Vi har nu afsluttet et 4 dages forløb med “Bike With us”. Det har været en super skøn cykelferie med flotte ruter, varierende terræn og virkeligt flot landskab. Overnatnings mulighederne og for... See more
See what reviewers are saying
Vi er netop kommet hjem efter en 4 dages cykeltur fra Vedersø til Vigsø. Det var en helt igennem veltilrettelagt tur med gode hoteller. Vi mødte kun imødekommende mennesker på turen. Stine og Malte... See more
En godt planlagt cykeltur fra Vedersø klit til Klitmøller. Smuk natur og gode cykelveje. Dejlige hoteller i god kvalitet. Dejligt med den daglige kontakt via sms, når vores bagage var afleveret. Vi fø... See more
Virkelig dejlig ferie og meget god service fra BikewithUs. Da den ene af vores cyklers dæk steg af, fik vi inden for kort tid leveret en lejecykel midt i Tranum Klit Plantage. Flot tilrettelagt tur, v... See more
Company details
Written by the company
Komplet 4-dages cykelferie ud over det sædvanlige, hvor alt det praktiske er klaret, så I kan nyde dagene på to hjul langs Vestkysten. Vi kombinerer den traditionelle ferieoplevelse med cykling og afslappelse. Det bliver en ferie med vind i håret, sanserne udenpå tøjet og unikke oplevelser
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Denmark
- info@bikewithus.dk
- www.bikewithus.dk
No recent history of asking for reviews
Skøn tur langs vestkysten
Super og gennemført koncept med gode overnatningssteder, fine kort og gode beskrivelser af seværdighederne undervejs.
Det var en fantastisk vandreferie vi…
Det var en fantastisk vandreferie vi havde på Vesterhavscaminoen, vi vandrede i den smukkeste natur på redningsvejen og havde de skønneste overnatninger på kro og hotel. Servicen var helt i top og dejlig glædelig overraskelse med cykler, der var til rådighed i Klitmøller.
Smuk naturoplevelse
Smuk naturoplevelse. En fantastisk måde at holde ferie på.
Vi kan kun give vores varmeste…
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Vi havde den absolut skønneste familieferie i den smukkeste natur. Stort WAUW! Alt var on-point, og transporten tilbage til startstedet var perfekt, ligeledes med bagagetransporten. Imødekommende og smilende mennesker som man bliver mødt af. Vi skal uden tvivl afsted igen, Danmark har så meget at byde på.
Danmark fra en helt ny vinkel
Danmark fra en helt ny vinkel!
Aldrig har jeg oplevet så smuk en rute, som BikeWithUs havde planlagt for os. Alt fra ruter, transport og kommunikation fungerede pletfrit! Fantastisk alternativ til en tur sydpå, som vi helt sikkert vil benytte os af en anden gang.
Dejlig ferie
Min mor og jeg nød vores ferie langs vestkysten. Huha huha det kan vi kun anbefale til andre!
Super service hele vejen igennem!
Vi er klar på at prøve vesterhavscaminoen på vores næste ferie :-)
Min datter og jeg havde en helt…
Min datter og jeg havde en helt vidunderlig cykeltur med BikeWithUs. Ruten er planlagt så fint, at man 99% af tiden cykler på cykelstier, mange i indlandsklitter og skov og andet smuk natur. Gode overnatningssteder. I det hele taget rigtig godt organiseret og Stine & Malthe er to unge, super søde iværksættere, der selv har fået alt dette op at stå og kører det fuldt professionelt. Kan kun anbefale dem rigtig meget. Vi kunne sagtens finde på at tage en tur med dem igen.
Danmark kan også noget!
Havde aldrig forestillet mig at skulle på cykeltur i DK, vi plejer jo at tage syd på. Men må sige at det var en fantastisk oplevelse at opleve vestkysten på de to-hjulede, ad vel anlagte naturruter, som bugter sig igennem afvekslende terræn og natur. Langs ruten er der flere seværdigheder og havnebyer med gode restauranter. Overnatningsstederne var OK, med en enkelt undtagelse. Når jeg alligevel vælger at give 5 stjerner, skyldes det at arrangørerne lyttede, undskyldte og lovede at følge op. Konceptet er godt og gennemtænkt, og man føler virkelig at BikeWithUs gør sig umage, og sætter alt ind på at man får en god tur. De varmeste anbefalinger herfra, og alt det bedste til teamet bag BikeWithUs:)
En supergod tur på cykel langs…
En supergod tur på cykel langs Vestkysten gennem en fantastisk natur på stier og veje, hvor der var god plads til cyklister og til at fordybe sig i det, der møder en på vejen. Turen var veltilrettelagt og det var nemt at finde vej med det udleverede materiale, som vejviser.
