Vi har nu afsluttet et 4 dages forløb med “Bike With us”. Det har været en super skøn cykelferie med flotte ruter, varierende terræn og virkeligt flot landskab. Overnatnings mulighederne og for... See more
See what reviewers are saying
Vi er netop kommet hjem efter en 4 dages cykeltur fra Vedersø til Vigsø. Det var en helt igennem veltilrettelagt tur med gode hoteller. Vi mødte kun imødekommende mennesker på turen. Stine og Malte... See more
En godt planlagt cykeltur fra Vedersø klit til Klitmøller. Smuk natur og gode cykelveje. Dejlige hoteller i god kvalitet. Dejligt med den daglige kontakt via sms, når vores bagage var afleveret. Vi fø... See more
Virkelig dejlig ferie og meget god service fra BikewithUs. Da den ene af vores cyklers dæk steg af, fik vi inden for kort tid leveret en lejecykel midt i Tranum Klit Plantage. Flot tilrettelagt tur, v... See more
Company details
Written by the company
Komplet 4-dages cykelferie ud over det sædvanlige, hvor alt det praktiske er klaret, så I kan nyde dagene på to hjul langs Vestkysten. Vi kombinerer den traditionelle ferieoplevelse med cykling og afslappelse. Det bliver en ferie med vind i håret, sanserne udenpå tøjet og unikke oplevelser
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Denmark
- info@bikewithus.dk
- www.bikewithus.dk
No recent history of asking for reviews
Fra Slette Strand til Skagen
For anden gang har vi været på cykeltur med BikeWithUs med et hold tyske venner. Denne gang fra Slette Strand til Skagen. To af os lejede de nye El-cykler, der kører som en drøm. Naturmæssigt en STOR oplevelse med fine hotelophold. Bagagetransport klarede vi selv. Hyggelig hjemtransport med engageret chauffør.
Vi kan varmt anbefale BikeWithUs og vender gerne tilbage.
Anne og Tage
Havde en fantastisk tur
Havde en fantastisk tur
Fra Vedersø klit til Klitmøller.
Smuk natur, gode hoteller.
Velarrangeret.
Super fedt bare at skulle stille bagagen ud og cykle afsted.
Søde medarbejdere fra Bikewithus.
Da vi ikke har bil, vi tilkøbe at blive hentet og sat af ved Stationen i Struer.
Unik koncept på cykel
BikeWithUs har leveret de allerbedste rammer for en alsidig naturoplevelse både i forhold til terræn og omgivelser - skov, strand, klitter, småveje, seværdigheder m.m. ved at følge kystens rute fra Slettestrand til Skagen.
Overnatningernes har efterladt forskellige indtryk fra Vesterhavet sommerferie idyl, samt unik imødekommenhed på Kallehavebadehotel i Løkken til Hirtshals’ havneby med badestrand og behagelig service.
I udkanten af Skagen by opnåede vi en rigtig fin forplejning og faciliteter kombineret med tid til seværdigheder den sidste dag.
Afstanden med 40-50 km er passende i forhold til at udfylde dagen med seværdigheder eller andre behov.
Vi er begejstret for konceptet - natur, motion, overnatningssteder og velfungerende transport af bagage og hjemtur til bilen.
En UNIK dansk sommerferie oplevelse - Tak til BIkeWithUs.
Vi er klar til turen syd for Slettestrand.
De bedste hilsner Michael og Connie
På cykel fra Vedersø klit til Klitmøller
Vi var 2 par afsted på den dejligste cykeltur over 4 dage. Overnattede på de bedste hoteller i Lemvig. Thyborøn og Nørre Vorupør. Alt fungerede. Kan kun anbefale at tage sådan en hyggelig tur.
Vi har lige været på turen fra Vedersø…
Vi har lige været på turen fra Vedersø klit til Klitmøller. Det var en skøn tur, som varmt kan anbefales. Hotellerne var gode med fin forplejning og bagagetransporten virkede upåklageligt - dejligt at modtage en sms når ens bagage var nået frem til næste hotel.
En fejl - QR-koden på de udleverede kort viser det samme kort fra Thorsminde til Fjaltring…det er vist en vandrerute.
