Set med børneøjne, var det vel ok, og det er det eneste positive, der er at sige om det. Har været der i dag 8/2-25, ankom ca 11, altså havde der ikke været åbent så længe. Virkeligt beskidt alle... See more
See what reviewers are saying
Legelandet er chokerende beskidt. Støv i alle hjørner og kanter, betydeligt snavs på alle legeredskaber. Vi besøgte endda stedet på en almindelig tirsdag, hvor der var meget få gæster udover os.... See more
Vi havde valgt at holde 4 års fødselsdag i SuperHeroes temarum og med masser af leg bagefter. Camilla der var værtinde på fødselsdagen var smilende og glad og meget imødekommende. Der var styr på mad... See more
Ideen, lokation og lokaler er så gode og mit barn elsker det! Men 200kr for at lade en på 1,5 lege med bolde? Det er en hjernedød pris. Derudover er der møgbeskidt. Tøj, hænder og fødder bliver sy... See more
Kokkedal Industripark 11, 2980, Kokkedal, Denmark
- +4548140006
- Kokkedal@funplays.com
- www.borneneseventyrfabrik.dk
No recent history of asking for reviews
For dyrt i forhold til kvalitet
Det er et stort leheland med mange ting. Dog skal man betale ekstra for de sjove ting, som biler og bio. Det er noget skuffende når det er så dyrt at komme ind. Så er maden mega dyr og lever virkelig ikke op til prisen. Man skal betale 40 kr for en softice på 3 cm over vaffelkanten. Der var dårligt plads til krymmel. Svaret fra akspedienten var at "der er jo også is i vaflen"! Altså hvad fan... ! Det ødelægger oplevelsen. Det er virkelig for dårligt. Så vælger vi et andet sted næste gang, hvor man kan have egen mad med også.

Legelandet i Kokkedal
Fint sted og god legeland
Men lad ting der ikke skal bruges blive i bilen mega dyrt hvis man skal i skabet flere gange det koster 10 kr pr gang.
Hvis man skal spise der så bestil på appen der er det meget billiger istedet for at bestille i disken jeg skulle betale 236 kr for 3 børne menuer og 2 mellem cola og 4 kr pr ketchup
På appen koster en børnemenu 55 kr og dyppelse og en lille sodavand er med for en mellem er det +6 kr og ville derfor blive 177 kr istedet for mega svineri at det ikke koster det samme
For at vide hvad jeg ville have skulle jeg kigge i appen hvad der er da de havde slukket for skærmene 30 min før køkkenet lukkede og kunne derfor ikke se hvad man kunne få og derfor regnede jeg med den pris i appen men fik lige en dyre betaling…

Godt sted at lege, men
Godt sted at lege. Men i dag fik jeg lov til at se hvor uduelige de var i køkkenet. 27 min ventede jeg på en fransk hotdog som endelig kom efter jeg brokkede mig, brødet var koldt. Tilbage med den og pengene retur. Kassemedarbejderende sagde bare han var i kasse og ham med tshirten 'Manager' han kiggede bare ned i jorden. Jeg brokker mig ikke over fordi der var travlt, men fordi de ikke prøvede at gøre tingene på en anden måde, eller gøre tingene mere effektivt f.eks der kom 4 andre hotdogs mens jeg ventede. Det var tydeligt at alle bare var på arbejde for at få løn. Bedre management så kunne de nok spare 1-2 medarbejdere..

