BikeWithUs  Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu afsluttet et 4 dages forløb med “Bike With us”. Det har været en super skøn cykelferie med flotte ruter, varierende terræn og virkeligt flot landskab. Overnatnings mulighederne og for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er netop kommet hjem efter en 4 dages cykeltur fra Vedersø til Vigsø. Det var en helt igennem veltilrettelagt tur med gode hoteller. Vi mødte kun imødekommende mennesker på turen. Stine og Malte... See more

Rated 4 out of 5 stars

En godt planlagt cykeltur fra Vedersø klit til Klitmøller. Smuk natur og gode cykelveje. Dejlige hoteller i god kvalitet. Dejligt med den daglige kontakt via sms, når vores bagage var afleveret. Vi fø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dejlig ferie og meget god service fra BikewithUs. Da den ene af vores cyklers dæk steg af, fik vi inden for kort tid leveret en lejecykel midt i Tranum Klit Plantage. Flot tilrettelagt tur, v... See more

Company details

1. Tour Agency

Written by the company

Komplet 4-dages cykelferie ud over det sædvanlige, hvor alt det praktiske er klaret, så I kan nyde dagene på to hjul langs Vestkysten. Vi kombinerer den traditionelle ferieoplevelse med cykling og afslappelse. Det bliver en ferie med vind i håret, sanserne udenpå tøjet og unikke oplevelser

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en skøn cykelferie fra Vedersø…

Vi havde en skøn cykelferie fra Vedersø til Vigsø.
Vejret var blandet, så vi så Vesterhavet vise tænder, men vi kørte i smuk natur hele vejen.
Kunne dog godt ønske et par timer mere inden afhentning i Vigsø.
Vi valgte at tage bagagen med i cykeltasker og det fungerede fint.
Overnattede på dejlige hoteller hvor vi fik ok morgenmad.

July 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin arrangeret tur.

Rigtig fin arrangeret tur.
Stine og Malthe var søde og hjælpsomme, da vi skulle finde tidspunkter for vores 4-dages cykelferie i Nationalpark Thy.
Super overnatninger.
Kan varmt anbefales :-)

July 22, 2023

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk og veltilrettelagt cykeltur i og omkring Thy Nationalpark. Alt fra booking, informations materiale, hoteller og logistik med bagage og afhentning i minibus fungerede perfekt!
Stor TAK til Stine og Malthe fra BikeWithUs for unik og personlig service.
De bedste anbefalinger herfra🙌

July 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Skøn måde at opleve Danmarks flotte natur

Vi havde en dejlig tur fra Vedersø Klit til Vigsø. Malthe & Co har planlagt alt godt i forvejen med kort, forslag til seværdigheder undervejs og gode forslag til spisesteder. Vi blev holdt godt orienteret på vejen omkring bagagens levering. Skønne overnatningssteder hvor vi følte os velkomne, når vi nåede frem. Vi kan klart anbefale turen. Vi håber at kunne tage turen til Skagen snarest.

July 21, 2023

Vi cyklede fra Slettestrand til Skagen

Vi cyklede fra Slettestrand til Skagen. 3 dage á ca. 50 km. Alt flot tilrettelagt med fine overnatningssteder. Bagagetransport fungerede perfekt. Særdeles flot informationsmateriale. Klar forbedring i forhold til vores tidligere tur fra Vedersø til Hanstholm. Rutekortene må dog gerne være lidt mere detaljeret, men QR fungerede heldigvis. Vi kunne godt bruge lidt mere tid i Skagen på dagen for afhentning. Vi er klar til igen at bruge BikeWith Us igen, men hvor skal vi cykle hen næste gang. Håber der er nogle gode forslag undervejs.

July 17, 2023

Godt tilrettelagte cykelture.

Godt tilrettelagte cykelture.
Skøn natur at cykle i.
Fine overnatnings hoteller, med god morgenbuffe, samt imødekommende personale.
På sidste dagen var vi lidt presset da vi blev afhentet i Vigsø Kl. 12:30 man godt bruge ca. 2 timer mere på at komme i mål.

July 21, 2023

Fantastisk godt koncept

Fantastisk godt koncept. God detaljeret information modtaget hjemmefra, med alt det praktiske og cykelruterne for hver dag. Det var fine hoteller der var booket. Bagage stod klar på hotellerne når vi kom frem.
Høflig betjening hele vejen rundt. Vi var på Thy turen og kommer gerne igen og tager Skagens turen.

July 19, 2023

Fantastisk god planlægning

Fantastisk god planlægning, gode ruter og dejlige overnatningssteder. Vi er henholdsvis 76 og 74 år og ikke uoverkommeligt på ganske almindelige gode cykler med "rugbrødsmotor". Alt fungerede til punkt og prikke. Kan kun anbefales.