Når man cykler uden for skoleferien som vi gjorde, var mange af de anbefalet spisesteder lukket og seværdighederne lukker kl. 17. Det ville være fint, hvis man blev gjort opmærksom på dette.
Som en lille tilføjelse kunne det være rart, hvis man fik udleveret en lille madpakke, så man ikke skal behøver at lede efter et spisested, men kan nyde madpakken på ruten.
Afhentning ved slutmål fungerede perfekt - og chaufføren var meget imødekommende og snaksalig.
Vi er så klar til at tage en anden tur med Bike With Us.
Vi har lige været på endnu en cykeltur…
Vi har lige været på endnu en cykeltur med BikeWithUs, denne gang fra Vedersø Klit til Klitmøller. En flot tur gennem Nationalpark Thy. Godt inspirationsmateriale blev sendt ud inden afrejsen både med seværdigheder man kunne opleve undervejs og forslag til spisesteder på turen. Overnattede på hoteller med rigtig flotte værelser og central beliggenhed i byerne. God service på hele turen, lige fra start ved Feriepartner i Vedersø Klit, hvor bagagen blev afleveret og SMS’er fra BikeWithUs undervejs og personalet på hotellerne. Blev afhentet af Malthe i Klitmøller i dejlig bus og behagelig kørsel retur med lidt historie om området vi kørte igennem på hjemturen. Hvis der skulle blive lavet en ny tur langs vestkysten er vi klar igen. BikeWithUs kan varmt anbefales og kan kun sige det er en behagelig måde at holde ferie på.
Turen fra Slettestrand til Skagen
Turen foregik på Mountain bike på stier af med varierende underlag - vi kørte i fint forårsvejr, dog med kraftig vind de første par dage - der heldigvis var med os. Der var indlagt forslag til steder vi kunne se på vores tur - vi valgte dem der passede os bedst. Det 1. Overnatningssted - var et hyggeligt badehotel i Løkken, med en stemning og service der var helt i top. Overnatning stedet i Hirtshals, havde fået arrangeret cykelrum på hotellet - så vores cykler stod trygt og godt. Dejligt med en tur i Skagen, hvor vi oplevede den gode stemning og lidt kultur.
Vi havde en fantastisk cykeltur
Vi havde en fantastisk cykeltur med smuk natur, god vind og gode overnatninger. Malthe og chaufføren var utrolig hjælpsomme og behagelige. Alt klappede og fungerede perfekt. Tak for en rigtig god ferie.
Kan varmt anbefale BikeWithUS
Kan varmt anbefale BikeWithUS. Vi var fem som cyklede fra den 19-22 maj Vedersø klit til Klitmøller. Havde valgt bagagetransport som fungerede perfekt. Chaufføren som transporterede os tilbage til Vedersø, var meget imødekommende og udadvendt. Han spilede Beatles 🎼rigtig hyggeligt.
Dejlig ferie og cykeltur
Min kæreste og jeg har lige haft en dejlig tur fra Vedersø Klit til Klitmøller.
Lige fra jeg bookede turen til vi blev hentet og sat af ved vores bil tilbage i Vedersø Klit fungerede alting perfekt. Vi kørte på egne cykler og med vores egen bagage, så leje af cykler og bagagetransport kan jeg ikke bedømme.
Men service ved booking, deres rutekort, beskrivelserne og mad programmet er rigtigt godt og nemt at følge. Hotellerne er supergode, med flotte værelser, god service og du bliver virkelig taget godt i mod af venlige mennesker.
Ruten er bare smuk og rig på oplevelser i naturen, besøg i fyrtårne, kig ind i kirker, og besøg på Strandings museum, frokost på kroer, og kaffestop, samt mange andre ting.
Vi kan kun anbefale BikeWithUs på det kraftigste - noget af det bedste ferie jeg har prøvet i både Danmark og udland.
BikeWithus er et utroværdigt firma
BikeWithus er et utroværdigt firma. To dage efter, at jeg blev ansat med en kontrakt, som jeg underskrev ringer de og siger, at jeg ikke passer ind i rollen som chauffør. Og chefen var endda med på min tur, hvorefter jeg skulle underskrive en kontrakt. Han lovede så at sende mig en kontrakt, han ville underskrive. Den fik jeg aldrig, ligesom jeg ikke undervejs modtog andre ting, som blev lovet.
