BikeWithUs  Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu afsluttet et 4 dages forløb med “Bike With us”. Det har været en super skøn cykelferie med flotte ruter, varierende terræn og virkeligt flot landskab. Overnatnings mulighederne og for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er netop kommet hjem efter en 4 dages cykeltur fra Vedersø til Vigsø. Det var en helt igennem veltilrettelagt tur med gode hoteller. Vi mødte kun imødekommende mennesker på turen. Stine og Malte... See more

Rated 4 out of 5 stars

En godt planlagt cykeltur fra Vedersø klit til Klitmøller. Smuk natur og gode cykelveje. Dejlige hoteller i god kvalitet. Dejligt med den daglige kontakt via sms, når vores bagage var afleveret. Vi fø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dejlig ferie og meget god service fra BikewithUs. Da den ene af vores cyklers dæk steg af, fik vi inden for kort tid leveret en lejecykel midt i Tranum Klit Plantage. Flot tilrettelagt tur, v... See more

Company details

1. Tour Agency

Written by the company

Komplet 4-dages cykelferie ud over det sædvanlige, hvor alt det praktiske er klaret, så I kan nyde dagene på to hjul langs Vestkysten. Vi kombinerer den traditionelle ferieoplevelse med cykling og afslappelse. Det bliver en ferie med vind i håret, sanserne udenpå tøjet og unikke oplevelser

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Dejlig tur fra Slettestrand til Skagen

Dejlig tur fra Slettestrand til Skagen. Det eneste minus var oplevelsen af Montra Skaga Hotel i Hirtshals. Magen til uhøflig betjening i restauranten skal man lede længe efter. Vil anbefale der måske kunne findes et andet overnatningssted i Hirtshals. Både Kallehavegård Badehotel samt Color Hotel Skagen var en fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale cykelturen.

June 24, 2024

Vi cyklede fra Vedersø Klit til Vigsø

Vi cyklede fra Vedersø Klit til Vigsø. En fantastisk oplevelse, hvor alt var perfekt planlagt af BikeWithUs. Ruterne var skønne, og hotellerne var super med god service og forplejning, især Hotel Havbadet i Vorupør.
Vi kan varmt anbefale BikeWithUs, som yder en fantastisk service (dejligt med daglig SMS om aflevering af bagagen).
Vi vender tilbage. Kh. Lennart og Anita.

June 20, 2024

For andet år i træk

For andet år i træk, har vi cyklet med bikewithus/ Vesterhavs caminoen. Det har været en fantastisk natur oplevelse og dejligt at køre det meste af tiden på stier eller små veje og i år med medvind og godt cykelvejr. Vi havde en udfordring lige før Løkken på stranden, hvor der var opstået en å- vi endte med at måtte smide sko og strømper og vove at passere ugennemsigtigt vand. Overnatninger på gode hoteller. Kunne der være noget i skulle, ville det være bedre stativer til jeres trailer og vores cykler,
Vi kan varmt anbefale disse ture, ville se frem til en ny rute.
Vh Finn og Marianne.

June 10, 2024

Vesterhavscamino Slettestrand-Skagen

Var afsted 4 dage i uge 24 Slettestrand til Skagen. Alt var super - gode cykelruter - gode overnatnings steder specielt KalleHaveGaard badehotel i Løkken som bare oste af hygge og god betjening. Skaga hotel i Hirtshals kunne godt trænge til en opgradering m.h.t. Rengøring og pool område.

June 11, 2024

Godt tilrettelagt

Har netop afsluttet cykelturen fra Vedersø til Vigsø, som bikewithus har tilrettelagt. Vi havde en fantastisk tur, selvom det blæste en hel del, og vi undslap de store regnbyger. Hotellerne var også tip top. Servicen var også ok og dejligt med sms kontakten. Alt i alt en rigtig dejlig tur
De bedste anbefalinger fra os.

June 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En rigtig smuk tur fra Slettestrand til…

En rigtig smuk tur fra Slettestrand til Skagen. Fantastisk cykelrute og gode overnatningssteder.
Vores eneste anke var cykeltraileren, der ikke var egnet til mange store cykler på en gang. Vi kom hjem med 2 meget ridsede cykler. Træls når det er cykler til 37 tkr. stykket. Det havde været fem stjerner ellers 😊.
Svend og Birgitte
Efterskrift den 18/6-24:
Blev samme dag, som vores oprindelige opslag telefonisk kontaktet af Malthe fra VesterhavsCaminoen.
Han beklagede dybt, at vores cykler var blevet ridset og vi fik løst vores anke på allerbedste vis 👌.
Virkelig den ypperste kundeservice - tusind tak for det.
5 kæmpe store ⭐️ herfra.
Svend og Birgitte

June 10, 2024

God tur

God tur , men det ville være rart hvis man kan overføre turen til en Garmin cykelcomputer. Lidt besværligt med kort i tilfælde af at det regner. Godt nok kan man scanne til mobilen , men den angiver ikke hvor langt man er nået . Men ellers gode hoteller hvor personalet var venlige og imødekommende.