July 18, 2023

Suveræn oplevelse 🤩

Hjemme efter 4 dage på cykel fra Vedersø Klit til Vigsø - en fantastisk tur og kan bare sige Danmark dejligst!
…….. også selvom blæsten går frisk og det regner ind i mellem.
Alt klappede - tak til Malthe og co. I er for seje og får naturligvis 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra 🤩😎
Vi siger på gensyn og vender helt klart tilbage.
De bedste hilsner fra Jens og Gitte fra Aalborg 🇩🇰

July 19, 2023
Rated 5 out of 5 stars

bikewithus.dk gør det fremragende..

4 dage fra Vedersø til Viksø : virkelig godt tilrettelagt, velvalgt rute gennem meget smukke Thy, outstanding service og hjælp fra bikewithus.dk - det gør vi meget gerne igen…til næste år ønsker vi os så flere forskellige ruter i Danmark 👍og opgradering af rutebeskrivelse ( et par gange i tvivl om ruten) Alt i alt 5 store stjerner herfra..⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

July 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bedste måde at opleve Vestkysten på

Vi har haft en fantastisk cykeltur fra Vedersø til Hanstholm/Vigsø. Troværdigt og ordentligt firma med entusiastiske unge mennesker ved roret. Planlægningen var i top med rigtig godt informationsmateriale og forslag til seværdigheder mv. QR-kode fungerede fint, så vi kunne følge turen på mobilen, som overvejende var på stier og cykelstier gennem små landsbyer og nationalpark.Overnatningsstederne fungerede fint. Vi havde ingen problemer med at have tøj mv i cykeltaskerne og havde dermed ikke behov for at få bagagen transporteret.

June 23, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fint opplegg med fin variasjon i…

Fint opplegg med fin variasjon i terreng og sykkelveier. Et par steder usikker på veivalg / skilting. Bra hotell med god service og vennlig betjening. Transport av bagasje og transport fungerte bra. Turen kan anbefales.

June 27, 2023

fra Vedersø til Vigsø 26/6-29/6 23

turen var vel tilrettelagt og nogenlunde nem at følge
( det kunne ønskes lidt mere detaljeret hvor i landskabet vi opholdt os/kørte rundt ,småbyer m.m. var ikke nemme at tyde/se) hvorfor vi kørte for langt enkelte gange. men vi var der jo for oplevelsernes skyld, og dem fik vi mange af.
hotellerne fungerede fint og vi følte os altid velkomne

June 26, 2023

Tak for en dejlig cykelferie fra d. 15. til d. 18. juni 2023

Min cykelferie med BikeWithUs begyndte fra et overnatningssted ved Vemb til Vigsø fordi jeg transporterede al min bagage på cyklen og cyklede hele vejen hjemmefra min bopæl (hjem). Fik god betjening og morgenmad på alle hotellerne. Én eller flere steder skulle man cykle forsigtigt. Kunne I lave kortene mere tilgængelig for redigering? Tusind tak for en veltilrettelagt tur.

June 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig dejlig veltilrettelagt cykeltur…

Rigtig dejlig veltilrettelagt cykeltur fra Vedersø Klit til Vigsø.
Kan give de bedste anbefalinger.
Vi var heldige med vejret, og cyklede igennem skønne varierede landskaber.
Overnatning helt i top med det bedste til sidst på Havbadet i Nr. Vorupør. Vi kommer gerne igen, var dog lidt udfordret med rutevejledningen, kunne godt ønske den lidt mere detaljeret, og på 4. dagen var der ikke tid til sightseeing, udover vand,og spisepause.
Krista og Jette

June 5, 2023

Veltilrettelagt 3-dages tur på cykelrute 1

Veltilrettelagt 3-dages tur på cykelrute 1 fra Slettestrand til Skagen med rigtig gode hotelovernatninger. Vejret var perfekt i Pinsen, og eneste minus var at jeg havde glemt batteri-opladeren, så dag 2 var lidt hård, men så fixede Per Smed i Hirtshals batteriet og sikrede en afslappet tur til Skagen. Vi vender gerne tilbage til Bikewithus.

May 28, 2023

Fantastisk oplevelse

Vi har haft en fantastisk oplevelse gennem hede og skov med fugle og dyr tæt på. Vi har fulgt havet af redningsvejen og mødt kulturen i by og land på vej fra Vedersø til Vigsø.
Tak til Malthe og Crew for en veltilrettelagt tur.
mvh Karen Og Hans Christian

May 18, 2023

Særdeles veltilrettelagt tur

Særdeles veltilrettelagt tur. Rigtig god oplevelse med
alletiders natur, gode hoteller, ligesom bagagetransporten fungerede.
Kan kun anbefales.
Tak for denne fine oplevelse !!!!!!
Ingrid og Bonnich Hansen

May 17, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look