Bij kennismaking en opmeten van de ramen meteen een goed vertrouwd gevoel . Later bij de uitleg en zien van de kozijnen werd dit opnieuw bevestigd . Dirk geeft goede uitleg en denkt mee met je . Geeft... See more
Company replied
Met onze VME in de smalvoortstraat hebben we een nieuwe deur besteld bij Belisol. We zijn super tevreden over het verkoopproces in Turnhout bij Dirk. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd en een mooie... See more
Company replied
Goede en begrijpelijke uitleg van de offerte en ook bij de definitieve metingen van deuren en ramen goede uitleg. Klantvriendelijk. Je wordt netjes te woord gestaan. Gewoon goed.
Company replied
We zijn super tevreden van het verkoopproces bij Belisol. Dirk nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren bij plaatsbezoek. Later bij het overlopen van de offerte in de showroom gaf hij duidelijke... See more
Company replied
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Steenweg op Mol 59/1, 2300, Turnhout, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We hebben een goed advies gekregen van Dirk op kantoor in Turnhout. De offerte zag er goed uit dus snel besteld.

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Er wordt tijd genomen voor een zeer duidelijke en professionele uitleg. Tevens krijg je goed advies.
Zeker aan te bevelen.

Zeer duidelijke uitleg.
Er werd mee nagedacht om tot goede oplossingen te komen.

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie en prijs kwaliteit

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Belisol Turnhout kon ons erg snel een afspraak bezorgen om ter plaatse alle mogelijkheden te bespreken en te bekijken in de mooie toonzaal. Dirk is een deskundige verkoper met ruime ervaring. Hij gaf ons uitstekend advies en luisterde naar onze wensen. Hij gaf ons een voorstel waar we zelf niet aan gedacht hadden en dat beter aansloot bij onze bestaande ramen. De offerte was heel mooi. Niet twijfelen dus over de service bij belisol

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Al direct vriendelijke ontvangst en alles duidelijk uitgelegd , onze vragen ook duidelijk beantwoord

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Dirk heeft ons een goede en duidelijke uitleg gegeven. We zijn ook erg tevreden met de prijs.

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
We werden vriendelijk onthaalt toen we vlak voor sluitingstijd de toonzaal kwamen binnengewandeld. Dirk nam zijn tijd om naar onze wensen te luisteren en stelde een offerte op die hier volledig bij aansloot. Voor ons was de keuze snel gemaakt: klantvriendelijk en een correcte prijs!

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Hele goede service. We kregen een goede uitleg op kantoor en een snelle opvolging en opmeting. Zeker een aanrader.

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Na vergelijking zijn we bij Belisol Turnhout uitgekomen. We zijn geweldig geholpen in onze keuze door Dirk van de showroom in Turnhout. Ondertussen zijn onze ramen geplaatst en zijn er super blij mee.

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Goeie afspraken, duidelijke offerte en de plaatsing was perfect.

Reply from Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout
Onlangs ramen en deuren laten plaatsen van Belisol, kantoor Turnhout. Vanaf het verkoopgesprek met Dirk Houtmeyers tot de plaatsing en afwerking, alles tot in de puntjes verzorgd. Ik kan het bedrijf alleen maar aanraden.