Set med børneøjne, var det vel ok, og det er det eneste positive, der er at sige om det. Har været der i dag 8/2-25, ankom ca 11, altså havde der ikke været åbent så længe. Virkeligt beskidt alle... See more
See what reviewers are saying
Legelandet er chokerende beskidt. Støv i alle hjørner og kanter, betydeligt snavs på alle legeredskaber. Vi besøgte endda stedet på en almindelig tirsdag, hvor der var meget få gæster udover os.... See more
Vi havde valgt at holde 4 års fødselsdag i SuperHeroes temarum og med masser af leg bagefter. Camilla der var værtinde på fødselsdagen var smilende og glad og meget imødekommende. Der var styr på mad... See more
Ideen, lokation og lokaler er så gode og mit barn elsker det! Men 200kr for at lade en på 1,5 lege med bolde? Det er en hjernedød pris. Derudover er der møgbeskidt. Tøj, hænder og fødder bliver sy... See more
Kokkedal Industripark 11, 2980, Kokkedal, Denmark
- +4548140006
- Kokkedal@funplays.com
- www.borneneseventyrfabrik.dk
No recent history of asking for reviews
Mit Corona pas var ikke nok, møj beskidt
Viste mit Corona pas ved indgang som man skal via.min app .. det var ikke nok sagde den aggressiv unge medarbejdere han skulle se noget id på mig .. spurte hvorfor da sundhedsministeriet utrykligt skriver at Corona pas via den personlig app er nok . Nej jeg kunne jo fuske med det sagde han .. Ok så du skal lege politi mand .. så måtte pænt finde mit køre kort frem og stå skole ret
Meget dårlig Træning af personale
Vi betalte ekstra pris da det var ferie
der møg beskidt alle steder, der lå gamle popcorn, og RIGTIG meget støv kunne mærke det i min hals efter 2 timer håbeløse priser,på mad

Mega beskidt !!!!! Hold jer væk
Mega beskidt og mad raster fra dagen før alle steder
Kl 10.07 . Det er bestemt sidste gang jeg sætter mine ben her

Reply from Funplays Kokkedal
Trist og beskidt med uvenlig betjening og farlige forlystelser
Halvdelen af aktiviteterne var lukkede eller defekte til trods for, at vi betalte fuld pris for indgang. Der var fedtet og beskidt over alt. Mad- og slikrester flød både i opholdsområderne og i aktiviteterne. Toiletterne var ikke blevet rengjort for nylig og der manglede sæbe og håndservietter.
En af rutsjebanerne på 1. sal er decideret farlig og min datter på 5 kom til skade på den. Hun fik et stort brandsår på kinden og slog hovedet. Trods venlig henvendelse om faren ved rutsjebanen, var den ansattes respons defensiv. Han mente, at eftersom hans søn ikke havde noget problem med at rutsje på den, var den ikke farlig. Det ændrede sjovt nok ikke på, at min datter kom til skade på den, til trods for at vi fulgte instruktionen på rutsjebanen nøje. Da jeg gjorde opmærksom på hans uvenlighed, og foreslog ham, at han kunne tilbyde en isklump til hendes brandsår, stak han uvenligt min datter en. Ingen undskyldning eller skyggen af ansvarlighed og empati.

Kom kl 10.20
Kom kl 10.20. Gamle pomfritter under bordene.. hvor vi som forældre sad..
kager fra dagen før i Monderen... så man havde bestemt ikke lyst til at købe en kage til kaffen... Børnene skulle have en Sluch-ICE kl 10.30... det var slet ikke klart.. selvom i åbnede kl 10.00
toiletterne var ulækkere... og der var ingen eftersyn med dem.. føj....Vand/papir/tis rundt omkring...
For lidt bemanding på... det tog en krig at få sin mad.. og pomfritterne var kolde....
Kan slet ikke forstå det kører sådan.. det er midt i ferien... kom nu op på mærkerne...I kunne sælge så meget... hvis i gad...
Ja i ber selv om det... hvis det på et tidspukt
Går ned af bakke....
sku ikke den fedeste oplevelse....
jeg gir jer gerne en chance til om noget tid..
og er der stadig intet sket... ja så finder min familie et andet lege sted...

Ikke pengene værd
Alt for dyrt ifht hvad man får. Det er et meget nedslidt sted og mange ting virker ikke.
Vi fik brændte popcorn og deres udvalg af mad er helt til grin.
I øvrigt synes jeg at nogle af tingene er direkte farlige for børnene. Der burde være aldersgrænse på nogle af dem.

Reply from Funplays Kokkedal
Fuldstændig uacceptabelt priser for…
Fuldstændig uacceptabelt priser for halvdelen af forlystelserne er lukket , reducere priserne efter handlingerne.
45 min bare på promfitter og leveres koldt.
Kun 2 på arbejde i Danmarks største legeland er fuldstændig skandale.

