See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og nemt. Har købt komplette vinterhjul til en EQB og en ix2 begge gange var der hurtig levering og forståelse for at man ikke valgte premium dæk som andre forhandler prøver og presse ned ov... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fin service, hurtig levering, fælge passer. Dæk burde dog ikke sælges som vinterdæk. Her i 5 graders varme har mine Continental sommerdæk langt bedre greb. Både tør og våd vej. Det er mine første K... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en rigtig god oplevelse igen at bestille dæk og fælge gennem jer til montering via jeres samarbejdspartnere. Vi vil helt sikkert anbefale jer og vi er også villige til at køre lidt for... See more

Company details

1. Car Accessories Store

Written by the company

Vi tilbyder dig Danmarks største udvalg af dæk og fælge på vores hjemmeside, du bestiller og vi leverer på din adresse, klar til montage på din bil. På vores hjemmeside kan du via din nummerplade eller bilmodel, finde frem til en verden af forskellige muligheder. Uanset om du ønsker et prisbilligt tilbud eller vores specielle modeller, vil du altid finde det som du søger. Du kan også handle dæk og fælge hver for sig. PROFESSIONEL RÅDGIVNING Få den skarpeste kombination til netop din bil, der matcher din smag i design og dit kørselsbehov. Det skal se godt ud! LEVERING I HELE LANDET​ Levering over hele landet til din adresse eller et værksted nær dig. Vi anviser gerne nærmeste værksted.

4.3

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Har lige hentet mine nye super fine fælge.
Har handlet hos Catiwheels 4 gange nu, og altid fået en super service og ikke mindst en fantastisk produkt.

Jesper Larsen

March 18, 2024

Virkelig godt service

Virkelig godt service
Blev guidet til hvilke dæk og fælge jeg skulle have til min bmw

Bestilte torsdag og mandag var de leveret

Handler helt sikkert hos Peter - Catiwheels

March 7, 2024

Super betjening og vejledning

Super betjening og vejledning, priser er bestemt også fornuftige og kvaliteten er helt i top. Har handlet hos Catiwheels gennem en del år og har aldrig haft et problem som ikke blev løst og har altid fået de varer der var bestilt - kan varmt anbefales !!

March 14, 2024

Perfekt service

Perfekt service, og fantastisk vejledning! Jeg var én af dem, der havde kørt ned i én af de mange huller i vejen, efter vinterens indtog i Danmark. Peter guidede mig rundt på hans webside til vi sammen havde fundet de helt rigtige fælge til min bil. Bestilling om fredagen, og levering hos BMW om mandagen. TAK FOR FANTASTISK SERVICE.

March 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

de helt rigtige alufælge!

Havde forelsket mig i det par unikke alufælge som jeg ikke kunne finde nogen steder før jeg fandt Catiwheels. God betjening og nem levering, med lyn hurtig respons på mail og telefon. Tak herfra 🙌

March 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Peter er “indehaver” af et Hongqi Forum…

Peter er “indehaver” af et Hongqi Forum på FB men laver ikke andet end at poste omkring salg af fælge til bilen. Priserne fluktuerer voldsommere end værdien af krypto. Jeg endte med at blive smidt ud så snart man blev kritisk på hans forretningsmodel. På ingen måde troværdig og der er et hav af andre med samme oplevelse af ham.

March 7, 2024

Hjælp hele vejen rundt

Jeg tager kontakt til Peter som er ejer af virksomheden. Fortæller ham om min situation at jeg skal bruge crom-lister til min bil. Han guider mig via telefonen og vi laver en aftale.
Varen kommer hjem som aftalt under en ugens lev. tid.
Jeg taler med Peter ang. hjælp til at sætte det på min bil. Han anbefaler FolieDK der ligger i Randers. (bor tæt på) Har d,d, fået sat det på. Produktet spiller! God service fra FolieDK.

Han får 5 stjerne fordi han hjælper mig igennem hele handel, både ekstern hjælp og servicere godt via telefonen. Nem og komme i kontakt med. Hurtig mail respons.

October 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har lever dæk til den af talte tid og…

Har lever dæk til den af talte tid og det er også det eneste man kan sige godt om det bestilte
jeg hade bestilt fælge og dæk hver for sig med de kom samlet🤔🤔
Så hade jeg også købt bolte med til mine dæk dem har jeg ikke fået
Og det er han fuldstændig lige glad med det samme er han med at de var samlet dæk og fælge køb ikke af ham

September 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg stod i et akut problem i Ungarn! med…

Jeg stod i et akut problem i Ungarn med 2 skæve og et flækket fælg. Det var åbenbart svært og skaffe nye lokalt og vi stod og skulle videre på ferie. Jeg ringede til Cati tirsdag aften og ville høre om han kunne hjælpe med og få sendt et alt fælge afsted til Ungarn! Det kunne han. Jeg fandt et sæt på deres hjemmeside, lavede en straksoverførsel og han lovede de komplette hjul klar til næste dag kl 10.00. Onsdag (dagen efter) blev de hentet sf en fragtmand og fredag morgen kunne jeg sætte min fejlfri hjul på bilen og fortsætte ferien! 👍🏻 Pisse godt arbejde - ekstrem prof firma. Jeg kommer 100 procent sikkert til og handle der igen!

July 22, 2022

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Købte nogle fælge hvor der var ridser på en del af dem alle. Kontakter Peter på messenger hvor han solgte dem til mig men han svare ikke selvom man prøver at skrive til ham flere gange.

December 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Handler på catiwheels, men køber på keratech.dk

Bestilte fælge til min mini, men han kunne ikke give mig fabrikat på fælgen, sender et billede af fælgen men har sløret centerkapslen. Da jeg afhenter fælgene ser jeg at det er BOLA fælge, og finder ud af at han har købt dem hos Keratech.dk for så at lægge moms på deres online beløb, så han har solgt den til mig ca 4000kr dyrere end på keratech.dk og kommer derefter med mange forskellige forklaringer hvor han modsiger sig selv flere gange, handler aldrig der igen simpelthen en kæmpe plattenslager

May 2, 2020

Take a closer look