSE!
Mit træ er ødelagt, de har forsøgt at udbedre med kost.
De siger træet IKKE har rejst sig, men det blot er fibre i træet der kommer til overfladen. Det forsvinder måske om et år!
Efter flere mails og dialoger, får jeg halve svar uden løsninger.
Modtager stadigvæk standardsms'er med besked om ny dato for imprægnering, til trods for fortsat mgl løsning på ødelagt træ! Har talt med 4 forskellige der ikke kan komme med konkret plan. Men blot at de har masser af års erfaring. De har prøvet lignende sag før - og det mener de forsvandt efter et år.
Den ene ved ikke hvad den anden laver!!
Muligt de er dygtige til fliser. Men, for jeres egen skyld 'lad dem ikke komme i nærheden af træ'!
Tilføjelse: den 'løsning' vi nåede frem til, var at jeg betalte for rensning og må håbe at terrassen med tiden bliver pæn igen...

Reply from Alge-Stop ApS
Hvis det bedste ikke er godt nok
Hvis det bedste ikke er godt nok, så vælg "Alge-Stop", Super, findes ikke bedre.
Mina & Michael 3390

Reply from Alge-Stop ApS
Venlig personale som passer på omgivelser
Virkelig venlig personale (SILLE) og god service. Vores fliser blev sprøjtede og når det gjort var der ikke noget der var "sprøjtet op" på Hus eller Garage - TAK. Jeg kan virkelig rekommandere Alge-Stop!

Tilfreds kunde gennem 6 år
Vi har i 6 år haft hjælp af Algestop til at holde vore fliser pæne. Vi er meget tilfredse med resultatet. Fliserne er virkelig pæne. I den våde vinter vi har haft, kom der lidt grønne alger hvor der ofte stod vand, men ikke mere end at det så naturligt ud. Jeg havde fået lidt væske i en flaske så jeg selv kunne pensle det værste. Men Algestops behandling i gåe gjorde umdeeværker.
Vi vil gerne have besked i så god tid at vi kan flytte krukker og havemøbler. Ganske vis siger de at vi ikke behøver gøre det. Men jeg tror på at resultatet bliver pænere.
Vi får en melding fra kontoret når de er i områder, og en sms dagenn før hvor vi skal acceptere at de må komme. Og yderligere en sms om morgenen fra den der kommer. Eet år var vi på ferie og fik sprøjtet mens vi ikke var hjemme, og det gik også fint.
Vi får altid hurtigt svar fra kontoret. De kommer til København afhængig af vejret, så vi kan aldrig laver aftaler uger frem i tiden. Men når jeg kigger efter i regnskabet, kommer de næsten altid sidst i april.
For to år siden sprøjtede de også vort tag for mos. Det ser også fint ud nu.

Reply from Alge-Stop ApS
Tillid til en håndværker er vigtig !
Det virker som om at Alge-stop.dk har styr på det faglige arbejde, vi var meget tæt på at booke dem.
Vi fik et tilbud på at få renset vores fliser, høflig og hurtig betjening mht. tilbud.
Desværre opdagede vi at når de laver en beregning på m2, så regner de forkert ca. 19%, for vores tilbud betød det +4000,- for meget i tilbudsprisen.
Da vi gjorde Alge-stop ommærksom på deres fejlberegning, erkendte de at de havde opmål vores flise areal forkert.
Men oplyste at alle kunder får målt deres arealer to gange, 1. I tilbuds fasen og 2. Bliver det målt op en gang mere inde man får en faktura.
Så til alle jer kunder der har handlet med Alge-stop, har i alle fået opmålt jeres arealer to gange ? (ellers ville jeg dobbelttjekke deres beregninger)
Vi har besluttet ikke at bruge Ale-Stop fordi for os betyder tilid alt, og vi har ikke fornemmelsen at vi kan stole på firmaet.
Vi har håndværker som arbejder og vedligeholder vores hus, som har arbejdet for os i mere end 30 år, så vi er meget loyale kunder, hvis vi til gengæld kan stole på dem.

Reply from Alge-Stop ApS
En helt igennem professionel oplevelse
En helt igennem professionel oplevelse, terrassen er som ny 👍

Rigtig dårlig oplevelse med Alge-Stop
Rigtig dårlig oplevelse med Alge-Stop. Jeg kontaktede dem og bad om et tilbud på rensning og imprægnering af fliser. Jeg sagde ok til at de måtte lave en prøve, men gjorde opmærksom på at jeg ikke var hjemme når sælgeren ville komme forbi.
Da jeg kom hjem fandt jeg at de havde valgt at lave prøven på ca 1 m2 lige foran min hoveddør. Prøven kan ikke fjernes og da jeg kontaktede dem kunne de ikke se at det var et problem. De ville ikke rense området omkring døren, så det blev ens, men tilbød et et meget beskedent afslag på hele deres tilbud. Da deres oprindelige tilbud er dobbelt så dyrt som de to andre tilbud jeg har indhentet, er det helt irrelevant.
Ualmindelig dårlig oplevelse.

Skidt timing
Skidt timing - kom uanmeldt midt i en lille familie påskefrokost, men er ellers godt tilfredse med Alge Stop!

Godt arbejde!
Har netop haft besøg af Alge-stop til den årlige vedligeholdelse af fliser og træterrasser. Alge-stop mødte op til den aftalte tid, og gik straks i gang med arbejdet. Meget venligt og serviceminded personale, der var meget omhyggelige og tog sig den tid der var nødvendig for at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Vi glæder os dagligt over vores flotte fliser og træterrasser og kan på det varmeste anbefale Alge-Stop.

Reply from Alge-Stop ApS
Fik for ca 2 år siden sprøjtet mit tag... men er det en ommer?
Fik for ca 2 år siden sprøjtet mit tag, med et fint resultat og hurtig betjening.
Derfor ønskede vi at gentage succesen.
Efter et par dage uden respons på vores henvendelse og herefter, oplysning af div info om vores hus, fik vi så en pris på 100 procent mere kontra den oprindelige pris. Samt tilbud om, at vi kunne blive skrevet op til en tid i efteråret.
Jeg er med på de specielle omstændigheder pt.
Meen min oplevelse er måske ikke lige, den bedste gentagelse. En hurtig tanke kunne naturligvis være, om firmaet presser citronen en smule...
Jeg kan naturligvis have misforstået, eller mangler lidt oplysninger😀

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Meget professionel tilgang til opgaven.