Løgn og latin - Tager intet ansvar. I 2019 valgte jeg meget naivt og dumt at hoppe på jeres “fantastiske” tilbud. 15 års garanti, det stiller i, hvis man dog lader jer finde en profesionelle... See more
See what reviewers are saying
Alt har fungeret perfekt, lige fra den første kontakt om aftaler og tilbud til den endelige leverance som kom næsten 2 uger før vi havde troet - så dejligt. Vores fliseterrasse som ærligt talt var meg... See more
Company replied
Har brugt Alge Stop ApS i mange år - men opsagde dem i 2022, hvor deres pris for en årlig vedligeholdelse af mine fliser allerede dengang var mere end det dobbelte af hvad jeg betaler i dag ( i 2025)... See more
Efter en behagelig mailkorrespondence, ankom opmåler et par dage efter. Behagelig, talende mand med god humor. 65 m2 og div. aftaler kom i stand. Dagen efter kom så endnu en mand for at rense flisern... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Alge-Stop ApS tilbyder alge- og mosbehandling af tage, facader, fliser og belægningssten samt rensning og imprægnering af heraf, med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige. Kontakt os i dag
Ådalsvej 5, 6040, Egtved, Denmark
- +45 22100211
- info@alge-stop.dk
- www.alge-stop.dk
No recent history of asking for reviews
Super god service og veludført arbejde
Super god service og veludført arbejde. Mine fliser ser ud som nye og det samme med træterrasse
Super godt arbejde
Har lige haft besøg af Simon. Han lavede et flot stykke arbejde. Vi er super godt tilfredse med det vi har fået lavet, meget professionelt arbejde. Vi har tidligere brugt dem på vores gamle adresse, hvor vi fik lavet vedligehold. Jeg har kun godt at sige om firmaet.
Er meget tilfreds med forløbet mht
Er meget tilfreds med forløbet mht. vores aftaler og resultatet af det arbejde
der er udført samt en rigtig god dialog med alle de medarbejder der har været
involveret.
Rigtig fint arbejde
Giv tidligere besked om besøg
Det dur ikke, at man først får besked om imprægnering af fliser samme dag, som det bliver udført. Når man ikke kan nå at stille havemøbler, krukker og andet væk, så bliver der mange områder af fliserne, som IKKE bliver behandlet. Derfor til Alge-Stop: Send gerne SMS om besøg er par dage før.

Virkelig prof firma
Virkelig prof firma. Top behandling fra start til slut. 100% anbefaling herfra.
Terence&Lene
Vi har haft abonnement i flere år og…
Vi har haft abonnement i flere år og har haft fint resultat af behandlingen. Men det er virkeligt irriterende man ikke kan få at vide hvornår man får besøg. I år fik vi sms den 19.3 om at de kom og ordnede vores fliser. Da der ikke havde været nogen da dagen var omme fandt vi efter undersøgelse ud af de havde været hos vores nabo. Vi har derfor stadig ikke haft besøg og kan ikke få at vide hvornår de kommer. Måske vi skulle overveje et mere pålideligt firma....

Reply from Alge-Stop ApS
Så kan sommeren godt komme an :)
Så kan sommeren godt komme an :)
Jeg går nu ind i 8. sæson med det værdsatte, årlige servicebesøg af Alge-Stop, og nu er mine fliser igen lyse og indbydende.
Og superfin service selvom min lille gårdhave ikke er nem at komme til.
Har lige haft besøg af Thomas
Har lige haft besøg af Thomas. Han lavede et flot stykke arbejde. Vi er lige så godt tilfredse med det vi har fået lavet, som det arbejde i udførte gennem mange år på vores tidligere adresse.
Mv hilsen
Birgit Fischer
Søndag den 21.3.2021 kom Alge-Stop og foretog den årlige vedligeholdelse af vores nu snart 30 år gamle fliser ca. 200 m2. Det har de nu gjort i 14 år til vores store tilfredshed.
I år var det Jonas, der kom. Terrasser m.m. fremstår igen som nylagte. Tak for god service og godt arbejde. Kan varmt anbefales.
Kristian Knutzen, Carl Plougs Vej 6, Sønderborg
Som sædvanlig super service.
Fin service og flot resultat
God service. Hurtig og effektiv udførsel af opgaven. Flot resultat.
Fantastisk service og ikke mindst et…
Fantastisk service og ikke mindst et tilfredsstillende resultat. Dejligt med folk som overholder deres aftaler.
God service og utrolig flot resultat…
God service og utrolig flot resultat 👍🏻
Vi har fået behandlet vores tag og…
Vi har fået behandlet vores tag og vore fliser af dygtige og grundige folk fra Alge-Stop. Der var ikke noget "fusk" og fiskene i vores 2 søer har det meget fint den dag idag. Synes at DR Kontanten virkede ensidig og vinklet, med det formål at sværte virksomheden til. Det er min opfattelse at Alge-Stop netop gør rigtigt meget for at gøre tingene så ordentlige og miljøvenlige som muligt. Jeg anbefaler meget gerne Alge-Stop
Hvor er det forfærdelig at DR kontant…
Hvor er det forfærdelig at DR kontant skal udstille din virksomhed på den måde. Skræmmende at vores licenspenge skal gå til så dårlig journalistik, der manipulere og fordrejer informationerne så det passer til deres historie. Jeg håber den almindelig husejer kan gennemskue fremstillingen og den manglende dokumentation fra DR. Men sejt at du stod frem og kæmpede mod Goliat, det giver jeg 5 stjerner for.

Reply from Alge-Stop ApS
De bedste og mest omhyggelige algebehandlere vi har prøvet.
Fik algebehandlet tag af Alge-Stop i går. Vi have valgt A-S ud fra deres score på Trustpilot. Vi havde dårlig erfaring med flere andre udbydere af algebehandling, så vi ville sikre os, at det belv udført ordentligt. De er ikke de billigste, men det er det bedste, vi har oplevet. Kom sidst på dagen, efter SMS advisering. Medarbejderen havde tæpper med til at dække de planter, der kunne stå i skudlinien. Arbejdet blev omhyggeligt udført. Der var ikke en eneste dråbe på vinduer eller på fliserne. Meget venlig medarbejder. Vi er meget tilfredse
Flot arbejde præcist udført.
Super flotte fliser med super service
Super flotte fliser med super service. Jeg har fået behandlet mine fliseterrasser med virkelig flot resultat. Ligesom i reklamerne ser mine fliser helt lysegrå ud, som da de var nye. Informationen var god undervejs, og alle aftaler blev overholdt. Servicemindet personale.