Reply from Funplays Kokkedal
Beskidt og en kedelig oplevelse.
En rigtig kedelig oplevelse. For det første var flere af aktiviteterne lukket, hvilket måske giver mening i disse coronatider, men så syntes jeg ikke at man kan tillade sig at tage fuld pris for indgangen.
Udover det, så var der møg beskidt alle steder, der lå gamle popcorn, ballon-rester, gamle armbånd, og RIGTIG meget støv og nullermænd, trods at der gik en 2-3 medarbejder rundt med en klud. En virkelig kedelig oplevelse. Vi vil fremadrettet bruge dinoslegeland.

Reply from Funplays Kokkedal
Godt legeland men underbemandet.
5 stjerner for legelandet og 0 stjerner for bemandingen. De få medarbejdere der var der (De fortalte at de havde 3 sygemelinger og kunne ikke kalde andre ind og chefen var ikke selv på arbejde). De var håbløst underbemandet og havde ikke en chance for at gøre deres arbejde tilfredsstillende for hverken dem selv eller for de mange besøgende vi er på sådan en lørdag, lige efter lønningsdag. Jeg gav op på at bestille en kop kaffe da vi ankom og måtte vente LÆNGE på mad vi bestilte. Det duer ikke når gæsterne er børn der ikke kan se at de er sultne om en halv eller hel time. Det ødelægger hele oplevelsen når bemandingen er så lav. Hvis vi vælger at komme igen, vil vi, trods forbud, medbringe egen mad og drikke.

Reply from Funplays Kokkedal
Levede ikke op til den dyre entre
- Karrusellen ved siden af deres bumblecars var ude af drift under hele vores besøg
- Alle kanoner til skumbolde var ude af drift. Maskinen der skulle suge bolde op til øverste etage, blæste boldene ud i stedet for at suge
- De 2 elektriske dinosaurer i afdelingen for de mindre børn, virkede ikke. Ligeledes var der ikke balloner i den runde vindtunnel
- Eftersom der ikke var bemanding ved de små radiobiler, herskede der lettere kaos omkring dem. Flere børn blev siddende i flere runder og folk startede og sluttede deres tur på tilfældige tidspunkter, så der var børn og voksne på banen mens bilerne kørte
- På kælkebanen med blå kælke, var der kun 2 kælke i omløb
- Gulvet ved spiseområdet var utroligt klistret - ikke behageligt, når vi alle er i strømpesokker.
- Gulvene på toiletterne var direkte ulækre med utømte skraldeposer/bleposer og vådt
- Bordene i spiseområdet var beskidte og ikke afryddede
- Ungerne ville gerne have haft slushice kl 16, men der var kun 2 haner, man kunne tappe fra, da resten ikke var kolde/klar

Uprofessionelt personale
Vi var afsted med 2 drenge på 10 år. De hyggede indtil de kom i konflikt med 5 drenge. Der var pænt provokerende. Vi voksne forsøgte da vi var ved at gå at italesætte det over for de 5 drenge som, provokerende fulgte efter os. Så kom en medarbejder og bebrejdede vores drenge for at være racistiske og provokerende. Vi påpegede at de 5 drenge også havde været provokerende. Og at vi forventede han tog en snak også med deres forældre. Hans kommentar var håber i har haft en god oplevelse. Øh nej, vi kommer ikke igen.
Derefter tog vi kontakt til en leder der tig affære.
En ting er at drenge kommer i konflikter.
Men i et legeland skal personalet ikke tage parti, men lytte til alle parter. Og det gjorde den pågældende medarbejder ikke

Reply from Funplays Kokkedal
Nedslidt og mange af aktiviteterne…
Nedslidt og mange af aktiviteterne defekte. Vi påpegede pænt flere af tingene for personalet, der desværre allerede godt vidste det og trods de sagde det videre blev det ikke fikset. En enkelt aktivitet defekt, så der var risiko for kvælning.
Har forsøgt 5 gange at kontakte dem, men der bliver ikke svaret retur. Jeg er så skuffet. Der er taget billede dokumentation. Hold jer væk deroppe fra og tag i et andet legeland.
Eneste årsag til 1 stjerne er, at der ikke kan gives 0

Kokkedal
Kokkedal. Rigtigt fint legeland for børn under 13 år (efter 13 år synes de har kræve lidt mere). Legelandet har mange aktiviteter og det er nemt at få en hel dag til at gå og hvor børnene er underholdt. Børnene kan frit gå rundt i legelandet og personalet er utrolig søde og hjælpsomme.
Maden er god og billig, både til børn og voksne. Der bliver også gjort meget for at holde stedet pænt i løbet af dagen.
Vi kommer med jævne mellemrum med tre drenge, hvor ham på 13 år er ved at være lidt for stor.
Jeg kan anbefale det.
Ok legeland!
Jeg synes, det er et godt sted med stort udvalg af antikviteter til alle aldersgrupper. Har også holdt fødselsdag der, og alt blev leveret som aftalt.
Vil til gengæld faråde at besøge Eventyrfabrikken i Ballerup på varme sommerdage, da det bliver ulideligt varmt!

hmmmm
Aktiviterne er gode og mange. Støjniveauet er markant for højt, vores lille datter måtte holde sig for ørene flere gange. Maden er katastrofal ringe, vi lever i 2019 - hvem vil betale 45kr. for en lunken kogt brun pølse og 6 pomfritter. Gør noget ved støjen og gentænk jeres madkoncept og stedet kan blive rigtigt godt. Hvis vi skulle komme igen, bliver det på en hverdag og med mad i tasken.

