Dansk Restlager Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet 2 gange. Første gang en etageseng og to springmadrasser. Anden gang et klædeskab i massivt fyrretræ. Alle varer var i topkvalitet og fint emballeret. Kontakten med firmaet (såvel te... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg købte en højseng til lige omkring 10000 kroner til min datter. Da den ankom var flere papæsker revet i stykker, poserne med madrasserne var meget beskidte og de remmer der var rundt om... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter at have bestilt bord og stole hos Dansk Restlager, blev vi kontaktet to dage efter med besked om hvilken dag varen ville ankomme. Fra vi bestilte til vi modtog varen gik der 6 dage - hvilket e... See more

Company details

1. Furniture Store
  2. Bed Shop
  3. Cane Furniture Store
  4. Fitted Furniture Supplier
  5. Pine Furniture Shop

Written by the company

Dansk Restlager er en familieejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1999. Den gang købte vi restlagre fra Danske møbelproducenter, hvilket vi stadig gør. Virksomheden har dog udviklet sig en del siden, så den i dag handler med mange førsteklasses møbler, laver køjesenge og madrasser i eget design og tilbyder hynder og madrasser på specialmål til f.eks shelters, både, campingvogne, bænke og meget andet.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

manglende dele, afskalning og ufærdigt produkt

Jeg købte en højseng til lige omkring 10000 kroner til min datter.

Da den ankom var flere papæsker revet i stykker, poserne med madrasserne var meget beskidte og de remmer der var rundt om æskerne var revet in i pappen.

Da jeg pakkede ud kunne jeg konstatere at malingen var skallet af det ene trin, et af trinene var ikke forboret og der manglede en maskinskrue til at holde sengen sammen.

Jeg har skrevet en email der er ignoreret/ikke svaret på.

Når man ligge så mange penge i et produkt skal det bare spille og det gjorde det ikke.

Det er min første og nok også sidste oplevelse med det firma her.

June 18, 2026

Reply from Dansk Restlager

Hej Det skal jeg være den første til at beklage. Når vi sender varer afsted er emballagen altid ny, hel og ren. Jeg kan dog stadig overraskses over at se hvor respeketløst en chauffør har behandlet dine varer.
Vi har en regl om at svarer på mails samme dag eller senest dagen efter, og udbedre en fejl eller mangel så hurigt det overhovedet kan lade sig gøre. Den pågældende køjeseng er produceret i Danmark så at få nogle nye dele frem tager oftest ikke mere end et par dage. I dette tilfælde har jeg overset din mail og det kan jeg kun undskylde og lære af. Der ligger et svar i din indbakke og jeg er sikker på vi løser denne til din tilfredsstillelse.

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 8 spisebordsstole og 1…

Bestilte 8 spisebordsstole og 1 sofabord online, jeg fik hurtig et opkald hvor leveringen blev præciseret og aftalt, for øvrigt utrolig hurtig levering 🚚 💪 og meget fine møbler til en stærk pris 🥇
Jeg vil varmt anbefale Dansk Restlager ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

February 4, 2026

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for de fine ord, meget glad for at høre, at alt er gået fint og du er glad for møblerne. Håber jeg kan hjælpe dig en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et vitrineskab og blev hurtigt…

Bestilte et vitrineskab og blev hurtigt kontaktet vedr. levering. Desværre var skabet defekt ved modtagelsen pga transportskade men der blev straks bestilt et nyt med hurtig levering. Rigtig god kundeservice og rigtig god pris på varen. Bedste anbefaling herfra.

October 9, 2025

Reply from Dansk Restlager

Mange TAK. Fejl sker jo desværre en gang imellem, men når de gør, så må vi gøre alt vi kan for at løse dem så hurtigt og godt som muligt, Bliver altid glad når det lykkes.

Fantastisk service

Jeg starter med at bestille 6 af deres Møn spisebordsstole en lørdag, mandagen efter bliver jeg kontaktet af Jonna i forhold til levering af stolene, de vil komme allerede om torsdagen. Efter modtagelse af stolene beslutter jeg mig for at købe 6 mere af samme stol, jeg afgiver ordren kl. 9:48 og kl. 10:01 bliver jeg ringet op af Jonna at de kommer mandag. Det er dæleme hurtig leveringe og rigtig god service at ejer tager kontakt til sælger. Jeg kan kun give min største anbefaling. Stolene er virkelig flotte og lækre at sidde i.

September 15, 2025

Reply from Dansk Restlager

Fantastisk dejligt at det hele bare virker, service, levering og produkt. Mange tak for at du gav dig tid til at skrive de rosende ord.

Rated 5 out of 5 stars

Jan fra Dansk Restlager har været en…

Jan fra Dansk Restlager har været en absolut fornøjelse at handle med og han har været både hurtig og yderst serviceminded både pr mail og telefon.
Vil anbefale dem til enhver tid.

September 15, 2025

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for den fine anbefaling. Håber vi kan handle sammen en anden god gang.

Nemt og hurtig’t

Nem bestilling, og hurtig levering ingen problemer overhovedet 👌👍👌👍

July 12, 2025

Reply from Dansk Restlager

Herligt at alt har virket som det skal. Håber vi kan få lov til at hjælpe en anden god gang.

Perfekt service

Perfekt service
Jeg har købt en kommode hos Dansk Restlager, og den er jeg meget glad for. Den blev leveret samlet, og jeg kunne i øvrigt via et link følge chaufførens vej mod min adresse: Meget praktisk.
Især vil jeg dog fremhæve yderst venlig og hjælpsom service ved telefonkontakt. Så på alle måder en god oplevelse.