Og det er ikke særligt proffesionelt. Så Malthe fra BikeWithus er utroværdig. Han har godt nok forsøgt at redde den, men på en meget tynd måde.

Reply from BikeWithUs
Fantastisk service 🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk service 🌟🌟🌟🌟🌟
God, hurtig og professionel vejledning, hvor man virkelig bare kan nyde det og slippe for at bekymre sig om alt det praktiske. Vi glæder os til sommer hvor vi skal prøve deres cykelrute
Medvind på fantastisk cykeltur
Vi havde en fantastisk cykeltur fra Vedersø til Nr Vorupør. Alt i turens forløb var meget professionelt og behageligt håndteret af Malte og Stine. Service helt i top. - Hvis overnatning i Agger flyttes til Thyborøn når vi på 5 stjerner.
Slettestrand til Skagen
Super planlagt tur fra Slette strand til Skagen, rigtig fine hoteller og hyggelig chauffør til hjem turen kan varmt anbefales
Cykeltur fra Slettestrand til Skagen
Min mand og jeg var på en fantastisk tur fra Slettestrand til Skagen. God beskrivelse af cykelruten og mega gode overnatningsmuligheder. Kallehave Badehotel, super hyggeligt sted. Montra Skaga Hotel i Hirtshals, hvor vores cykel stod udenfor værelset. Color Hotel Skagen med lækker pool. Og med rigtig godt vejr, var det absolut en god cykelferie. Tak til Malthe og Stine for endnu en god cykel oplevelse.
Slettestrand til Skagen
Vi afsluttede i sidste uge cykelturen fra Slettestrand til Skagen arrangeret af BikeWithUs, og vi har kun godt at sige! Servicen både før og under turen var helt i top! De udvalgte overnatningssteder var rigtig gode, herunder bemærkes specielt Kallehavegård Badehotel.
Vi kan klart anbefale BikeWithUs!!
Nationalpark Thy
Vi var rykket lidt op ad kysten i år, nærmere bestemt til Nationalpark Thy. Vi havde også i år rigtig godt vejr som bidrog positivt til turen. Der var ligeledes i år en fin service fra Stine og Malthe, men også fra overnatningsstederne. Helt specielt var opholdet på Stenbjerg Kro hvor personalet og "krofatter" hyggede om os. Alt i alt en god og vellykket tur som vi gerne vil anbefale andre at prøve - Hilsen Kim
Fantastisk cykeltur
Vi er idag kommet hjem fra en helt fantastisk cykeltur fra
Vedersø Klit- Hanstholm
ALT var fuldstændig perfekt tilrettelagt af Bike With Us
Materialet som vi fik tilsendt på forhånd er enorm flot beskrevet med både kort, seværdigheder, spisesteder og forslag til hvor vi i nærheden af vores overnatninger kunne spise.
På sidste dagen blev vi afhentet af en utrolig sød Stine som virkelig var nem at snakke med og viste stor interesse for hvad vi havde set og oplevet og om der var noget vi ikke var tilfredse med.
Overnatnings hotellerne var rigtig fine - dog var der lidt langt til morgen maden på den sidste overnatningshotel.
Vi havde flot vejr men i evt regnvejr vil man være våd inden man skulle ud og cykle igen.
Alt ialt
FLOT FLOT FLOT
Vi gør det absolut igen engang
Dejlig tur af vestjyllands fine natur
Dejlig tur af vestjyllands fine natur, samt blæsende og et frisk pift til en ellers grå hverdag.
Helt fantastisk service, god kommunikation fra både Stine og Malthe gennem hele turen, de meget venlige og imødekommende arrangører.
Overnatningsstederne kan man godt mærke der er håndplukket og skræddersyet til turen, da det er nemt at finde og lækkert når man ankommer.
Vil varmt anbefale turen, samt transport af baggage da det giver en del mere frihed til den enkelte rytter.
5/5 herfra 👍
Kan varmt anbefales!
Få dit livs oplevelse med en cykel/vandreferie langs vestkysten. Serviceniveauet er i top og du får en ferie, du aldrig glemmer.