Kontakten med BikeWhitus var god positiv og imødekommende - det er nogle arrangører, der brænder for det, de laver - Stor tak for en skøn tur.
Afsted på cykeltur med mine 2 børn…
Var afsted på cykeltur med mine 2 børn på 10 og 15 år og at turen var planlagt med overnatning og morgenmad var virkeligt fordelagtig for os. God service og kommunikation fra BikeWithUs hele vejen igennem. Overnatning på nogle af B&B kunne måske højnes lidt i niveau. Pris for transport af bagage en anelse høj, derfor kørte vi selv med det. Alt i alt kun gode anbefalinger herfra.
Mvh. Torben
En super skøn sommerferie
Vi siger tusind tak for en meget god oplevelse med BikeWithUs. Vi var helt høje, da vi landede i Hanstholm. Alt fungerede perfekt - lige fra bestilling, informationer om turen, overnatninger, transport af bagagen og kort over ruterne. Vi downloadede selv en app, hvor vi kunne skrive ruterne ind. Det gjorde det meget nemmere at følge med på cyklen - det kan vi klart anbefale, at I på en eller anden måde får med i konceptet. Vi havde en helt igennem fantastisk tur, hvor vi fik set en masse skøn natur. Vi var meget positiv overraskede over, at mange af kilometerne foregik på stier af en eller anden art, hvilket gjorde det meget afslappet at cykle. Vi er helt sikkert ikke færdige med denne form for ferie - og kan klart anbefale at vælge BikeWithUs som arrangør!
Venlig hilsen Ingrid og Lars, Spjald
Cykelferie med BikeWithUs
Malthe og Stine er oprigtigt interesseret i, at give deres gæster den bedst mulige oplevelse😊 Og tilbyder en cykelferie, som er godt organiseret.
Overnatningsstederne lægger op til, at der opstår et fællesskab med de øvrige gæster.
Vi kan på det varmeste anbefale en ferie med BikeWithUs - og gør det gerne selv igen🚴♀️😊
Super fin tur
Super fin tur. Godt koncept, som I sagtens kan udvide til flere områder i Danmark, så vi kan booke hos jer igen.
Rigtig god kontakt til Stine og Malthe, som vi ønsker al mulig held og lykke med deres virksomhed.
Et godt koncept
Det er meget professionelt og der er styr på tingene. Søde unge mennesker. Vi kan varmt anbefale turen til andre.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Enig i kommentarer vedr. forslag til app med ruten, det var udfordrende at følge med på papirkort med rutevejledning.
BikeWithUs
Fint arrangeret tur på et vindblæst område i Danmark. God og hurtig kontakt med Stine og Malte, som er venlige og meget hjælpsomme.
Ville gerne have haft flere muligheder for overnatning, så der var forskellige prisklasser at vælge mellem. Nogle af stederne var ikke dansk standard.
Det vil være en god ide at udvikle en ruteApp med kort og forslag til seværdigheder.
Alt i alt en anbefalelsesværdig tur med nogle dygtige og entusiastiske arrangører.
Fedt koncept
Super fed tur, hvor alt klappede. Rigtig fine overnatningssteder med meget flinke værter.
Selve cykelturen foregik på både asfalt veje, asfalt cykelstier, grusveje og igennem skov.
På den udleverede kørevejledning burde der være afstand til næste gang man skulle foretage en ændring på ruten. Måske der skulle laves en APP hvor man havde et kort at køre efter, og hvor seværdighederne var tegnet ind.
Det kunne være rigtig fint hvis i lavede nogle andre ruter.
Kan klart anbefale en tur med BikeWithUs
Super koncept 👌
Super koncept hvor Bike wih us, har sørget for at det praktiske.
Ruterne er tilrettelagt i en passende længde og går igennem den smukkeste natur, som er på disse kanter.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bikewithus ⭐⭐⭐⭐⭐
Hanne Jepsen
Vesterhavsruten
Mange tak for en veltilrettelagt tur langs Vestkysten, hvor alt fungerede perfekt fra start til slut, lige fra rutebeskrivelserne til overnatningsstederne.
Det var meget passende cykel afstande, hvor der var tid til at se seværdighederne og nyde den særprægede natur undervejs.
Vi ser frem til evt. nye ruter, så vil vi helt sikkert benytte Bike Withe US igen, og kan varmt anbefale andre til at gøre det samme.
Bodil og Steen