May 27, 2024

Slettestrand til Skagen

Ruten følges lettest vha skiltningen.
Badehotellet Kallehavegaard i Løkken bør fremhæves.
Gode afstande på ca 50 km gennem utrolig natur og varierede sommerhusområder

September 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tur fra Slettestrand til Skagen.

Tur fra Slettestrand til Skagen.
Vi var to pensionister, begge rundet de 70, der for første gang prøvede dette koncept. Vi har haft en rigtig dejlig tur. Vejret var ikke det bedste, men det glemte man, når man kørte gennem den smukke natur. Vi kunne godt have brugt en oplysning om, at det var nemt at følge Vesterhavsruten, cykelrute 1. Bagagetransport fungerede upåklageligt. Hotellerne fine. Vi har mod på også at prøve turen syd for Limfjorden.

August 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske Nordjylland på cykel.

En helt igennem fin oplevelse, vi måtte flytte vores tur 14 dage pga. storm og dette klarede Bikewithus helt
og holdent uden problemer. Altid god sms kontakt,
søde personaler på telf. og altid nærværende. Præcise
aftaler ….. Alt fungerede efter aftale.
Vi siger tak for et godt koncept og opfordre til at oprette flere steder…Fyn, Bornholm f.eks
Tak for denne gang, vender gerne tilbage.

August 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale BikeWithUs til næste cykeltur

Vi kan varmt anbefale BikeWithUs til at arrangere cykelferie i Thy Nationalpark. Vi oplevede at BikeWithUs havde arrangeret en meget veltilrettelagt tur, med flot standard på hotelophold, og gode og smukke cykelruter. Deres hjælpsomhed ved booking og transport var fantastisk.

July 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig cykeltur i National park Thy.

Dejlig cykeltur i National park Thy.

Vi 12 personer der havde en dejlig tur fra Vedersø til Vigsø. Malthe, Stine og hele holdet omkring Bikewithus, havde planlagt alt super i forvejen med kort, gpx filer, forslag til seværdigheder på turen, og gode forslag til spisesteder, og super fine overnatningssteder. Bagage transport var super, og vi blev hele tiden orienteret om, hvornår der var afhentning på hotellerne. På alle hotellerne var de superhjælpsom og et venligt personale. Da var havde et uheld på turen, var Malthe helt outstanding med hjælp på alle måder, så kæmpestor tak til Malthe. Vi kan klart anbefale BIKEWITHUS, så 5 stjerner fra os. Vi glæder os allerede til vores næste tur med BIKEWITHUS.

August 17, 2023

Flott tur fra Vedersø klit til Vigsø

Flott tur fra Vedersø klit til Vigsø. Bra hotel og godt tilrettelagt. Litt mer sykling på traffikert vei enn da vi syklet Slettestrand - Skagen i fjor. Siste dagen ble det litt kort tid for å rekke frem til Vigsø og bussen. Kunne ønsket et par timer mere. Men alt i alt en super tur.

August 15, 2023

Stormfuld oplevelse

God cykeltur på trods af voldsom storm og regn, men heldigvis endte det med solskin og stille vejr på sidste dagen. Dejlige hoteller med god service, venligt personale. Etaperne i Nationalpark Thy er ekstra fine, men sidste dag var for kort. Vi fik ingen mulighed for pause omkring Hanstholm. Vi kunne have brugt et par timer mere.

August 11, 2023

Dejlig cykeltur i National Park Thy

Vi har lige cyklet fra Vedersø Klit til Vigsø. Det var en meget flot tur - især i National Park Thy.
Vi var heldige med vejret og underlaget vi kørte på var fint. Vi har fået gode informationer før og under turen af Stine og Malthe . Dejligt vores bagage stod klar på hotellerne når vi ankom.
Denne tur kan varmt anbefales 😊
Vi glæder os til at cykle til Skagen næste gang

August 6, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look