Reply from Funplays Kokkedal
Fik den bedste service af personalet
Fik den bedste service af personalet, rengøring er i top i forhold til hvad man kan se andre skriver, børnene elskede det.
Kan helt klart anbefales.
Børnene elskede det
Børnene elskede det
Jeg kom for første i weekenden og det var en yderst god oplevelse. Personalet var søde og udøvede god service, da min søn blev væk. De gav ham en slikkepind og passede på ham indtil jeg kom. En varm anbefaling herfra!
Fødselsdag
Fødselsdag
Jeg holdte min yngste søns fødselsdag denne weekend og fik fantastisk service. Værtinden var utrolig hjælpsom, selvom vi var lidt krævende. God oplevelse og kan helt klart anbefales :)
Advarsel - hold ikke fest her!
Kan bestemt ikke anbefale at holde børnefødselsdag på stedet. Der var ikke styr på noget som helst, og maden var decideret uspiselig. Kvalitet og pris hænger på ingen måde sammen. Rengøringsstandarden er meget dårlig. Vi kommer aldrig igen - det samme gør sig gældende for resten af flokken. Har forsøgt at komme i kontakt Eventyrfabrikken efterfølgende, men de er tilsyneladende ikke interessede. Vil foreslå Leo’s Legeland eller X-Jump i stedet. Det er en markant bedre oplevelse for alle.
Fint sted til børnene
Fint sted til børnene, hvor de kan lege og brænde masser af krudt af!
Stedet er nydeligt med masser af muligheder i forhold til underholdning.
Meget beskidt og uhygiejnisk opbevaring af fødevarer
Vi havde set frem til en hyggelig dag i børnenes eventyr fabrik, dog kunne vi hurtigt konstatere at der var møg beskidt! Der lå støv og gamle madrester i legeområderne samt gammelt indtørret is mm. Derudover var café området hvor der sælges fødevarer fra, synligt beskidt, ruderne hvor kager mm. lå var helt fedtet. Opbevaring af is var der tydeligt vækst af skimmel svamp. Dette undrer mig da der på hjemmesiden står en helt klar beskrivelse af rengørings standarden og vi var tilmed dagens første gæster. Jeg må desværre sige det er sidste gang jeg kommer på besøg i børnenes eventyr fabrik med mine børn da det simpelthen er for uhygiejnisk og, vil jeg mene, direkte sundhedsskadeligt når fødevarer er opbevaret under disse betingelser.

Amatørernes dag!
Opdateret d 10/05/23:
Jeg er blevet kontaktet af Funplay, som på en professionel måde taget vores oplevelse seriøst. Derfor er min vurdering også blevet højnet til 5*er.
Amatørernes dag!
Jeg tror sjældent jeg har følt mig så snydt som efter et besøg hos Eventyrfabrikken. Oplevelsen er både dyr (langt fra pengerne vært) og der er stor mangel på service.
Jeg vil holde mig langt væk da man sikkert får mere ud af at se på maling tørre en at besøge eventyrfabrikken

Reply from Funplays Kokkedal
Dyrt for hvad du betaler for
Dyrt for hvad du betaler for , utrolig beskidt slidt og slet ikke det der værd.
Betjening "hvis det er det man kalder det " ,well det skal gøres noget ved.
Ejerne bruger ikke penge på stedet tror jeg .

Meget dejligt legeland
Meget dejligt legeland, at lade børnene lege i, plus god kundeservice
Vi fejrede fødselsdag i legelandet i…
Vi fejrede fødselsdag i legelandet i dag. Vores værtinde var simpelthen det sødeste og mest hjælpsomme, legelandet var pænt og rent, børnene var godt underholdt og festen var et hit. Vi kommer igen.
Virkelig ulækkert!!!
Virkelig ulækkert!!!
Var der forleden med mine drenge, vi var der som de første en hverdag. Der var simpelthen så beskidt, der lå papir, affald, slikpinde mm. Gulvet var fuldstændigt fedtet og klisteret, der var bare virkelig klamt. Bestemt ikke et sted jeg vil anbefale til nogen og kommer heller ikke til at tage derhen igen..

Dejligt sted, meeeeeeeen
Det er et super dejlig sted - ideen er bare SÅ god...
Men i disse tider skal man have mere fokus på rengøring. Jeg kom som den første med min søn, og inde i legelandet fandt vi gamle slush drinks og andet.
Det er et svært sted at gøre rent, meeeeen, hvis de åbenlyse steder ikke rengøres, hvad så med de andre steder?

Reply from Funplays Kokkedal
Eventyrlig beskidt og dårlig mad for…
Eventyrlig beskidt og dårlig mad for børnene. Fede legeområder. Bare utrolig ulækkert pga snavs over alt specielt diskorummet.
Sødt personale.

Blandet fornøjelse
Blev kun mødt af venligt personale i Kokkedal, men der er beskidt.Især i eventrummene.Triste burgere og is

Reply from Funplays Kokkedal
Rigtigt fint legeland men hold op det er beskidt!
Rigtigt fint legeland med masser af aktiviteter for ungerne som er vildt glade for at lege i alle aktiviteter som var åbne.
Det er mildest talt en svinesti - gulvene er klistrede, med mad- og drikke rester flere steder i hele legelandet. Der er støv og sorte klistrede plamager i mange kroge og på overflader. Forlystelserne er også beskidte og trænger til at blive tørt grundigt af.
Vi har ellers været glade for at komme her før corona nedlukningen i starten af 2020, hvor der heller ikke var helt rent men dog heller ikke så beskidt som nu. På baggrund af dagens oplevelse ønsker vi ikke at komme her igen.