Reply from Funplays Kokkedal
Jeg synes virkelig det er et godt sted…
Jeg synes virkelig det er et godt sted og man får, i modsætning til Leo's legeland noget for pengene. Jeg synes dog at når man har betalt den dyre indgang, burde man ikke betale ekstra for de faciliteter der er indenfor.
fødselsdag
Vi skulle holde fødselsdag i børnenes eventyrfabrik i Kokkedal. Dagen startede fint med en meget venlig mand, der fandt vores bestilling og fortalte, at værten villekomme og præsentere sig til den aftalte tid. Der kom aldrig en vært, børnene ventede og ventede og vi prøvede at få svar på, hvad det skulle ske, men efter lang tid, får vi at vide at vores bestilling er slettet. I stedet for st tage skridtet videre og finde en løsning til de ventende børn, forsvarer medarbejderen sig bare med, at det er jo ikke hendes skyld at der var så mange fødselsdage. Der var ikke travlt overhovedet. Der var omkring 2-3 fester der var igang på det tidspunkt. Vi spurgte om vi så i det mindste ikke kunne få lov at komme ind i lokalet, og de sagde vi bare kunne gå ind. Der var låst og mørkt. Børnene var efterhånden forvirrede af at vente og tørstige. Vi måtte bede dem om at servere det saft vi havde bestilt, da de ikke kunne vente mere. Her var vi allerede 1 time forsinket. Vi havde klart og tydeligt som det fremgik i vores bestilling bestilt burger og pommefritter, vi fin serveret kyllingenuggets, som igen gav anledning til, at vi måtte vente. Vi måtte vedr om slushice, vi måtte bede om slikposer og vi måtte bede om at få den kage, vi havde bestilt serveret. En kage til 12 personer - vi fik service til 5 personer. Alt var håbløst. Elefanten som skal komme ind og sige hej, var det eneste der fungerede. Han var inde i under 5 minutter.
Vi endte med en masse forvirrede børn, og vi voksne skulle sørge for alt, hvad vi havde betalt mange penge for at Børnenes Eventyrfarbrik skulle levere. Man dkulle tro, at der var en rutine i fødselsdage sådan et sted, men det var den værste service, vi nogensinde har været ude for. En stakkkels ung mand prøvede at løse problemerne eftersom vi kom og spurgte til de ting, vi havde bestilt. Han var en god medarbejder og fortjener bedre arbejdsvilkår.
Alt ialt fik vi intet, som vi havde betalt for.
Forsinkelse på 1 time
Forkert mad
Ingen vært
Et lukket og mørkt lokale
Og vi måtte efterspørge alt, hvad vi havde bestilt.
Selve legelandet er rigtig fint for børnene, og kan anbefales.
Vi har prøvet at få kontakt til stedet på mail og facebook, men ingen respons.
Vi holdte fødselsdag for vores søn hos …
Vi holdte fødselsdag for vores søn hos børnenes eventyrsfabrik som vi normalt har været glade for at besøge, men vi møder op til en medarbejder der mest af alt virker som om hun ikke gider at være der. De var 25min. Forsinket med maden/rummet vi betalte for, hvilket gjorde at børnene nærmest skulle sluge maden inden lagkagen kom. Der var absolut ingen service overhovedet og vi blev smidt ud af rummet efter 40min selvom man betaler for 55min. Jeg vil ikke anbefale nogle som helst at holde fødselsdag der.
Støj problemer
glimrende lege redskaber og ungerne er fuldt aktiveret i lang tid, det er dejligt.
men støj niveauet er kolossalt højt! hurtig måle med telefonen viste 86-91DB konstant. Der er ikke gjort noget byggeteknisk for at forbedre dette problem.
støj grænsen på eksempelvis en byggeplads ligger på 85, eller høreværn.
Legefaciliteter helt i orden
Legefaciliteter helt i orden, men maden og servicen var helt i bund. Vi ventede en time på en gang burger og pommes frites (toast og div. salater var udsolgt), som var virkelig ringe kvalitet. Til gengæld var madudleveringen både næsvis og uhøflig og på spørgsmålet om der var kompensation for den lange ventetid, var svaret: "Aner det ikke!".