May 21, 2025

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for de rosende ord og at du tog dig tid til både at ringe og give din ros mundtligt til mig, og skrive her på Trustpilot. Håber jeg kan hjælpe dig en anden gang i fremtiden.

Har købt 6 kurvestole

Har købt 6 kurvestole , og har fået så fin behandling , både med måltagning og forsendelse , en stor anbefaling herfra ☀️

May 12, 2025

Reply from Dansk Restlager

Mange tak, altid dejligt at høre når vores kunder er tilfredse med vores service, som vi gør os umage med hver dag.

Rated 1 out of 5 stars

Spild af tid

Bestilte en skænk til 1.895 kr.
Modtog ordrebekræftelse med det samme.
Ventede i 9 dage, hvor jeg ikke hørte noget som helst.
Annullerede ordren og bestilte den ved Møbellageret.dk istedet for. Her kostede den så heldigvis kun 1.688 kr. inklusiv levering.

Kan se i tidligere anmeldelser, at jeg ikke er den eneste, der har haft denne oplevelse..

Det var spild af tid!

May 8, 2025

Reply from Dansk Restlager

Hej. Det er jeg ked af at høre og der er ikke andet at sige end undskyld. Din ordre var sat i gang, men ikke færdigbehandlet, hvorfor jeg ikke har kontaktet dig som vi normalt gør i løbet af kort tid for at aftale levering. Jeg har lavet en fejl som ikke bør ske.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte et garderobeskab 220X178,5 cm…

Jeg købte et garderobeskab 220X178,5 cm med 2 skydedøre(modelnr 18029). Det er virkelig et flot kvalitets skab til billige penge. Kan kun varmt anbefale dette produkt. God kundeservice også😊👍

April 20, 2025

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er glad for både produktet og vores service. Ser frem til at byde dig velkommen til Dansk Restlager en anden god gang.

Professionel service 😃

Vi kontaktede Dansk Restlager, hvor vi telefonisk fik en fantastisk god vejledning, vedrørende
hvilken type top-madras vi skulle bestille til vores motorbåd. Mange tak for det Jørgen
Ved levering af top-madrassen kunne vi konstaterer at det var fantastisk flot håndværk i super god kvalitet. Alt i alt en super professionel service. Vi kan varmt anbefale Dansk Restlager.

February 21, 2025

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for at høre at i er tilfredse med servicen og det færdige resultat. I ønskes en god sejlsæson.

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet en virkelig god og lækkert…

Fik lavet en virkelig god og lækkert udført topmadras på special mål til min campervan. Super flot udført arb og virkelig god kvalitet. Service og kommunikation med firmaet var ligeledes rigtig god, så kan kun anbefale dette sted 😊

October 1, 2024

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for de rosende ord. Rigtig glad for at vores service og produkt lever op til dine forventninger.

Kan klart anbefales

Jeg har ad 2 omgange købt kommoder hos Dansk Restlager, og begge gange har jeg haft en upåklagelig købsoplevelse. Et godt produkt til en fornuftig pris - og virkelig god kundeservice - med hurtige svartider. I forhold til, at der var tale om en speciallevering med opbæring i indre København, var Dansk Restlager meget løsningsorienterede, og alt lykkedes perfekt. Begge gange.

October 18, 2024

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi ligger vægt på personlig service og at finde løsninger og når det lykkes og værdsættes er det jo bare rigtig dejligt.

Hjælpsom og dygtig behandling

Meget rimelige priser.
Svarer hurtigt på mail og hjælpsomme.
Stor anbefaling herfra

August 13, 2024

Reply from Dansk Restlager

Mange tak!, rigtig glad for at høre at du er tilfreds med vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Madras til campingvogn efter mål…

Madras til campingvogn efter mål modtaget som aftalt. Madrassen er som beskrevet og anbefalet og af virkelig god kvalitet. Kontakten med firmaet både ved bestilling og opfølgning var venlig og imødekommende. Alle aftaler vedrørende levering blev overholdt. Super professionel service. Vi kan varmt anbefale Dansk Restlager.

June 18, 2024

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for de fine ord og dejligt at høre at madrassen og servicen levede op til forventningerne. Vi prøver altid at levere personlig rådgivning og service.

Perfekt hele vejen igennem

Perfekt hele vejen igennem. Meget professionel opfølgning fra virksomheden og deres fragtfirma overholdt alle deadlines og aftaler

June 18, 2024

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for den fine anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service - og after sales service!

Vi købte for nogle år siden en rigtig god køjeseng model Josefine hos Dansk Restlager. Da børnene blev store, pakkede vi sengen ned. Nu skal den så stilles op igen, og så mangler vi nogle specielle skruer. Men det kunne Dansk Restlager hjælpe med, så nu er sengen oppe igen. Fantastisk service - og after sales service!

February 1, 2024

Reply from Dansk Restlager

Mange tak for ros, vi er glade for at vi kunne hjælpe og håber i får god glæde af Josefine køjesengen i de næste mange år.

Rated 4 out of 5 stars

God service til at starte med.

God service til at starte med.
Desværre var der flere skader på mit skab.
Pappet som skabet var pakket i havde mange huller og hjørner var meget ødelagt.

Kommunikation mellem lastbilchauffør var der ikke da dansk ikke var ret godt. Men ellers var han flink.

January 18, 2024

Reply from Dansk Restlager

Tak for en fin anmeldelse og glad for at chaufføren var flink. Hvis det viser sig at der er transportskade på selve skabet, så er det vigtigt at du sender nogle billeder til os på mail, så løser vi det.

Take a closer look